Нещо като спор с жена ми - анкета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещо като спор с жена ми - анкета
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2312 пъти
С жена ми се заговорихме за срещи и тя твърди, че ако мъж я покани и ако е неангажирана би излязла с него и едва тогава би преценила дали иска връзка с него. А аз или бих харесал жена и бих излязъл с нея с идеята да имаме връзка, или изобщо не бих искал да излизаме. Интересно ми е вие какво мислите и моля да посочите пола си, защото си мисля, че разсъждаваме различно, понеже сме различен пол.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5329317d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бих излязла, може и да ми допадне, жена съм. То не е задължително и връзката да се получи, няма сигурно...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8d53f73c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споделям гледната точка на жена ви. Също жена :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7af0c055c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   и аз бих излязла с човека, ако ми е поне отчасти симпатичен. как да преценя дали искам връзка, ако не сме излизали?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: acde49fe0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена и споделям твоето мнение.
Не бих излязла с някой, с който не искам да имам връзка.
Да, не прибързвам с планове за сватба и сериозности, но определено излизам с идеята да сложа началото на реални взаимоотношения и връзка, не на някакви детски излизания и преценявания.
Имали сме време да се преценим.
Щом излизаме на среща, значи и двамата искаме да се опознаем в дълбочина.
А опознаване без някакъв ангажимент, макар и минимален, няма как да се получи.
Все пак бих искала да си имаме някакво доверие и да изградим нещо истинско.
Но ми се случи преди време да започна взаимоотношения с мъж, който ей така ме размотаваше няколко месеца с излизания и обяснения и после се оказа, че "нямало да се получи, няма смисъл да започваме връзка".
И на мен ми призля...
Според мен си има и от двата типа мислене и при двата пола.
До човек си е :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 18dbf865eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Трябва поне визуално да ми харесва, за да изляза на среща с мъж. Но категорично трябва минимум една среща за да ми се зароди идея за връзка.
Ж39

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d8099e8762
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз, споделям твоята мъжка гледна точка, авторе. Жена съм.
Няма смисъл за мен да излизам с някой мъж ако не го харесвам много и ако не си мисля за сериозна връзка. И не са ми нужни месеци чат, за седмица - преценявам човека, впоследствие, само затвърждавам мнението, което съм си съставила през тази седмица.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5763b34b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човека иска да ви каже, че той като мъж щом е харесал жената е готов за връзка още от първата среща или поне ще се опитва да наклони везните натам. Докато при жена му е обратното бих казал при повечето жени. Те биха излезнали, но очакват да видят част от характера на мъжа от това, което говори на първите няколко срещи. От тук може да си направите изводите колко са елементарни за манипулация жените :D просто им кажете това, което искат да чуят и са ваши.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a44d4328e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм жена и бих поканила за среща с идеята за връзка, бих приела среща за да видя какво ще стане и има ли потенциал.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5323cab2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Това е така защото жените търсим повече от външност. Красавците както е ясно не са само за една жена пък и са надути.
А вие мъжете не може да се примирите с мнението на хората ако ви одумват че имате грознавата избранница и за това не давате шанс. И да това много мъже си ергенуват до 50

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 06f2b1337f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако вече ми е станал симпатичен...даже и на най-повърхностно ниво, ще изляза с него на среща. Но ако не ми е, няма. Подкрепям виждането Ви, авторе.
Ж, 30

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 10d4f12ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ми е много ясно, какво точно искаш да кажеш, но ще се опитам да ти отговоря.
Ако един мъж ме покани на среща, трябва поне визуално да ми харесва и да ми се стори приятен човек, за да приема. Ако не ми харесва визуално, нищо няма да стане. Ако ми се стори с отблъскащ характер, също нищо. След една среща не мога да преценя дали искам сериозна връзка с даден човек. Трябва да има още срещи, секс, разговори на различни теми и т.н. Нищо обвързващо. И чак тогава, ако и двамата се харесваме и сме сигурни, започваме връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b0dcdda59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споделям мнението на автора и на номер 4.
На среща излизаш с човек, когато вече си го „преценил”, харесал ти е визуално, пасвате си вербално, има привличане и симпатия. Срещата е да се насладите на компанията един на друг, да се усамотите и да прекарате приятно.

И аз мисля, като повечето които са писали, че не бих излязъл с жена на среща, ако вече не съм „решил”, че съм я преценил и харесал за сериозна връзка.
Сигурно има и любопитни хора и обичат да излизат на срещи без оформена визия за желанията и искат да видят „как ще се развият” нещата.

За мен, като мъж, срещата се случва при сериозен интерес и вече съм си направил избора. Все пак, каня жена, когато имам някакво познанство с нея, наблюдавал съм поведението и, реакциите, разузнал съм за нея, кое как е... ;)

Според мен, лично, когато поканя една жена и „подсказвам”, че я желая за сериозна връзка. Ако интереса не е взаимен, бих искал отказ, така ще е коректно. Ако не привличам жената достатъчно или тя просто не усеща, че ме харесва достатъчно силно, коректно е да отклони поканата.
Не говорим за кафе. Говорим за вечеря, примерно, в хубав ресторант.

Когато каня жена и казвам на практика. „Харесвам те. Бих искал да сме двойка. Имам сериозни намерения към теб. ”

Ако приеме, аз лично го разбирам, като отговор. „И аз те харесвам. Съгласна съм да сме двойка. Аз също имам сериозни намерения към теб. ”

Според мен, предварителното опознаване, завършва със среща, самата среща вече е акт на взаимна симпатия и съгласие, едина жена да е с един мъж.

Това е идеалния вариант. Така, според мен е правилно.
Но има любопитковци, неуравновесени хора, хора които сами не знаят, какво искат, капризни, изменчиви, опитващи, експеримментиращи... Хората сме различни. Има прями и искрени и други, които винаги си оставят вратички, винаги хитруват и сменят мнението си по-често, отколкото бельото...

Та, светът щеше да е хубаво място, ако имаше между хората искреност.

За мен тия, които излизат на среща за да видят „какво ще стане”, не са готини хора. Водят се от личен интерес и егоизъм. Не от чувства и искреност, а винаги са в схема и си правят тънки сметки... още от самото начало... За съжаление.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3bd8d3a2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   жена съм и подкрепям жена ти.
Логично е че ако ми се струва грозен и неприветлив няма да изляза и на една среща с него, обаче дори да е хубав за да взема решение за връзка ми трябва поне една среща.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e056324731
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Никога не съм излизала с мъж, който не харесвам поне визуално и според мен това автоматично значи, че го приемам като потенциален партньор.
Обаче това е на база опаковката, така да се каже. Случвало ми се е точно след първите 10 минути от първа среща да ми е идвало да си тръгна, защото не мога да изтърпя поведението на отсрещния човек. Е, как тогава да излизам с някой с намерение, че това ще е Той.
И съм била най-разочарована именно, когато съм имала макар и минимални очаквания.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c1c2be98b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако човек не ми е поне малко интересен и симпатичен, няма да изляза с него. Не може да излизаме с всеки, който пише и говори по онзи култов начин тип 'zdr.kopr?'. Първото впечатление е важно за мен. Следва среща, която е вид усамотение, опознаване, създаване на по-истинско впечатление. Логично е срещата да се случи след като вече имаш интерес към другия. След срещата е по-нормално да преценя дали искам нещо по-сериозно.
Пол: Жена

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 73f84615ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Жена ти е разумен човек, вслушвай се в нея. Да, разсъждавате различно, но не мисля, че причината е, че не сте от един и същи пол.
Жена съм.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f0289a1b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Жена на 19
Аз също не бих излязла с мъж ако нямам намерение за връзка с него

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ebd73f5de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Жените виждат в мъжа, да е добър банкомат и затова веднага ще излязат да видят колко е богат и дали да продължат връзка. А мъжете виждат в жената сексуален обект, и ако обекта му допадне, ще излезе, но ако не хваща окото му, няма да излезе на среща!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3bd8d3a2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А отдавате ли значение на факта, че за да се излезе на среща в повечето случаи мъжът кани /дава предложение за срещата/. Съответно мъжът е този който е възможно вече да е взел решение за връзка, а поканената жена има шанс да одобри или отхвърли предложението, а от там нататък да тръгне да решава дали ще има очаквания за връзка.
Отдайте значение и на факта, че за един мъж визията на жената е много по важна от другите качества на сексуална партньорка /жена за връзка/, за него циците, дупето и чара са по важни от професията й, количеството ум, характера, държанието дори и т.н. За жените обаче съвсем не е така, да важно е да не е отвратително грозен или зле облечен, но по важно е дали е галантен, дали има стремежи в живота си, дали е трудолюбив и дали има достатъчно акъл за да изкарва пари с които да храни евентуалното си бъдещо поколение, дали е стиснат и алчен. Защото една жена може да вкара в ред гардероба на мъжа си така че той да бъде спретнат, да му даде акъл как да прикрива грозните си черти, как да се подстриже за да изглежда сносно, но не може да го накара да се старае да работи и изкарва пари, не може насила да го кара да дава джобни на децата им /това ако е алчен/.
Не забравяйте че за мъжа приключване за връзка след няколко нощи секс е гордост, за него не е срамно да е правил секс дори с 1000 жени, но за жената думата връзка в повечето случаи е свързана с надежда за семейство и деца.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1ef4780297
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Жена съм.
Ако мъж, който познавам от известно време, комуникирали сме някакво време, ме покани на среща, ще приема само ако ми е допаднал, разбира се. Надявайки се да имаме връзка.
Но мъжете, които ме канят на среща като се видим за пръв път някъде без възможност да комуникираме поне половин час, не виждам как биха тръгнали с намерението да имат връзка с мен. Не го разбирам.
Най-драматичните ми връзки между другото са започвали с хора, които съм познавала някакво време преди да ме поканят на среща. Не знам защо така се получава. По-успешни и безпроблемни са ми били тези, които са започнали като "дай да видим какво ще стане".
С настоящия ми приятел се запознахме в края на един семинар - хареса ми чисто визуално, но нямахме възможност да излезем някъде след семинара и се уговорихме за среща. Разбира се, че не съм успяла за няколко минути да преценя искам ли връзка с него - просто знаех, че имаме нещо общо и че е красив. Нито едното, нито другото ми е достатъчно, за да искам връзка с някого.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 32186217e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз не излизам на среща ако не съм го преценила поне като потенциален сексуален партньор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b164af61ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз обичам да си общувам повече с мъже, отколкото с жени и не свързвам срещата с възможност за потенциална връзка, а просто като възможност за приятен разговор. Като цяло съм против очакванията.
От друга страна ми се е случвало мъж да остане с впечатлението, че щом съм се съгласила да излезем, значи искам връзка с него. Което на мен даже ми идва малко обидно, все едно мъжът не се интересува от комуникация с мен, ако тя няма да доведе до сексуални отношения. Е, ще трябва да поеме този риск и да вложи малко време.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 30f66df850
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Твърде крайно е, да излизаш с нови хора от другия пол, само и единствено поради сексуални и интимни стремежи. И аз съм като номер 22. А и как може човек да има очаквания за връзка или интерес като дори не е видял човека НА ЖИВО в повечето случаи? Хората са различни, но интелектуалният тип хора нямат такива мисли, докато по-първичните следват инстинктите си. Оттам и очакванията, свързани с първото излизане, са различни. Първите се надяват да опознаят в реална ситуация човека и просто да комуникират нова душа, а вторите се надяват да поставят основите на интимни отношения ... на първата среща. Колкото човек е по-комуникативен, толкова по не отдава значение на първата среща с човек от другия пол. Хората са толкова различни и ги движат толкова различни мотиви ..... Приемете, че във вашия спор няма победител, защото очакванията и смисъла, които влагат хората на първа среща, са строго индивидуални. За да няма излъгани, поради неразбиране, съветът ми е, да не подхождате с очаквания и да не градите въздушни кули относно първата среща. И без това на първа среща много хора трудно се отпускат и играят роли.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d16677ec5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Единственото, което разбрах от коментаторките тук, е, че ако не е красавец с изваяно тяло, естетична очна област, заострена, квадратна мандибула и поне 180 см висок, няма да му дадат шанс. Само се чудя колко от тези коментаторки са толкова красиви, че да изискват същото от потенциалния си партньор.

Иначе лично аз, ако нямам допирни точки с жената, не виждам смисъл да губя своето и нейното време. По-важно ми е да имам какво да си кажа с нея, защото така или иначе външният вид при жените е до едно време (30-35 год. за повечето). Достатъчно е да не е болестно дебела, нечистоплътна или уродлива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6b95d9a1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз също бих дала шанс на мъжа, ако няма нещо което да ме отблъсне от него преди това. Бих направила повече от една среща и ако имаме сходни интереси лтогава ще мисля за повече.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ce1e6aaeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Със сигурност трябва да ми е привлякъл с нещо вниманието за да изляза с него, обикновено първото ми впечатление, дори и много за малко да съм видяла човека е много точно, така, че разчитам на него и при положение, че когато сме се запознали е грабнал вниманието ми искам да се видим пак, по възможност по-скоро, но ако пъврия път когато сме си говорили ме е отблъснал, не искам повече да го виждам, първото впечатление е много важно! Жена

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 04863282be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Само ако ми харесва бих излязла. Жена 42

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a85e863dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Към номер 24 "Единственото, което разбрах от коментаторките тук, е, че ако не е красавец с изваяно тяло, естетична очна област, заострена, квадратна мандибула и поне 180 см висок, няма да му дадат шанс. Само се чудя колко от тези коментаторки са толкова красиви, че да изискват същото от потенциалния си партньор. "
Ето защо "драги " 24 ние жените искаме да ви опознаеме за да решиме искаме ли връзка. Вие мъжете имате коренна различна представа за смисъла на повечето думи. А като цяло без значение от пола всеки влага различен смисъл в понятията. Аз се върнах да прочета и никъде не видях някоя от нас да описва така красивия мъж. Ясно е обаче какво за вас значи красив мъж. Аз лично не харесвам квадратна мандибула. Като на неандерталец или затворник. Клише... Ако някои обаче има такава мандибула но пък има и други физически данни които по сладък начин се съвместяват с приятен характер - не бих го върнала зарафо една мандибула. Жените казаха привлекателен. За всяко око привлекателно е различно. Не ни слагайте в шаблон моля! Наскоро имах смешен случай. Разказвах на приятелка че последната ми любов е била мъж след които не бих се обърнала на улицата. След няколко дни тя нещо ме захапа с израза - как можеш да спиш с чичак с шкембе и паласки??? ! Ококорих се буквално. Викам и - не съм казала такова нещо! А тя ме цитира - нали каза че не би се обърнала след него... Виждате ли "драги "24. Нейната представа за грозно тя я преекспонира на моите думи.
Аз просто казах че не е моят идеал за мъжка красота. И все пок тои е моята най-сладка любов. И връзката е нещо серьозно. Защо да е лошо да предценяваме кои ще жонглира със сърцата ни и чуствата ни. Аз не се сърдя че мъжете избират първично с очи. Не ни съдете и вие. Все пак чест ви прави че се замисляте. Това ми говори че има още доста мъже които не търсят само секс.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6deda21c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Мъж 28 София.

Разликите са в това кои ще плати. От там идва и различното мислене. На една жена не и коства нищо да отиде на среща и да не се получи. Даже дори и нищо да не стане най-малкото са я почерпили понеже в 90% (да не кажа 100 %) мъжете ще платят сметката.

Тъй като гледам че повечето коментари са как жената ще го е харесала или поне ще иска да научи повече за него щом е излязла на среща, мога да ви кажа че на теория сте прави, но на практика не е така. Понеже съм бил на доста срещи с различни момичета, мога да ви уверя че имам сигурно 30 % от срещите на които съм бил, жената ме е поканила, не показва никакъв интерес било и въпрос какви харесвам или какви хобита имам, НО като доиде сметката даже и не посяга. Това даже не говорим за някакви срещи от интернет с хора които не сме се виждали преди и да кажеш че на живо не ме е харесала. Става дума за хора с общи приятели като сме се виждали и преди на живо.

Не би трябвало да е така, но напрактика така се получава. Понеже сайта е анонимен мога да си кажа истината че от няколко месеца съм без приятелка и причината да не търся е точно тази. Като тръгнеш по срещи трябва да се приготвиш за разиграване яко и една торба с пари.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7bb1331ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Жена ти е права! Повърхностно е да обявиш, че искаш връзка само на база външен вид! Но много мъже сте повърхностни....

Ж44

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74f0426fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Така е номер 29,

В едно филмче, две приятелки си говорят. Едната казва на другата, че момичетата ходят на срещи, за да видят и преценят, колко кинти има момчето. Разговора беше уж шеговит, но всъщност доста откровен...

Но това са повърхностни истории. Жените, повечето, прикриват своята меркантилност и материализъм зад „научни” теории, че жената имала „майчин” инстинкт и искала да види, че мъжът може да я осигури, нея и потомството си...

Въобще, всеки, който иска да използва другите по някакъв начин, има „научни” аргументи.

Липсата на сериозни и откровени човешки отношения, щв доведе хората до един самотен живот.
Срещи, излизания, контанкти, но накрая - самота.

На времето, също е имало меркантилни жени.
Не случайно народа е казал:
Хубавите ябъли, накрая прасетата ги ядат.

От много сметки и сметчици, накрая - сама, че и с дете на ръце, а в доста случаи и на улицата...

Познавам такива жени. Умни, красиви... и много адски преебани.
Не се учат, просто не им пука.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4af2266275
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 28,
„Последната” ти любов или „поредната”... не стана ясно.
Прощавай, но прозвуча, като шарана, когото хванах последния път, когато ходих на риба... Не, че ме кефи, но това се закачи на кукичката, просто.


Поредния, подир когото не бих се обърнала, но се позанимавах защото ми беше скучно... Ей така, за спорта?

Не обичате да ви слагат в шаблон, но вие се справяте отлично и сами. Жени с леко и повърхностно поведение с претенции за дами, но далеч от това, на светлинни години.
Ползувате мъжете, като играчки и това е ваше „право”.

И стига тия простотии, „да му дам шанс”. Смешни сте.
Искрения човек не дава шанс. Той е наясно, какво иска, не прави компромиси и не „дава шанс”.

Промискуитетни и полигамни същества, които само искат и искат и искат...
Стига сте давали шанс ;) На мъжете започна да им писва да им давате шанс. Ние ви даваме шанс. Ок?

Не бъркай коцкарите, които се мазнят заради секс. Това не са мъже, а путкопоклонници. А и на тях им дреме, дали им давате шанс или не, като се надувате, минават на следващата, която дава шанс...

Сериозните хора си правят срещи, когато са се опознали в някаква степен, предварително. Те не си вадят предварителни изводи и мнения едва на срещата. Опознали са се, когато още са били на „Вие”, когато някакъв интерес или среда ги свързва по някакъв начин. Срещата е кулуминация, акт на едно добро познанство, което прераства в нещо повече. Що за среща е това, да опознаеш човека едва тепърва, когато го видиш за първи път в живота си... Западняшки курвенски измислици, хората да се „консумират”.

Трябва да си наистина адски тъп, да си въобразяваш, че на такава „среща” ще опознаеш човека. На такава среща просто хората се преценяват, дали ще се чукат и кога.

Мъжете полека-лека ще се окопитят след тая феминистка инвазия. Искате да се наебете на воля и после, когато ви скимне, да хванете глупака, който да ви издържа, но няма. Номера няма да мине. До тогава се чукайте с чичковци, след които не бихте се обърнали, но компенсират с дебели портфейли... Поне си сложете цената, коректно е. Не бъдете толкова горди. :) Битовата проституция не е от вчера.

Хайде със здраве и успех в „даването на шанс”...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d7809908d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Номер 33 не знам с какви жени си имал работа, че си толкова ядосан. Мъжът за които споменах не зная дали е последния но искренно се надявам. Шанс в тоя живот съм дала само на 3 ма. И не защото съм префърцунена кокона. Просто се омъжих на 18 и до 35 г. бях обвързана. Поредни мъже или забърсани не съм имала. Не съм и рязала мъже не се е налагало. Просто не съм флиртаджиика и много не се навъртат около мен. Не бих се обърнала към този мъж, но тои ме обърна към себе си. Твърде умен е за да бъде шаран. И има онова нещо в което се влюбваш необратимо. А когато пеперудите отлетяха усетих че след тях остана нещо още по-хубаво. Нещо неописуемо. Просто недей да ми се караш, а си пожекай да срещнеш жената която е създадена за теб. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker