Изневерих няколко пъти и не ми е гузно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих няколко пъти и не ми е гузно!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1565 пъти
Здравейте, ще започна оттам, че с приятеля ми сме заедно от малко повече от половин година. Лятото бях много привързана към него. Много го ревнувах и като цяло исках да сме постоянно заедно. Няколко пъти го хванах да си пише с едни, но не му казах, макар че ми беше много гадно.
Мина лятото и вече няма момичета, но има други занимания. Не ми обръща никакво внимание. Постоянно сме заедно, но той се занимава с други неща. Аз съм все едно невидима. Говоря му, уж ме слушал .. Това продължава вече няколко седмици. Така вече сякаш не съм толкова привързана към него. Опитвам се да си представя, че сме скъсали и не ми е гадно, но когато се сетя за спомените ни ми става ужасно .. от скука, че не ми обръща внимание, му изневерих с един. В същото време си писах с други 3-4 момчета, уж да си уреждаме срещи, но аз отказах последния момент, че да не вземе да разбере, но наскоро спах с мъж, който е женен, с едно дете. С него не знам дали ще повторим, но ако стане нещо няма да се спра. Ще го направя, защото искам и защото не получавам никакво внимание от приятели ми, а и ми е по-приятно с него. Странното е, че не се чувствам гузно за нищо. Странното е обаче, че този мъж ми е превзел ума и мисля постоянно и навсякъде за него, а така дори на няколко пъти забравям, че си имам приятел.

Всичко е ужасно объркано. Хем го обичам и искам да съм с него, но хем като не получавам никакво внимание и постоянно дребни забележки ми прави и се случват караници между нас все едно си сменям мнението и си казвам, че още малко и ще го зарежа, но после се сещам за всички наши спомени и се отказвам да го зарязвам. Много ми е тежко, много съм объркана и разсеяна, защото постоянно мисля за това. Приятелки казват, че щом съм имала вече мисли с въпрос дали да го зарязвам и че съм изневерявала няколко пъти вече и не мисля за него, а за един друг (с когото нямам бъдеще), трябвало да го оставя. Опитвам се да мисля само за другия, за да не мисля за приятеля си. Предполагам, че ако още 1-2 седмици мисля за другия, ще съм забравила приятеля си донякъде. Искам просто ума ми да е другаде, не знам дали ме разбирате ... какво да правя вече .. ?
П.С. И не ми казвайте да говоря с него, защото съм говорила не веднъж и получавам отговор, че нещата, които прави са му по-важни от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 573c9349ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Слушай! Каквото искаш прави, но не го прави с женени. Гадно е! Ами представи си, че не ти обръща внимание, защото той спи с друга, на теб хубаво ли ще ти е ти да си другата. Не, нали? Човек това което прави всичко се връща. Знаеш ли какво правиш? Превръщаш се в долен човек защото нямаш смелостта да сложиш край. Остави ги тия спомени, намери си друго момче и бъди щастлива, не някой женен, не някой, който не ти обръща внимание, женения какво внимание ще ти даде? Мъже има. Не се забатачвай така!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c555a41069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо вместо да изневеряваш както ти правиш да го попиташ защо го прави, да се опиташ да оправиш нещата пък ако не стане просто да го зарежеш? Големи идиоти сте.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0ea62ef7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е било нужно да му изневеряваш.. можеше просто да го зарежеш и след това да си прайш каквото искаш с когото искаш.. нормално е да ти е гадно кат се сетиш за хубавите ви спомени, ама както ти сама виждаш в момента няма нищо хубаво във връзката ви. Това че ти е казал, че другите неща са по-важни от теб си е знак че вече не иска да е с теб.. просто и то не иска да те остави щотще му е гадно. Така че улесни и него и себе си и го остави :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6d0a248c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И тук ще те потупам с ръката на морала, браво слънце, жена мечта, избива ме на агресия и смях едновременно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1ccb0f25c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Остави го заради себе си, бъди малко сама, преодоли тази връзка и тогава мисли за други мъже... само да не са женени, защото освен жената на този друг мъж, ти ще развалиш живота на едно невинно дете!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4906c1c67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жули Жеко, не е сапун, че да се изтърка. То и на приятеля ти ако му се отвори парашута ще джасне някоя. Такъв е живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8afc538639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами от уважение към себе си(то се вижда че не уважаваш приятеля си) спри тази връзка. Това че спиш с женен мъж, който има дете, говори много за теб. Остави приятеля си, преди да е разбрал, що за стока си.
Честно ти казвам, моля се, ама се моля, - никога, да не се влюбя в жена като теб! Разбирай го както искаш. Лек ден.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5d212561fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Значи за половин година претупахте любовта през всичките й фази - от пеперудите в стомаха, през отегчението и скуката и накрая до изневерите и края на отношенията. Браво, бе, деца! На това му се вика оперативност. Ние навремето по половин година само се ухажвахме. Моят съпруг се въртя около мен някъде около 5 месеца, преди да ме покани на среща. Никакъв съвет не мога да дам тук, защото явно това са връзки, нямащи нищо общо с онези, в които имам опит. Само мога да посъветвам авторката да ползва някакви предпазни средства, защото сексът за една нощ не е безопасен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 444e04b7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   <8> Като кажете "женен с дете" все едно е дамгосан значи ;)

Ми щото е женен значи е истински мъж със здрави гащи. То ерген да си и да опъваш мацки е лесно. Мацките харесват истински мъже, а не страхливци :)

Браво мацко. Действай! Няма да ги слушаш тия. И женените сме Ора ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker