Сгреших ли в подхода ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших ли в подхода ?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1401 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 19 години и досега не съм имал и все още нямам гадже. Аз си го обяснявам с това, че не съм много общителен и нямам много приятели и не ми добадат харектера и държанието на масата днешни момичета и си търся някоя по - скромна. Но не намириам такава. Когато през октомври почнахме годината в университета ми се стори, че една състудентка е от по - свестните и скромни момичета, защото не се лакира, гримира и не обича дискотеките. Разбрах, че досега е нямала гадже и реших да действам. Аз контактувах с нея, но не повече от другите момчет, дори не получих телефонния номер. 18 дни, след като се запознахме, я поканих да излезем на среща, понеже се страхувах, че ако много се бавя, тя може да си намери приятел, дори ми се стори, че вече се сближава с едно момче. Тя обаче ми отговори, че не се познаваме добре и не ме вижда по този начин. След два дни писах на нея, че от досегашните ми наблюдения ми харесва, но не ми е удобно постоянно да се въртя около нея и да свалям и затова съм предложил да се срещнем. Тя ми отвърна, че е помислила, но отново ми отказа, повтори, че не ме вижда по този начин, но се надявала да останем приятели, като аз се съгласих. Та сега се чудя, защо ме отразя? Ако тя попринцип не иска да има връзка - добре, но дали аз не сгреших в подхода, като действах прекалено бързо? Дани не трябваше първо повече да се въртя около нея и да търся контакт, преди да направя предложението за среща? Ако е така, ми се иска да върна времето назад, защото сега вече ми се струва, че е късно да се надявам да се получат нещата с нея. Глупаво ли бях, като се разкрих, че я харесвам, да не се изложих пред нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 931f6e0b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си сгрешил, просто не те е харесала. Няма проблем, това са нормални неща, случва се на всеки. Всяко зло за добро.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 19027ed46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докато се "въртиш" и имаш такива изисквания - така ще е...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 213e4a7bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Работата е следната: или има привличане или няма. Независимо колко се въртиш. Една жена, за да е привлечена от един мъж, мъжът трябва да притежава определени физически и психологически характеристики. По-високите мъже са по-привлекателни от ниските. Поддържащите се са по-привлекателни от неподдържащите се. Сериозните в отношенията са по-привлекателни от несериозните. Уверените са по-привлекателни от неуверените. Забавните са по-привлекателни от скучните. Някои от тези неща няма как да ги промениш (ръстта например), но други има - например можеш да видиш как да станеш по-уверен, да приемаш всички хора и особено жените, а не само тези, които според теб не ходят по дискотеки. Тъй като съм бил в подобно на твоето положение - да търся "добро момиче", имам доста опит и съм разбрал, че преценката ми за тези неща не е вярна, или поне докато бях неопитен не беше. Например, първото ми гадже, която точно ми се струваше добра и хрисима, се оказа че е с доста висока бройка мъже зад гърба си - ситуация, породена от ниското ѝ самочувствие и фактът, че мъжете не я искаха за сериозни връзки. 10 години по-късно все още не я искат, бройката ѝ вече граничи с нимфоманията, но като я видиш на снимките във фейсбук и като си говориш с нея наживо, не можеш да разбереш. Не ходи по дискотеки.

После има и лични предпочитания. Някои жени просто няма да харесат чувството ти за хумор. Други няма да харесат подхода ти и така нататък. Това е нормално - както не може да си приятел с всички, така и не може да си гадже с всички.

По принцип не препоръчвам "въртенето", за което говориш, защото това по-често те вкарва в много пасивна позиция, но ако успееш да станеш истински приятел с чисти намерения (т.е. да гледаш на нея наистина като на приятел, а не тайничко да се надяваш някоя вечер да се напиете и да се пипате или даже цункате уж случайно), може да излизаш с момичето и тя да те запознае с нейни приятелки, някоя от които да те хареса.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dba646967b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поствам си коментар от друга тема.

Пич, навремето бях смотан и срамежлив. Поне до 11 клас бях пълно дърво. Тогава забелязъх нещо много странно, че когато съм мил, кротък, любезен, услужлив и сериозен с момичетата, всички ми казват, че съм добър "приятел", което ме сдухваше доста, защото никоя не ме харесваше за гадже. После започнаха купоните, пиячките и забелязъх, че когато съм на градус и не мисля какво говоря, дори говоря пълни глупости, дразня момите, бъзикам се с тях, предизвиквам ги и грам не ми пука, започнаха да ми се свалят. Започнаха да ме търсят, да ми звънят на домашния телефон (да, тогава още нямаше мобилни), да ме канят на срещи и да научавам, че най-яките мацета в квартала и в училище си падат по мен. Постепенно започнах да се държа непукистки с жените не само когато съм пил алкохол, станах самоуверен с тях и виждах как се объркват от моето поведение и дори ледените кралици се влюбваха в мен. Ех, времена.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ff4378238d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това, че не ходи по дискотеки и не се прави на курва не означава, че е добра. Най-вероятно е материалистка, харесва и търси най-хубавото, включително някакъв богат и мускулест ''пич''. Ако беше отчаяна, щеше да ти върже, поне вече знаеш защо е нямала гадже до 19 години - щото ''пичовете'' не се хващат с такива като нея. Но, може и да има надежда, може просто да се е ''изплашила'', явно е от тези пасивните ''дами'' които се страхуват от социализацията. И един съвет : не се опитвай да й се харесаш, няма смисъл защото накрая просто ще излезеш жалък.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ff4378238d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ''Една жена, за да е привлечена от един мъж, мъжът трябва да притежава определени физически и психологически характеристики. По-високите мъже са по-привлекателни от ниските. Поддържащите се са по-привлекателни от неподдържащите се. ''
Номер 3 - Вие ''жените'' за големи принцеси се имате, а? Слушай какво, докато имате такива изисквания към нас, никой няма да ви харесва и никой няма да се хване с такива като вас. После да не се чудиш, що след като си ''привлекателна'' и слаба никой не те харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker