Страхувам се да не забременея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхувам се да не забременея
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1392 пъти
Здравейте на всички! Пиша с молба,ако може статията да се публикува, защото съм много притеснена и имам нужда от съвет! С моят приятел преди 3 седмици правихме секс, когато бях в менструация, и той свършил в мен без мое знание. Правихме тест, на който показа, че е отрицателен. Снощи пак правихме 2 пъти секс, като отново съм в менстуация. Веднъж на леглото и 2рия път в банята. След това пих и Ескапеле. Днес съм на 3ти ден от цикъла, но ми върви сравнително малко, понеже ми върви по 7 дни. Страхувам се да не би да съм в цветна бременост или от снощи да е станало нещо. Помогнете, моля Ви! Кокво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4d4a221e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави секс с презерватив, като за начало. Доколкото знам шансът да забременееш по време на менструация е много малък, но изобщо не е нещо, с което трябва да се рискува. На този етап няма какво да направиш, чакаш да дойде време, в което тест от аптеката може да отчете вярно, а ако все пак си притеснена след теста, отиди на лекар. Ако приятеля ти мрънка, че не иска да слага презерватив, то нека ти предпишат противозачатъчни хапчета.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 54d9708502
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем си била в цикъл, хем си пила Ескапел, а се страхуваш. Няма за какво. А да знаеш Гледай да не прекаляваш с Ескапел, не трябва да се взима повече от веднъж на месец. А щом толкова се страхуваш да не забременееш или използвайте презерватив или взимай противозачатъчни.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: df69e91b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо правиш изобщо секс след като нямаш представа кога и къде свършва мъжа? Едва ли си бременна, но вземи се образовай малко. Или си подбирай по-добре партньорите. Ескапел е кофти лекарство, от личен опит ти казвам. Недей да го използваш като метод, а като краен случай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 94f22fc71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абе ти на 15 ли си!!!! Ограмоти се първо. По време на цикъл може да забременееш. Той не може да си свършва ей така просто в теб. Как така не ти е казал. Ако теста е отрицателен, не си бременна. Те са много точни.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0a7a03ee25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ограмоти се за секса, защото е въпрос на време да забременееш. Прави секс само с презерватив. И не прави секс с момчета, които не искат да си слагат кондом. Няма да се пазариш с тях за презерватива. Не искат ли да слагат край. Защото той ще си направи кефа, а после ти ще се мъчиш да правиш аборт. Което може да доведе до усложнения. За това презерватив и си живееш спокойно. Това ти го казва жена с дете и солиден опит. Забременява се по време на менструация, както и ако той не свърши в теб пак се забременява. Моето дете и много други деца точно така са се появили. Секса е отговорност.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cd48176742
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Дори и по време на цикъл има някакъв риск от забременяване, защото понякога яйцеклетките от двата яйчника се отделят по различно време. Затова ползвайте презерватив, а като натрупате опит да свършва навън...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: def53ab5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   страх, вяра и глупост се лекуват само със знания.

разбирай го както искаш!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c4a674113d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колко години си? Задаваш неадекватни въпроси и ако с този начин на водене на полов живот до сега не си забременяла, то много скоро ще си!
Естествено, че можеш да забременееш по време на менструация. Да не говорим за огромния риск от инфекции, които може да си докараш по този начин (независимо с или без презерватив). Хапчетата за спешна контрацепция, каквото е Ескапеле, са такава коварна хормонална бомба, че не просто ще ти повлияе на кръвотечението, ами другия месец може въобще да липсва. Ок, един път свършил в теб без да ти каже, а последните 2 пъти в леглото и банята (което не знам защо си сметнала за необходимо да напишеш) явно си знаела и си се навила, пък к'во толкова, нали има хапчета...
И последно - ако снощи е станало нещо, ще разбереш най-рано след 10-тина дни, не на следващия ден!
Образовайте се малко, ей така, от обща култура, че да не ревете после!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 372ce6d511
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Защо не пиеш противозачатъчни, защо не използвате презервативи? ВСЕКИ ПЪТ без предпазни мерки може да доведе до бременност. Ако не си готова за бременност, предпазвай се. Не можеш всеки път да пиеш ескапел, това са високо дозирани хормони за спешни случаи, не тик-так. Ще си объркаш цялата хормонална система, ако разчиташ само на това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker