Защо има толкова наивни жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо има толкова наивни жени?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2865 пъти
Първо искам да уточня, че не вкарвам всички жени в това число, но все пак голяма част от вас (може би 60/70%) сте такива.

И какво искам да кажа под наивни: Такава жена, която отхвърля чувствата на мъжа, който е готов да я обича истински, да се грижи за нея, да я уважава - и вместо това Тя тръгва с някой мухльо, който не я уважава, използва я само за секс и да му пере и готви а той си развява по цял ден оная работа и даже изневерява - и после жената вика "мъжете не ставате".

И ще подкрепя горе написаното със мой личен пример.
Познавам се с една жена от няколко години (колеги сме), (ще я нарека М). Преди няколко месеца й признах чувствата си, но тя ме "отряза" с оправданието, че съм бил по-малък от нея. Да така е - аз съм на 29 а тя на 33 - но не мисля, че това е някаква огромна разлика. Както и да е - аз бях готов да я даря с цялата обич, грижи и внимание, но тя не го осъзна...
От скоро я гледам обаче - ходи с някакъв дъртак (видимо 20-тина години по-голям от нея), но това не е най-лошото. Лошото е че Тя работи а той е безработен и на всичкото отгоре живее при нея! Тоест Тя го храни, купува му ядене, цигари и алкохол, пере му... А той освен това е много ревнив. Дори когато Тя е на работа - той й звъни през половин час да я разпитва къде е, какво прави, с кой е и т. н.

Тази вечер към полунощ прибирайки се от работа (втора смяна) - аз и Тя отидохме да си пазарим от един магазин. Тя говореше по телефона с ОНЗИ индивид и нещо се караха и понеже Тя беше близо до мен - чак аз чувах как той я командва да му вземе цигари, бира и някакво мезе - даже я обиждаше..
През целия път към вкъщи си мислех как ли сега този боклук се възползва от нея.. Тя изобщо не държи на пиене и от една чаша се напива. А онзи сигурно нарочно я кара да пие с него и после само това чака - да се възползва от нея по най-грозния начин докато е пияна...

Как - обяснете ми? Как може да има толкова наивни хора като нея? Тя сама си е виновна за положението - сама си го направи, но ЗАЩО - не мога да разбера...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 773cf6d507
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те по природа са такива .

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dd2d20cd76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъркаш "наивни" със "заблудени" или "тъпи".

Ако питаш нея -"слушам сърцето си", а в същност причината може да е такава за която един мъж никога не може да се досети. Даже ако питаш мен и тя не знае защо точно, ама " на сърцето не можеш да заповядаш".

Съвет: забрави я тази. Ако е такава каквато я описваш дори и да се съберете ще береш ядове.

Но ти си знаеш де ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6e475de1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И аз много пъти съм се чудил, но явно по природа са си такива. Аз обожавах едно момиче наскоро и тя ме замени с някакъв на 16 години с бирено шкебменце, а е страшно красива и може да е с който си иска, тоя е толкова под нивото й, че не е истина. Поне да ме беше заменила с някое нормално момче. Няма обяснение за постъпкте им понякога, но те като са тъпи най-много си плащат в поселдствие. Рано или късно се оплаквват ама той ме удари, той не ме уважава и т.н.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 762fd74642
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха. Човек, моля те не се заблуждавай. Той щял да я напие и да се възползва от нея??? Тя не пиела и била под тормоз?? Човек събуди се. Тая е страшен боклук, кво си я издигнал, до светица и жертва. Истината е че иска да я чукат здраво и да я доминират. Истината е че ти се присмива с нейния, че припкаш покрай нея, като пале. Истината е че си напълно сляп. Истината е, че тая мацка е вълк, а ти си овца... Съвета ми е да стоиш далеч от нея. Иначе помни ми думите, ще пишеш пак тук, ама през сълзи. Срещай се с други жени и не контактувай с тая, по никакъв начин...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 18b983943a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   R/niceguys
Прочети малко истории от там и може да ти дойде отговорът на въпроса.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 207a61b786
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Виж сега, тя просто не те харесва, какво толкова сложно има за разбиране! Следователно не сте един за друг. Остави я да е с който тя иска. Това че ти си да речем ок, свестен, грижовен, не значи, че всяка, която харесаш ще хареса теб. Чувствата не възникват в отговор на други чувства. Де да беше толкова лесно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9fb76debf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не съм наивна, затова знам, че няма мъж, който да ме обича истински и завинаги, независимо дали е т. нар. мухльо или качествен мъж. Затова и не съм била с мъж няма, и да бъда, не виждам смисъл.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e2759c0521
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   А защо не приемеш, че жената просто не те харесва? Колкото й да я обичаш не е ли взаимно нищо не може да стане!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 797f4b05b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Коментарът на 4 е изключително точен....поздравявам го.
Не те познавам, но мнението ми е, че за своите 33 години изобщо не си схванал как работи женската психика. За да се почувства една жена привлечена към теб, тя трябва да изпита някаква ЕМОЦИЯ към теб...няма значение дали положителна или отрицателна. Затова мъже, които на пръв поглед изглеждат "задници" успяват с жените. Защото ги карат да са емоционални...дори и в негативен план.
Това просто да отидеш при някоя и да и признаеш чувствата си е сигурна рецепта за провал. Вместо това се дръж закачливо с нея, предизвиквай я, на моменти бъди леко груб и мрачен, поставяй под съмнение характера и външността и...тя никога не трябва да е сигурна дали я харесваш или не. Постоянно изпращай противоречиви сигнали.
И да, жените обожават да бъдат доминирани и здраво оправяни. Никога няма да те уважават и изпитат нещо към теб, ако постоянно ги поставяш на пиедестал, мислейки си колко ти си мил, грижовен и "перфектен" и тя не те оценява.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fd2a3aeb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Драги, любовният живот на другите не е твоя работа! Предпочела е него, преглътни го!!!

И като говориш за проценти, барем да да беше предложил на 10 жени, на 6-7 от които да им се беше "случило" подобно нещо, та да имаш основание да говориш за проценти...

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0f04aba9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Жена съм и ще ти кажа, че това не са наивни жени, а жени с daddy issues.
A тази твоя позната има супер сериозни daddy issues ... чак е тъжно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2a84571bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега, жените изначало си обичат някой да ги командва, да се държи на моменти по грубо с тях. Разбира се не постоянно трябва да има баланс, но ако си най-милият на света забрави да ти обърнат внимание. Затова много от така наречениет простаци и мухльовци си имат жени и то готини жени, защото те не се свенят да им казват право в очите какво искат и какво мислят.Може да не си го признават, но те обичат да са командвани, да се държат грубо с тях и така нататък. Обичат и на мъжа да не му дреме. Затова има много жени, които раждат от добрите мъже, а тайно в леглото мечтаят за този, който се е държал не толкова добре с тях, защото има страст при тях има тръпка, нещо се случва, непредвидими са.
Много често нарочно спретват скандали само и само да видят как ще се развикаш, а ако просто се съгласиш с нея затъваш още повече.
Няма логика при жените, не я търси. Най-често това, което изглежда на пръв поглед нормално всъщност не е така.
Те обичат да се държат лошо с тях, но не очаквай да си го признаят.
Трябва да усещаш нещата, те и това обичат, да знаеш кога как да се държиш, да разбираш езика на привличането.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 762fd74642
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм, коментар н4.
До н9, мерси и твоето мнение е коректно и точно.
До н7, рано или късно, някой ще се влюби в теб и ще видиш, че грешиш. Горе главата..

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b75b3b373c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Казала ти е, че разликата в годините е проблема, когато сигурно не и допадаш външно и дори може би и като характер. Това е истината. Да, тя сама си е виновна но ще си живее живота както тя реши, а ти си намери хоби а не да пишеш тука, че жените са наивни, само защото тя е предпочела друг пред теб.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dd2d20cd76
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Житейска аксиома:

Колко "струва" една жена личи по мъжете, които харесва.

<аксиома> - твърдение което няма или не се нуждае от доказателство.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d43901558f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   12, това ли измисли. Има и жени, има и мъж, които обичат да са доминирани. То ако всички жени бяха по тази схема, тогава нямаше да има любовни неуспехи. Мен подобно държане на мъж ми говори, че въпросният груб мъж има психическо разстройство, комплекси и НЕ става за връзка, дори и за спалнята не става, защото той просто за мен не е точно мъж, а човекоподобен вид и не ме привлича. Та това накратко за твоите разсъждения. И не, в грешка си, повечето жени обичат да са обгрижвани. От 10 приятелки, САМО 2 са нестабилни емоционално и съответно са привлечени от непораснали момченца. Ако искаш да имаш жена, която е с комплекси, стрхова невроза и куп емоционални проблеми, тогава да, дръж се така и ще привлечеш подобни индивиди. Всеки сам избира от кого да създаде поколение, все пак. :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c3de69dbbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Нещата може да се кажат и в обратният ред - защо страдаш за кучка и я изкарваш светица, като има жени, които биха дали цялата си обич за теб? Много мъже са така, търпят изневери, търпят лигавщини и капризи или просто се влюбват в такива като тази от историята ти… Стигам до извода, че голяма част от жените си падат по т. нар. "лоши момчета", а голяма част от мъжете - по парясници. И двете страни са готови да търпят другите в "името на любовта" и да правят саможертви.
Остави я да си чупи главата. Може да ѝ дойде акъла, а може би не.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ed2b9c7a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Доживях да харесам коментар на БС въпреки липсата ѝ на опит и толерантност, макар че съм мъж и хиляди пъти лично мен ме е слагала в кюпа с останалите 3-4 млрд мъже. Може да е досадна, злобна и обобщаваща, но този път беше добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0e08247117
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Много от нещата са верни, т. е., че просто не харесва момчето, че така, че иначе, че обичали да са доминирани и т. н. и т. н. Обаче тая жена има психически проблем /горе го квалифицираха с наименованието му/, защото може да е доминирана и чукана здраво и от някой готин от нейното поколение, с пари, професия, статус, а не такъв, дето може да и бъде баща, пък на всичкото отгоре и безпаричен безработен и мързелив боклук, дето само от тези му качества да ти се доповръща.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4e2bda432e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Когато сексът е добър, жените сме готови да преглътнем много неща. Може пък това да е причината.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ca422595e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   23, може и това да е, ама преди първия път с дъртака няма как да го знае. Обаче е легнала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker