Дали реално наистина не е осъзнала... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали реално наистина не е осъзнала...
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1058 пъти
Здравейте, имам връзка с едно момиче с което се познаваме от малки, заедно сме около година но през този период преминахме през много и станахме неразделна част от животите си. Аз бях в чужбина през този период и октомври тази година се прибрах защото не издържах без нея а не исках да я отделям от семейството и, защото знам каква болка е това. Проблемите ни започнаха от юни, когато от нищото изгуби интерес да си говори с мен и започнахме да спорим постоянно. Август се разделихме като ми каза, че вече не ме обича. 2 седмици по късно ме потърси отново с думите, че липсата ми в живота и я е накарало да осъзнае много неща и продължихме отново. Мина се седмица от този момент, когато тя отново ми каза, че се е опитала да си въстанови чувствата към мен но не успявала и, че не съм я бил привличал и пак се разделихме. Прибрах се в България преди 2 седмици тя ме видя и на първия ден ме потърси отново. Общо месец и отгоре бяхме разделени. Започна с думите, че не може да бъде с друг, че не иска да бъде с друг, че осъзнала че аз съм и единствената слабост в живота и съжалява ужасно много. Наречете ме идиот, и може би съм, но отново отворих сърцето си за нея и в момента сме заедно. Но преди няколко дни едно момче ме потърси, момче с което тя си е писала малко преди да се разделим и момче с което тя се е опитала да бъде, показа ми какви снимки тя му е пращала, , такива каквито дори и на мен за 1 година не ми беше пращала. Да знам, че реално не сме били заедно през този период и не мога да я съдя. Обаче факта, че ме е заразяла за да опита с друг и като е видяла, че нещата не се получават и ме е потърсила отново ме подлудява и не знам как да го разбирам. Дали реално наистина не е осъзнала, че е глупава и, че наистина съм и слабост и не успява да ме намери в никой друг. Или за да не е от 2 стола на земята ме потърси отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 70387202c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нека не мислим за това, което се е случвало, докато сте били разделени. Не е здравословно за теб, няма друга причина. Проблемът е, че това момиче за кратко време ти казва много и все различни неща. Не, тя не пада от два стола на земята, тя си стои като дете на земята и ту взима играчка, ту я хвърля обратно. Дори не искам да вниквам в това, което тя ти причинява с поведението си. Повече ме притеснява, че ти позволяваш на друг човек да се държи по този начин с теб. Ти сам ѝ показваш, че може да те наранява, да те оставя и после да се връща. Може би ти си план Б, който винаги е на линия, когато поредния план А не проработи? Няма да я обвинявам, макар че много ми се иска. Ти си виновен, че го позволяваш. Ти си виновен, че винаги си там за нея и я чакаш, а тя видимо не ти дава същото. Когато се разделиш с човек се сещаш за всичко добро в него, върнеш ли се, лошото ти мнение идва като бумеранг. Това е причината да те разиграва. Историята ви може да се повтори още десетки пъти, но изходът ще е един и същ. Съжалявам, наистина ми е неприятно, но трябва да излезеш от този порочен кръг. Тя не държи на теб. Когато обичаш някого не можеш да го разиграваш по този начин, сърце не ти дава. Аз обичам някого и понякога съм толкова бясна, но е абсурдно да го оставя. По-скоро ми се иска да го ударя с чук, но не и да го оставя. Ти би ли постъпил така с нея? Не? Но тя го прави. Ето това е разковничето!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 45f1b883f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На твое място бих приключил нещата с нея веднага.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b5fa317942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, авторе!

Тя е неосъзната, не знае какво иска, не знае кое си струва.
Непостоянна е, което сега те обърква, но и ще те отдалечи от нея.
Не те обича, това не е любов, нито нормална връзка на двама влюбени.
Тя не е тъпа, а ти - защо ли? ! Тичаш след нея като кученце, тичаш защото си мислиш че ще е по - различно, накрая "ближеш рани" от непостоянството й.
Вземи си дълга почивка, замини далеч от нея, общувай с нови хора...
опитай се да започнеш ново начало.

Успех! ( Умната, не русата)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker