До мъжете! Като мастурбирате... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До мъжете! Като мастурбирате...
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 4190 пъти
Здравейте читатели на този прекрасен сайт! Всеки ден влизам тук и намирам много полезна информация! Но в съзнанието ми от доста време се върти една мисъл... Бих се радвала да получа смислени отговори. :)

На 20 години съм, момиче, имам си приятел от почти две години. Бивш женкар и голям надувко. Но изглежда влезе в правия път и наистина ме обича. Не знам, честно казано.

Когато мастурбирате или правите секс с половинката си мислите ли си за някоя друга? Ако наистина толкова много обичате жената до себе си, искате да създадете семейство с нея и т. н. изневерявате ли й емоционално? Като в мислите ви са други жени, но не и тя? Когато правите секс и затворите очи представяте ли си някоя друга? Когато видите красива жена искате ли да я имате? Ако "да" това значи ли че не обичате половинката си? Мислите ли често за изневяра и бихте ли изневерили? И как при положение, че имате до себе си любима (поне така се предполага в случая), когато видите някоя мадама веднага изплезвате език и искате да я чукате въпросната? Това всичко значи ли че не обичате истински жената до себе си? Обяснете ми, моля, мъжката гледна точка, защото аз лично имам много спорове с човека в живота ми и ми е наистина много трудно на моменти!

Благодаря за търпението както на редакторите, така и на читателите!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: d38963489e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Здравей, аз съм мъж на 40 и ще се опитам да бъда максимално честен с теб. Не претендирам, че всички мъже мислят като мен, но сред мъжете, които познавам, процентът е близък до максималния.
За разлика от жените, ние мъжете наблягаме на количеството. Всеки нормален хетеросексуален мъж би легнал на момента с всяка привлекателна жена, на базата само и единствено на външния и вид. Не е нужно дори да са си разменили и дума, за да я пожелае.
Това, че някой мъж е обвързан или женен, по никакъв начин не променя гореописаното положение. Да, възможно е някоя жена да обсеби съзнанието на мъжа за известно време и той да мисли само за нея, но в дългосрочен план всяка жена рано или късно омръзва на мъжа си... и под омръзване имам предвид по-скоро нещо като свикване и намаляване на сексуалното желание към нея. Вие жените усещате това като намаляване на секса като честота и качество, и пускате тук теми със заглавие "Вече не правим секс, а в началото го правихме постоянно и страстно"
Аз съм женен от 16 години, съпругата ми е прекрасна, не съм и изневерявал (за нея не знам и не питам), но въпреки всичко желанието ми за секс с нея е много далеч от това, което беше в началото на връзката ни. Заглеждам постоянно хубавите жени на улицата и мастурбирам редовно, мислейки си за разни интересни за мен неща, обикновено не включващи участието на съпругата ми. На теория, ако ми се отдаде възможност да правя секс с непозната хубава жена, предполагам, че ще го направя с огромно удоволствие и страст.... И не, съпругата ми няма какво да направи, за да промени сексуалното ми желание към нея. Природа, какво да се прави!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: db4a4e449d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От моята субективна гледна точка, мастурбацията ми е свързана с чисто и просто нагон, като го правя не си мисля за емоционалната страна на обекта, а просто тяло или определено действие довело до желанието ми да извърша този акт. И друго пак казвам от моя гледна точка това е просто навик както и като видиш изпънато момиче да се обърнеш да видиш дали има хубаво дупе! Чисто първично действие без умисъл. Не вярвам някой да си представя как прави любов докато мастурбира така че не виждам повод за тревога :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fd2645113f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дефининицята на "изневяра" е много индивидуална. Какво означава? За мен лично изневярата е измама. За теб изневярата е дори и да си помислиш за друг, дори използваш комичната глупост "емоционална изневяра". Това е остатък от християнския морал, независимо дали си религиозна или не. В християнството се твърди, че грехът е еднакво страшен, без значение дали е извършен или се е случил само в съзнанието. Това е чудовищен опит за контрол над мислите и емоциите. В собствената си глава човек трябва да има абсолютна свобода. Нахлуването в тази светая светих осакатява личността и вече до себе си нямаш човека, в когото си се влюбила, а емоционален роб на воляна си.

От написаното си правя извода, че разбираш връзката, като обсебване и загуба на самоличността. Изневяра ли е, ако приятелят ти играе шах с някой друг, а не с теб? А тенис? А ако отиде на рехабилитационен масаж? А ако му направят чекия? А свирка? Хората трябва да открият границата и да намерят човек със сходни ценности. Проблемът е, че хората лъжат, за да се харесат.

Мъжете сме по-склонни да приемем секса, като просто физическо удоволствие, не по-различно от от игра на футбол, тенис сет или спаринг. За това и не възприемаме секса, като изневяра. Изневярата идва с лъжата и е грозна история.

Мъжете съзнаваме, колко държине на дара на верността и сме склонни да ви го дадем. Именно изкушението го прави толкова ценен. Ако го нямаше желанието за секс с други, щеше ли моногамията да представлява ценност?

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d7dd204cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако има любов между вас, няма да има нужда от чикии!? Недей пита из форуми, а го разтоварвай всяка вечер, тогава ще бъде само твой, а силицата му ще изпиваш само ти!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c1bb6b4d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Когато съм маструбирал, никога не съм си мислил за половинката до мен. Общо взето съм си мислил ситуации, а не толкова визията на жената, т.е. за неща, които няма как да се случат с нея, освен ако не играем роли. Например ситуация: предтавям си, че съм на хотел, лежа си гол и в този момент влиза камериерката, която в началото свенливо се извинява, ама после започва да го поема здраво. Или пък аз съм камериера и заварвам малко по-възрастна дама да маструбира......и се включвам. Или пък съм на около 20 г. на квартира и хазяйката 30 г. с нейна доведена дъщеря на около 16 г. започва да ме съблазнява да чукам младата пред нея докато тя маструбира и т.н. и т.н.
Тез работи няма как да се случат с жена ми. Но това, че мъжетне маструбират не значи, че са тръгнали да изневеряват. Аз лично не съм имал такава потребност.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2daf43ad85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 - авторката е на 20, не на 40 :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e1e21dfc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Четейки отговора на номер 1 ми иде да вия с глас. Жена съм. Когато обичам един мъж желая само него. Колкото повече го обичам толкова повече го желая. Само че... Тези които обичах дори този които беше най-най бяха като номер 1. Просто вече не вярвам в тая тъпа любов и тоя предателски секс. И питам защо тогава да се старая да бъда качествена жена като отношение и като визия, след като така или иначе с времето ще спрат да ме желаят. Не мога да си представя по голямо падение от това мъжът за които давам мило и драго да бие чикии с фантазия за други. А колко пъти да го преживея без да ми спира сърцето. Защото разбера ли такова нещо не мога повече да докосна тоя мъж. Верен ход за жените няма с тая ваша " природа"!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b092f5a382
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз лично мастирбирам, докато гледам порно и си представям актрисата, но просто за д амога да свърша, а не от някаква емоционална обвързаност. Но в крайна сметка какво значение имаме ние с него? При него може да е различно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7eefaecfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До н7.
Ти какво искаш? Мъжете да не можем да си ударим една 'чикия' ли? Що се отнася до предателски глупости. Ами спри да се стремиш да си "качествена и с визия", както беше казал един лирически герой, мъж на жената до себе си - "искам да си истинска, дори порочна". Тоест, мъжете искаме истински жени(поне истинските мъже де) така че, спри да се стремиш да попълваш, някви смешни стандарти и ще привлечеш нормален, истински мъж. Сори, ама без обиди за мъжете, хд.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 225b692af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   До Н 7.
И аз съм жена. Но за жалост, това което казва Н 1 е валидно и за нас, жените. Моят съпруг е мил, внимателен, интелигентен, отговорен и грижовен. Обичам го, но вече не го желая по същия начин, и това няма как да се промени, същата страст няма как да се върне. И също така, когато мастурбирам, никога не мисля за него. И наистина не мога да повярвам, че и ти желаеш съпруга си по същия начин, както в началото. Просто ти омръзва, това е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e21b358df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вмятам малко разяснение. Първо мастурбацията е лично време. Време в което човек се поставя в ситуации които... много трудно ще станат реалност, сиреч си мечтаем. По-горе има примери там с камериерки и тн. Така ако за вас мастурбацията е изневяра, то тогава ако се размечтая да обера банка, значи съм за панделата? Това е временно желание в следствие на нещо пряко свързано. Та по темата мастурбацията става проблем когато се предпочита пред секса с половинката. Тогава мечтите може и да се превърнат в реалност. Вярвате или не секса е един от основните фактори да се провалят връзките без значение на колко години сте. Душа казвам ти го като да речем доста активен. Спадне ли честотата на по-малко от 3-4 пъти седмично имаш проблем в зародиш. Не му ли обърнете внимание на време просто го отпиши. Хора няма лош секс, има лоша комуникация.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 02d039b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   <7> "И питам защо тогава да се старая да бъда качествена жена като отношение и като визия, след като така или иначе с времето ще спрат да ме желаят. "

Защото ако не си "качествена" мъжете изобщо няма да те пожелаят ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7da9129b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здравей, авторке. Вече 15 години сме женени и повярвай ми, секса не е това което беше на времето. Нито тя е особено ентусиазирана, нито аз се раздавам като преди. Получава ни се понякога но все по-рядко. Не съм изневерявал и не съм питал тя дали го е правила по простата причина, че съм дал предварително пълна свобода да забърше нещо ако нуждите и са такива. Докато мастурбирам често си представям, че ме обладава дама с член, но това не означава, че в реалността бих го пожелал. Жена ми пък си представя че я обслужват цяла тайфа тинейджъри, но когато и предложа да намерим мераклии, отказва категорично. Човешката фантазия е безгранична и това е хубаво. Вместо да ревнуваш приятеля си от мислите му, направи така че да си ти най-интересната му фантазия.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2daf43ad85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Жена съм, малко по-голяма от теб и четейки такива теми ме гложди един въпрос: абе, момичета, вие не мастурбирате ли?
Какви са тези обвинения, притеснения, съмнения, че и спорове с партньора. Човек мастурбира по ред причини, случва се и да е супер спонтанно. Може това да му е начина да освободи напрежението, може да си представя или гледа нещо, което му харесва, но което партньора му отказва да пробват. Ако приятелят ти го прави ежедневно, че и по няколко пъти на ден, предпочита го пред реалния контакт с теб и те лишава от внимание, то имаш основание да се дразниш и притесняваш. Но в случай, че си прекарвате добре, не страдате взаимно от липса на секс - не виждам защо да се впрягаш.
Аз съм омъжена от няколко години и колкото и да обичам мъжа до мен, да го харесвам визуално, да ме задоволява редовно и качествено... ами не съм сляпа за други мъже. Това не значи, че де факто искам да си легна с тях. Просто се е случвало да си пофантазирам с някой и толкова. Нито съм се влюбвала, нито тези няколко минутки с мисълта за друг влияят на отношенията с моя си мъж. Дори ако го направя сама, след като се прибере той нямам никакъв проблем веднага да го направим и заедно :)
Съветвам те да излезеш малко от рамката и предразсъдъците, с които си се оградила. Повярвай ми приятелят ти ще е супер щастлив, ако не драматизираш в това отношение, а ако му предложиш да го направите някой път заедно един срещу друг, докато се гледате - ще откачи от кеф. Имай предвид, че след това пак ще си продължи да мастурбира :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7eefaecfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До н7. Както казах, просто спри да се стремиш, да бъдеш перфектна. Мъжете те оставят(предполагам) защото виждат, че не си била искрена с тях, а именно че се правиш на друг човек.Аз съм хлътвал по жена(фалшив образ) и като съм виждал, че не е това, за което се представя съм я оставял. Стига с тези маски. Бъди себе си и ще срещнеш някой с когото ще остарееш. Успех и късмет в живота...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e1e21dfc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 12 ако ще ме захвърлят дори само в мислите си по -добре да не ме желаят. Аз си следя и за външния вид и за вътрешния заради собствения комфорт по принцип. Питам мъжете обаче щом така или иначе ви омръзваме защо тогава за вас да се стараем. И още нещо номер 12 и номер 1, а как ви е на вас когато ви сменят с друг чеп било на сън било наяве а?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e1e21dfc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Отново съм номер 7. Спецялно за номер 9-не предценявате вярно драги. Но е разбираемо, като имам предвид личния си опит и се сетя на ден по колко "качествени" жени срещам и аз. Всеки " качеството" го разбира различно. Да речем дама в обществото, мръсница в леглото що се касае за секса разбира се. Още много качества са нужни, но не зная защо вие номер 9 решихте, че става дума за непорочна. Повярвай непорочна е невъзможно да бъда в ръцете на партньора си. Ставам направо хищна и ненаситна. Но дебело подчертавам и отговарям на номер 10 да все така и още повече желая в ръцете точно на този мъж. Именно защото го познавам отдавна, свикването е едно спокоиствие което ме отпуска и ми позволява да чуствам докъто сме интимни. Няма срам няма неизпълнени фантази има само желание. Е поне докъто не разбера че ме люби мислейки за други. Останете си със здраве аз ще остана непоправима романтична мръсница. Не умея да готвя добре впрочем -не съм " качествена ". За това пък обичам тои да ме гощава с мъжко мляко. И не обиждам мъжкия пол аз харесвам мъжете. Просто тая ваша обич на няколко пъти ми скъсява живота.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e1e21dfc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не мислех да участвам толкова дълго в дискусията, но или аз не се изразявам правилно или... Номер 15 защо реши, че перфектна е равно на фалшива. Аз се старая да съм естествена, искренна, грижовна и т. н точно толкова колкото съм. Не се напъвам престорено. По тая причина точно гледам и да не се гримирам като клоун, да не нося дрехи които не подхождат на възрастта ми, не изисквам истерично... Просто често пъти се случва да попадам на мъже които явно имат нужда от кучки, кифли, чалга лелки или чалга пикли. Не е мястото да изброявам всичко. И за сега аз намерих каквото исках. И не не съм перфектна и тои не е, но дефектите в очите на любимия често са ефекти -стига да обича истински. Не е в това въпроса. Почнахме от там, че не разбирам защо за някои хора толкова се разминават чуствата със страстите. Най голямото щастие в любовта е да има синхрон между двете. Този които ти разтуптява сърцето да ти разпалва страстите. И това да не омръзва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e802272627
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Пускам си порно с лезбиики. И си пълна пъпа за 5 мин. М50

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker