Връзка с лекар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с лекар
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2380 пъти
Здравейте!
Преди две седмици се запознах с един мъж, който имаше интерес към мен. Той е приятел на моят братовчед, видял ме и помолил на братовчед ми за да се запознаем. 34 годишен лекар, който работи в Германия. Първоначално не ми се искаше да пробваме с него, но след като говорихме няколко пъти по телефона аз бях влюбена. Той притежава всичките качества за перфектен мъж ( или аз така го виждам, защото съм страшно влюбена) - симпатичен, умен и добродушен. Каза, че ме харесва и иска сериозна връзка. Но аз винаги гледам на нещата от логическа гледна точка. Първо, аз съм на 22 години и имаме огромна разлика в годините. Второ, аз завърших тази година икономическа специалност и в момента не работя - имаме и разлика в социален статус. Трето, аз съм от семейство с нормални доходи за България, винаги живеех в България и никога нямах лукс живот, а той е с много високи доходи и има висок стандарт за живот. И на всичкото отгоре ме притеснява неговата професия. Много е зает, няма никакво време за излишни неща, говорим всяка вечер само 1 час по телефона. Нямам никаква представа как се става приятелка на лекар.
Според вас тази връзка има ли бъдеще? Да продължа ли да говоря с него? Ако да, как трябва да се държа? Много съм неопитна във връзките, моля ви опишете вашите виждания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9ee07b7963
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Един час на ден е съвсем нормално да си говорите.
2. Няма значение ти с какви доходи си.
3. Да, имате бъдеще. Той вече те е пожелал. Ако и ти го харесваш се постарай да му е хубаво с теб.

Само спокойно и спри да драматизираш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e0d42a7da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах връзка с момиче 11 г по-малка от мен, ами да ти кажа такава любов не съм изпитвал, нито тя, бяхме родени един за друг, годините никога не са ни били фактор, но се разделихме... по съвсем други причини... та годините да не те притесняват, ако си пасвате във всичко друго
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cb0319c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Първо: виж колко пъти си написала "аз" и разбери, че нямаш шансове нито с този, нито с който и да било друг мъж, понеже поставяш себе си като център на Вселената.
Второ: "огромната разлика" от 12 години! :) Е, нашата с жена ми е 19 години, от 10 години сме заедно и имаме 2 деца.
Трето: ти "инвестираш" "страшно много" в тази връзка! Цял час вечер разговор по телефона! Въпросът ти е: дали да продължаваш да го правиш, и да даваш толкова много от себе си, че сакън ако нещо се обърка, ти ще си страшно много назад във всяко едно отношение...
Като сложим и другите ти наивистични "доводи" от сорта на "нямал време за излишни неща" (Ми като няма - да си живее сам! За какво са му и жена, и деца на главата - все "излишни" неща... ), как сте били с различен социален статус (все едно ти искаш нещо от него, а не той от тебе... ) направо съветът ми е - не се занимавай! Изчакай още 10-ина години да поузрееш малко, защото със сегашните ти разсъждения си за никъде...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ec169af98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За разликата във възрастта ти си решаваш. Според мен 34 годишните мъже не са някакви чудовища. Аз съм малко над тази възраст и имам 9 години разлика с жена си. Вярно, вашата е по-голяма. Според едно изследване перфектната възраст за жената се получава като годините на мъжа се разделят на две и към това се прибави седем. Това във вашия случай прави жената да е на 24 години. Това естествено не е някакъв формално доказан или абсолютен факт, но на практика такива връзки функионират добре, ако партньорите си подхождат по други фактори. И аз също живея в Германия и съм минал по неговия път, да се чудя какво да правя, в смисъл как да си намеря приятелка. Сред тукашните момичета има всякакви - и пълни шматки, които раждат от негри или афганистанци и много хубави и интелигентни жени, които обаче са трудни и за улавяне и за задържане. Моето мнение, че тукашните жени са се качили на главите на мъжете си. Хайде мен ме остави, аз съм чужденец и съм смотан и претенциозен, така че моите предишни неуспехи са ясни. Ама като гледам как се развива живота на тия атрактивните германки - все не може да им угодиш в дългосрочен план. Хванат се с някой, изкарат няколко години и след това забият в съвсем друга посока. Имат някакъв голям страх от това че животът им може да се определи веднъж завинаги. Тук почти никой не се жени въпреки, че за това има големи финансови стимули. За голяма стъпка се смята да се съберат да живеят в едно жилище. И раждаемостта им за това пада. И като гледам колегите, все здрави и прави мъже, с какви визуално скромно изглеждащи момичета са се обвързали, май разбирам защо. Абе така излиза, че аз дето съм най-смотан от всички имам най-хубавата жена, ама аз си я доведох в Германия. Така че щом човекът те е видял и е проявил инициатива, значи е сериозен и ти си му нужна. Вече зависи ти какво искаш. Лекар не се става лесно, много се учи и много се работи. Ако си някаква купонджийка и ти трябва много светски живот може и да не си паснете. Ако си готова на компромиси в това отношение, то защо не. А за социалния статус не се притеснявай. Ти току що си завършила образование, какъв статус да имаш? Той знае, че за да получи нещо, трябва и да даде нещо. Ако реши, че си струва да инвестира време в теб, ще инвестира и пари. За умният мъж искащ сериозна връзка запознанството с жена е инвестиция, която ще се изплати по-късно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b568d56925
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Възрастовата ви разлика е идеална, въпреки че сега не ти изглежда така. Винаги е по-добре мъжът да е малко по-голям от жената, защото в много отношения мъжете съзрават по-късно от жените. Професията лекар предполага, че е сериозен и отговорен човек, а и е чудесно да си имаш "домашен лекар". Човекът явно вече иска да създаде семейство и предпочита да е с българка, а не с немкиня. Ако можеш да си представиш живота в Германия, човекът ти е симпатичен и наистина имаш чувства към него, няма какво толкова да му мислиш, а си дайте шанс. Първо може да му погостуваш, за да видиш как са нещата и дали ще ти хареса. Там ще имаш много повече възможности за професионална реализация. Аз също живея в Германия, съпругът ми е немец и много се радвам, че избрах да замина и да устроя живота си тук.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f1aa22ebf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи богат, интелигентен, интересен, сериозен мъж и ти се чудиш дали да си с него защото сте имали разлика в годините? ! .
Явно ако беше тъпо необразовано 22 годишно бичме до сега да си си легнала ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f6f89f043a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Лекарите са големи женкари. Повечето флиртуват на работа и се мъчат да забият някоя колежка.
2. Човекът е дошъл в БеГе да си напазари млада българска булка за разплод. Такива типове, които се оглеждат в толкова малки момичета не са читави. Демек за него по-възрастната жена няма стойност и когато и ти поостарееш пак ще се огледа за агнешко.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ad77fde3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   1. Какво значение има, че е лекар? Ако ще и космонавт да е, и те са хора.
2. На сладки приказки по телефона не се връзвай без да сте се запознали на живо.
4. Ти да не си дреха, че да те е харесал само по снимка?!
3. Разликата е голяма, според мен.

Все пак ти желая успех! И не се принизявай толкова...

Ме

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker