Поведението на мама започва да ме отблъсква от нея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поведението на мама започва да ме отблъсква от нея!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1880 пъти
Здравейте на 17 години съм и преди всичко искам да кажа, че тази история е напълно истинска и не си измислям нищо. Ще стане малко по-дълга, защото ще Ви разкажа в малко по-съкратен вариант какво се случи до вчера. Това е втората ми история на подобна тема и след всичките съвети, които ми дадохте миналия път реших да оставя нещата от само себе си да се оправят, но нещата вече прекалиха.
Всичко започна през май месец, когато взех телефона на майка ми да снимам нещо (с нейно позволение)и видях един нейн бивш колега да и пише "Вдигам го" като първоначално си помислих, че е сбъркал чата все пак се случват такива неща. Не казах нищо на мама и и върнах телефона. Усъмних се и отивайки в моята стая проверих фейсбука и дали му е отговорила. Съжалих че съм го отворила, защото видях тя да му праща снимки на гърдите и, а той и пише "Може ли да свалиш малко по надолу? " и всякакви влюбени стикери и емоджита при което аз отидох в хола и тя дойде от нейната стая и при въпроса "Мамо, защо си пращаш такива влюбени стикери с (неговото име)? ' (премълчах си за снимките и и казах че си е оставила профила отворен и когато исках да си влезна в моя съм го видяла това) При което тя се ядоса и каза, че е било нещо нормално и когато я попитах, кое е нормалното като и двамата сте семейни и имате деца (знам защото когато съм ходила в работата и съм го виждала). Тя не ми отговори само продължи да ме обвинява че съм го направила умишлено да се ровя в профила при което аз за да се защитя казах и че ще кажа на тате при което тя се ядоса още повече удари ме и каза че ако той разбере и я напусне щяла да се самоубие и това беше. Мина определено време и точно няколко дни след морето чакахме баща ми да се върне от село и отивайки до тоалетната чувам че тя шепти по телефона и от време на време се прави че говори по работа особено когато ме чу че влизам в тоалетната и завърши с думите "Аз до понеделник съм отпуска, ще се възползвам обаче сега трябва да затварям защото има много слушатели" и след пет минути дойде при мен и при сестра ми и говорехме с баща ми по телефона. Нищо повече не се случи до вчера, когато майка ми под въздействието на алкохола (имаше рожден ден) пускайки романтични песни се обясни в любов на тате (тя го прави и докато е трезва де) и след пет минути я видях как снима чашата с вино и праща на оня с текст наздраве от долу и то седейки на 2 метра от мен и тате. Как може един човек който до преди 5 минути се е обяснявал в любов и целувал на любовта на живота си да е такъв лицемер и лъжец? Не знам какво да правя. Имам 3 опции:
1. Да кажа на тате за всичко рискувайки тате да ни напусне и мама да се самоубие.
2. Да продължавам да си мълча.
3. Да споделя на мама че знам за всичко рискувайки нашето приятелство и да ми се разсърди за цял живот.
МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ И БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПРОЧЕТОХТЕ ИСТОРИЯТА ДО КРАЙ.
П. С. Преди да ме обвинявате в каквото и да е искам да Ви кажа, това не е първия път в който се случва да му изневерява. Поне аз знам за още един път. Бях на 7 годинки и тя даже ни започна с него но аз, нищо не разбрах тогава пък камоли сестра ми която тогава беше на 4. За нас той беше просто един чичко с когото мама се вижда и ни купуваше играчки и лакомства и така няколко месеца. Баща ми също много обича майка ми и даже му направи луд скандал когато имаше той фейсбук и добави хора от село които са приятели на бившата му и той го изтри защото не искаше да рискува връзката им и се възползва от това че той не е много добре с технологиите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 73b02ec8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се бъркай в работите на възрастните - само това мога да ти кажа. Майка ти и баща ти са зрели хора и като такива могат сами да преценят как да живеят животите си - не е необходима твоята намеса. В противен случай можеш да навредиш много на любимите си хора, а накрая ще страдаш и самата ти.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b711a8842f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти явно не е много в час как да се крие и просто има късмет, че баща ти не е много в час с технологиите, иначе до сега да я е хванал много пъти.
Има такива хора като майка ти(и аз съм в това число май), които свалките и страничните връзки ги правят щастливи и "живи". Това не значи че не обича баща ти, просто рутината се е загнездила в семейните им отношения и по този начин се чувства значима, желана и т. н. Ти си гледай уроците и гаджетата покрай теб. Тя е голяма и ще се справи. Тези неща са преходни. След като е минала през един сега с друг, утре трети и живота си върви.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: caee7bcbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей. Първо искам да кажа, че не на 100, а на 110 % разбирам как се чувстваш. Аз съм в абсолютно същата ситуация. Точно като теб чрез СМС разбрах и се чудех как да процедирам. Та моята майка не знае, че аз разбрах за нейната афера, но говорих с баща си. Не му казах абсолютно всичко с подробности, но знае, че има за какво да се притеснява. Дори все още аз съм единствената, която знае кой е този човек. Както и да е. Та бих ти предложила да говориш с баща си, но по деликатен начин. Не споменаваш какво си прочела или видяла в съобщенията, нито кой е човекът. Само, че има друг човек. Принципно съм съгласна с горния коментиращ, че това е работа на възрастните, но тъй като тези хора са нашето семейство, те заслужават да знаят какво се случва извън това семейство. Нямаме голяма разлика в годините, аз съм на 18, затова мисля, че ще ми се довериш, че те разбирам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4290de51d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи на баща ти, той не заслужава да живее в лъжа

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 186f386779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката:
Започва от известно време да се държи много странно. Оня ден докато си бях в къщи тя излезна без да каже нищо. След около два часа бащи ми си дойде от работа и когато майка ми разбра веднага си дойде и каза че е излезнала за половин час да се види с една колежка в градинката до блока. Още по-странно стана когато тате каза, че прибирайки е минал покрай градинката, но не я е видял. Също мама когато е втора смяна е до 14:30, a се прибира понякога към 15:30, a работата и е на 10 минути от нас. Номер 3 не знам как да говоря с тате без да кажа каквито и да е подробности. Просто съм много емоционална и не знам как да постъпя.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 186f386779
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   П. С. И мама не знае, че знам за нейната афера.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2ad9e1dd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От номер 3

Разговорът с баща ти не бива да разкрива всичко. Тоест можеш да му загатнеш като например кажеш, че се притесняваш, че майка ти се държи странно напоследък. Забелязваш тези излизания, приготвянето и тн.

Мога да ти споделя моя разговор с баща ми. М/д Ако искаш ще ти дам имейла си да разговаряме там, тъй като и 2те сме в еднаква ситуация. Само предлагам, чувствай се свободна да отхвърлиш предложението ми

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 88810d8eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Авторке , как се развиха нещата .
Майка ти , още ли се вижда с любовника
Или баща ти , вече разбра, каква голяма любов има.
След години , ще разбереш, като наблюдаваш и гледаш
Ти ставаш техен съучастик , баща ти , ако разбере
че си знаела и мълчала , как майка ти всеки ден се
Среща с любовника защото работят заедно.
Вечер как ги гледаш в очите , и знаеш много добре
Какво се случва.
А той да работи като вол.
Баща ти , никога няма да прости твоето предателство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker