Намира други жени за красиви. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намира други жени за красиви.
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2472 пъти
Здравейте!
Имам приятел от около година. Обичаме се и се ценим, но има един проблем (поне аз го приемам за нещо неприятно) - намира други жени за привлекателни. Осъзнавам, че вероятно е нещо нормално - не съм най-красивата, не се заблуждавам в качества, които не притежавам. Но все пак не ми е приятно да чувам възклицанията му на глас.
Наскоро гледахме филм и се появи артистка (не е особено известна), при което той веднага реагира "Готина е. ". Ама веднаха. Да, изпитах завист и ревност. Просто... тъжно ми е, че вероятно аз не будя такива асоцииции, понеже нито имам тяло-мечтя, нито излъчване...
Дори не знам защо споделям, не сте виновни вие, че не съм красива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1592f5d315
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто му кажи съвсем спокойно, че не ти е приятно да го чуваш това. Да, всички мъже са така, но и всички жени сме като теб (дори тези които казват "ооо не ми пука").

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 098a825933
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоят "проблем" е често срещан. За съжаление това показва липса на самочувствие. Ти искаш мъжа ти да гледа само теб и постоянно да ти казва колко си хубава, за да се чувстваш хубава и ти самата.
Тази ситуация струва ли ти се странна? Защо трябва да си зависима от нечие мнение, за да се чувстваш добре? Не е ли по добре да знаеш, че си хубава и да не ти пука кой какво казва или не казва?
Не можеш да спреш приятеля си да заглежда хубавите жени. Това е по-силно от нас мъжете и е по-скоро несъзнателна реакция. Предполагам ти също забелязваш хубавите мъже. Вероятно също намираш Джордж Клуни за "готин" и би го казала на мъжа си. Той трябва ли също да се комплексира, че не прилича на Джордж и да реши, че не го харесваш?
Щом приятелят ти е с теб, значи те харесва и те намира за хубава. Съветът ми е просто да знаеш вътре в себе си, че си хубава, да се държиш като една прекрасна и желана жена, и скоро ще видиш как света ще ти отговори подобаващо и навсякъде ще започнеш да виждаш потвърждения за своята красота.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 03b89933eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Като не се чувстваш красива промени това по дяволите, вместо да мрънкаш. Почни да ходиш на фитнес, спазвай хранителен режим, купи си нови дрехи, отиди на козметик за оформяне на вежди, почистване на лице. Гримирай се и си прави прическа всеки ден. Със сигурност гаджето ти ще си изкефи много и вече няма толкова да се заглежда по други. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: aaceb3889d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възхищавай се и ти на други мъже и ще се усети. Аз като бонус вече не гледам тенис вкъщи, на моя мъж му стана неприятно, че точа лиги по Зверев.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e9eff47010
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Коментирай и ти мъжете и готово!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7084c16ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е, стига де-ти и от телевизора ли ревнуваш? От някаква актриса, че казал, че е готина... ами готина ще е, на нея това и е работата. Грозна, красива-ти си неговото момиче. Светът е пълен с красиви жени-няма къде да идат, те са около нас, но има и други по-важни неща от красотата. Наскоро четох, че и до най красивата жена има мъж, на който му е омръзнало да я чука. И аз не съм от най големите красавици-но моят съпруг ме предпочете пред много други, по-красиви от мен... мисля, че ти казах достатъчно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a8977c7d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поработи малко над самочувствието си. Днес е актрисата, утре - някоя порнозвезда (да, приятелят ти гледа и порно), след седмица - някое девойче на улицата. Дори и да не ти го казва, ще си го мисли. Може евентуално, ако толкова те дразни да му покажеш, че не ти е приятно всеки път да отбелязва коя му е харесала, но не си въобразявай, че ще стане кон с капаци.
Ние с мъжа ми постоянно си говорим в този дух. Аз като видя красиво момиче, ами не мога да си изкривя душата. Смятам себе си за доста добре изглеждаща жена и често усещам повече от любезното отношение на мъжете (контактувам ежедневно с много хора), но съм с напълно ясното съзнание, че от мен има много по-красиви, секси, стройни и т.н. Обаче се харесвам такава, каквато съм, усещам прекрасно, че човекът до мен ме желае и това допълнително ме вдига.
Съответно и от моята половинка има по- , но това не значи, че не го обичам, харесвам или т.н.
Важното е да си показвате, че се обичате, желаете и ви е хубаво заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bfcc4b1ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Човека е откровен и си казва, че му харесват. Какво е виновен, че ти нямаш самочувствие? По-добре ли е да се прикрива? Това не означава, че и теб не те намира за красива. Все пак той е с теб, не с друга.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a525ce7469
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами ако намираше мъже за красиви .... по-доволна ли ще си ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 774d79eaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не знам, не ги разбирам този тип жени! Аз с приятеля ми обсъждаме мацки дали на живо дали на филми, тая е готина, оная е гадна, тая има як задник, циците й как са, очите, усмивката и т. Н. И аз не се чувствам зле, по простата причина, че той в с мен и е избрал да е с мен. Нормално е някоя актриса да му направи впечатление, нали за това ги избират готини, за да има интерес към тях. Мъже също си коментираме кой готин, кой не, и в това също не намираме нищо лошо, той си знае, че съм с него и тва е. А за задниците, веднъж се случи да вървим двамата из града и виждам няква мацка и направо си обръщам погледа към задника й и той избухна в смях, вика : Браво, ма, аз съм мъж, а ти гледаш повече от мене! : D и все пак не разбираме това да му мрънкам, че е загледал, че е казал нещо такова или гледа порно. Това са си съвсем нормални неща за нас. И не, нямаме някакво огромно самочувствие, просто си имаме доверие и предпочитаме тези неща да стават в присъствието на другия..
Аз пък много се дразня на момчетата от неговата компания. Била съм само с момчетата и те си коментират примерно някоя минава по улицата и се почва Тая ква е яка и тн. А ако са с тях гаджетата, мълчат и даже и не говорят почти, щото после има фасони и муцуни.. Аз ли съм странна, другите ли.. Не знам..

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cc5b8f6fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Приемаш го твърде лично. Мъжете рядко имат навика да говорят с догадки, те казват това, което искат да кажат и не ползват заобиколният път. Приятеля ти казва, че актрисата е готина, а ти някак разбираш, че ти не си красива. Дори обвързаните продължават да виждат, когато друг човек изглежда добре. На мен ми се е случвало да видя мъж в магазина и да си помисля, че сигурно е положил много усилия да тренира или пък, че се е погледнал в огледалото преди да излезе. Нямам намерението да изневеря, не точа лиги по случайни минувачи, но имам очи и виждам. Трябва да поработиш над самочувствието си. Проблемът ти не е рядко срещан, много жени се чувстват по този начин, обаче разни сцени на ревност и дори само ревнивите мисли са способни да разрушат и най-красивата връзка. Можеш да поработиш върху себе си или да се приемеш. Никой не избира чертите на лицето си или костната си структура. Аз мога да изброя поне 3 неща, които бих искала да променя в себе си, но и трите са извън контрола ми, затова спрях да се измъчвам с тях.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bf8dd7ebcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не съм авторката, но как да запазиш самочувствието си, когато човекът, когото обичаш:

- отива по работа на място с много ученици. Коментарът му пред мен веднага след това е, че за съжаление нямало хубавки (ученички, нали).
- не един път ти е говорил за типовете жени, които харесва. Е, ти нямаш особено общо.
- както и при авторката, мучи и коментира актриси, водещи и прочее. Тази е много готина, онази е много готина.
- пред приятелите си говори за "пички". Те му обясняват къде са били, какво са видяли - пички имаше ли или тези яки ли бяха? Много важна информация, без която не можем. На хората им става неудобно, за мен да не говорим.
- запазва си снимки на разни хубави момичета, пуска ги по сайтове, където ги обсъждат. Уж било качеството на снимката, ама на тях една грозна жена няма.

И т.н.

В същото време ти казва колко си красива, колко те обича и как не може да повярва, че ходиш с него. Много е грижовен и мил, но със сравнително ниско мнение за себе си. Авторке, твоят приятел има ли проблеми със самочувствието? На какво се дължи описаното по-горе поведение? Понякога си мисля, че е (не)съзнато избиване на комплекси - аз се смятам за грозен/глупав, искам да принизя и човека до мен.
Моля, някой да ми обясни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3f4b2fd35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Браво на 10. И ние сме така с жена ми. Обсъждаме си и жени, и мъже и никой от нас няма проблем с това. Между другото и моята жена се е обръщала след мацки, а си е хетеросексуална. Явно е вярно, че всички жени са поне малко хомо. Аз примерно никога не съм се заглеждал с мъж, макар да обсъдаме такива с жена ми. Даже мъжкото тяло по-скоро ме отвращава като сексуален обект, но при жените май е по-различно. Тя определено се кефи на мацки със секси тела, макар и не като сексуален обект. Странна работа.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bf8dd7ebcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12 съм: Коментарите на номера 10 и 13 (как обсъждат с половинките си други хора) са много интересни и точни.
Аз също се заглеждам по жени, които ми правят впечатление на улицата или в някой сериал, и не ми пречи да му ги покажа или коментирам. Забелязала съм, че не проявява особен интерес и няколко пъти ме скастря, че не било прилично да се зяпа така. Гледаме заедно мъжки спортове и не се пртеснява да каже, че еди-кой-си изглежда много добре и т. н.

В такъв случай е странно, че има проблем, нали? Не знам от какво точно се появява... може би е от изразяването. Едно е да кажеш, че тази жена има хубаво дупе, а друго, че е "егати пичката, брато. " Има начин това да се изкаже културно, естетически и уважително към въпросния обект без да оставиш неприятно и обидно чувство.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bf00c4ccad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мила винаги ще има по-хубави, по-красиво, по-умни и по по най. Не бива да се сравняваш с всяка и да се обиждаш.
Това е нормално, както и ти забелязваш по-красиви и умни от него, но може би не го изричаш на глас.
Другото нещо, което трябва да се приеме е реално изглеждащото женско тяло. Всичко по телевизия, реклами, списания е страшно фалшиво, обработено и неистински. Никога не се сравнявай с тях. Поддържай се, но не си вгорчавай живота по неистински неща.
След като приех това за мен настанала душевен мир и нов живот.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fce73bb9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ако мъжът ми, да пази Господ, един ден спре да се заглежда по мацките, това ще е началото на края за връзката ни. Ами естествено, че ще харесва хубави жени! Здрав и потентен мъж, има нормални инстинкти, обича жените, те също го харесват. Това е комплимент за мен, а не обида. Защото, въпреки че може да оцени красавиците, с които се разминава по улиците, той е избрал мен. Между другото, приятелките ми просто го обожават. И това е понеже никога не пропуска да им направи комплимент, да ги гушне, да ги целуне, да им обърне внимание, да ги изслуша. Аз се гордея с това му поведение, харесва ми, че е толкова желан мъж и доставя такова удоволствие на жените. Наистина, авторке, не те разбирам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8717a64e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз ще ти обясня, номер 12.
Простотията по хората ходи, не по дърветата.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 752c0f134c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Жена съм. Когато съм влюбена в един мъж, съм сляпа за останалите мъже. Изобщо не ме интересува колко ми ги описват като красиви, умни, невероятни и т. н. - аз имам очи само за моя. За мен той е най. И като следствие от това изобщо няма да ми хрумне да обсъждам с него други мъже. А ако той започне да обсъжда някой мъж с мен (примерно някой известен актьор, спортист и т. н. или някой познат от реалния живот), да ме подпитва дали го харесвам, ми става смешно, че може би ме ревнува, защото аз имам очи само за него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a20fba640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   За бога, въсхищението надкрасотата е нещо напълно нормално, това че някой е във връзка не го прави сляп за красивото, каквото и да е то. Все пак ти казваш че просто коментира и то актриси в филми, в това няма нищо лошо а ко ти се чъвствап непривлекателна той няма какво да направи за това. Ако имаш желание можеш да постигнеш тялото, което искаш или да се поддържаш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 91c9f75050
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Според мен всичко опира до характер, разбирания и израстване. Аз нямам проблем с такъв тип коментари и с приятелят ми си говорим за тези неща открито. Очите са затова да гледаш. Според мен гледай по - отгоре на ситуацията и не се притеснявай излишно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3a642a0d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ами само 12 го е описала най-вярно. Просто няма логика. ;) Всичките коментари да не са писани от мъже а? ;) Пък и е много вероятно авторката всъщност да е много красива и с хубаво тяло, но отровителя да й е вменил, че не е. Имах такъв комплексар около себе си- не коментираше, а натякваше за други жени колко яки били, от най най-малкото нещо се сърдеше със седмици, дори не разбирах, че наистина съм го обидила с такова дребно и шеговито нещо, и въпреки че никога не съм показвала, нашия винаги повтаряше: ревнивка, ревниката ми, много си ревнива. Комплексите на ганьо са пословични. Между другото, за да добият някои представа: тренирана съм, обличам се екстравагантно и винаги съм с луксозно еротично бельо и високи обувки, прическа, грим и оригинален парфюм, маникюр също. Кратко и ясно, много добре се поддържам, а комплексара беше дребен разплут тюфлек. Е дали е нормално и дали авторката е с ниско самочувствие?! ;)
ж22 Погледни се пак в огледалото и обърни внимание на поведението на тая емоционално нестабилна личност преди да се мачкаш и пускаш такива теми. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker