Гадно ми е след отрязване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадно ми е след отрязване
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1642 пъти
Здравейте. Аз съм авторът на двете теми за, , Как да свалям". Благодаря, на всички които ме съветваха да действам бързо, направих го, но май не се получиха нещата. Във вторник поканих някой път да се срещнем само двамата, но тя ми писа, че не се познаваме добре и не ме вижда по този начин. На следващия ден дойде лично при мен и ми каза, че не ме е разбрала, а аз казах, че просто искам да се видим, но няма да настоявам и тя каза, , Добре". В четвъртък обаче видях, че тръгна да се прибира с момчето, с което се групира и рещих да направя последен опит, като директно се разкрия. Вечерта писах, че ми харесва, защото не се лакира, гримира, не обича да ходи по дискотеки и не е готова да тръгне с всеки който я сваля, а и също така, че не ми е удобно постоянно да се въртя около нея и заради това съм я поканил на среща. На следващия ден имахме само една лекция сутринта и свършихме бързо. Като се прибрах вкъщи, установих, че е видяла съобщението около обяд, но нищо не ми отговори до края на деня. Все още допускам, че може би е изненадана и не се решава да предприеме някаква стъпка, но вече започвам да губя надежда, че нещо може да стане между нас. Знам, че не съм първият, нито последният, който го режат, но малко съм разочарован и ми е гадно, защото тя ми се видя, че е от по - светните и скромни момичета, каквито вече рядко се срещат. А и аз не съм от най - общителните, че да имам контакт с много хора, в това число и дами. Не знам, сгреших ли нещо в подхода, прекалено наивен ли бях, все пак за първи път свалям.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: fb9c9fe273
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те харесва пич! Твърде много си се взел насериозно!
Тя не ти е обърнала внимание значи не е привлечена!
Забрави за нея!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 59351a08bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правиш грешките на неопитно момче, но споко. Никой не се е родил научен.
Преди да поканиш момичето все пак е добре да завържеш разговор, да разчупиш леда. Като ти е колежка имаш доста варианти - може да я питаш нещо за университета, за някоя курсова работа например. След няколко дни пак я заговаряш, обсъждате някакви неща за университета, пускаш някоя шега. И така няколко пъти. Може да я помолиш за някаква услуга, при която отивате двамата някъде, например до ксерокса. И в такъв момент я питаш: "Хей, искаш ли да пием после по кафе? ".
В този момент тя най-вероятно се досеща, че имаш интерес, без да си я ангажирал с това, че я харесваш и т. н.
Като цяло е натоварващо някой от нищото да ти изсипе чувствата си. Така едно излизане става супер натоварващо. Жената може да не е наясно още дали те харесва.
А едно излизане на кафе не значи нищо. Може и да не се повтори. А може и да прерасне в нещо повече.
А и има една особена тръпка, когато мислиш, че някой те харесва, но не е сигурно.
Твоята задача е да държиш нещата максимално непринудени.
Най-добре е, ако не и пишеш по социални мрежи, а действаш на живо и и вземеш и телефонния номер. Но ще ти бъде по-трудно, несъмнено. Ако не можеш да се престрашиш, то използвай чата само за чат ;) не за покана за среща, не за разкриване на чувства.
И за съжаление това, че си поканил някоя на среща, не гарантира положителен отговор. Нормално е да ти е гадно.
Като те отрежат, просто продължаваш напред. Разбирам, че нямаш много контакти, но не бива да се хващаш като удавник за сламка. Това не само отблъсква жените, но не е добре и за теб самия. Сега искаш само да си хванеш някоя, но после ще осъзнаеш, че това не е достатъчно. Трябва да хванеш "правилната", с която ще си паснете.
Тъй че споко - живей си живота, не насилвай нещата, като се появи мадама - действай, но и я преценявай като човек.
Това мога да споделя като жена. Надявам се да ти е от полза.
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f4d81b4723
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   С други думи, вместо да ѝ напишеш, че я харесваш, защото е готин човек и ти е приятна компанията ѝ, си ѝ написал, че я харесваш, защото не се гримира, не обича дискотеки и не е "лека" по твоите стандарти...
Защо ли момичето те е игнорирало, да се чуди човек...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 07127299cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да стане брато. Последното ти писане е било излишно. Трябвало е или да се разкриеш лично след като тя е дошла да се изяснявате и да преглътнеш отрязването в директен разговор, или повече да не отваряш темата. Тя тъкмо се е успокоила, че въпросът е приключен и ти си почнал пак с някакви съобщения и обяснения... Тя сега не знае какво да ти каже и най-добре да не ти казва нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8002905fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   не фиксирай само в една жена, заиграй се с няколко и тогава няма да имаш проблем ако те игнорват, spinning plates

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7189316dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ох боже... Не съм ти чела предишните теми, ама не се сваля така женааа. Не можеш да я впечатлиш с такива приказки. Никакъв опит нямаш, ама грам. Звучи нескопосано да й кажеш не се лакираш, не се Гримираш... Адски си достъпен. Жените харесват мъжкари. Ти се представяш като смотан, който търси внимание. Първо, ако не те харесва на външен вид, няма как да стане. Второ, не досаждай. Трето, буди уверен в себе си. Четвърто, приготви се много да те отхвърля някой. Трябва да изглеждаш по-лежерен. Я гледай някое интервю с Папи Ханс. Той се държи ок. Учи се. Не е никак лесно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 56bd576603
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще ти кажа от позицията на опитна жена какво НЕ трябва да правиш, когато се опитваш да привлечеш вниманието на дама. Първо, никога, ама никога в началото не коментирай външния й вид. Дори да е изряден. Това страшно отблъсква. Представям си някой да отвори дума за вида на ръцете и косата ми. Веднага ще си го преведа като: "Не си си изрязала ноктите и не си ходила на фризьор от месеци". Ние, жените, това чуваме при такива приказки - че сме неподдържани. Поддържането на външността е много лично нещо и жените го свързваме с хигиената си. Така че темата кой се лакира и кой не, е абсолютно табу, запомни го. Ти как ще се почувстваш, ако ти пада косата и дамата рече: "Обожавам плешиви мъже", дори да казва самата истина. Комплиментите трябва да са в сферата на интелектуалните качества на жената. "Харесвам чувството ти за хумор", "Иска ми се и аз да съм толкова организиран като теб", "Допадат ми разсъжденията ти за... " И така нататък. Това е безопасна територия. Второ, личният живот на дамата също е тема табу. Дали е "готова да тръгне с всеки" или не е, е неин личен избор и изобщо не е твоя работа, че да раздаваш оценки. Самата оценка в случая е проява на удивително нахалство и нормалната жена би те отрязала дори само заради това. Откъде накъде някой ще преценява аз с кой ще тръгна и с кой няма да тръгна? ! На какво основание? ! И трето, последно: на среща не се кани така. Еди кой си от пътя решил да ме кани на среща. И по каква причина, моля, трябва да отида? Намери повод! Повод!!! По-горе ти обясниха: състуденти сте, все някоя лекция си пропуснал, помоли за лекциите, поискай назаем учебник, окажи ти някакво съдействие, например предложи да й оформиш курсовата работа, инициирай някаква екскурзия за желаещите от групата. Т. е. намери дейност, в която да се ангажирате двамата. Така става сближаването. Момичето явно наистина е свястно, защото инстинктите му дотук не го подвеждат. Зная, че го правиш от неопитност и тонът ми нарочно е по-груб, за те стресна и да ти помогна да видиш нещата през нейните очи.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 27ecf64e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да взимаш съвет от жена как се свалят жени е като да слушаш мнението на някое еленче в гората как по-лесно да го наловиш :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4650b82ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 - дай тогава ти идея как се свалят жени.

Аз, дори и да съм жена, знам какво ме привлича в един мъж - самочувствието и ненатрапчивостта. Ако един мъж ме покани на среща, аз го отрежа и той го приеме все едно нищо не се е случило много ще ми се издигне в очите. Ако след това започне да ме игнорира и го видя да се забавлява с други жени ще се пръсна от яд и веднага ще привлече вниманието ми.

Има си техники - проблемът тук е, че се опитваш да усложниш нещата и си се самоубедил, че ако с това момиче не стане, ще настъпи края на света. Отпусни се, бъди естествен. Свалките са за майсторите. Ако си искрен, момичето ще го оцени и ще имаш шанс за приятелство. Това не е малко. Да бъдеш приятел с жени означава да започнеш да ги разбираш повече и опитът сам ще дойде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker