Какво може да накара един мъж да спре да те обича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво може да накара един мъж да спре да те обича?
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 10111 пъти
Беше любов от пръв поглед и за двама ни. Още от първата минута станахме неразделни и от първата седмица живеехме заедно. Брояхме часовете когато ще свърши деня, ще се върнем от работа и ще се видим. Не можехме да се отлепим един от друг. Всички много ни се радваха. Семействата ни, приятелите, колегите ни виждаха че сме щастливи. Винаги съм искала да плача от щастие и това се случи тогава. Живеехме самостоятелно. Ремонтирахме си жилището, направихме си го да е добре за нас. Нямахме и проблеми с работата, и двамата имаме стабилни доходи и парите не са ни били проблем. Ходили сме на много места излизали сме с приятели, ежедневието ни беше разнообразно. Сексът беше невероятен. Неговите роднини и приятели започнаха да му говорят за брак и деца, къде на шега и къде на сериозно. И така до началото на тази година.

Някъде февруари всичко се промени светкавично и март той поиска да се разделим, защото не ме обичал вече. Беше като шок за мен. Не разбрах какво става и бога ми още не знам какво стана. Къде сгреших и какво направих. Аз не се сещам дори да сме спорили за нещо. Просто каза и отсече. А до предният ден всичко си беше наред. Ходихме на семейно събиране с неговите роднини, сексът не се беше се променил, нито беше намалял, само усещах промяна в отношението му последната седмица, но го отдавах на проблемите в работата му.

Вярвайте ми то този ден не съм същия човек. За мен той беше перфектният и до сега не мога да му намеря недостатък, а за това му поведение нямам обяснение. Виждаме се от време на време случайно и си говорим нормално като стари познати за общи неща. Един път само се опитах да повдигна въпроса за причината поради която ме остави, при което той се разсърди и си тръгна.

Кажете ми как да го забравя като не знам дали някога пак ще изпитам това чувство. Имам други обожатели, но нито един не може да се сравни с него. Трябва да направя много компромиси за да бъда с тях, няма го същото чувство.
Кажете ми че той не си заслужава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: b5ec037f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би го е притеснило прекалената блиэост и сериоэност в отношенията ви, ами ако не е готов эа семейство и другите го подтискат с намеците си? Обади му се и настояваи да се видите и да поговорите. Има и друга вероятност, просто да си му омраэнала - мажете са такива.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: fa0686a1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко време сте живяли заедно? Може би много бързо са се развили нещата при вас и при него вече е преминала тръпката от еуфорията в която е живял от момента на запознанството ви. При мъжете нещата са по-повърхностни и те много, много не влагат чувства въпреки, че твърдят че ни обичат, че не могат без нас и т.н. Аз ти се чудя как се самоизмъчваш като продължаваш да се виждаш с него? Понеже аз бях също изоставена просто ей така, но от женения си любовник, аз повече не пожелах нито да го виждам, нито да го чувам повече след раздялата, защото винаги когато ми се обаждаше по телефона аз изпадах в депресия и необуздан плач просто защото още го обичах.

Не си тормози душата и главата с въпроси на които няма да получиш отговор. Опитай се да не мислиш за него, а той ако не може без теб досега да сте се събрали отново. Щом не е станало, значи не те е обичал истински. Трябва ние жените да престанеме в края на краищата да гадаеме поведението на мъжете и да страдаме по тях, защото те не го заслужават. Няма мъж, който да обича една жена така, както тя го обича.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 252a5e4aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вероятно или си му омразнала, или си е намерил друга, за съжаление мъжете са такива....:(

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 1f9bb8f761
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уплашил се е от сериозността във връзката ви, тъй като тя се е развила доста бързо, нали знаеш-много хубаво не е на хубаво.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4b764ae6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   На мен ми се случи нещо подобно преди три месеца. Любов, планове, прекарвахме много време заедно и трябваше това лято да заживеем заедно в новото му жилище. Два месеца преди да се разделим, аз имах проблеми в работата си, намерих си друга, но не бях решила какво ще правя. Бях изнервена. И един ден той ми каза, че моите глупави проблеми го уморяват. Една неделя просто ме остави разплакана в дъжда. Спря да си вдига телефона. Писах му много съобщения и в единичните случаи в които ми отговаряше разбрах, че ме напуска ?))
Голяма драма беше ? Осъзнах, че човек трябва сам да се погрижи за себе си. Не знам дали скоро ще срещна Любовта, но нямам друг избор, освен да чакам ? Пък и след като той не ме потърси, явно нищо не съм била за него.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ea23118fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Причината е абсолютно същата поради която една жена може да спре да обича един мъж. Няма разлика в това дали си мъж или жена. Големият проблем според мен е, че много хора не са наясно дали обичат някого или просто са моментно увлечени по него/нея. Има голяма разлика. Не можеш обаче да виниш някого затова, че е спрял да те обича, колкото и да е тежко. Можеш да го виниш обаче ако те е лъгал, че те обича!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: cb19e08994
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто го забрави!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: cf7c5590a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не я заблуждавайте, защото ще я депресирате още повече. А това е много страшно, защото тя ще търси причината в себе си, а такава просто няма. Мила, високо главата към следващата любов. Той просто е намерил друга и няма сили да ти го каже. А нали са подмолни същества мъжете няма и да ти го каже, за да може ако случайно се скара с другата да се върне при теб. За съжаление това е истината. Трябва да си много силна. Гледай напред.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 2e5fbcf74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей, искренно съжалявам за случилото се... но според мен каквато и да е причината - ти трябва да я узнаеш... защото това ще те преследва доста дълго.... все ще се питаш - аз ли сгреши.... защо ....какво стана... и т.н Според мен първо узнай причината.... за всяко нещо си има причина.... съмнявам се много просто ей така изведнъж да си му омръзнала.... съмнявам се също и да се е уплашил от сериозността на връзката ви.... когато човек обича друг - просто няма шанс да му омръзне...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 2ecacb00bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисли за него! Той е страхливец! Ако беше мъж на място щеше да ти каже каква е причината, дали ти си го отблъснала с нещо или просто си е намерил друга! Не те заслужава! Успех!

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 340a3f22d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не знам дали вече си по добре виждам че си писала това преди 4 месеца и искрено от цялото си сърце се надявам да си преодоляла болката си. Днес написах своята история "Искам да спре да ме боли" и видях, че и при двете нещата са почти еднакви, но единственото което бих ти казала е да спреш да мислиш за него знам че не можеш и всичко ти напомня на него, но имай кураж един човек щом слага край на една връска значи не обича човека достатъчно или има друг намесен помежду ви.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 5540dadf89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дано вече си по-добре... И знаеш ли кое е хубавото :) че след такава раздяла със следващия мъж ще е още по-хубаво... Личен опит... Недей да сравняваш... просто забрави и се отдай на нещо по-добро... Няма перфектни хора, още по-малко - мъже!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker