Приятелят ми се опитва да ме контролира... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми се опитва да ме контролира...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1671 пъти
Приятелят ми е страшно ревнив... Аз съм на 18, той е на 22, от един град сме, но той е студент в друг.. и се виждаме средно през седмица и половина. Когато сме заедно постоянно ми рови в телефона, чете чатове във всички възможни социални мрежи, които имам (massenger, Instagram, snapchat... ) и на мен ми става нервно, когато го прави защото не знам от кое какъв скандал може да направи, съответно според него щом ми е нервно значи крия нещо, а аз нямам какво да крия. Макар че всеки път, когато някой ми прати покана или ми пише му казвам, той продължава по два пъти на ден да ме пита дали някой ми е писал. Във социалните мрежи махнах известна част от момчетата, които ми бяха в приятели, за да не се дразни и той помисли, че съм ги махнала само, защото съм си писала с тях и крия нещо от него.
Един ден в училище правих контролно, 40 минути не бях на линия и той писал на моя съученичка да я пита какво правя. А днес водих важен разговор по телефона и през тези 10 минути той ми звъня 4 пъти, след като не съм му вдигнала пак писал на моята съученичка да я пита с кого говоря и какво толкова правя... Това е ужасно. Говоря с него, казва че ще се промени и нищо. Възможно ли е да се промени или от ревност ще става по-зле?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: d614570393
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По зле ще става. Сега сте ученици, ами утре? Няма да ти разреши висше, защото знае какво правят студентите. Ще те чака след работа, за да те прибере в къщи. А ако изкарва достатъчно, ще те убеди, че няма смисъл да работиш. И разбира се през цялото време ще те контролира. Една по голяма от теб беше писала, че съпругът и монтирал камери в дома им. И те така.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c0f24b556b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е гадно! Разделяйте се по-навреме. Съпругата ми се държи така с мен и то от години, и вече направо ми е все тая дали ще изневеря- така и така се чувствам виновен по подразбиране:)Малки се кротна след като и го заявих в прав текст.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8b6c30d6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От опит- по-зле ще става положението, докато накрая не почне и да те следи къде ходиш и какво правиш. Ще знае винаги къде си и с кой си без да си му казвала. Това е стрес.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 57e27ee136
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкарай това психо.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 33af9926d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Момиче колкото и да го обичаш едва ли би търпяла това цял живот. В даден момент ще ти писне и ще започнеш да се срещаш с други момчета сякаш на пук несъзнателно... Не е добре работата при вас. Това неговото може и да е болестно състояние.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c93c6ca285
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тези социални мрежи ще ви побъркат, бре, деца! Вие целувате ли се изобщо или само си бършете телефоните? ! Не съм привърженик на нравоучения, започващи с "ние едно време... " Обаче, ние едно време ходехме на кино, събирахме се да слушаме музика, аз лично имах китара и у нас се пиеше джин с тоник и се свиреше. Естествено, че се чифтосвахме помежду си, но сълзите идваха, когато момчето кажеше, че обича друга пикла. Какво, за Бога, ви става? Какво пишете и бришете по тези смартфони? На кой му пука кой ти е в списъка с приятели? И защо трябва да му пука? С мъжа ми ползваме обща парола за всички технически устройства. Т. е. той има достъп до електронната ми поща, до профила ми във фейсбук - който използвам като един по-организиран от мен тефтер - до банковата ми сметка и т. н. Аз имам същата опция и към неговите неща. Никога не съм му чела кореспонденцията, а предполагам, че и той - моята. Просто си имаме достатъчно задачи на главата, че някой да се интересува другият дали не е написал на приятел "Добър ден! Как си? Дай да се видим". Малки сте още, разбирам го това. Но опитай се, авторке, да внушиш на това момче, че унижава не себе си, а връзката ви със смехотворното си поведение. Не те съветвам да предприемаш резки стъпки. Те всичките тийнейджъри са такива. И следващия ти приятел ще е същия. Пълна инфантилност, за жалост.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cc52216c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, сладур е приятелят ти. Харесвам мъже като него. Да знаеш, че ще ти липсва това отношение ако попаднеш на мухльо, на когото не му пука за теб. Вниманието от негова страна, може го пренасочваш ако си умна и красива, към теми, които са ви интересни, към него самия, към секс... По-добре прекалено много, отколкото малко или нищо... Чакай, ще цитирам: ”Колкото повече, толкова повече. „ - Мечо Пух :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 33af9926d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ей, отдавна не бях писала тук, но тази история ме накара да се включа отново. Причината е, че бях в подобна ситуация в продължение на 10 месеца. Искам, драга авторке, да ти споделя моят опит. Давах хиляди обяснения за минали неща, търпях подозрения относно настоящето, вече си мислех, че съм в някакъв кръг, от който излизане няма. А аз съм адски силен човек. Знаех, че съм честна и вярна спрямо този, който ме обвиняваше непрекъснато и доста дълго време търсех вина в себе си, която нямам. Преди няколко дни направихме на шега с моя приятелка номер, който трябваше да е комичен, тя го заговори във фейсбук под чужда самоличност и той окликна, и говори едновременно два часа с двете ни, без да знае, че това е номер. Лошото е, че аз знаех, подозирах, че ще се случи точно това. От играчка, стана плачка! Но поне разбрах истината. Този човек ме подозираше и ревнуваше, защото съдеше за мен по себе си. Два дни по-късно му казах за цялата работа, бях спокойна, голяма част от любовта, която изпитвах към него вече беше изчезнала. Шах и мат! Той се засрами, изпитваше угризения, но какво ме топли мен това? Сега - на кръстопът, може ли да се върне загубеното, може ли да го заобичам отново така, както преди? Отговорите не знам, но знам със сигурност, че такива подозрения и такава ревност изпитва само неуверения човек, който съди за любимата си по своите действия, мисли и постъпки. Постави го на изпитание и ще разбереш истината, така ще се отървеш и веднъж завинаги от неоснователното чувство за вина, което той ти вменява. И дано да прочетеш това, което ти пиша : колкото повече обяснения му даваш, толкова по-зле ще става, така че СПРИ, просто СПРИ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker