Жена ми забременя и сега не иска секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми забременя и сега не иска секс
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 8450 пъти
Преди месец установихме, че жена ми е бременна. Много се радваме, но откакто си видя теста изобщо не иска секс, страх я било. Тъпото е, че дори една свирка не се сеща да ми направи да ме облекчи. Не съм се празнил вече 40 дена, ебе ми се та 2 не виждам. Няколко нощи поред сънувам, че правя секс, при това с непознати жени, събуждам се целия надървен. Говорих веднъж с нея, тя каза, че ще ме продуха да ми минело, но вечер ляга и заспива. Онзи ден пак се опитах да говоря с нея, тя се направи на разсеяна, не ми обърна много внимание, сякаш не я интересува, че имам сексаулни нужди. Чувствам се гадно. Някои ще ме посъветват да си ударя една чикия и да ми мине. Обаче, аз мразя чикиите, не съм се оженил за да карам на чикии! Много е тъпо, но усещам, че ако тя не започне да си изпълнява съпружеските задължения ще стана още по-изнервен. Не пичове, няма да си правя чикии, аз съм женен мъж, не съм 15 годишен пъпчив юноша. Водя полов живот от 17 годишен с малко прекъсвания от по няколко месеца и един дълъг период, около година, в който бях изпаднал в депресия след тежка раздяла. Тогава веднъж месечно съм правил чикии. Но това беше преди 5 години, бях самотен и смачкан. Сега съм женен и направо откачам. Нека други мъже, които са били в моето положение кажат кво да очаквам. До раждане на бебето ли ще ме игнорира?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 5 години, 6 месеца
hash: b7c70ac00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Попрочети малко какви хормонални изменения настъпват при бременност. На мен лично първите 3-4 месеца ми се спеше неудържимо, като упоена, освен гаденето и особеното настроение...и при двете ми бремености.
После след 5 месец малко ме отпусна...като родих пък ми изчезна секс. желание към съпруга...за около година. Пак са хормони ...та позапознай се, при всеки е разлияно, но има и общи неща. Ако мислиш, че ти си номер едно както до сега...лъжеш се...хаха:))
А и бракът не е заради секса само и като си се оженил да ти е длъжна жената. С една дума, намери си начин да се самоуспокояваш и недей рева. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9a8400fcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Жена ти не е права и те разбирам напълно. Настоявай повече, седни и поговори с нея пак, кажи и да не се филмира, страх я било - егати глупостите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f20509c4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ами и аз като съм бременна не ми се прави секс и е рядко. Може през второто тримесечие да и дойде желанието. Няма страшно ако всичко е наред. Може да я предразположиш с вечеря, някаква изненада. По принцип бременните жени си лягат рано и трябва да гледаш да не е много уморена. А какво ще правиш като се роди детето след това 2 месеца без секс поне?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3cc4095170
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Дори и след това има много голяма вероятност. Понякога в живота се налага да правиш компромис, защото не всичко става така както си го планувал и не всичко се върти около теб и твоя "проблем". Смени подхода. Направи нещо за нея а не само да и повтаряш искам секс. Предразположи е..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0a3cd5272f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Иди на проститутка тогава. Или си намери любовница. Може също да заведеш жена си на гинеколог и да и обясни и той, че няма проблем да се прави секс при бременност, но това само в краен случай. По-добре любовница.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5cf4417349
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

8.   Ами ето го и поредния, който вместо малко да влезе в положение на жена си и да я разбере (че сигурно покрай разни притеснения, последното в ума и е да те задоволява.. ) той мисли само за оная си работа..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0f6384d59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Забравяш да се поставиш в обувките на жена си - на бременните жени им е лошо, изморено, гади им се и повръщат, а най-вероятно и на работа трябва да ходи. Ти си й съптуг и бъдещ баща. Като такъв, тя трябва да може да разчита на теб и подлрепата ти. Направи компромис и си бий чикии. Няма нищо лошо в това. Аз на нейно място щях да си помисля, че изобщо не ме обичаш и не държиш на мен, а мислиш само за себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e69d546c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

10.   И след раждането на бебето ще те игнорира
Нищо чудно. Под тона в който си написал тази глупост се вижда че мислиш елементарно и само за себе си. На бременните жени им прилошава ако не си чувал /май не си/, камо ли на жена, на която й се гади да ти върти свирка
И секса е по желание, а не по задължение. Ти обаче си си повярвал, че жена ти ти е длъжна-не не е. Дерзай

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 241b29cc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Споко, моята не е бременна и пак няма! :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e788ecedbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   До раждането, че и след това!!!
Горкия, съчувствам ти. Когато аз бях бременна моят мъж не искаше да правим секс откакто ми пролича. Молих го, опипвах го, правех му свирки, но той никога не ме докосна. Толкова имах нужда от секс, че се налагаше да мастурбирам, за да не превъртя. А се чувствах отвратително. Обидно ми беше и често се карахме.
Когато детето се роди той ми каза, че бременната жена била свята, особено неговата и не може да я мърси така. Дали е било вярно или го е било гнус -не знам. Знам само, че много мъже са като него, но още повече са като жена ти. Въпрос на настройка, йормони и нужди.
Желая ти да разрешите проблема в обща полза и да имате здраво бебе. Успех!

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: af6c0c349b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Е лъскай си бе брат. Не си малък. Ние ли да те учим.
Някой нямаме жени и това е ежедневието ни, а ти най мързележката чакаш да ти духа

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d9e64b43a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Всъщност тя е съвсем в правото си. Ще ти обясня и защо. Аз също съм в нейното положение и когато отидохме на генеколог с приятеля ми след положителният тест за бременност в 4-тата седмица той ни обясни, че би било добре да избягваме полов контакт докато не се закрепи хубаво. Обясни ни, че всеки оргазъм е вид контракция, от която малкото нещо може да изпадне. Все пак избягваме си ние, но от време на време се правим на ощипани, защото просто ми е много тъжно за него като ги гледам как си иска. Но все пак има обяснение за нейното държание. Не й се сърди. Просто първите 3 месеца е добре да се въздържате доколкото можете :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e7f11f3ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Ако наистина я обичаш, ще й уважиш мнението и ще я изчакаш, докато сама не се почувства готова.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b9d93e97f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

18.   Не знам бро, за мен това е егоистично от нейна страна. Тя ти е жена и иска или не иска трябва да те задоволява. Не, че ти ще я караш, тя трябва да се сеща сама и да си и приоритет. Ако обаче нейния кеф, чувства, дете, умора и т. н. са по-важни приоритети за нея от нея тогава си в голяма беда. Не искам да ставам лош пророк и да давам лоши съвети, но ако на мен ми го погодят този номер бих се почувствал измамен, обиден и отчужден от тази жена и нещата съвсем не биха се развили благоприятно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2d03c04fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

19.   Автора

Разбрахме се с жена ми, тя наистина се бои през първите 3 месеца, ще отстъпя за секса, не съм изрод. Сега вече си ми прави свирки, каза, че разбира моите нужди и сега ме задоволява с уста. Отстъпих за секса поне до 3 месец, ако е за доброто на бебето и през останалите месеци. Пък и ако тя не се чувства добре, то какъв секс ще е това... Ще ме задоволява орално, когато съм на зор.

Изумявам се колко озлобени женици са писали откровени тъпотии. Жалки сте всички злобни женици, които си мислите, че може да лишавате от секс мъжете си! Чакайте бе, кви са тия глупости, че секса не бил важен, че брака не било секс, жена ми не била длъжна да си изпълнява съпружеските задължения? ! Ами кой ми е длъжен, комшийката ли? За какво се жените, след като после съсипвате психиката на мъжете си и използвате секса като разменна монета? Не се сърдете после на никой, че мъжете ви са ви зарязали заради друга. Значи, по целия свят, във всички култури сексът е неразделна част от брака. Няма такъв филм като системно главоболие, умора и т. н. Ако една жена не изпълнява съпружеските си задължения, имам пълното право да се разделя с нея. Такава жена не обича мъжа си, използва го само за да и направи деца и да отгледа потомство. Жалко е, че мъжете станаха такива мекотели и търпят такова позорно и унизително отношение. Пичове, айде грозноватите, фригидни и озлобени женици са ясни, но вие, които оправдавате такова поведение, мъже ли сте изобщо или лукови глави? Женени мъже лъскат бастуна... Тва направо е несериозно. За какво ви е изобщо жена, ако ще трябва да лъскате? Някои изневеряват, но това не е решение, нито е вариант. Бракът е свещен съюз между МЪЖ и ЖЕНА, а не между съквартиранти с общ бюджет!!! Мъж и жена са мъж и жена, когато общуват сексуално, иначе стават приятелчета. Не малко бракове се скапват, точно заради липса на страст и сексуално общуване. И в повечето случаи, жените сами угасят пламъка на страстта у мъжете си, защото всичко се свежда до битови неща и ежедневни грижи. Много съпрузи си прецакват брака след раждане на децата, защото ставайки родители забравят да бъдат съпрузи. Мъжете също се превръщат в пънове, но жените направо стават непоносими, забравяйки да гледат на мъжете си като на мъже, а не само като на бащи на децата им, приятели, спонсори, майстори. Никой мъж не е избягал от добрата и страстна жена, която знае как да подържа огъня в него. Дори да не сте фамозни готвачки, ако в леглото сте ок, мъжът ви ще бъде доста доволен. Нали не си мислите, че мъжете ходят при любовниците си да ядат мусака?

Не забравяйте момичета, мъж с пълни топки не се пуска да излиза от дома, защото рискувате да отбележи с тях другаде!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a643681d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Това е положението. Получила е, каквото е искала. Защо да се зори? Много жени са така. Нищо. След някой друг месец ще четем тема от жената: "Имаме малко дете, а той ми изневерява! ". Да отказва истински секс, мога да разбера, макар, че с моята жена сме се чукали да осмия месец. Обаче, от един минет няма да и се откачи челюстта. Просто не и пука достатъчно, за да го направи.

Пич, най-голямата грешка за един мъж е да търпи и чака, като кон на празна ясла. Моята жена имаше един период, нещо беше решила, че ще ме манипулира с кревата. Казах, секс ще има, въпросът е, дали ти ще участваш. Умна жена имам, от тогава проблеми в това отношение нямам. Действай.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6c3bb26795
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Получила е каквото иска, и оттук нататък си само обслужващ персонал. Няма какво да се лъжем, според една стара поговорка сексът е цената, която жената плаща за брака, а бракът е цената, която мъжът плаща за секса. Сега тук ще ти дрънкат какво ли не, но истината е, че оттук нататък сексът ще е все по-голям мираж, а когато ти писне и отидеш на чуждо, ще си най-черния, независимо, че точно тук можеш да видиш стотици примери на това, как жените бръмчат не по- малко от мъжете. И не се самозаблуждавай, в някакаъв етап от живота ви и ту ще тръгне по мъже, независимо от това колко си се старал за това семейство. От всички жени, с които съм спал, поне 90 процента бяха омъжени, без реални семейни проблеми, освен тез ив главите им.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed6de430d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

23.   Чакай малко... първо жена ти ще те дари с дете, ще изтърпи всички мъки, като гадене, болки и куп други "прекрасни" неща, а ти вместо да бъдеш до нея, да и помагаш, ти само за секс мислиш и как си щял по-изнервен да станеш, лицемер такъв. Защо не се замислиш на нея аджеба 9 месец какви мъки ще са, а? Случайно да не вземе да ти изсъхне к*ра. Отвратителни са хора като теб. Нямам думи просто. Било нейно съприжеско задължение... А твоите съпружески задължения какви са? Да седиш и мързелуваш вечер, тя да той емприслужница, чистачка, бременна и секс играчка... Нямм думи. Лека вечер.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 341c671fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ще се оправи. Ако няма проблемна бременност няма опасност за плода. На мен лекарят ме съветваше да правим за да се чувствам по-добре при хормоналните промени. Факт е че като бях бременна се изложиха. Много нервна бях и мъжът ми ме дразнеше. От най-малкото скандал и рев. Като родих поне два месеца секс нямаше. И ти няма да имаш. След раждането следва чистенето на матката при някои жени това продължава месец, при други два и разни други неща също се случват. След родилната депресия е неизбежна. Моят съвет е зареди се с търпение, бъди по-разумния и по-отстъпчивия. Не забравяй да казваш на жена си че е красива

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a643681d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   23 ме разсмя сериозно. Жена му щяла да го "дари" с дете! Боже, колко мелодрама, колко турски сериали! Как ще го "дари"? Ще го увие в целофан и ще го върже с панделка и ще го "дари" за вечно ползвоне? Т. е. след "дарението" тя няма да има претенции към детето? 23, майката се радва на детето поне наравно с бащата и всякакви опити да се изкара, че видиш тая пуста бременност е само за него, са пълни лайна. И както мъжът може да изпълнява съпружеските си задължения ро време на бремеността, така и жената може да изпълнява своите. Само в бившия източен блок я има тая дивотия, бременната жена да се превръща в свещенна крава. Иди в цивилизована държава, там бременните се стремят бременността да не променя ритъма им на живот. Една жена министър в Австралия роди, до последните дни на бремеността ходи на работа и сега е с детето на сесии в парламента.

Авторе, браво мъжки! Още, като ти четох темата си знаех, че няма да клекнеш.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1a37f893e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Еми, като се забременее, дойде бебето, и започват семейните проблеми. Колко е хубаво, когато децата прастнат. Човек трябва да си прецени, дали е готов за всичките неудобства и проблеми. Да си родител е трудно, особено, ако си отговорен, направо е изтощаващо. На много хора не им издържа психиката и напускат детето си. Други си убиват жените, а като гледам и децата. Ако искате да си живеете без проблеми, не си ги създавайте. И не, не е това, което гледаш по рекламите, свързано е с неудобство и е трудно, а в тази държава и едно дете да отгледаш си е твърде много.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f20509c4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Авторе, жената ти носи детето не на комшията, предимно трябва да гледа себе си... Ако не и е до това насила ли ще я караш... Гледаш само себе си... Жената била длъжна...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5cf4417349
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

29.   Авторе, много е грозно изречението ти в коментарите: " За какво ви е изобщо жена, ако ще трябва да лъскате? "... Сякаш жената е някакъв нужник, търсен единствено за секс.. По същия начин мога да кажа на жените- за какво ви е изобщо мъж, ако ще трябва да ходите на работа!? Нали той е там, за да ви задоволява нуждите, не комшията?? "
Разбирам, че за брака интимността е особено важна, но не разбирам онова мъжко отношение, целящо да доминира, да се опитва да задължава жената, или да и намеква, че видиш ли ако не е тя.. ще е някоя друга, ами и ако не си ти.. също ще е някой друг.
Хайде със здраве, поздрави на другите "озлобени женици" като мен, дето коментират "тъпотии".. но да знаеш, щом си стигнал до тук, да пишеш такива теми за незадоволеността си, се вижда кой е злобният. :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b2f76eb1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

30.   Авторе, ще бъдеш отсвирен в мига, в който детето попорасне. Никоя мацка няма да търпи мачовските ти напъни. Ти искаш да си сам плюс готвено и секс. И такъв ще си останеш, само че на сухо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5d5edd3c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Автора съм. Не съм се женил за да лъскам бастуна! Има предостатъчно жени за ебане. Нямам проблем ако лекаря каже, че има опасност за бебето и т. н. Но жена ми да иска да ме облекчи с една свирка няма да стане! Чакайте бе аз да не съм педал или чикиджия? Ето тая вечер съм я оставил да си почива, пия си бирата и си чатя, нямам проблем, ама една свирка да не ми направи означава, че съм никой бе! Мъж, който търпи жена му да му "разрешава" свирка или да и се моли е пълен ташак.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5d5edd3c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Автора

29, Проститутките поставят въпроса за парите... Ако за тебе е нормално една жена да манипулира чрез секс, жалко за мъжа ти!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 959321e4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   29 какво се опитваш да разбираш и да даваш оценки на мъжкото мнение? Кой те кара да ни разбираш, да ни оценяваш и да се изказваш добре ли е или не е добре от твоята камбанария? Мъжа си има приоритети при отношения с жена и секса е на първо място, това е даденост и не е важно какво ти мислиш, как ти го виждаш, дали ти харесва или не. Няма нужда да се опитваш да разбираш как мъжете мислят, първо не ти трябва - безполезно е за теб и второ не можеш пълноценно а го направиш, защото не си мъж. За теб е добре ако искаш да имаш добри взаимоотношения с другия пол да се научиш да правиш така, че да им е приятно с теб а това значи да се съобразяваш с приоритетите им а не да ги съдиш добри ли били, не били ли добри ама защо така мислели, ама това не било правилно и подобни неща.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5cf4417349
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

37.   "ама една свирка да не ми направи означава, че съм никой бе! " - ти си нещо по-лошо от никой, жалък си... от всичките ти коментари към хората си личи, че си голям комплексар. А по-жалкото е, че много жени ги траят такива като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6c3bb26795
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   21 съм. поздравявам автора за позицията. За съжаление са рядкост такива вече. При жените е така - колкото повече даваш, толкова повече искат и по-малко дават. Не и се сгъвай, и и дай да разбере, че ако не е тя, ще е друга. Детето не доживотна застраховка, че да се опитва да минава с него за всичко и д ати делегира задължения. София е пълна с джипове, карани от мадами, които не са дали един лев за тях и апартаменти, купени от балъци, които са били вързани с дете - къде материално, къде емоционално. Щом бракът е сделка, да бъде добра да си изпълнява задълженията, иначи и ти не изпълнявай своите, ще писне на минутата, ще видиш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f32ebe1c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

40.   До 36, след като никой никого няма да се опитва да разбира и след като жените не разбират мъжете, щото не били мъже и обратното съответно, за какво изобщо да има семейства и да се създават деца? Ми аз викам да спре всичко и мъжете да се чукат с други мъже щом сексът им е единственият приоритет и е над всичко. И ти 36 не си даваш сметка и никога няма да си дадеш какво е бременността, колко ти се повръща от всичко. Как всичко вони на гадно умножено по 100%, че и повече и как си уморена нон стоп и ти се спи като на куче, и накрая детето ти е по-важно от всеки мъж на земята, и осъзнаваш как то е единственият смисъл на живота изобщо! Така, че не правете деца, щото не сте жени и никога няма да разберете какво е, защото физиологично, хормонално и душевно не ви е дадено. Факт. Деца трябва да създават само отговорни мъже, които знаят какво правят и ценят жените до себе си много повече от едното...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 27412b8c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   авторе, аз съм жена и донякъде те разбирам, всеки има нужди, кой по-големи, кой по-малки.
мисля обаче, че си пълен егоист. никъде не прочетох да обичаш и уважаваш жена си, да я питаш за нейните желания (абе аджеба на нея чука ли й се, какво й се прави), да не говорим да я поглезиш заради състоянието й. За теб нещата се въртят около оная ти работа и само тя е важна. Не ми се мисли като се роди бебето и жена ти не може да си вдигне главата от умора как ще се чувства с такъв мъж до себе си. Има периоди, в които само търсиш къде да паднеш и да спиш, а ти ще я караш свирки да върти...
баланс му е майката, авторе, в тоя живот, а ти си завършен егоист...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4a775bd97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

42.   На всички мъже, които ги интересуват предимно свирките и сексът, и считат, че човекът до тях е им е ДЛЪЖЕН по презюмция и детето е инструмент на жените (-_-): нека следващият си живот да сте жени, омъжени за такива като вас :) и нека мъжът до вас да е СЪЩОТО егоистично животно!!! А сега до всички жени: разбрахте ли за какво ви имат повечето мъже, изказали се в коментарите? - за дупки.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5d5edd3c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   Aвтора съм. Мисля, че дискусията вече е излишна. Жена ми е 100 пъти по-нормална от много злобарки писали тук, които си мислят, че живота им е длъжен защото са жени, защото раждат и защото едва ли не мъжете са нищожества, които трябва да им се кланят и да са щастливи, че жена ги е погледнала. С подобно извратено и елементарно мислене много женици сами съсипват семействата си. Слава Богу моята жена не е такава! Разбрахме се като големи хора. Нито аз ще искам секс или орални ласки винаги, независимо от обстоятелствата, нито тя ще злоупотребява с търпението ми. Жена ми е умна жена и е наясно, че никоя жена не я боли главата всеки ден, нито и се повръща всеки ден, нито е преуморена всеки ден. Актрисите, които не обичат мъжете си, просто са едни грозни и нежелани от истинските мъжкари жени и за това са жестоки към своите домашни питомци, наречени мъже. Жестоки са и към хубавите и добри жени, които обичат мъжете си. Нормалните мъже не поглеждат такива грозни и злобни еманципатки! Злобарките намират просто мекотели, които да манипулират и командорят. Жалка картинка!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 44bda14b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

45.   Авторе, жена съм и като такава ще ти кажа, че с подобно отношение и най-страстната жена би се отвратила от секса и мъжете като цяло. И надолу като се зачетох в мъжки мнения, направо ми се гади, честно казано. Една любов, едно уважение към жените струи... Направо се чудя вече какво още искате от нас, че все се мрънка, обижда и иронизира.

Та... по темата. Докато всичко се представя като задължение, нормално е и реакцията да е такава. Вие сте преди всичко партньори и би трябвало да си влизате в положение. Сега тя ще разреди секса по достатъчно уважителна причина, утре ти може да си болен/ имаш проблеми на работа/ други неща ти тежат и жена ти ще прояви разбиране. Представи си, че известно време не го правите по твоя “вина“ - как би се почувствал, ако тя приложи същия тормоз и заплахи?

Бременна е, все пак. Ще ставате родители. Ще ставаш баща. Наистина ли не те трогва това? Поинтересувай се малко какво й е, има ли нужда от помощ, недей да се нахвърляш така долно точно върху жената, която ще те дари с дете.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2d03c04fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Пак съм автора. Не съм се нахвърлял върху жена си. Просто бях изнервен, все пак и за мен е изпитание. Мъжете имаме физиологични нужди, които вие жените отказвате да приемете и ни обвинявате в егоизъм. Колкото и да е уморена една жена, няма да остави детето си гладно, нали? Да, мъжете не сме деца, но секса за нас е почти като храната и водата. Мъж без секс трупа у себе си енергия, следствие на тестостерона. От там трупа незадоволеност, става изнервен, раздразнителен и агресивен. До скоро тренирах здраво във фитнеса, но получих лоша травма и спрях поне за известно време. Всеки мъж има нужда да изпуска парата с жена от време на време. Има мъже, които успяват да сублимират сексуалната си енергия в нещо друго (спорт, духовни занимания, различни изкуства и дейности, които изискват голямо внимание и себеотдаване). Но не всеки от нас е напълно отдаден на духовност, активен спорт, литература, музика... Повечето работим занаяти или в офиси, постоянно сме под напрежение и секса се явява като начин да освободим физиологичното и психическо напрежение, което трупаме. Не се умира без секс, това е ясно, но определено аз, а и повечето мъже, с които съм обсъждал въпроса са на мнение, че дългото въздържание силно изнервя и агресира мъжа. Няма как мъж на свикнал на секс да започне отново с чикиите. Автосекса е вреден поради няколко причини. Мъжете имаме нужда да бъдем с жена, иначе почнем ли с чикиите, ставаме самодостатъчни егоисти, които се затварят в себе си и се отчуждават от женския пол. Мъжете, които се самозадоволяват стават инертни, отпуснати, слабо мотивирани за каквото и да е. Семейство, в което мъжът се самозадоволява е много по-вероятно да претърпи криза в отношенията и дори да се разпадне. Мъжът се отчуждава от жена, която системно му отказва интимност и не ги задоволява. Повечето мъже, които изневеряват го правят точно заради недостатъчно количество и качество на секса в основната си връзка. Много жени са безкрайно учудени, че любовницата често е доста по-невзрачна като визия и дори се чудят какво е накарало мъжете им да изневерят „точно пък с тази“. Момичета, именно от вас до голяма степен зависи дали мъжете ви ще хукнат или не след други жени навън!

41, достатъчно ясно написах в други коментари, че съобразявам с нея и състоянието и, и няма да настоявам егоистично на своето на всяка цена. Просто имах своите опасения, че подобно на много еманципатки, феминистки и егоистки, ще започне да манипулира чрез секс и ще се опитва да го използва като разменна монета. Грях ми на душата, че си го помислих, жена ми не е такава по принцип и след като поговорихме се успокоих. Естествено, че съм готов на жертва и, че няма да умра от липса на секс за известно време. В крайна сметка става дума, че тя носи моето дете и това е най-важно сега. Но и честно казано за пореден път се ужасих и отвратих от мисленето на някои от феминистичните злобарки писали коментари тук.

Цитирам 40: „Деца трябва да създават само отговорни мъже, които знаят какво правят и ценят жените до себе си много повече от едното... “. Отговорността и уважението към жената не може да се противопоставя на едното ебане, както го недоизричаш по простата причина, че сексуалният нагон е следствие на хормона тестостерон, както по-горе съм писал. Това, че мъжът има мерак и нужда от секс, не значи, че не уважава жена си. Да се мисли, че мъжът не уважава и цени жена си и, че е безотговорен, защото има физиологични нужди, следствие на тестостерона е примитивно и издава пълното непознаване на мъжката природа…..

45, Може би наистина малко попресолих манджата. Но бях под напрежение, а и тука писаха доста злобни същества, които често пишат под различни теми, в които се вихри глупавата междуполова война, в която те редовно бранят „добрите и ангелоподобни жени“ от „злите и безоотговорни ганьовци, които ги вълнува само ракия, салата, секс и мачове“. Влизам в положение, но мисля, че и доста изчерпателно обясних мъжката гледна точка. Слава Богу, разбрахме се с жена ми. Ще направя отстъпки по силите си, но и никога не бих позволил да ме поставят в позиция да си прося секс или да съм доволен от „височайшо разрешение от жена“.

Искрено съжалих и много мъже, чиито жени буквално ги правят на маймуни заради секса. Познавам мухльовци, които считат за нормално да правят всичко, което искат жените им за да не би случайно да ги лишат от секс. Това е изключителна грешка и в почти всички такива подобия не семейства, жените не уважават мъжете си……..

Мисля, че бях достатъчно изчерпателен. Който разбрал, разбрал.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a643681d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   От мненията на жените в тази тема могат да се направят два важни извода.

1. Голяма част от българките, жителки на Европа, в двадесет и първи век, продължават да живеят с ценности от родово-общинния строй. Най-висш идеал е да се роди дете и да се намери абдал, който да я подкрепя и разбира (т. е. да дава пари и да няма искания в замяна). Всяка крава, коза или циганка от Факултета може да бъде майка. Ако майчинството беше чак такава висша ценност, циганките щяха да са най-ценните членове на обществото. Жени, заседнали 30 000 години назад, печално.

2. Жените пишещи в темата са безочливо себични. Лишавайки мъжа си от секс, те допринасят за повишаване на нивата на стреса му. От това се намалява работоспособността му. От там бъдещото дете ще разполага с по-малко ресурси. Което води до извода, че жените за едната свирка ощетяват материално децата си.
Но злото не свършва дотук. В един момент положението става непоносимо и мъжът си намира отдушник на стреса. А това откланя още повече ресурси от семейния бюджет. За справка вижте тази тема:
http://spodeli. net/4/story-9492. html

Ето така "примерните" ви съпрузи се справят с положението. Други директно ви теглят една и ви оставят самотни майки. Умът ми не го побира, как за единия минет сте готови да пожертвате бъдещето на детето си...

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: caa44e0374
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   ^ интересна точка 2. подкрепям
М41

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4003509d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   47 - интересно защо само жените трябва да се съобразяват с мъжката гледна точка, а вие мъжете да не се съобразявате с женската.

Имаме различна чувствителност и разбирания, това е ясно, но откъде-накъде мъжката ще е водеща? Ако искаш да се съобразяват с теб трябва да правиш компромиси, а не да поставяш ултиматуми.

Ако не ми се прави секс няма да правя, всичко останало е вид насилие над личността. На теб приятно ли ще ти е жена ти да е с теб само по задължение, без да изпитва никакво удоволствие? За мен подобна ситуация е меко казано гнусна.

Иначе съм съгласна за родовообщинския строй, но ако прочетеш и останалите подобни теми, които се вихрят тук ще видиш, че и за българските мъже най-голямото постижение е да имат деца, и за много от тях жената служи само за инкубатор.

Ако толкова ви се прави секс, правете с мъже - същите са като вас и никога няма да ги боли глава и да ви отказват.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a054caae4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Номер 49, въпросите ти са резонни и заслужават отговор.

49: 47 - интересно защо само жените трябва да се съобразяват с мъжката гледна точка, а вие мъжете да не се съобразявате с женската.

ДТ: Никога не съм твърдял подобно нещо. Съвместното съжителство изисква взаимни компромиси. Именно за такъв компромис говорим тук. Съпругата не желае секс и съпругът се съобразява с това. Тя може да се съобрази с неговота нужда от секс в замяна и да му направи орална любов. Взаимна отстъпка.

49: Ако не ми се прави секс няма да правя, всичко останало е вид насилие над личността.

ДТ: Добре дошла в света на възрастните. Тук непрекъснато правим неща, които не искаме. Би трябвало де е по-лесно да насилиш личността си да човек, към който имаш чувства, все пак.

49: На теб приятно ли ще ти е жена ти да е с теб само по задължение, без да изпитва никакво удоволствие? За мен подобна ситуация е меко казано гнусна.

ДТ: А за мен ще е гнусна ситуацията, в която жената до мен няма да ме желае. При такова положение, какво изобщо правим заедно?

49: Ако толкова ви се прави секс, правете с мъже - същите са като вас и никога няма да ги боли глава и да ви отказват.

ДТ: Ще се стреснеш, ако разбереш колко по-разпространена става тази практика.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 808f922c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Авторе, първо благодарна съм ти за последния пост, който ми обясни логично защо трябва да бъдем по-толерантни и даващи секс:)Харесват ми отговорите и на Дядо Торбалан:))
Забележка към теб(в страни от темата)прочети малко, преди да пишеш "Просто имах своите опасения, че подобно на много еманципатки, феминистки и егоистки, ще започне да манипулира чрез секс и ще се опитва да го използва като разменна монета". От тук единствено"егоистка"отразява манипулацията чрез секс! Феминизма е движение за правата на жените и за РАВНОПРАВИЕ, а не за превъзходство или манипулация! Много се бъркат тези неща и се заклеймява нещо хубаво което ни е дало възможност да се образоваме, работим, гласуваме, придобиваме имот и т. н.
Към всички мъже(защото чета подобни теми), абе вие усти нямате ли да ОБЯСНИТЕ ЛОГИЧНО(както го е направил автора в последния си коментар)защо секса за вас е толкова важен и защо е вредно самозадоволяването, когато се прави дълъг период от време при семеен мъж! Значи за финансови проблеми може да се говори, за битовизми и отглеждане на деца също, ама за секс-не! Не е разговор и заповедта:"Дай ми ". Трябва да се обясни защо е важно, до какво довежа липсата му и т. н. И да, тези неща може и да се знаят, но тъй като жените сме с други усещания относно секса, не е лошо когато нещата закуцат, да се говори и обясни, а не:" Тя не ми пуска, затова си намерих любовница"! Добре де, ама говорихте ли с нея, обяснихте ли й, постарахте ли се, разбрахте ли има ли проблем тази жена(може и нещо сексуално да не й допада), че да отказва секс. Не! Ама иначе се изживявате като жертви, че "злите феминистки" са си били самодостатъчни и вие пренебрегнати сте потърсили другаде ласки:))))Хайде де:)))Ако искате да спите с други, признайте си, не вменявайте вина на жените си, че те са лоши, коравосърдечни и мрънкащи мамчета, които са забравили да бъдат жени! И така да е, казахте ли й го, преди да кръшнете:))))

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 808f922c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Дядо Торбалане,
Въпреки, че съм съгласна с коментарите ти по принцип, те НЕ трябва да се отнасят за бременната жена или такава, която е наскоро родила!!! КАТЕГОРИЧНО!!!
Ти казваш:"2. Жените пишещи в темата са безочливо себични. Лишавайки мъжа си от секс, те допринасят за повишаване на нивата на стреса му. От това се намалява работоспособността му. От там бъдещото дете ще разполага с по-малко ресурси. Което води до извода, че жените за едната свирка ощетяват материално децата си. "
Добре де, ама бременната жена не е ли стресирана и тя! Или се уважава стреса на половинката, а нейният-не! При равни други условия(примерно още нямат дете, или то вече е поодраснало) разбирам да направиш компромис и въпреки, че не изгаряш от желание, да задоволиш половинката по някакъв начин! Но при бременна жена, ТЯ ТРЯБВА ДА Е ПРИОРИТЕТ, ТЯ И ДЕТЕТО В НЕЯ, защото реално тя се грижи за двама, за себе си и плода!!!
Бременността е 9 месеца, не е 9 години! Някои са с тежка такава и прекарват почти цялото време в болница! Какво да правят мъжете им, да си хванат любовница ли, защото жената от която са искали дете 9 месеца ще гледа приоритетно нея и общото им дете, което е в утроба й? Съжалявам, ама мисленето е плитко!
Ти казваш:"1. Голяма част от българките, жителки на Европа, в двадесет и първи век, продължават да живеят с ценности от родово-общинния строй. Най-висш идеал е да се роди дете и да се намери абдал, който да я подкрепя и разбира (т. е. да дава пари и да няма искания в замяна). Всяка крава, коза или циганка от Факултета може да бъде майка. Ако майчинството беше чак такава висша ценност, циганките щяха да са най-ценните членове на обществото. Жени, заседнали 30 000 години назад, печално. "
Ами, да, най-висшата е! ЗА това създаваш дете, когато си готов с ясната нагласа за жертвите и компромисите, грижите и вниманието, което ще полагаш от тук нататък! Секс може да почнеш да правиш на 16-17 години, но това не означава че си готов за този дар-дете! И да-жената дарява мъжа, като роди общото им дете, защото той и да иска не може!
И за това деца се правят (в идеалния случай) когато си ги осъзнал тези неща и поне за известно време поставяш някой друг пред себе си и твоите нужди(в случая поставяш нероденото си дете като приоритет, а не твоя нагон).

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fe7664dd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Ами ако станеш импотентен един ден? Жена ти на сухо ли да стои..? И да те заплашва че ще си хване друг ако не я оправиш :D Как би се почувствал? Не е нормално да липсва секс в една връзка-да, но ако е някакъв период трябва да се подхожда с разбиране. На теб приятно ли ти е като знаеш, че тя се насилва да ти прави свирки, само и само да не и изневериш и за да не се карате? Как изобщо ти е кеф, като тя не го прави от желание, а по задължение все едно е на работа. Защо на нея трябва да и пука за твоя тестостерон и, че си нервен и не знам си кво, като на теб явно не ти пука тя как се чувства. Може би се притеснява за бебето и изобщо не и е до твоя хуй :) Ама на теб не ти пука.. само си мислиш как да си начешеш крастата... То повечето мъже сте такива... Нисша форма на живот!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 15802fcb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Ходи на компаньока, маниак. Не се тормози за щуротии.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: beb625c7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Не мога да те разбера. Задоволявай си нуждите и подкрепяй жена си, че на нея хич не й е лесно. Късно го осъзнах, но семейството е за да се отглеждат децата, а секса е съвсем отделно нещо. Гледай само да не загазиш с някоя друга, търси нещо без обвързване и емоции.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ee8029df3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

58.   Случайно попаднах на темата, попрочетох тук и там и буквално онемях. За автора мога да кажа, че такова просташко отношение към собствената съпруга рядко се среща. Горката жена, дето има такъв примат за съпруг. Ама тя темата е доста стара, бебето се е родило и дано жената да е разбрала, що за мъж в кавички има и да го е напуснала. Жалка история!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 30543991f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Намери си любовница.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 159b80b2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

61.   Хубаво, че извади темата 58. И аз съм потресена. Съпругът ми е хиперсексуален, на него и 3 пъти на ден секс му е малко, но когато съм болна или уморена, подхожда с разбиране и внимание. Не мога да си представя да ми каже: "Абе знам, че си с температура, ама една свирка тука да ми направиш". Това не е просто идиотско отношение, то е жестокост. А и наистина нямам представа що за удоволствие би изпитал човек, когато знае, че партньорът му по принуда си изпълнява "задълженията", както ги нарича авторът. Сексът е сливане на двама души в едно цяло, не е механично триене на гениталиите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ce0b1192c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   Авторът го разбирам напълно. Детето ми вече е на година и 8 месеца и съм правил секс не повече от 5 пъти с жена си за този период. Не иска и не иска. Само пие и си ляга с чаша в ръка в леглото с детето. Аз спя на дивана и съм шофьр, майстор и всякакви такива неща, но не и мъж с когото да има желание за секс. Е толкова пък да не ти се прииска да правиш секс... Та нещата могат да са доста по зле от ситуацията на автора. Детето го гледа много добре, но до там. Преди беше палава и игрива, след като се роди детето, всичко приключи и ми се *ба мамата. Заради детето търпя, но не знам, до кога ще продължи това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 47b34db037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   Хайде да си спомним с каква цел НВ Природата, или, ако щете, дядо Господ, изначално е измислил плътската любов? Ами да - за да се зачеват и раждат деца! А удоволствието от секса е само спомагателния елемент за тази цел. Та, искам да кажа, след като жената вече е забременяла, е редно бъдещите родители да си дадат пауза, защото здравето на бъдещото чедо е по-важно от това, двамката да продължават да си се клецат за свое удоволствие... То бива егоизъм, ама чак пък толкова! Ако толкоз не можеш да търпиш, спомнѝ си по колко време мъжете са били без жени във войските. Пък имаш и ръка, щом не издържаш. Ако едната отмалее, давай с другата - току виж плочките в банята почнали да ти викат: Тати! Тати! .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 47b34db037
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

64.   61, права си. Аз съм мъж, анти-феминист и тук най-често кастря жените, обаче в случая напълно те подкрепям. И въобще, каква е тая любов по задължение и принуда? Това любов ли е?

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker