Възможни ли са чувства между любовници? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможни ли са чувства между любовници?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1803 пъти
Жена съм и много бих искала да разбера мненията и на двата пола по този въпрос. Развиват ли се някакви чувства към любовника/любовницата? Някой от Вас имал ли е чувства към този човек или случей, в който прекратявате връзката си, заради любовник/любовницата си? Какъвто опит имате или каквото Ви е мнението, моля споделете го.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7822b26714
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да аз имам любовник от известно време и вече съм луда по него, но не смея да му споделя за да не го загубя, защото уговорка та ни е само секс. Влюбих се и се превързах към него, но не съм сигурна дали е взаимно... В момента съм много объркана и не мога да давам мнения, само споделям моята ситуация.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0e0c510ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, защо мислиш така? Не се ли развиват чувства между непознати? Откъде ти хрумна, че между любовници може да има чувства? Каква интересна и оригинална мисъл.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e8788ffbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Тя беше семейна, аз също. Започна със секс, прерасна във влюбване, след това два развода и нов брак. От любовници станахме семейство и вече 20 години сме щастливи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1644162a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само да си кажа(ако го одобрят коментара де). Що не си зарежете половинките, а трябва да ги унижавате и лъжете? Да не говорим, че може да им лепнете нещо. Вие сте утайката на обществото, искам да си го знаете. Айде лек ден, разправяйте си колко сте жалки.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bad4789693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   що за тъп въпрос

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0426467e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всеки случай си е индивидуален-понякога има, понякога -не, но лично аз като жена не вярвам, че жена може да няма чувства, когато прави секс с някого. Дори и да няма в началото, те бързо се пораждат. При мъжете мисля, че е по-различно-те по я карат без чувства. Само че тежко на партньора на тоя, който изневерява с чувства....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 571f5cfa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм жена и ако изневерявам ще е само ако наистина съм влюбена в някой. Само за секс никога няма да го направя. Иначе ще ви дам един пример. Баща ми е изневерявал на майка ми когато съм била на 2, защото е искал "да си живее живота" после си е признал и са се развели и той е бил още 3 години с любовницата и после са се разделили. Така, че и тези неща май не продължават дълго.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 43ba086141
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм разведена. Той семеен. Почна за забавление. Осъзнавах какво правя. Тои беше честен - не се надявай на нищо. Аз тогава нищо и не исках. Исках си свободата след мъчителен брак. Тои се оказа идеален за мен. Но не и аз за него. Не съм искала да се развежда. Достатъчно го обичам и не искам да го подлагам на това да измъчва близките си. А и знам че и да искам няма да го получи. Достатъчно беше, че съм в позорна роля. Оставаше и тои да ме намрази... Тръгнах си. Тои не ме спря. Един мъж трябваше да обичам и трябваше тои да е чужд. Живот...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8514ada0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бих легнала с мъж, ако не съм лудо влюбена в него. Особено пък женен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 69a7f050ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката: Въпросът го поставям по повод доста теми, които прочетох, лично аз нямам опит в тези неща. А относно коментара на номер 4: съмнявам се, че Вие сте светец/светица, не съдете, че не знаете в какво дередже може да попаднете. Всеки си знае за него си и тук сме да СПОДЕЛИМ мнения по поставен въпрос. Всеки си има проблеми и ако на Вас не ви изнася не са нужни простовати изказвания.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 37d49a9e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да. Аз бях омъжена, той имаше гадже. От секс стана влюбване. Последва развод. Днес живеем заедно и имаме дете, но отношенията ни много се промениха. Не към щастието обаче.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0426467e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Госпожо, под №8, първо ще се извиня, че се включвам повторно, но вие от личния си опит потвърдихте моите думи. Че забавлението си е за мъжете, а при жените се появяват чувства и си става голяма драма. Нямаше да е лошо на базата на собствения си горчив опит да посъветвате тия жени, които тръгват по вашия път. Винаги има избор, винаги нещата може да приключат навреме, а най-добре е изобщо да не започват. Не посягайте на нещо чуждо, то няма да стане ваше, а дори и да стане-далеч няма да е това, което сте очаквали. И №12 го е потвърдила...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 314ff6c63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Госпожо или господине N 13 Аз няма са се извиня, че пиша пак. Все пак тук сме за това да пишем. Да ви кажа на вас и на всички като вас любовта не е опашка за сирене Кои бил първи кои втори... Втора цигулка ли му викат по точно. Мен лично не ме интересува че забавлението е за мъжете. Та нима ние не се забавляваме бидейки с тях. Има различни любовници. Някои са просто ебачи. Други имат отговорности. Нека съм забавление и удоволствие а не бит и рутина. Аз не съм и желала да съм съпругата му, домакинята му. Нито искам тои да ми е съпруг. В сърцето ми всеки мои близък си има спецялно място. Не е нужно да живее с мен за да го обичам. И точно защото го обичам не изисквам от него да руши живота на детето си на жена си на родителите си. Дали съм прецакана!? Не мисля. Получила съм от него повече грижа и уважение отколкото от "моя"мъж. И от всички друго свободни мъже с които опитах. Там е работата драги моралисти, че не е въпрос на морал. Да си в такава връзка е изпитание на способността да обичаш. И на егото. С този мъж найстина разбрах какво е обич. Не искам нищо което да му навреди. За това си тръгнах. Явно е че имал и тои чуства защото ме потърси. И не не е заради дупката. Да ви кажа около него дупки не липсват защото е доста желан мъж. Съвети!!!! Съвети не раздавам сякаш съм въздесъщ мъдрец. Всели сам предценява. Според чуствата, според това какво губи или какво печели. Струва ли си загубата или печалбата. И накрая перифразирам - някои обичат цял живот, други колкото им позволи гордоста. Аз не съжалявам защото тая връзка ме направи жена. И да ме боли пак е повече от пустошта в която живеех преди. Впрочем да не забравя. Стига сте винили жените любовници. Ако се сърдите - сърдете се на мъжете си. Ние не сме се венчали за съпругите, нито имаме отговорност за чуждото семейство. В един идеален свят всеки щеше да е намерил своята половинка и да няма изневяра. Но света не е идеален, а съдниците ще бъдат съдени.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d6f5195640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Омъжена съм и изневерявам с женен мъж с уговорката "само секс". Преди пет години почнахме да си пишем срещнахме се два пъти не се стигна до секс. Пътищата ни се разминаха преди няколко месеца се засякохме пак този път преспахме заедно. Така сме се уговорили да не говорим за чувства, но истината е че ги има и у двамата няма да изпадам в подробности. Не мисля за по сериозна стъпка понеже не съм сигурна в него, твърд е като камък. Аз не мисля че един разумен човек не би си легнал с някой към който не изпитва напълно нищо, все пак сме хора не животни. Може да е само мимолетна тръпка но си е нищо. Заема някъква част от времето, мислите и сърцето на човек.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 02e59239ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Момичета, това е опасен спорт! И не винаги е с щастлив край. Ние със съпруга ми сме едно от малкото изключения. То чак е смешно. И двамата имахме нещастни бракове. Започнахме именно като любовници. Уговорката беше: само секс, един вид - делово партньорство. Е, да, ама не! Влюбихме се като ученици. И се започна периода на "партизанското движение", както по-късно го нарекохме. Тайни срещи, тайни разговори, дискретни кафенета; открихме една изоставена къщичка в гората и я превърнахме в любовно гнезденце. Цялата история се развиваше през лятото в селцето, където имам къща, а през зимата по разни евтини хотелчета в София. Накрая - след две години мъка - ни писна. Аз напуснах мъжа си, той - жена си, и продължихме живота си заедно. Този период го нарекохме "на война, като на война". Един Господ знае през какво преминахме, ама не се дадохме. Той смени местожителство, работа, социална среда. Аз си намерих още два професионални ангажимент, че да си стъпим на краката. И си стъпихме. Днес - 6 години по-късно - даже с носталгия си спомняме за онази зима в мизерната квартирка на улица "Любен Каравелов", но с наем 280 лв., където имахме една стаичка, колкото да преспим, и карахме на дюнери, а кафе-машината беше на пода. Бяхме персони нон грата. Неговата жена отказа да си тръгне от къщата му, а след като аз напуснах дома на мъжа си, майка ми смени ключалките на собствения ми апартамент, защото съм била "долна, разведена жена". Тогава с бъдещия ми съпруг си мислехме, че сме чукнали дъното, но с времето започваме да оценяваме смелостта и любовта си тогава. Приказката има щастлив край. Напреднахме сериозно в работата си, установихме се в постоянно, собствено жилище и все още му се хвърлям на врата, щом се прибере у дома. Но ние бяхме напълно сигурни в себе си. Това между нас не беше мимолетно влюбване, а осъзнат житейски избор. Затова казвам, че отношенията между любовници са опасен спорт. Случва се да хлътнат един по друг (нормално е, отделят се съответните хормони), да предприемат сериозна стъпка и цялата "любов" да се изпари, когато дойдат проблемите. Така и двамата си съсипват живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker