Пламъци - близнаци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пламъци - близнаци
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 5778 пъти
Здравейте, отскоро следя този сайт и реших да попитам също за някакво мнение относно една тема, която ме вълнува в последните месеци.
Вярвате ли в съществуването на така наречените души " пламъци-близнаци "?
Преди около година ми се случи нещо странно, което продължи известно време, но, което наподобява повечето неща, които са описани в интернет. Та се опитвам да разбера, дали не си внушавам разни глупости и всичко да е само в моята глава..
Моля дайте си мнението по въпроса, благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 78c65f4b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да!
Аз съм една от тези щастливци които имат такава вече 12 години. Просто е прекрасно... аз също следя този сайт и се информирам за бъдещите промени.. не се филмираш... бих се радвала да разкажеш какво ти се е случило:)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1752a0077a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   До 1 от аврорката.
Здравей, благодаря за отговора.
Значи случая при мен е, че със този човек по принцип не се познаваме лично, а само сме се виждали.
Ситуацията, обаче, е такава, че няма възможност да се запознаем нито пък нещо повече.. ( семейни с деца )..
Имам чувство, че има телепатия м/у нас. Чувам някакви думи и дори изречения понякога... Сега като го пиша, наистина звучи като психичен проблем:)) И други неща и усещания на сексуална основа, няма да давам подробности( който го е изпитал, със сигурност ще ме разбере). Раздвоена съм м/у това да вярвам, че е възможно да сме пламъци близнаци или просто желание и копнеж към някой с когото не можеш да бъдеш... и съответно да си вкарвам глупости в главата.
Между другото, отстрани като го гледам изглеждат щастливо семейство и това е причината да си мисля, че си въобразявам. А няма и как да разбера от самият него..
Как беше при вас:)?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ДА, съществуват. Ще те посъветвам да отидеш на гледачка/ естрасенска и да потърсиш потвърждение от тях, аз ходих на много гледачки и все положително ми потвърждават. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 65cfd8a891
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До N3
Здравей, а може ли да споделиш при теб какво се случи? Имаш ли контакти с този човек, той какво усеща?
А относно гледачките, в ученическите ми години много сме ходили с приятелки, но повечето са шарлатанки, май..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 3 съм. Прекалено дълга история е и не знам от къде да започна и какво ще ти бъде от полза. Телепатията е сигурен знак за Пламъци Близнаци (може и Сродни Души също, което е различно, защото Сродните Души са няколко, а Пламъка Близнак само един) В моят случай нещата продължават по интернет вече 6 години. Преди около 5 години пуснах тема: Телепатичен Секс и имаше много подигравки. Тогава още не знаех, за понятието Пламъци Близнаци, но освен телепатията, като мислене за едно и също нещо, тема, думи, образи, и т. н има и обмяна на Сексуална енергия (вибрации) Пламъците Близнаци са на една вибразионна честота. Ин и Ян (Божествена Женска енергия и Божествена Мъжка енергия) Може да се от един пол както в моят случай, но енергиите ги има в двамата и трябва да се балансират. Да се научат много Кармични уроци преди физически съюз. Гледачките които посетих много ми помогнаха със потвърждаване, че ЛЮБОВТА е Божествена и предопределена от Бог и Съдбата и ми обясниха какви уроци трябва да научим и наистина ги научихме постепенно във времето. За Телепатията също ми потвърдиха без нищо да съм казала. Бях на ходжа заедно с една приятелка, която не вярва в духовните неща и хождата задава въпроси и държи една броеница която се движи сама. Приятелката ми й казва, че тя я движи и ходжата и я даде в нейната ръка и пита имаме ли телепатия за да да се върти в кръг и тя почна да се върти и моята приятелка да пищи. После ми се извини, че не вярвала в мен и духовното. Тръгнах по гледачки, защото започнаха да се случват странни неща след срещата ни в интернет, с тяхна помощ и моята интуиция навързах пъзела. Ако ми кажеш от кой град си мога да ти препоръчам някоя добра гледачка или екстрасенска. Моите са проверени във времето, а и съм пращала приятели при тях да се убедя, че и на тях ще се сбъдне. Пиши от къде си и ако имаш други въпроси и имаш нужда да споделиш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 006fe0cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте! И аз ще споделя нещо, което ми се случва вече близо 2 години. Не знам кармична връзка ли е какво е, но е ужасно. Попаднах в отношения с мъж, от които не мога да изляза и е много болезнено. Като го видях в първия момент сякаш ме удари ток. Започнаха едни дежа вю та, едни приключения, за да се осъществят срещите ни. Но нещата са много сложни аз знаех, че го обичам още откакто го видях, но при него нещата са по-скоро на сексуална основа. Изключително емоционално реагирам на всичко, което се случва. Ходих веднъж на групова регресия при петър петров от софия. Имаше бегли проблясъци на спомени. Бяхме заедно и пак усетих тази сексуална тръпка, която усещам и сега. Отделно като заспивам също имам някакви проблясъци, как сме заедно и аз бях бременна, той ми слагаше пръстен, което още повече ме обърква.... Не знам вече какво би ми помогнало да разреша тази дилема...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e4722d00e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Авторката до Номер 3

Благодаря, за отговора и за отделеното време.
Искам да те попитам най-вече за телепатията. Под каква форма е при вас, само като усещане за другия ли е, например в какво настроение е или като думи и изречения? При мен се е случвало например да се будя нощно време и да чувам нещо( не точно чувам, ами като мисъл, която сякаш не е моя), понякога без някакъв определен смисъл, незнам как да го обясня.. Последно чух " спиш ли, бе" и " защо не вдигаш", и много други неща, бях започнала дори да си записвам, но впоследствие реших, че няма смисъл, тъй като започнах съвсем да се обърквам.. Честно, незнам какво става, а и няма как да разбера( с въпросния човек не се познаваме).. а и аз мисля че трябва да го забравя най-добре..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От номер 3: За телепатията: настроенията и чувствата ги усещам постоянно, дори и да пише, че е добре, аз усещам, че не така. Думи също например идва ми мисъл за дума или тема и ТЯ я пише същата във същият ден или момент. Както и виждане на образи (точно когато заспивам) например виждам картина на мъж в гръб, който си отива и се събуждам и ТЯ публикува същата картина (интуитивно си го обяснявам на тръгване на Мъжката енергия в една от двете, не зная точно) Това, че не се познавате не означава, че не сте Пламъци Близнаци. Моят съвет е да го заговориш при първа възможност и един сигурен знак, че сте Пламъци Близнаци е при контакт с очите да видиш една особена светлина в очите и да видиш собствената си душа във другия. Сподели имаше ли нещо такова с очите?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7b648c6248
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката до номер 6.
Здравей, а това усещане, все едно те е ударил ток, как по-точно го усети? При мен един път стана нещо подобно, но сякаш ме удари като мълния от главата до петите или незнам как да го обясня. А за тази тръпка, също предполагам, че е като при мен, ако искаш прочети за чакрите, потърси в интернет..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 006fe0cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 6: Ами с чакрите не съм все още много запозната, но станах вече половин астролог, започнах да ходя на йога и изобщо откакто се появи той, живота ми се преобърна и започнах много бързо да израствам духовно. иначе това усещане се появи още когато случайно го мярнах на една снимка. Беше нещо подобно на вцепеняване да -точно както го описа и ти. Започнах да търся кой е, какъв е и в мен се надигаше напрежение и сълзи и оттогава само при мисълта за него очите ми се насълзяват. Това ми го обясни една много добра психотерапевтка, която прави регресии., че тези сълзи са пречистващи и сега се срещаме отново, ако не е за цял живот, то поне да си дадем нещо важно... но трябва една дълга регресия при професионалист, за да получа отговори на всички тези въпроси. Аз мисля, че ако се обърнеш към такъв специалист, ще ти даде много отговори за тази телепатия.. Може да прочетеш книгата Пчелата. Там историята е същата за сродни души, които се намират на различни континенти и си общуват чрез телепатия.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 25f9791aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката

Да, и при мен е така, точно като се унасям и чувам нещо( случвало ми се е и образи да виждам също)..
Всичко е наистина много странно и невероятно, че чак човек може да започне да мисли, че му има нещо с главата:), но аз предпочитам да вярвам в другото...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2cd529bfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря и на двете ви за включването :),
Номер 6, ще прочета тази книга задължително..
Номер 3, мисля, че имаше нещо подобно с очите, но аз си го обяснявах с понятието"любов от пръв поглед" :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9ed731343a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 3, искам да те попитам нещо, тъй като си доста запозната с тези неща. Според теб, възможно ли е да съм се свързала наистина с пламъка си близнак, но да е друг човек, а не този, който си мисля, тъй като той, освен, че също ме гледа, друго нищо не направи за да ми покаже по някакъв начин, че се случва нещо странно. Мислех си, че той би трябвало за тази почти година и нещо да предприеме нещо...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 3: Може, разбира се. Запозната със процесите и всичко, но не мога да определя кой е Пламъка ти Близнак. Само една гледачка/ екстрасенска може да потвърди (най- добре е да носиш снимка да се свърже със енергиите на двама ви) Сподели от кой град си. Ако Стара Загора ти е близо мога да ти препоръчам безпогрешна екстрасенска, която преди години ми позна всичко и сега отново (за Пламъка ми Близнак), познава също и за здраве, спаси ми живота с нещата които ми каза да взема мерки.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 3: Всички гледачки ми казаха, че и аз имам пророческа дарба и наистина си разчитам знаците и енергиите, интуитивно знам всичко за моята ситуация, допитах се до тях само за потвърждение. Познавам и на други Пламъци Близнаци (примерно има Американски групи във Фейсбук с такива хора, отиди там, ако знаеш Английски), интуитивно им виждам ситуацията и ги напътствам, но трябва да се свържа с енергията. Отиди на специалист най- добре.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 3: Минималното ми интуитивно виждане за твоята ситуация, че може би другият ти е Пламъка Близнак и телепатията ти е към него, но този се е появил за да предизвика интереса ти към тази тематика, за да започнеш процес на духовно пробуждане, което е първият етап (също имаме мисия на тази земя да разпространим знанието за този вид Божествена ЛЮБОВ.: http://astroshine7.com/20-znaka-za-plamyk-bliznak-koya-e-vashata-ogledalna-dusha/ & http://drugata-realnost.com/душите-близнаци-и-етапите-на-връзката/#.W-SbHNIza1s

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f4d4a54196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравейте!

Беше преди четири години. Работеше в квартала, в който живея и веднъж ми се наложи да използвам услугите му. Посрещна ме много любезно, но аз не обърнах внимание, докато в един момент не го погледнах в очите. Много ясно си спомням, как тогава внезапно и с огромно учудване си помислих "Аз те познавам. Ние сме едно и също". Обзе ме много странно чувство на отпускане.
Не го познавам. Започнахме да се засичнаме сутрин, когато аз отивам на работа, а той пуши пред работното му място. Не беше тръпка или ток, а нещо още по-огромно и неописуемо. Цялата треперех няколко минути след като го видя. Всеки път се поздравявахме, дори и да говореше с някой друг или по телефона, специално се обръщаше за да се поздравим. Усещах го дори и без да съм го видяла ако върви зад мен. Малко съм зле с физиономиите, но тези очи... погледът... толкова познат... все едно потъвам в него. Сякаш цял живот съм търсила тези очи.
Мислех често за него. Започнах и аз понякога да получавам някакви картини в главата си, които не чувствах като мои. Най-яркото беше като халюцинация - сутринта на спирката на рейса, просто за част от секундата видях как го прегръщам през кръста и слагам глава на рамото му, той също ме прегръща и ме целува по челото. Толкова реално беше, все едно наистина се е случило.
И аз си мислех, че откачам, но някак случайно попаднах на статия за "пламъци близнаци" и си казах - "ето какво било".
Почти година се поздравявахме по два-три пъти в седмицата, но нищо повече. После затвориха работното му място. Засичахме се случайно още три пъти от далече, но само толкова. Въпреки това съм сигурна, че ще се видим отново някога.

Поздрави на всички, ще следя темата.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 006fe0cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 3 би ли дала малко повече информация за тази екстрасенска,ако може и координати...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 44a8867213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторката:
Здравей номер 3, много ми се иска да попитам гледачка за това, но нямам възможност да отида. Плюс това аз донякъде се примирих, че няма да съм с този човек и няма смисъл наново да си давам надежди. Все пак мина вече доста време и за това време - никакво развитие...
Но май пак чувам разни неща, само, че неща, които аз съм ги казала, как да го обясня. Сякаш чувам нещо, което той е чул от мен и ми го казва после( в смисъл чуди се какво е това)...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 44a8867213
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 3, може да ми дадеш координатите на тази гледачка, ако някога реша и имам възможност, поне да разбера той ли е или друг..

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: de5650586a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 17, Благодаря за споделената история.
Това с "треперенето" и на мен ми се е случвало 1 - 2 пъти, след като съм го видяла, аз си го обяснявах, че е от силното притеснение, може би..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 3: Не мога да й дам телефона публично, опитах да публикувам пощата ми и да пишем там, но не ми одобриха коментара. Не знам как да стане....

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2e6ce9f7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз имам много силна връзка със съпруга ми и предполагам, че е от типа, които наричат "кармични". И двамата, когато се срещнахме, бяхме женени за други хора и имахме абсолютно различен социален профил. Аз бях с доста висок стандарт, живеех на пъпа на София, добра кариера, пари, приятелите ми - все известни творци. Той - без една стотинка, сбутан се в едно село и работеше в някакъв цех. Познавахме се, понеже баба ми живееше в това село и ми го бяха препоръчали този мъж за разни дребни ремонти на старицата. Виках го, идваше човека, подменяше бушоните, примерно, плащах му и той си тръгваше. Почти не го поглеждах. Един ден се засичаме в маршрутката от София на път към селото. Разговорихме се някакви общи неща, колкото да убием времето. Когато той тръгна да слиза, казва "Хайде, хубав ден! " и докосна ръката ми. Само я докосна. Съвсем бегло докосване. Не ток ме удари, а направо мълния падна върху мен - цялата се разтресох, имах чувството че вътре в мен е избухнала бомба. После разбрах, че и с него се е случило същото. Казва: сакаш електричество премина през цялото ми тяло. Така прогледнахме един за друг. Останалото е история. Потвърждавам и за телепатията. Първоначално се срещахме тайно, все още не бяхме готови да напуснем съпрузите си, заради драстичната разлика в положението ни, заради отговорност към семействата ни, а и аз имах притеснения, че съм с 9 години по-възрастна от него. Баба ми почина, наследих къщата и започнах да прекарвам по цяло лято там, за да съм близо до него. За нас изчезнаха понятия като време и пространство. Определяхме си среща в гората до "някой бор". Нали знаете в една борова гора колко дървета, а и колко пътеки има? Е, в уречения час ние се озовавахме под едно и също дърво. Потвърждавам и това, че "виждаш душата си" в очите на другия. Много често въобще не си говорим, просто се гледаме и всеки узнава всичко за другия. Най-интересното е, че не губим телепатична връзка и насън. Ако посред нощ се събудя и съм жадна, той също се буди и без дума да каже става и носи чаша вода. Заспиваме прегърнати и винаги се събуждаме прегърнати, което значи, че ако някой се е обърнал в съня си, значи и другият се е обърнал. И двамата сме зодия Водолей. Отдавна се разведохме и сме семейство. Преминахме през много трудности. На всеки му се наложи изцяло да промени света си. Той да се приближи към мен, аз към него. Аз да се науча да живея по-скромно, той да повярва в собствените си сили. Аз да разбера, че, ако имаш любов, и една филия хляб ти стига. Той да впрегне усилията си в създаването на собствен бизнес. Аз да приема чуждо дете като свое, той да продължи образованието си. Ние много израснахме като личности заедно, станахме по-добри, по-толерантни хора. Затова смятам, че тази връзка не е случайна. Някога в друг живот може би сме се срещнали, не сме се преборили за любовта си и сме се разминали, а сега ни се дава шанс да научим ценни уроци, правейки правилния избор. Между другото и двамата сме в отлични отношения с бившите си съпрузи. Те просто видяха, че тук става нещо необикновено, че това не е пошла "изневяра", а нещата са от друг порядък и на практика ние сме безсилни да се борим срещу предопределеното. А и те нищо не загубиха, защото не изпитваха любов към нас. В материален план също: аз напуснах мъжа си с дамската си чанта и дрехите на гърба си; не взех и стотинка от общите спестявания и започнах начисто. Съпругът ми пък остави на бившата си цялата си къща, където тя живее и до днес.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 17a47f8cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Благодаря за споделената история(24). Много е хубаво..
От авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 24, от Номер 3. Определено по описанието виждам, че наистина сте Пламъци Близнаци, а не обикновени Сродни Души. Аз също съм зодия Водолей. В очите на Пламъка ми Близнак виждам собствената си душа, сякаш ми бърка в сърцето и плача като ги видя (дори на снимка, не на живо), а за докосването което е като ток или като огън го почувствах на сън (не сме се виждали наживо)но съня беше необикновен и незабравимо усещане. Уроците и трансформацията на личността също бяха много интензивен процес (духовно пробуждане също). Изобщо целият ти живот се променя и обкръжаващите хора и семейство вече не те разбират и вече не резонирате на една вибрационна честота. Също така има много знаци от Ангелите. Разлика във възрастта също е знак за Кармични връзки. Не знаех за Пламъците Близнаци в началото, за това няма как да си внушавам, малко по малко събрах пъзела. Има много жени които си въобразяват, че някой им е Пламък Близнак и го преследват, тъй като първо са чули понятието после им се иска да бъде. Случи ли ти се наистина няма как да го сбъркаш, душата със сигурност знае. Това е Божествена ЛЮБОВ и няма подобна на нея. Всъщност единствената Истинска ЛЮБОВ. <3

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 006fe0cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От номер 6 до номер 3: Здравей. Искам да те попитам все още ли не сте се запознали с твоя пламък близнак на живо?Не изпитваш ли тъга,че не можеш да го докосваш физически?А относно това със семейството и приятелите съм така от доста време. Не се чувствам на мястото си ,тук в града,в който живея и изобщо в България като цяло.Човекът ,за който говоря живее в друга държава, но ми е близо слава богу. От доста години си мечтая да живея там ,без причина. Знам доста неща от езика им ,някак си от самосебе си ми идва да го говоря.И откакто той ме потърси ,тук някак си стана много неприятно и подтискащо ,даже невъзможно да живея тук.Имам чувството,че със сигурност ще се преместя там ,но всичко се случва много бавно и понякога губя надежда...При теб промени ли се нещо в живота ти след като не резонираш вече с обкръжаващата среда?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 754940c7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   И аз се обръщам към номер 3. По повод намесата на Ангелите. 24 съм. Истина е! След началото на връзката ни направихме опит да се разделим. Той ми каза: любима, ние сме хора от различни социални планети, няма как да стане, ти си жена, свикнала с лукс, аз съм бедняк, имаме семейства, нека спрем дотук! Плачеше. Аз също се разплаках, но казах: добре, но искам да ме погледнеш за последен път в очите. Определихме си среща след работа в едно ресторантче. Отивам, сядам и го чакам. Той така и не дойде. Оказа се, първо - огромна авария в предприятието му, после - закъснели доставки, което никога не е било; след това, когато вече е пристигал за срещата, колата му се повредила насред пътя и не мърда; взел го е познат на стоп - и неговата кола също се повредила; междувременно му звънят от работата да се връща спешно, защото не могат да отстранят аварията; изпращат транспорт, той казва да го чакат, оправя проблема, качва се пак и пристига... 5 минути след като съм си тръгнала. Т. е. цялата вселена работеше за това той да не може да стигне до срещата, на която трябваше да се разделим. На следващия ден директно дойде в къщи и каза, че никога, никога, никога няма да ме пусне от прегръдките си. От тогава престанахме да броим годините.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Номер 3: Не знам дали изобщо някога ще се видим наживо. Живее в Америка, аз също не знаех Английският но го научих в процеса на самото писане, важното е, че винаги разбираме дълбочината на нещата които казваме, именно това ме изуми в началото и започнах да търся отговори при гледачки. Цял живот съм се чувствала самотна и неразбрана макар и сред много хора, но с тях никога не сме говорили на един и същ език. Да тежко ми е, че не сме заедно физически, но само факта че ме разбира в дълбочина ме кара да летя над 7-мото небе.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5be88fb745
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Искам да добавя също, че в началото започна да ми се върти в главата на няколко пъти думата "близнак", а тогава още не знаех нищо за пламъците-близнаци... Впоследствие вече попаднах чрез гугъл на тази тема и започнах да се интересувам..Странно..
При мен нещата сякаш започнаха да изчезват( не сме се виждали отдавна)..

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 12216bd6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Хаха, пламъци-близнаци, ангели, знаци, символи, ала-бала. Хора осъзнайте се. Те пламъците изгарят, бе, единия въглен остава... стига сте се филмирали. Гледайте това, което е. Не живейте в сънища, мечти и спомени. Един ден ще се събудите на 60 и бау.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 24 от Номер 3: Всички свръхестествени събития започнаха от както се срещнахме. Ще разкажа за някои. Пиша й, че отивам на морето да се давя от мъка (пак моите драми) и отивам на един къмпинг на морето и не зная как е и пиша и питам как е, какво става и съм в отчаяние вървя като зомби и се моля за знак, че всичко е наред и поглеждам към небето облаците като огнени и под формата на ангел с крила, веднага се успокоих, отивам до плажа и там гледам сватба и чувам една песен и си мисля, че песента е в главата ми (Кънтри песен, която постоянно съм й пращала), но не, наистина звучеше Кънтри песен на Българска сватба, това беше толкова емоционален знак, че се разплаках. Отивам на друго море другото лято с приятели и им казвам, че искам знак да пуснат Кънтри песен на плажа и те казаха, че е абсурдно и от едно чалга капанче на плажа се чува Сватбена Кънтри песен и приятелите ми се изумиха и признаха, че наистина стават странни неща. Аз отивам на езеро с приятели и след малко тя качва снимка, че също е на езеро и си мисли същото като мене докато го гледа. Или на планина сме по едно и също време. Показвам на приятел нейна снимка на палатка със маска на лицето, където само очите се виждат и приятеля ми пита къде съм била това били моите очи, въпреки, че са ни различни цветове нещо в тях си прилича. Аз виждам бели гълъби които летят под формата на сърце, тя вижда гарвани. Намираме редовно бели и черни птичи пера в определени дни от седмицата. Символиката на бялото и черното е Божествената Женска и Божествената Мъжка енергия (Ин и Ян) които се балансират в двамата Близнаци. Екстресанската ми показа в чашата с кафето две жени в бяла и черна рокля, аз съм в черната, тоест преобладава женската енергия в мене. А преди да се срещнем бях с изключително много мъжка енергия. При вас предполагам същото той е развил женски качества, като на пример омекотяване и отваряне на сърцето, а ти мъжки като решителност, смелост например. Виждам главните кармични уроци, които сте усвоили: Ти: Смирение, а той: Изобилие. Гледачка на карти Таро подробно ми каза уроците които сме минали и които предстоят. И много ми помогна да проявя търпение в това духовно пътуване. Всеки път когато си мисля да се откажа ме връхлитат знаци. Един красив цитат за Близнаците: "Древните санскритски легенди разказват за любов, отредена от съдбата, за кармична връзка между душите, предопределени да се срещнат, да се сблъскат и да се запленят взаимно. Легендите разказват, че любимата се разпознава веднага, защото е обичана във всеки жест, във всяко изражение на мисли, във всяко движение, всеки звук и всяко настроение, играещо в очите ѝ. Преданието твърди, че я разпознаваме по крилете- криле, които само ние виждаме, и по това, че копнежът за нея убива всяко друго любовно желание. "

Шантарам - Грегъри Д. Робъртс

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 91be94f3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   В тези неща вярват само тези, които са го усетили и почувствали. Даже и на тях им е трудно да повярват...
От авторката

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 75be3b91b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Искам да споделя още нещо странно с вас момичета, което незнам дали има нещо общо...
Преди няколко месеца започнах да виждам постоянно числото 51, наистина започнах да си мисля какво означава и дали е някакъв знак.
Скоро започнах нова работа и адреса, номера на улицата е 51...
Авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От Номер 3. Забравих да споделя за числата като знаци също. Най вече часа 11:11 и други повтарящи се цифри. http://www.pan-bg.com/articles.php?id=548 Ето конкретно за 51: https://trustedpsychicmediums.com/angel-numbers/angel-number-51-meaning/ Също така и животните и насекомите които виждаме са знаци, проверяват се в google името на животното на английски и spirit animal totem. Случи ми се да ме приближи лисица и то в града.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0c3d7b85a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   От номер 3: Започна се с Белите Гълъби (символ на Божествената ЛЮБОВ) и пеперудите (символ на трансформацията) Сама съм си откривала нещата малко по малко, никой не ми е помагал в началото. Говорим си с чужденци на тези теми (има групи на Пламъците Близнаци/ Twin Flames във Facebook и си споделяме какво сме видяло и какво се случва с енергиите, всички вярваме в едно и също и там никой не ти се подиграва като ограничените Българи и всеки те подкрепя и разбира. Като групи за взаимопомощ. Има Българин който прави клипове в youtube за Пламъците Близнаци на Английски и води семинари заедно с чужденци. Пътува по света и помага на двойки да се съберат, много от тях даже се ожениха. Него също го намерих случайно, много духовни хора, с които си помагаме взаимно. В началото за всеки е объркващо и трудно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eee46c78d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз също съм в процес на събиране с моя пламък близнак. Аз се разведох, той в момента е в развод. Много са трудни изпитите понякога пред такива двойки, но всяка жертва си струва. Въпрос на решение е, когато човек реши да го върви този път, Господ помага за осъществяването.
Интересно ми е как е при вас, споделете моля, забелязала съм, че мн често рождените дати на двамата се сумират до 33. Напр. аз съм на 13, а той на 20. Как е при вас?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 884d7ea46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   При мен се получава 32, винаги ли трябва да е 33? Благодаря.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eee46c78d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   До 38: не е винаги според мен, но в случаите, когато е, ми се струва, че двойката има специална социална мисия на земята.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0afa18d0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   От Номер 3. При мен сбора е 31. Не знам за датите, но знам, че всички Пламъци Близнаци имат специална Мисия на земята. Най- вече да повдигнат вибрациите на Вселената и да променят старата парадигма за ЛЮБОВТА. Номер 37, вярно е за пътя (пътешествието) "Не е достатъчно да знаеш истината (пътя), истината изисква да бъде изживяна (пътя извървян). Успах ви желая. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker