Защо става така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо става така
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 996 пъти
Става дума за момче с което имах не толкова дълга връзка, но просто се привързах много той явно не чувстваше същото, но аз винаги исках повече от него. Като цяло ме нарани много, в началото всичко беше наред но после видимо започна да ми няма доверие а аз реално не съм му давала ясен повод и не беше нещо за което да се промени. Започнаха едни караници обиждаше ме а аз не можех да повярвам какво се случва. Правех всичко за да го задържа но не можах. Може би си е търсел причина да ме остави. Наистина се бях привързала към него и той ми беше първия, постоянно се карахме и се оправяхме и последния път след като се отправихме мислех че всичко ще бъде наред прекарахме нощта заедно след рождения му ден, и на следващия ден ми каза че си има друга. Не можех да повярвам, чувствах се ужасно и не бях на себе си. От тогава до сега минаха почти три години аз си хванах приятел, с който сме заедно повече от година и половина и ме обича и ме уважава, но аз някакси още не мога да се отърся от предната си връзка, и не мога да изпитам същото което приятеля ми изпитва. Имам чувства към него но не е същото. Имам му доверие но чувствам че аз самата не съм същата. И аз го уважавам не му изневерявам. Но сякаш бившия ми приятел ми е оставил травма и не знам какво да правя, от както съм се разделила с него постоянно го сънувам и мисля за него несъзнателно е, и не знам защо става така защото дори да имам шанс не бих се върнала при него. Просто искам да бъда щастлива с приятеля си. Помогнете ми, какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: c2c9477d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мислиш за него, защото те е наранил. Не защото го обичаш, споко. Ако не си влюбена в сегашният си приятел, то ще се влюбиш в някой друг. Не се навивай с кофти мисли. Горе главата и късмет в живота!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 167ef86607
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Неизживяна любов мило момиче. Не знам дали има жена която да не е имала такава. Винаги ще мислиш за този период от живота си. С времето болката ще езбледнее. Но това не бива да ти пречи да обичаш пак. Отпусни се, съсредоточи се в себе си нито в бившия, нито в настоящия ти приятел а само само в себе си. Тогава ще откриеш че ти си най важната и че никой от миналото ти не може да променя бъдещето ти. Казвам го от горив опит. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker