Mразя мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Mразя мъжете
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2145 пъти
Баща ми ме биеше като малка. В училище момчетата ме обиждаха. Когато бях на 16 бях изнасилена. На 20 се влюбих в момче, което ме лъжеше с друга и накрая ме заряза заради нея. От тогава намразих мъжете. Лягам си с тях и на другия ден ставам и ги изтривам отвсякъде. Всъщност вътрешно копнея за щастливо семейство и деца и за подкрепа и любов от някой. За съжаление никога не съм я изпитвала, никога не съм получавала подарък или хубава дума от мъж. Винаги съм била забелязвана и харесвана, външния ми вид е перфектен, но съм ужасно самотна. Пробвала съм да излизам с различни мъже, но неуспешно. Нещо отвътре ме спира и всичко приключва много бързо за по-малко от две седмици. Тогава идва следващия и историята се повтаря. Имам чувството, че всички искат само секс от мен и никой не може да ми даде нищо повече. Искам да бъда щастлива и обичана. Какво да променя в себе си? Как да променя начина си на мислене? Моля ви, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: b0c134b5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тъжна история, учудвам се как изобщо искаш да си интимна, след като ти си е случило всичко това. Преживяното трудно може да се изкорени, може би ако потърсиш професионална помощ, но ефект ще има само ако наистина го желаеш. Аз съм на същото дередже, с разликата че не искам да се променям защото така ми е по-добре, няма любов и всичко подминава с лека ръка. По-добре е да ти кажа, честно реално ако се замислиш няма нищо вечно и дори и да обичаш рано или късно всичко отихва и пак стигаш на същото място. Така че го погледни от хубавата страна поне няма вече да те нараняват. Шапка ти свалям, че си успяла някак си да се изправиш след всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a536b821dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че имаш кой знае какъв проблем, освен този с доверието, което е разбираемо имайки предвид цялата ти предистория.
Не се обвинявай.
Просто разбери, че си красива жена със стойност.
Въпреки всичко, което ти се е случило, ти заслужаваш всяко едно от нещата, които искаш да ти се случат в живота.
Отвори се за промените.
Нека видим сега...
Какво търси в една жена мъжът, който иска сериозна връзка?
Иска тя да е мила, добра, с нея да се чувства мъж и ловец, да не е лесна плячка, да е интелигентна, да има добро отношение към хората и към него самия, да го обича и да има елементарни умения и интереси.
Ако един човек не се интересува от теб самата, а само ти прави комплименти за външния вид, то какво мислиш, че иска от теб?
Човекът, който иска да е с теб за по-дълго ще си направи труда да те опознае и ще бъде търпелив.
Моят приятел ме чака половин година, докато реша, че искам да спя с него.
През цялото време не загуби интерес и за секунда.
Опознахме се, станахме близки, сприятелихме се много и в даден момент нещата сами се случиха.
Но никога не бих си легнала с човек, който познавам от седмица или две.
Същото препоръчвам и на теб.
Виж стойността си (знам, че я имаш) и си дай време с връзките.
Не мрази, а обичай.
Просто се насочи към правилните хора, не към разни бройкаджии без капка желание за връзка и уважение към жената, с която излизат.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ef24161cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   /daddy issues/ в гугъл и проучи оттук-оттам, сигурен съм, че ще намериш много информация

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 799684a1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съвета ми е посети психолог, приеми, че всеки се интересува от теб само за секс в началото а от твоята личност зависи дали това ще остане така и трето приеми, че ако продължаваш така просто нищо няма да се промени и ще си останеш по-този начин, налага се промяна във възприятията ти.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 35c376f9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като за начало, вгледай се във външният си вид, ако изглеждаш, като "руса кифла" ще ти се лепят лекета. Ако чакаш само да те свалят, пак ще идват само лекета. Харесай си някой, заговори го и не си лягай с него от раз. Търси си приятел, после гадже.
Късмет в живота-това ти го пише мъж, сама си извади изводите.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f376a636c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж онези другите, които никога не заглеждаш, заради това или онова. А, не тези, които ти се натискат и ти е ясно още от първият ден за какво иде реч. Хвани си някое добро и умно момче, ако те обича ще те дари с цялата любов на света, ще сте щастливи и ще си имате семейство заедно. Всичко става много лесно само с един въпрос към момчето: Какво искаш от живота? Какво искаш да имаш, къде искаш да бъдеш? И тем подобни въпроси с които малко или много те ще се разкрият пред теб и ще разбереш дали въобще да продължаваш. И един съвет... не им давай тялото си, преди ТЕ да са ти дали сърцето си.
(или казано по друг начин... изчкайа поне 1 месец СЛЕД като вече сте заедно)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1299aef38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри да ги мразиш и си намери приятели от тях. Ако някой стои месеци, година приятел с теб, без да имате интимни отношения или секс, по-нататък може да преминете към такива, ако се харесвате. С бариери няма да стане.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b2752f9ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма да мине много време и вече няма да искат секс. Тогава ще ги заобичаш ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bd3f8e1584
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   "От тогава намразих мъжете. Лягам си с тях и на другия ден ставам и ги изтривам отвсякъде. "
"Имам чувството, че всички искат само секс от мен и никой не може да ми даде нищо повече. "
Аз имам чувството, че и вие друго не предлагате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d12eb9ab4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5. 6. 7. 8. 9. бият точно в десятката. Колкото до психолога той може да изкара наяве отново травматични спомени от съзнанието ви, и да ги изпитате отново. Но ако е добър и опитен, може да ви помогне да преодолеете травмата от отхвърляне, която вие с поведението си прехвърляте на партньорите си, като ги изритвате.
Човек има винаги цел, като показателно е не какво говори, а какво прави относно своята цел.
Прошката не е за другите. Тя е за вас. Тя освобождава вашата психика от непоносим товар. Каквито мисли имате, това и превличате. Биологичния, а и нормалните часовници нямат обратен ход. Всичко е във вашата глава и зависи от вас. " Каквото повикало, такова се обадили" българска народна поговорка!

Очаквам активно участие на автора и всички останали!

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ac82caf4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Към номер 7

Има такива мъже, с месеци и дори години са ти 'приятели', за да бъдат с теб някога, с надежда, само за секс, мхм, или неангажираща връзка. Изобщо не мислете, че щом някой е до вас, много е възпитан, много добричък - значи, не иска да спи с вас... - иска, но не го казва, или ако го казва е тактично, но вижда, че не може, затова си стои до вас като 'приятел' и чака... Тези мъже - също, могат да бъдат гадняри, защото са търпеливи лицемери и от тях е дори по-гадно, защото съм си мислела, че има приятелство, безкористно, безусловно... е, няма. Изобщо, хората сте толкова неспособни на искреност, единици сме способни на истински отношения, но започвам да усещам повреди и в себе си като възприятието ми за много неща става все по-неутрално (да не се бърка с апатия и безразличие).

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9161f11333
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отиди наистина на психолог и излей цялата си болка пред него.
Както жените са различни така и мъжете, НО прекалената красота в една жена държи на дистанция доста мъже, смисъл те не се чувстват достойни за теб или те искат като красивата порно актриса в леглото.
Обличай се нормално но не прекалено предизвикателно.
Трябва да забравиш миналото и да живееш тук и сега.
Миналото може да те скапе не мисли за него, виж положителните неща в живота, не всички мъже са гадняри и искат само да те вкарат в леглото, има мъже които искат сериозна връзка но държат на вярноста, просто трябва да намериш точния човек.
Виж и зодиака с коя зодия си допада твойта - има доста истина и в астрологията.
Успех.
Р.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 287bcaca88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Лягам си с тях и на другия ден ставам и ги изтривам отвсякъде". Ами авторке след като мразиш мъжете защо си лягаш с тях? Аз си мисля, че ти искаш секс не по-малко от мъжете. Омразата ти към тях е изписана върху лицето ти, тогава какво искаш от тях. А ти какво им даваш с твоята предварителна омраза. Много си объркана и аз мисля, че ти имаш по-скоро нужда от психиатър.

Н. 6, хубав съвет и даваш: "Не им давай тялото си, преди ТЕ да са ти дали сърцето си". Такъв съвет се дава на разумен човек който може сам да разсъждава. Авторката явно иска секс от много мъже и затова ги сменя много често. Каквото и да я съветвате, тя няма да се промени.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9bce933d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   "Баща ми ме биеше като малка". Сигурно имаш предвид, че те е поступвал като малка, както всеки родител. Щото ако наистина те биеше, надали щеше да се интересува малка ли си, голяма си. Така че и колко си била изнасилена не е много ясно, особено в модерното ни време на "ретроспективни изнасилвания". Като повечето жени, се забелязва тотален отказ да поемеш отговорност за собствената си действия. Все някой друг е виновен, все си жертва на събитията. Бих казал, едно 90% от днешните жени са така. Имам просто решение за теб, освен да отидеш на психиатър което се подразбира. Просто спри да се занимаваш с мъже, за да не са ти виновни. И от там насетне да знаеш, че каквото си надробиш, ти си отговаряш. Ще ти помогне да пораснеш малко, и вероятно някой далечен ден да имаш семейство като възрастен човек...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3ce62f6a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм номер 4, чета и гледам разни съвети тип "чакай, не прибързвай, нека сте приятели половин, една година" и подобни и нещо не разбирам, нещо не ми се връзва. Това някакви охранителни мерки ли са, някакви изпитания и тестове ли са? На мен ми се струва, че с подобни "отсявания" може да се привлече само човек, който има фикс идея и обсебеност и е готов да чака до безкрайност, защото има идеализиран образ към другия. Когато този период на идеализиране мине обаче, склонността му да прави компромиси и да "чака" рязко ще се изпарят и тогава нещата ще се разпаднат. Нали не греша? Според мен вместо да се дават съвети за тестове и изпитания на другия трябва да се дават съвети какво поведение да се има за да се привлече другия, да му е приятно и да остане в една връзка. Ако се дават съвети само как да се отсява за да се намери някой вманиачен и готов на всичко това е път без изход, защото какво ще стане когато увлечението свърши?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c1d6bc74f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към номер 15, моят приятел ме чака 6години, първо защото бях много малка и тогава го приемах по-скоро като баща, бяхме много близки, всеки свободен момент прекарвахме заедно, но аз нямах никакво сексуално привличане към него, и сега не мога да си обясня защо точно, друг проблем беше, че той през цялото това време никога не ми каза директно какво чувства(явно наистина ме е идеализирал), но чак сега разбрах какви са му били "филмите", тогава бях на 15-16 и често използвах тийнейджърския израз "филм" и често го питах "къв ти е филма"(охх нелепо звучи) той ми отговаряше "нямам филми", общо взето той през цялото време си е мислел, че знам, че е много влюбен в мен, а аз си мислех, че просто иска да спи с мен, защото определено е женкар, по стечение на обстоятелствата се събрах с него, живеем заедно и сега не мога да си представя да спя с друг мъж повече някога през живота си, наистина не разбирам защо преди нямах такова привличане към него? ! Но такива истории май са рядкост, обикновенно ако всичко се проточи толко във времето "вманиячения" все си намира друга изгора и постепенно забравя за "перфектната", мен ме учуди, че от както се запознахме с него, той нямаше сериозна приятелка( а преди винаги е имал), за всички тези години не живееше с никоя, което хич не е типично за него, сега ми казва, че винаги е знаел, че ще стане нещо между нас и ме е чакал, което е малко странно, честно никога не съм и предполагала, че може да имам връзка с него, но сега съм по-щастлива от всякога, не съм се разбирала толкова добре с най-близките ми приятелки, колкото с него :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bd2cee3326
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От 15 до 16 - Не знам дали истории като твоята са рядкост или не, нямам идея. Знам, че често една жена се привързва с времето към някого с когото е непрестанно така, че не е необичайно да сте се събрали. Честно казано не знам как на тези момчета им се чака, каква е тази вманиаченост, как седят с години докато момичето се самоубеди, че наистина я харесват. Направо това ми изглежда като някакво филмче на дисни, Покахонтас или нещо подобно или някаква приказка на Братя Грим.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c8c4191c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке, както си знаеш, проблемът си е в теб. Всички сме били наранявани и ще бъдем наранявани. Но това не е повод да се развие омраза към даден пол. На мен например, все жени са ми правили гадории. И въпреки това, не ги мразя. Не всички мъже са лоши. Дори се осмелявам да кажа че повечето п мъже са добри, свестни хора. А също и жените. Това че в даден момент от живота имаме лошия късмет да се сблъскаме с хора, които ни причиняват зло си е просто стечение на обстоятелствата.
В момента ти си вредиш сама на себе си. Как мъж може да ти предложи нещо повече освен секс, след като ти самата го изтриваш от живота си? Дори не му даваш тази възможност. За начало, след като се запознаеш с някой, дай му възможност да те опознае. Не го трий без причина. И няма да е зле да идеш на психолог. Колкото по-рано се заемеш с този проблем, по-добре за теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f164b7ff1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ъъ 17, хем не знаеш дали такива истории са рядкост, хем ти звучи едва ли не нереалистично като филмче на дисни.. доста противоречиво? !

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6852ce4431
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ъъъ 19, не е противоречиво, просто ми изглежда толкова странно все едно е от света на приказките а доколко е норма това е отделен въпрос. Понякога реалността е по-странна от въображението.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6d9d9f37f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте! Авторката съм :) За психолог съм си мислила, но нямам време и възможност да отида и все още не съм го направила. Не се обличам предизвикателно, не нося тежък грим, дори и токчета. Внимание не търся, дори понякога ми идва в повече. Но ако наистина харесвам някой, не бих си представила как мога да го чакам 1 или 2 години и да бъда с него просто, защото съм се привързала към него с течение на времето. Или да бъда с някой, който ми е приятел, но не ме привлича физически. Благодаря ви :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 287bcaca88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторке, аз отдавна зная, че мразиш мъжете, не един и два пъти си го показала. А има ли въобще човек когото да обичаш. Ти нямаш нужда от психолог, а от психиатър, имаш нужда от лечение.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b1824330b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Поредната комплексарка. На вас все мъжете са виновни за всичко, а жените сте "света вода ненапита". Заради такива същества като авторката, които не знаят какво искат, не мога да си намеря приятелка. А защо не станеш лесбийка? Така хем ще си задоволена, хем няма да те търсят мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 08536d79c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Трябва да се рпечистиш, да спреш да правиш секс и след 7 години сама ще можеш да си отговориш на много от въпросите на които сега нямаш отговор, също така никога не трябва да палиш цигара за да не отваряш портал за нечисти духове към теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker