Тези качества достатъчни ли са ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тези качества достатъчни ли са ?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1438 пъти
Здравейте, скоро правя 20 години, но все още нямам приятелка. Много бих искал да имам. За мен хората казват, че съм добър, скромен, притеснителен, тих, възпитан. Тези качества дали биха впечатлили някое момиче?
Като външност не смятам, че съм кой знае какво, въпреки че много хора са ми казвали, че съм симпатичен.
Другото което забелязвам в себе си е, че съм необщителен и интровертен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: f3ac8526e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За твое съжаление, качествата които си изброил не са сред най-привлекателните за жените.

Ж29

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9ee9b393ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еххх младеж, младеж! Не знам от къде да те почна.
По описаното от теб мога само да кажа, че качествата, които спомена са точно тези, които никога няма да ти донесат дори и минимален успех с жените.
Срамежливостта за един мъж е нещо абсолютно противопоказно за успеха му не само с жените, а и в живота като цяло. Трябва да направиш и невъзможното, за да се отървеш от нея. Научи се да говориш с всякакви хора на всякакви теми без притеснение...постави си го за цел и просто го направи.
Второто нещо, по което започни незабавна работа е самочувствието. За един мъж самочувствието и увереността в себе си е всичко, абсолютно всичко. Започни незабавно да мислиш за себе си и да си се представяш като мъж с непоклатимо самочувствие. Каквото и да става около теб, ти трябва вътрешно да си убеден че си страхотен, сексапилен, абсолютно неустоим мъж, когото всяка жена би била повече от щастлива да има до себе си. Превърни го в мантра и непрекъснато си го повтаряй докато истински повярваш в това. Гледай филми с Брад Пит, Джеймс Бонд (особено тези с Даниел Крейг), Ал Пачино, Джордж Клуни, Дензъл Уошингтън...гледай как се държат тези мъже и започни да копираш поведението и излъчването им. Самочувствието ти трябва да стане все едно си някой от тези персонажи. Посочих ги просто, за да имаш модел, към който да се стремиш. Никога не мисли, че те се държат , както се държат, защото са известни, красиви, имат пари и т.н Те са постигнали славата си, именно защото са се държали така. Парите и статуса в обществото са само патерица, на която един мъж не трябва да разчита, за да гради самочувствието си. То е вътрешно убеждение, което трябва да е непоклатомо от външни обстоятелства, неподвижен център, около който се гради света ти.
Постигнеш ли това ниво, ще видиш как изведнъж ще станеш много по-привлекателен за жените. Както може би си забелязал, те харесват мъже с доминантно излъчване и характер, мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат.
За щастие на нашия пол, външния вид и възрастта при мъжете не играе толкова важна роля за успеха с жените. При жените не е така. При мъжете е важно излъчването на мъжкар, самочувствието (самоувереност), доминантния характер, липсата на притеснение при комуникацията с жени. Дори и да си зле на външен вид, можеш изцяло да компенсираш това с излъчване. Огледай се за подобни примери на такива мъже около себе си и ще видиш колко съм прав.
Естествено, наред със самочувствието, не е зле малко да поработиш и по външния си вид - тяло и облекло. Тук също има не малко примери, от които можеш да почерпиш добри идеи. Моят личен кумир в това отношение е Дейвид Бекъм. Този тип е истинска модна икона...провери в интернет как се облича и ще разбереш за какво говоря. Ако не ти хареса, избери си човек, който повече допада на теб и черпи идеи от него.
Надявам се, че поне малко съм ти бил полезен. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9616528cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Жените харесват мъжествени мъже. Да си скромен, притеснителен и тих не е мъжко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 50b8c90559
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мен, тези качества са добри, стига да водят до нещо градивно, за всичко е така.
Не бива да си някакъв или да не си някакъв, просто като самоцел.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e8098f588b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Тези качества няма да са ти в полза в никоя сфера на живота!

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6bd424edaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Братле, не бъди жесток със себе си. Майната му на това какво си мислят жените за теб. И повечето от тях не могат да бъдат класифицирани като "класни дами", нито пък са особено интересни личности (въпреки че социалните мрежи често изкривяват представата им за себе си), така че не се терзай, че не изглеждаш като "истински мъж" в техните очи. Тя ако една жена те обича истински, ще си те обича такъв, какъвто си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4b8da32a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жените ще ти наредят куп простотии като например че си падат по мъжествени мъже или нещо от сорта, но после като почнат да им изневеряват и да ги бият друго викат. Така че бъди себе си, поне ще си хванеш една която да е свястна, не е нужно ти да се съобразяваш с техните искания и предпочитания.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 301e32e02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Зависи от жената. Като такава ще ти споделя, че се впечатлявам от повечето качества, които си изброил. Има един проблем, обаче. Ако излезеш с момиче и си мълчалив, срамежлив или резервиран, тя изобщо няма да успее да разбере, че между тези неща също си и мил, добър, скромен, възпитан. Опитай се да общуваш повече.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 94ad68d6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора:
Пропуснах да спомена, че родителите ми се разведоха малко преди да навърша 5 години и откакто се разведоха, живея с майка ми. Не знам дали това е възможно да е повлияло върху поведението ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8c83937f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, вероятно е повлияло. Аз бях горе-долу като теб на твоята възраст и мога да ти споделя опита си. Казват, че трябвало да станеш мъжествен и направиш невъзможното за целта. Това е вярно, но е вярно и че не трябва прекалено да насилваш себе си, защото така само ще издевателстваш на себе си да станеш някакъв какъвто не си. Не може всички да сме мъжествени и не знам си какви. Всеки си има различна душевност, характер, опит, преживявания.

Ако можеш да дам съвет на младия си аз, то той би бил да намеря баланса. Хем да се пускам прекалено по течението и да си остана мухльо, хем да не си еба душата да ставам какъвто не съм и да загубя себе си и да стана депресар и да не се чувствам добре в кожата си.

Гледай да се променяш, но по малко и постепенно, чувствайки се себе си и комфортно в кожата си. Не бъди някой друг, само за да се харесваш на някого. Бъди си какъвто ти си искаш и се променяй заради себе си. Ти на всички така или иначе не можеш да угодиш никога.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7f5e28b482
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   <9> Не търси причини, че си сам, а причини да се промениш. Иначе вечно ще казваш - то в 7-ми клас една ме напсува и за това еди какво си... в 8-ми клас пък даскалката ми каза, че съм тъп и за това еди що си. Оправдания за всичко ще си намериш.

Иначе могa да ти кажа, че основното е че си затворен. Няма как затворен и необщителен човек да се сприятели с друг било мъж или жена. Намери начин да започнеш да общуваш и после лека полека нещата ще се подредят, но няма да е нито лесно нито бързо.

Как да стане - никой не може да ти каже. Трябва да се оправиш сам.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9ee9b393ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 2 до Автора и до 10:
Много уважавам казаното от номер 10, но смятам, че съветът му няма да реши проблема, заради който си се решил да пишеш тук... а именно да станеш по-привлекателен и успешен с жените. Съветът да останеш себе си може само да те успокои, да си кажеш, че не си кой знае колко зле, щом има и други като теб, и в крайна сметка да не си мръднеш пръста да промениш сегашното си незавидно положение.
Сега и аз да кажа малко за себе си - семейната ми съдба е същата като твоята. Родителите ми са се развели, когато съм бил на 4 години и аз живях само с майка си. И знаеш ли какво? ... До към 25-тата си годишнина, бях същият като теб (сега съм на 41)... все едно слушам за себе си. Затова се захванах така многословно да се опитвам да ти помагам. Разпознах се в теб.
Заради силно интровертния ми характер и срамежливостта, успехът ми с жените беше повече от плачевен. Въпреки че съм доста симпатичен на външен вид, за пръв път правих секс на 24 години.
Промяната за мен дойде на части. Първо имах късмета да общувам с един мой далечен роднина, който доста ги "разбира" нещата и е много успешен с жените и в живота като цяло. Веднъж му се оплаках от лошото си положение. Това, което ми каза той в общи линни повтаря това, което ти написах в първия си пост. Есенцията на казаното беше - "Това и това качество ти пречат на успеха. Изправи се като мъж, спри да се оплакваш, и положи усилия да промениш нещата. " Този човек беше повода да осъзная проблема си и да разбера в по какво трябва да работа, ако искам промяна.
Втората част от развитието ми се случи, когато на около 28 години за пръв път чух за нещо, което се нарича Pick up и най-вече за теорията за алфа мъжете. Тук няма да се впускам в повече подробности, защото много хора (най-вече жени) ще ме упрекнат в мачовщина и сексизъм, а аз не искам да споря с никого за това. Ако ти е интересно, разрови се. В мрежата има много материали. Аз мога само да кажа - тези неща са абсолютно верни и работят... но е нужна много работа и борба със себе си, за да се случи желаната промяна.
В резултат на положените от мен усилия, в монета съм женен за прекрасна жена, която едва ли щеше да ме забележи и даде шанс, ако бях "останал себе си". Преди нея понатрупах много практически опит, ако ме разбираш ;) Нямам никакъв проблем да общувам с която и да е жена (и човек като цяло, работата ми е свързана с говорене пред много големи аудитории), усещам и познавам динамиката на отношенията между половете и знам какво и кога да направя, ако се стигне до това. За мен това е наградата за положените усилия.
Отново ти пожелавам много успех, независимо какво решиш да правиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker