Погледи към обвързана дама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Погледи към обвързана дама
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2010 пъти
Здравейте! Искам да споделя, моята малка история и да получа вашите мнения!
Имам си приятел от 10месеца, има едно момче, което познава приятелят ми, поздравяват се говорят си, но не са много близки, непрестанно ме гледа, дърпа се за да не го забележа, но аз усещам, че има леко внимание, колкото и да се стреми да не го показва, всъщност ние с това момче сме на здравей/здрасти, но се знаем.. В последствие той почна да ме поздравява, работи в едно кафе в което ходя. Знае ме от бившият ми приятел тъй като с него също се познават! И общо взето ме знае от тези няколко фактора, беше ми пратил приятелство преди 2г.
Доста често се засичаме и той ме гледа постоянно с някакви бегли погледи! Харесах му снимка във Фейсбук, но никак не реагира не ми отвърна!? Харесвал ми е и той снимки, но от доста време спря, пробвах го дали ще реагира, но не реагира никак!
Не сме малки деца на възраст около 25г сме.
Все едно има внимание, но го крие.. Не искам д аси го измислям аз, но погледите да повече от 10/20пъти..
Когато го засека с приятелите му всички те ме гледат сеедно и те ме познават..

Въпросът ми е дали има интерес към мен?
И дали се притеснява от факта, че си имам приятел и за това го прави всичко това?
Благодаря за мненията, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: baed166066
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ''дърпа се за да не го забележа, но аз усещам, че има леко внимание'' Треснала си 5 ракии и вече си въобразяваш че те заглежда, май много ти се иска. Не се занимавай с простотии.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f6d6e07c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има интерес, но се държи дистанцирано, защото си имаш приятел.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: abc6a57c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Защо се опитваш да разбереш дали има интерес към теб и го подтикваш да ти го показва с някви харесвания във фб след като си имаш приятел? И тва държание си е ама баш тип 15-16 годишни деца..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9020afe0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно те харесва, но го спира, че си обвързана. Но и аз не разбрах какво значение има това, след като си обвързана. Ако търсиш неговото внимание, явно нещо ти липсва и трябва да си зададеш въпроса защо си в тази връзка, искаш ли да работиш за нея или тя не е толкова ангажираща? Ако скъсаш, може и да ти обърне внимание въпросния господин.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5560d5e291
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Къде е тая дама, не разбрах? Хаха, шегувам се...та на въпроса.
Минавало ли ти е през ума, че те гледа, защото ти го зяпаш? Казвам го защото жените, обичате да зяпате някой, щом си го набележите, без значение дали до вас е приятелят ви. Мен много често ми се случва, да усещам как някоя мацка ме зяпа(както правиш ти)и искам да ти кажа, че е досадно. Така че стига си stalk-вала човека, че накрая ще ти тегли майните.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 700865ae90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Тъй като не личи от написаното точно какъв съвет искаш...задаваш само въпроси, но не казваш защо (не, че не е ясно, но поне си го напиши), бих искала да те попитам :
А ти какво целиш и чий го дириш?
Alice

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 422eb0c2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не мога да разбера пък цялото ви поколение. На 25 години бях редактор на отдел от 10 репортери и 24 кореспонденти в информационна агенция. Главата ми пушеше просто от 8 сутринта до вечерта и хич не ми пукаше кой ме гледа и кой не ме гледа. Да, имах гадже, забавлявахме се, когато намирхме време, но умът ми беше в работата. Приятелите ми също блъскаха като идиоти. Е, да, ама днес - един е собственик на издателство, друг има верига сервизи за електроника, трети завъртя бизнес с унищожаване на токсични отпадъци, четвърти направи брокерска къща, пети има правна кантора и т.н. Ти, авторке, вместо точно в тази творческа възраст да инвестираш вниманието си в кариерата си, за да не хленчиш после: "Бие ме, ама нямам пари да си тръгна", се занимаваш с пълни глупости. Гледал я бил! Е, и? Винаги ще те гледат, ако хващаш окото. Мъж и пет деца да имаш, пак ще те гледат. Но защо това трябва да е от значение? Имай предвид, че когато ние започвахме работа, конкуренцията не беше толкова голяма колкото днес. Тогава - през 90-е - както е казал поета "се наливаха основите", имаше свободни бизнес ниши, работа се намираше лесно, в държавата все още имаше пари. Днес пазарът вече е разпределен. Включително и пазарът на труда. За да си намериш местенце на него, се искат много повече усилия. Така че ако искаш наистина да станеш "дама", както се самоопределяш в заглавието, зарежи кафенетата, погледите и прочее глупости, и се концентрирай върху образованието и работата си. Добрата новина е, че хората с квалификация и годни да заемат по-високи позиции, избягаха в чужбина и има криза в намирането на кадри за по-отговорна работа. Т.е. имаш възможност с много учене, разбира се, с непрекъснато усвояване на нови езици и трупане на опит, да пробиеш тук. За това мисли, а не кой как те гледа!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3845b2ef13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Струва ми се, че се самонавиваш. Уж не сте деца, пък историята една такава детинска. Харесвал ти снимки, пък вече спрял, пък сега ти си му харесала, пък той не... Ми да, може да си хубавка, що да не ти хареса някоя снимка, това не значи, че иска нещо друго, камо ли сериозно.
За толкова време, ако човекът действително има интерес към теб, все някак щеше да намери начин да ти го покаже. Не си въобразявай, че мъжете са чаааак толкова благи, че да пожелаят чужда жена и да го потискат някъде дълбоко в себе си години наред, само и само, защото гаджето на въпросната им е познат (дори не приятел).
Щом ходиш в кафето, където работи, ето ти чудесна предпоставка за свалка или намек от негова страна. Но явно няма такъв.
Приятелите му те заглеждат, защото вероятно им е разказвал нещо, ама е твърде вероятно да не им е говорил за теб като за "забранения плод", а като за "оная, дето смени двама мои познати, пък само ходи да ме бройка".
Така, че излез малко от филма и обърни внимание на човека до теб.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d408d33266
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ми питай го МА. Няма да ти падне г*за ако си го попиташ в прав текст на по кафе. Твойта работа хем те боли, хем те сърби. Седнала си да питаш около 3434356 човека в анонимен сайт, а не питаш този които трябва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f12a7bdce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   а бе толкова си обичаш приятеля....поне не го лъжи за лудо. гледал те е. много ясно че те гледа жена си , а и като аз гледам обичаш да ти обърщат внимание. седни си на задните части и не се прави на луда

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 266dfe2ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Четейки историята си мисля, че ти имаш интерес към него, който се опитваш да прикриеш дори от себе си. Решила си, че въпросния младеж си пада по теб на база тълкуването ти на погледа му. Не звучи реалистично, няма очевидни факти и неоспорими доказателства, повече звучи като фантазия. Малко си се пренавила, анализираш харесване на снимки във фейсбук, погледи, засичания и разни такива неща, които за децата са много важни, но вие сте на по 25 години и не би трябвало да са ти фактор.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e1c9b0e2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съвпада ми се историята с твоята. Имах авантюра с момиче което имаше 5 годишна връзка. Тя започна всичко с погледи след това с харесване и сръчкване и ми разкри какво изкушение съм бил и така бяхме 3-4 месеца като в началото бях против защото имаше приятел и то 5 години, но реших да пробвам тъй като усещах голямо желание и привличане. Това прерастна в повече от привличане дори не знам как приятеля и не се усети, тъй като бяхме на бригада в Англия и си личеше как тя имаше големи симпатии към мен. Уникално беше 3-4 месеца с нея сигурен съм, че беше влюбена в мен, но аз съм от Пловдив тя от София и дори като се прибра заживяха на квартира с нейния приятел, който явно я приема като даденост, тъй като тези неща хубави ги откри в мен. Сега аз страдам много... Ако стане нещо между вас и след това се отдръпнеш ще му е много гадно като и това, че ще изневериш на приятеля си също не е честно, но защо да не се отдадеш на изкушение макар че някой ще си изпати

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker