Мъжът ми започна да пълнее и не взима верки. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми започна да пълнее и не взима верки.
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1845 пъти
От доста време сме заедно, а от няколко месеца сме и законна двойка. Мъжът ми пълнее бавно, но не прави нищо по-въпроса. Преди миналата зима беше 84kg, сега е 95kg страх ме е че до година ще е още по тлъст. Асоцирам го с бъдещи заболявания и непълноценен секс.
Не зная как да му обясня или да го мотивирам. Няколко пъти му подарявам карта за фитнес или плуване и почти не ги ползва.
Хапва глезотийки, не се движи и все мрънка, че бил уморен.
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: ead306ecad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не поема от нищо, започни уж дискретно да заглеждаш мъже с подобни на неговото ПРЕДИ тяло. Дано това го амбицира.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f5329762a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страда от сериозна липса на мотивация. Нещо не е щастлив и е спрял, може и да не го виждаш с просто око, но дълбоко някъде там е така. Ако се озове без съпруга/гадже/приятелка да видиш колко бързо ще се стегне. За съжаление, масово така се отпускат след като вече са се задомили. Хубаво е да му покажеш/кажеш, че имаш самоуважение и няма да позволиш да живееш с тлъсто прасе. Никой не го заслужава. Единия да се поддържа, а другия да си тресе висцералната мазнина. Ами много е противно и въобще не става дума за това дали обичаш/цениш човека. До самоуважение е, а и той щом си позволява да се отпуска не уважава и теб. Говори открито с него. Такива с извинение глупачета не се усещат от подобни намеци като карта за фитнес или плуване. Леле какъв срам бих брал, ако приятелката ми или жена ми ми подари карта за фитнес. Трябва да нямаш и два грама мозък, за да се усетиш накъде си го подкарал. Леле какъв срам ще бера... Изобщо уважавам ли я, бих се запитал, за да позволя да си ляга до.. хмм..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 178bc51336
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Колко е висок?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 67b10a69bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Масов проблем
Трябва първо да спре алкохола. Бирата и др са най калорични, подуват, човек подпухва и са наливни излишни калории.
Второ-с годините метаболизма се забавя. Не се хранете след 19ч.
Намали солта и мазното в готвенето.
Правете си много разходки. Можете да си вземете куче и така ще има причини да излиза поне е пъти дневно.
Фитнеса и плуването не са за всеки. Аз. не понасям стаички с потни слаби хора около мен и не ми е комфорно да няма въздух
Колкото до некачествения секс-той идва от натрупаните килца и мъжа ти няма самочувствие и енергия
Трябва му мотивация. Купи билети за другото лято за готин курорт в чужбина и му напомняй че трябва да сте в в форма

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 777a6a2c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Правете необходимото заедно. Балансирана диета с адаптирано физическо натоварване. Нищо сложно. Личният пример е най-силният аргумент като се бъркаме в личния избор на друг човек.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 38aac60cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Все още е в срока на годност, правиш рекламация и го връщаш на майка му! Щом не иска да влезе в нормите в които е бил, значи, повече не иска да се съобрази с твоите желания, за какво ти е такъв мъж?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 60922cd06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   решил съм да пиша в близките дни... мои размишления върху случващото се в света между хората (взаимоотношения, приятелски или "любовни") и съм стигнал до извода че всичко е материализъм, както и тук, тази твоя тема доказва тезата ми. Човешката любов е материална. Тя се изгражда върху материални неща. Много двойки си мислят че между тях има любов, а всъщност има задоволени материални нужди и прищевки и така мъжа си мисли че е открил жената за себе си, и жената си мисли, че е открила мъжа за себе си. До известна степен е вярно. Открил си човека, който да ти задоволява материализма, и който подкрепя и одобрява материалния ти начин на живот, тъй като и той самия живее по твоя начин. Не любов, а просто общи вкусове и интереси. Това е истинската човешка любов. Но не и истинската любов...
Замислете се, не е ли така?
И авторке... всеки женен мъж, колкото и добре да изглежда... напълнява! Свиквай. Видял съм го много пъти.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d7172d8e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Ами не е така, че всеки напълнява. Смотльовците, предимно балканските кюфтета напълняват! Живея на Запад, да.. ех този Запад, кога ли ще го настигнем? ... и знаете ли какво? По-добре елате и вижте как хората на всяка възраст се поддържат, спортуват, дрехи, козметика, ходят по срещи и на 65-75 години. Не можеш да им ги дадеш. А тука минем ли 50, пък и още 40 и вече се затваряме вкъщи, свинеем си, смърдим си, гнием си, спираме да се учим, да ходим по социални събития. Ох какво да ви обяснявам! То е до култура, до самоуважение. И да! Ех този Запад и хората там.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 178bc51336
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7 е много прав.

Ако го обичаш истински, а не звучи да е така, щеше да се заемеш лично, не да му подаряваш карти за фитнес и сам да ходи, не да пишеш по сайтове... щеше да се погрижиш за него, сякаш се грижиш за себе си! Друг е въпросът, че най-вероятно не се грижиш и за себе си, то, отношението е огледално.

Да премахне млечните продукти, пълни са с естроген (женски хормон), затова и се наблюдава масово затлъстяване при мъжете в областите гърди и корем. Готви му качествена храна, нали затова си му жена, за да се грижиш за него, не с по-малко мазнина, а направо - без мазнина, смляно ленено семе или пасирани ядки (тахан) вършат същата работа, калиева сол, да пие повече вода, без алкохол, без консерирани безалкохолни, сокове и др. пакетирани глупости. Всеки ден да яде сурови плодове и зеленчуци, преди основното хранене, да яде до 19ч., да се движи след храна, разхождайте се в парка, карайте велосипеди. Правете секс. Вземете куче, за да го разхождате...

Твой мъж е, направо не знам, как може да питаш непознати за твоя съпруг... ти не можеш ли да се сетиш как да си му полезна?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker