Може би да ми олекне.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може би да ми олекне..
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2077 пъти
Здравейте,
Пише ви мъж на 32г.
Споделям историята си, просто от нуждата от споделяне, и малкото спокойствие след това. А на адекватни коментари ще съм благодарен и радостен.
Да, историята е като много други-приятелката ми ме остави.
Опитвам се да се държа на ниво, въпреки че е трудно. На всеки е ясно. Ситуацията е такава-преди около месец тя просто ми се обади от работа и каза, че ще се прибира у дома при родителите си. Живееше до този момент при мен. Заедно бяхме година. Ходих да я видя. Каза ми, че не може така, защото не съм и вярвал и не съм и показвал достатъчно чувствата си, и тя се чувства много наранена. Стана ми не кофти, а за момент намразих себе си.
Малко предистория- Запознахме се края на лятото миналата година. Тогава тя ме грабна само и единствено с външния си вид. А и аз не си и помислях за друго, за момента обаче, тъй като общи познати ми бяха обяснявали, че била такава и онакава. Да, но аз я заприказвах и след първия ми разговор стана ясно, че нещата не са както еди кой си обяснява.
Оттам излязохме няколко пъти напълно неангажиращо, говорихме си.. доста бих казал. Хареса ми. Имаше нещо в нея. Нещо силно човешко. Някаква доброта, такава натурална, нетипична иначе за обкръжението и тогавашния и начин на живот. Виждах, че се отпуска с мен, и нямаше нищо общо с приказките които бях чувал. И така след кратко време, разговорите прерастнаха в друго, и оттам по общо желание във връзка. Дотук, както при почти всички.
Идва момента, в който влияние оказва работата ми.. тогавашната.
Уволниха ме.. донякъде заради нея, донякъде заради личните вражди с началството. Тя не разбра. Тя и досега не знае за това нещо. Не исках и за това да се чувства виновна.
Сега за нея-дни след като се запознахме, започна да става ясно, че момичето има проблеми-наркотици, заеми, лоша компания. В последствие ми стана, колкото и грозно да прозвучи, но това е истината, и че родителите и не са били полезни за нея(така ще го кажа, защото не искам да обиждам никого). Тя е от едно село близо до града. Живееше на квартира, която едва плащаше. Помията при нея беше пълна. Но все пак усетих в нея нещо, и в последствие го усетих с цялата му сила, което ме накара да не прекратя контактите. Малко след това се появи проблем и със закона.. Оказа, че е била принудена да направи каквото е направила, но се беше забъркала във един водовъртеж, в който тя беше само на периферията, но никой не и помагаше да излезе. Сега не знам защо аз, може би от съжаление тогава, но и помогнах.. имах възможност и тази помощ ми коства работата. Тя не знаеше. Впоследствие тя разбра, но и казах че преди да се запознаем съм напуснал. Не бяха нужни повече обяснения по темата. И така вече 3-4 месеца. Тя беше направила това което каза в самото начало на връзката ни, че не иска този живот. Спря наркотиците, алкохола, напусна и работа и квартира. напусна си тогавашната компания. Всичко започна наново. Скоро и предложих да дойде да живее при мен. Някъде тогава и беше момента в който ми каза че ме обича. После го видях това многократно, както и го усетих. МИслех си, че тя е била моята планина, която трябваше да изкача, за да съм най-накрая щастлив и аз. И започнах да се отпускам с нея, споделял съм и, говорили сме си.. както си е редно. Просто не го правя много често, а това явно се оакза проблем. Споделял съм чувствата и.. опитвах да бъда до нея по малко по-различен начин. Тя не беше получила достатъчно от семейството си-говоря като поведение в една връзка-тоест най-нормални неща... иначе е възпитана. С други думи тя се беше учила от живота в движение. Но така не можеш да научиш или поне да разбереш, че когато сте двама някои ограничения-като например звъненния посред нощ, писане по месинджъри и вайбъри. Оттам започнаха дразгите. Искам да уточня-макар да не отделям думи за това-но имах и имам чувства към нея, тя ми показваше своите, всячески. Достатъчно ясно съм и го казвал, както и показвал, мисля. Беше много нежна и отделно си личеше, че не ме будалка с емоции, а напротив-истинска е с мен. Но беше ни писано да се срещнем в лош период- моя баща заболя.. нещата се промениха. За мен беше най-важно да се направи всичко възможно за да го спасим. В тези ми усилия си прекарвах дните, и тя малко остана назад.
С други думи-не съм я пренебрегвал, но просто вече мозъка ми в голямата си част беше другаде... като добавиш редовно неясни обяснения от нейна страна за това кой е тоя който ти пише в 1 през нощта, и ти защо не го отрежеш категорично. Знам как изглежда, но вярвах че тя ще осмисли какво и казвам.. така и стана...
Не можахме да го спасим. Човека си отиде.
Като сложиш този факт, плюс бившата ми работа.. аз имах проблем.. сериозен, предвид месечни сметки и прочие. Тя работеше, дори много, но при повече от половината и заплата за заеми и банки, кой знае каква помощ нямаше. Не че съм и искал нещо.. НИщо, никога. ИСках другарче, което да ме обича, да е с мен, да мога му вярвам, и да мога да се отпусна и покажа че и аз я обичам, да мислим и вървим заедно занапред... Но ми беше писано да съм депресиран.. и това повлия.. МЪчих така или иначе, явно ми трябваше време... Имахме спорове.. решавахме ги.. Малко от малко взех да се съвземам... казах и го и се опитах и да и го покажа.. един ден тя каза че иска да отида с нея на гинеколог.. беше бременна.. Какво се случи не мога да ви кажа... трябваше да ходи пак... но се оказа че е направила спонтанен аборт... когато организма отхвърли още в начало. Тя се депресира.. Искаше да имаме дете. Тя казваше-Моя скапан живот, но с теб. Обичам те много, и искам да имам деца от теб. Нека да намерим решения на проблемите помежду ни.
И аз също.. казах и го.. неколкократно. НО пак излизаха тези същите проблеми от ежедневието- бившия и нещо се навърташе покрай.. после се оказа, че е само доставчик на мястото където тя работи... но една вечер в 3 и 30 той звъни-пиян.. след като му вдигнах, повече спря да зарежда магазина, и тя ми каза, впоследствие не знам защо, но ми е по-леко. Каквото и да означаваше това.
Накратко-аз 6 месеца, тоест половината ни връзка, не и давах това което тя имаше нужда. Не казвам, че съм я игнорирал, просто явно не е било достатъчно, и в даден момент тя реши, че няма смисъл.
3 пъти се виждахме- 2 от тях и носех багажа, 1 път отидох просто да я питам категорична ли е. Всеки от тези пъти, казвах, че съжалявам.. извинявах се и обяснявах защо съм се държал така, или защо тя си е помислила така. Не ме мислете за ревльо, просто си загърбих егото и отидох при нея. Стана ми ясно, че сме имали проблем в комуникацията.
Всеки от тези пъти и казвах отново и отново, че я обичам. Първия път прекарахме няколко часа заедно-обясних и всичко за мен-тоест какво как защо, съм правил това или онова, как ме е карала да се чувствам като постъпи по еди какъв си начин... Говорихме за общите планове, които имахме занапред. Накрая ме пита как да съм сигурна, че няма пак да се повторят нещата. Отгооворът беше-нямам втори баща. И когато си тръгнах, тя ми каза да и пиша като се прибера. После ми писа-да съм спокойна. Тя беше готова да се върне при мен. На следващия ден поведението и беше съвсем нормално, все едно не сме разделение. Но последващия ден сутринта ми казва-така не става, нали идеята е да се дистанцирам за да видя по-добре. И два дни нито писа, нито нищо. На третия я питам как е, и оттам се почна- мисля че трябва да останем така, не мисля че ще се промени нещо, не искам да преживявам всичко отново. Искам да уточня някои неща(знам че пиша малко сухо-тоест не обръщам внимание на чувствата между нас) -нищо фрапиращо от рода на боища или изневери не са се случвали. ПОне от моя страна. Исках от нея шанс.. досега 4-5 пъти бяхме имали по-сериозни разломи между нас. Но тя казваше отново не мога повече, не вярвам, че ще са различни нещата.
И по време на тези срещи тя плачеше. Много. Казваще-обичам те, но не мога. Обичам те но не мога. На последната, когато дефакто се проявих като навлек, просто стояхме, гледахме се и тя се насълзи. Тогава Просто и подадох ръка, помолих я -тръгни с мен, тя отвърна-не. И си тръгнах.
Момичето се промени в много неща през времето си с мен. ЗНаех, че ме обича. Мисля, че все още също. Но не знам какво да правя с нея... не искам повече да и досаждам, понеже ми стана ясно, че виждайки си се с мен, на нея и става тежко. Не искам да се чувства така, нито да плаче.. в крайна сметка наистина я обичам.. има други моменти и ситуации от последните ни седмици, но твърде много се разписах. Сигурен съм, че има някакво влияние върху нея. Не казвам нищо, просто го споделям. И ще съм благодарен ако някой успее да вникне поне мъничко в действията и, както и бих отговорил на въпроси, които могат да помогнат.
Извинявам се, ако стила ми на писане не отговаря по някакъв начин на историите тук;просто пиша както ми дойде в момента. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd5beec0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бившият?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 22ef15d30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пълен задръстеняк си, виждам го само по начина ти на изказване. С други думи момичето си пада по лоши момчета, тоест отрепки. Не си мисли, че за година в, която даже не си бил нон стоп до нея тя се е откъснала от този живот. Доказателство е това, че бившият и се върти около нея, пишат и посред нощ и т. н. Просто момичето си е боклук, колкото и да не ти се вярва и да ти се иска да не е. Освен това, ако искаше да е с теб и те обичаше нямаше да ти казва, че не може повече така и да те пуска да си отиваш. Реве, защото и е жал за теб и се е привързала, но и е писнал този спокоен живот и иска пак да си купонясва и да се друса. Съвета ми е - пълен игнор на такива отрепки, блок отвсякъде и си живей живота.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам.. не мисля, няма индикации.
Единствените такива за момента са от фейсбук-харесвания на всички мои публикации, тя слага различни тъжни картинки-колажи от рода на вчерашното и- ако ти живееш 100 години, аз искам да живея с 1 един ден по-малко, за да не живея без теб.. и то този род. НО не приема фейсбука за критерий.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4db992bb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Къде се буташ между шамарите?
Това момиче е пропаднало в такъв затлачен батак какъвто никой не може за я спаси.
Явно ти си прекълено добър за нея-скучен.
Такива отрепки рядко се поправят. Но много често нямат скрупули и тъпчат всеки за да постигнат своето.
Теб те заряза защото нямаш много пари-да й очистиш заемите и т. н.. Не бъркай любовта с това видно интересчийство.
Сега си дай време да се отърсиш защото яко си хлътнал по нея и се унижаваш да я молиш да се връща при теб. А другият път се вслушай в това каква слава се носи за даден човек. Не е напразно

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0a62b727d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бившият.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d73f0d88d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Приятел, много си взел нещата присърце!!! Тази твоя приятелка, като цяло не знае какво иска. След като си я изкарал от всичкият този батак, а тя въобще не го оценява, въобще недей да търсиш вината в теб. Има и вероятност отново да се е срещала със старата компания или да е взимала забранени субстанции. Изчакай известно време и за твое успокоение пак поговори с нея. Но според мен сценария може да се развие по два начина. 1 вариант- пак ше разиграе театър плачейки че не знае какво да прави със живота си или ще предложи пак да пробвате да сте заедно, но с условие, че тя ще се изкара голямата жертва. Във всеки един вариант имай едно наум и не и се доверявай прекалено много, докато не си напълно сигурен, че се е променила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите, дори и по-хард епитетите.
Не разбирам кое точно ми е задръстеното, но не е и важно.
Искам да попитам -номер 4
Говориш в едно такова време, все едно знаеш за конкретната случка? ! ИМам предвид начина ти на израз- тя те "заряза"... а не зарязала.
Ако е така, ще се радвам да споделиш :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 6
Извинявай, приятел/ко.. не разбрах втория вариант какъв е?
Благодаря

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номе1 и 5
Не отричам, но не ми се вярва.. не че нещо, но малкия е светлинни години от мен. Тя е на 28, той е година по-малък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: db9b986bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом търсиш вината у себе си, значи си добър човек, авторе! Но аз лично следвам ето тази рецепта: "Никога не се обвързвай с човек, който има повече проблеми от теб". Връзката ви няма бъдеще, осъзнай го. Всеки прави грешки, но когато му подадеш ръка, той я поема и не я изпуска, ако има някакъв мозък в главата. Повечето мъже по принцип трудно изразяват емоциите си, а повечето жени отлично знаем това и не очакваме любовни излияния от сутрин до вечер. Да, приятно е проявеното внимание, но всички сме работещи хора и сантименталните жестове са за специалните моменти. Също така повечето жени биха оценили отговорното ти отношение към болния баща. Биха се впечатлили също така от готовността ти да работиш за доброто на семейството. Ще оценят и независимото ти мислене, защото ти не си се поддал на слуховете. Впечатление ще им направи и толерантността ти към проблемите на приятелката ти, защото не всеки ще се отнесе с разбиране към наркоманка, пияница и криминално проявена личност. Зад думите ти виждам един наистина почтен човек, чиито добри качества, за жалост, не са били оценени и са били експлоатирани с не особено чиста цел. Моят съвет е да прекратиш контактите с това момиче, а след време ще видиш, че това, че те е напуснала, за теб е било нещо като да оцелееш след самолетна катастрофа. Няма да я превъзпиташ, разбери го. Приключи с това!

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ad8641a06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер6 Вторият вариант, е да те отреже с думите, че си и съсипал живота и е загубила много хубави неша покрай тебе, а след известен период от време, пакда ти се обади и да плаче на твойто рамо. Но тя във всички случаи, накрая ше излезе използвачка, лижемерка и нагаждачка. Просто сенвъзползва от твоята доброта.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 38650ac3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нещо друго има. Ти 1г. си стоиш безработен, тя плаща сметките и храната? Демек, тя, боклука, те храни, ама ти нищо не си и искал... Джобни ли имаш предвид? Я малко поясни как заради нея са те уволнили, че не разбрах. Дори да е така, тя до гроб ли трябва да те издържа? Знаеш, че има и кредити, но това не ти пречи да и смучеш и малкото останали пари.
Ти си просто един паразит и тя те е разкарала, за да се усетиш и да вземеш да се хванеш на работа, като няма кой да ти плаща и да те храни!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4ee3c41490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   не е задължително да е бившият, може да е нова звезда на хоризонта

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 452f3d9707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   O, Боже, прочетох цялата история и предните коментари, щях да кажа, че може да се промени защото и аз съм минала по подобен път, е не чак толкова затънала не съм била, но наркотици, простотии, звънят ми разни през ноща, но тогава бях на 16, а сега като прочетох, че тая е на 28... е никакъв шанс, много е деградирала! Аз сега съм на 21 и вече мисля по коренно различен начин, държа на връзката си, оценявам всичко, което някой прави за мен, не изневерявам, рядко се напивам дори ( пия по 2 чаши вино обикновенно), какво остава за наркотици! А тя щом е на 28, не е малка, какво ли не е видяла, ако искаше да се оправи, щеше да го направи, особено с услугите които ти си и правил, как може да не оцени такива неща! Ти си добър човек, баща ти е починал, нормално да изпаднеш в депресия заради това, не може постоянно да мислиш за нея, при такива обстоятелства! Имал си сериозни проблеми, нормално е да си дистанциран! Тя е егоистка и явно си е боклук, наистина заслужаваш нещо по-добро и ще е най-добре да я забравиш напълно и дори тя да те търси, да не се занимаваш с нея, а да намериш по-стойностен човек! Успех! :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 12- къде съм писал, че не съм работил 1 година и че съм и смучил малкото и пари?? Напротив!!!
Изрично обясних, че тя нищо не е плащала и никой нищо не и е търсил като финанси. А ако не сте разбрал/а къде съм работил щом съм и помогнал в тези ситуации, лошо, но няма да го изразя ясно. Близко е до мозъка.
На останалите се извинявам за по-острия тон!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Няма нова звезда.. Седи постоянно във фейсбук, до късно вечер, и поства разни тъжни истории, и прочие. На новите си снимки изглежда недоспала. НЕщастлива както ми твърдеше.
Благодаря за мненията!
За момента излиза, че истината е някъде по средата, а аз ще изчакам още няколко дни преди да я потърся, за да се доизяснят обстоятелствата.
Бъдете здрави и щастливи!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 55b1171471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   След като,пак поговоритв,ми е много интересно,какво и е дошло на акъла този път.Попитай я в прав текст ккаво мисли да пеави със живота си занапред,какви амбиции има за в бъдеще инпо този начинможе да разбереш много неща(да ти се изяснят нещата).Ти в случая няма какво да губиш,най- вече ше спечелиш някакъв вид успокоение за себе си.Само пе защо трябва все да е по трудният начин!!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравейте..
Оказва се, че нова звезда има.. но е по-скоро параван. Някакъв опит да ме забрави. Поне така чух, и виждам от признаците.
Конкретната ситуация- на една бензиностанция при общи познати са- той седна срещу нея, дали нарочно заради мен, не знам. но е достатъчно показателен факта. Аз малко по-нахално направо седнах до нея.. От него никва реакция нямаше. Той или знаеше вече, че тя не си струва, поне за него, или не се чувства сигурен в въобще, щом само мълчеше.
Повода да отида е нейното оповестяване във фейсбук, че е обвързана.
Ядосана ми беше. За това, че съм я блокирал, както и други неща. Аз и викам- ти си обвързана с това момче, което седи срещу теб, и мълчи.. и се смея.. тя се разсмя чак.. Стана ми ясно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 17 Благодаря за интереса.
Срещата от снощи не беше планирана.. Но начина по, който тя говореше, ми се струва, че ме очакваше. В смисъл че ме провокира с това обвързване и очакваше реакция от мен. След като ме попита защо съм дошъл след като сме разделени, аз и казах-обичам те, липсваш ми, исках да те видя, и основно защото съм решил че ти си жената. Тя мълчи. Каза ми само не е сега момента, не тази вечер, виждаш идват разни хора.. казвам именно-разни хора, а аз не съм от тях.. намека беше към момчето с нея, и тя ясно го разбра, и мълчаливо се съгласи.
Като цяло-въртят ми се женски номера... не знам има ли няма ли чувства, защо ми се дразни като съм я бил блокирал в тоя фейсбук, като същевременно ме държи с блокирани съобщения, и едновременно с това си поства публични там постове, снимки прочие, с ясната цел да ги видя аз...
Отделно- дали изревнува, или моментен яд, но ми казва да се събирам с бившата си.. там няма нищо, но тя не вярва.
А относно въпроса за това как си вижда бъдещето-едва ли може да ми отговори адекватно, тъй като наблюдавам поредица от нощи с алкохол, и наченки на завръщане към предишния и живот.
Като цяло поведение на 22годишно момиче.. не на 28 годишна жена, достатъчно мачкана от живот и хора.
Когато започнахме заедно, се постарах да и помогна максимално, то бяха проблеми, то пари, телефон сравнително скъп, някоя и друга дрешка и всичко това за да се почувства по-спокойна, да си повдигне малко самочувствието, направих го за нея. Опитах се да я внедря в друга обстановка, с други хора, където ценностите са на малко по-високо ниво; да види че може и тя, че за нея също е възможно. Явно не успя да устиска на промяната. Така че едва ли може да ми даде истински отговор какво и как вижда занапред. Знам само че не иска да се събира с мен. А аз най-малкото свикнах с нея, иска ми се поне да се виждаме, да я караме по-леко за момента, дори и го предложих, но тя не иска никакъв контакт с мен, разни други хайвани и сегашния също, няма шанс с нея, но не го знаят.. за чувства не ми се говори сега.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2d57650e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Айде заеби я тая, стига си драматизирал, не виждаш ли, че е пълен боклук! Все едно няма нормални жени, за няква отрепка с поведение на 16годишна пубертетка се лепнал...

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Автора
Здравейте отново.. надявам се няма да се получи досадно от моя страна, ако просто нахвърлям някои неща..
Не съм имал никакъв контакт с бившата си приятелка досега. Не оборвам предишните мнения за нея. Но някак си чувствам, че имам нужда от още, така да се каже. Причината, поради която пиша е, че все още не мога да се отърся от нейната липса, а през последните 2-3седмици чух най-различни мнения. Общото между тях беше, че тя не е моя човек, че не е стока и прочие в този дух. Знам, че няма да се върне, нито аз мисля, че бих продължил с нея, дори и да го направи.
Единствената информация, която имам е, че си е променила профилното име на фейсбука... наедно с тва другото момче..
Сега изникват някакви въпроси у мен- явно наистина не е държала на мен изобщо, щом месец и нещо след като се разделя с мен, и вече демонстрира такова "щастие".
Другия въпрос, който ми изниква е- че твърде натрапено изглежда всичко, твърде показно, .. просто твърде много е всичкото е това...
Не знам какво целя с тия си въпроси, може би някой все пак да ми каже, че това е насочено срещу мен... но от друга страна, тя си тръгна, защо ще го прави... не знам.. знам само, че не съм я махнал от главата си все още.
Някъде дълбоко в себе си усещам, че не съм сбъркал с нея, въпреки всички факти, а точно това не ми дава мира, и не мога да се реша окончателно да я забравя... Ще съм благодарен, ако изкажете мнение..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee036e4438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   П. С.
Имам чувството, че ме мрази... а и ключовете не ми е върнала, а аз не искам да ходя... да я виждам сега

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker