Поредната влюбена в женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната влюбена в женен мъж
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3867 пъти
Здравейте! Реших и аз да пиша в този сайт, понеже с моите емоции се случват неща, които не мога да споделя с никой друг. Аз съм в нещастен близо 15-годишен брак. Преди около 2 години се влюбих много силно в женен мъж, който живее в моя вход. Жена му съм я виждала, но не се познаваме. В началото с него само се поздравявахме и си личеше, че много се радваме да се видим. В този период аз просто се обсебих от него, непрекъснато мислех къде е, какво прави... С течение на времето той започна повече да ме заговаря. Аз хем много се радвах, хем пък толкова много го ревнувах от жена му, че реших да се отдръпна. Започнах да се държа студено и дистанцирано, въпреки че отвътре се разкъсвах. Не спирах да мисля за него, така изминаха месеци. Наскоро той ме попита дали му се сърдя и аз отрекох, но просто нямаше как да кажа истината и да се разкрия пред него, все пак и двамата имаме семейства и деца. От съседка, която живее на етажа над тях разбрах, че ги чува често да си говорят на висок тон, но пък друг път ги е виждала и да се държат много влюбено един с друг. Отскоро и той се поотдръпна от мен, вероятно в резултат на моето поведение и сега ми е много болно. Не спирам да си припомням времето, в което се поздравявахме, гледахме се. Аз толкова много го искам, че бих развалила семейството си и бих се събрала с него, но не знам дали той би го направил, а аз по никакъв начин не бих имала извънбрачна връзка с някой, дори и с него. Много ме е страх да рискувам да му призная чувствата си, понеже ако нищо не стане между нас така или иначе ще продължим да живеем в един вход. Но пък сега живея ден след ден в непрекъсната агония. Не знам какво да правя. Толкова съм близо до него, а не е мой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: cb8f77a572
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Сега си помисли много добре- искаш ли да съсипеш два брака заради такава глупост? Напоследък прекалено много хора бъркат обикновената любезност с любов. И какво като те е поздравявал? Възпитан човек е просто. Заговарянето също не ми се струва толкова сериозно- кратки разговори между съседи, нищо повече.
Какво очакваш след като си се отдръпнала? Да, ще се отдръпне и той. Да, ще ти е болно. Ама щом сама си го направила, не помисли ли за последиците?
Това, което съседката ти ти е казала не трябва да ти дава надежди. Във всяко семейство има караници, повишаване на тон и т. н.. Стига да не се случва постоянно е напълно нормално да има и такива моменти.
И да му признаеш чувствата си нищо няма да стане. Човекът си има жена и деца, а ти съседката. Той може да разговаря така с всички във входа, но това нищо не означава.
Според мен да се дистанцираш от него и да прекарваш време със собственото си семейство е най-доброто, което можеш да сториш. Припомни си защо обичаш мъжа и децата си. Излезте някъде, сгответе нещо заедно вкъщи. А за съседа си спомняй с усмивка и лека насмешка след години, когато ти и мъжът ти седите заедно с децата, а може би и с внуците :)

Успех, мила!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 66810bda32
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   15 години нещастен брак и стоиш при отвратителния си съпруг. Сега си влюбена платонически в някакъв съсед и си готова да напуснеш съпруга си, без дори да съседа. Никога не мога да ви разбера вас жените...
М 39

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c3cc3685b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, жените много често седят до тези мъже, които не понасят
Това би трябвало да накара мъжете да си дадат сметка, че тяхната самоувереност колко са успешни сред жените би трябвало доста да се снижи, защото няма общо с реалноста
И двата пола са квит по глупост

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2b89915b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Бах мааму и дилема - харесвам го но го режа и сега ми е мъка щото вече не ме бръсне?

Що не се опънете и да видиш дали си влюбена или просто те сърби ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c8f4921ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ако му изскочиш с тази обява има опасност да умре от смях

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c46744f7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ти просто не обичаш мъжът си и сега си си въобразила, че обичаш съседа, който просто те поздравява.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 46e117f97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, като не мога да го имам е по-добре да стоя надалеч, за да ми мине. Но за съжаление аз няма как да спра да го виждам, а това което получавам от него не ми е никак достатъчно.

Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 483266a081
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не разбрах само защо го сряза на дистанция? Наранил ли те е човека с нещо? Абсурдно е да му се обясняваш в любов или да го ревнуваш от жена му, но какво пречи да имате нормални добросъседски отношения. Тези неща с привличането и химията обикновено са взаимни или поне се долавят от човека на среща. Имал съм такъв случай със съседка, с която имахме страхотна химия и неудържим копнеж да бъдем заедно. Не позволихме нищо да се случи между нас, но и до ден днешен сме семейни приятели, организираме си почивки и пътувания заедно и знаеш ли, тази любов прерасна в едно прекрасно приятелство.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 708f8e4ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А защо стоиш в нещастен брак?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c031856800
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ами признай му се в любов, напусни мъжа си и айде. Ама не ти стиска, нали? Защото той нито ще ти отвърне - женения, нито пък имаш къде да отидеш. Жалка работа. Искам, ама... то не става само с искане! Като малко дете тропаш с крак и изискваш. Жалко, смешно. А мъжа ти - какво ли мисли за бутафорния си лъжлив брак и жена?

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 75124aea86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Единствената причина 15 години да седиш в "нещастен" брак за мен е финансова зависимост. Тоест трябва да си сигурна дали другия ще те "приеме" или си капо. Нещо като маймунката с клончето.

Това не е честно и достойно. Жалко, че си стигнала до това положение, но сама си си виновна. Като не си щастлива промени нещата, но с вдигната глава, а не като мишка.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 46e117f97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 8, страхотно се е получило при вас, много ви се радвам. При нас химията се усети много силно още в началото като се нанесоха в нашия блок. Това е нещо, което няма как да се обърка, сигурна съм, че е взаимно. Просто си мислех, че като се дистанцирам тръпката може да отшуми, но май дори повече се засили. А и ми беше криво, че той не прави по-решаваща крачка към мен. Един от проблемите, които имаме с мъжа ми/освен липсата на секс/ е, че той е по-затворен и не иска да общуваме с други хора. Много са нещата, които ми липсват в семейния ми живот, но за съжаление нямам собствено жилище, а и децата ми са все още малки и няма как да се разделя с мъжа ми. Мисля си, че ако сега, докато се чувствам толкова самотна и нещастна се сближим приятелски с тях, ще ми е криво всеки път, когато го видя да прегръща нея, а знам, че мен не може да ме прегърне. Не знам, малко ми е странно как една любов може да премине в приятелство. Може би след време, когато болката от невъзможността да го имам премине да, но при мен все още е много силно.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0b511b2880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хахах, даже и ревнуваш, колко си смешна. Разбъркали са ти се хормоните, липсва ти секс и скоро ще се влюбиш и в боклуджията. Споко, има хапчета. Пък и с времето химическите връзки от действието на хормоните в мозъка се разпадат. Само че аз знам каква ти е тайната мисъл - ще си се таковаме тайно по съседски, пък аз ще си стоя добрата съпруга, защото просто няма къда да отида. Ей, страшно нещо сте някои жени, пази Боже, пу-пу.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d8f9ff0ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хахахахах искрено се разсмях като прочетох, че ти липсва времето в което сте се поздравявали... Но да минем на темата. Първо ти не го познаваш този човек как така си толкова лудо влюбена в него. Ще ти кажа как влюбена си в идеята за него! Ако искаш това филмиране и измислени чувства да отшумят и да не вкараш в безброй драми от които излизане няма, си намери някакво хоби да се разсееш малко.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c8f4921ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Щом щастието на този мъж те измъчва значи просто не го обичаш. Харесваш идеята да имаш мъж като него, завиждаш на жена му и семейнотото му щастие, а това не е любов. Любов е да се радваш, когато човекът е щастлив, а не да се чудиш как да съсипеш живота му, за да бъдеш щастлива ти. Щом си сигурна, че взаимно изпитвате сексуално напрежение, а той не предприема нищо, значи просто има какво да губи, за разлика от теб. Всеки човек може да бъде привлечен от друг, въпросът е какъв избор прави. И на мен ми се дояжда баничка от бензиностанцията, но издържам на глада и избирам сочната пържола вкъщи и после наслаждавайки й се, се радвам, че не съм си развалила яденето.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8b25ab6887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравей, аз съм в подобна ситуация от година и нещо, ужасно е... Реших да не предприемам нищо, той също нищо не направи, много е сложно, също като теб го ревнувам от жена му, а като се замисля - всъщност коя съм аз, та аз съм просто някаква съседка..
Най-вероятно нищо няма да се получи..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 53f4ab26c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Харесването, влюбването в женени мъже винаги го е имало. Част от живота е. Не се обвинявайте момичета, важното е да не разваляте и да не разбивате семейства. На женените мъже по-им се ходи от ергените. Защото именно, че са женени и живота ги вика от време на време яко ги вика. Познавам толкова мъже, които си имат семейства от 20г. дори и през цялото време са си джиткали настрани.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 46e117f97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 18, аз въпреки, че съм в нещастен брак не съм си пожелавала да се влюбя в друг, особено пък в женен. Имала съм и имам ухажори, но нищо не ми трепва към тях. А с този сякаш се случи някаква магия още в мига, в който се видяхме за пръв път. Тогава все още не подозирах колко страдание ще ми донесе една такава платонична любов. Не ме устройва да му стана любовница, вероятно още повече бих страдала като такава. Не е хубаво и да развалям семейства. Но как да спра да мисля за него, като от две години просто не ми излиза от главата...

Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4391a53e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Какво се случи?
В момента съм същата ситуация и двамата сме семейни, но като се видим не може да отделим поглед един от друг. До скоро се подминавахме, но направих първата стъпка и вече се поздравяваме с усмивка. Все не ми се отдава да я видя, когато е без децата и да я заговоря - та ние дори не се познаваме, а все едно се разпознахме с един поглед! Луда работа:)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a62859bbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Просто ти липсва секс. Затова се хващаш като удавник за сламка. Това, което изпитваш, не е любов. Ти реално не познаваш този човек.
Стой си в семейството и работи върху брака си, щом децата са ти малки. Поеми инициативата в твои ръце и награби съпруга си.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4391a53e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21 към кой е съвета?
Аз съм 20 и съм мъж!
Секс със съпругата не ми липсва, но когато се разминавам с жената, която описах имам чувството, че сърцето ще ми изкочи и си личи, че и двамата сме супер притеснени- като някакви деца с първите любовни трепети:)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 30298bbd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не мога да повярвам! Нищо лично към теб, но това е детска история!!
Не е нормално първо да си с човек, който не искаш и то 15 години и да имаш деца от него..
Второ не е и нормално да се влюбиш, само защото някой те е поздравил? !? !
Избий си тази история от главата за твое добро!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 875038f759
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Щом има тръпка, страст, действай. Никой мъж няма да ти обърне гръб, защото си разкрила чувствата си към него. На теб ще ти олекне, а на него ще му стане много приятно да го чуе от теб. Я по смело.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35e1f91301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер 20, при мен след толкова години все още няма особено развитие на нещата. Продължавам да се чувствам нещастна в брака си, усещам че и съседа не е особено щастлив в неговия брак. Жена му се оказа доста властна, а той също не е от най-лесните характери. Но се усеща, че и двамата се радваме като се видим. Обаче ако се засечем когато е с жена му, дори не се поздравяваме. Та разбирам те напълно. Дано поне ти да имаш някакъв успех с твоята съседка.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4391a53e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 20 съм
До авторката.
Намерих номера и и се чудя дали да и се обадя, но се притеснява как ще го приеме, въпреки, че е повече от ясно, че иска аз да я заговоря.
Винаги когато е с децата или с някой друг не се решавам, тъй като не знам нищо - има ли мъж или е разведена! Даже когато е с някоя съседка се правя, че не я виждам!
Другото е, че имаме над 12 години разлика, но тя със сигурност си мисли, че съм доста по-млад, тъй като изглеждам поне с 10-15 години по-млад! Явно е до ген, но отделно - не пия, не пуша, храня се много здравословно и тренирам всеки ден!
Решил съм просто да поговорим и да се изясним и каквото стане, стане:)
Пони в това отношение не ми липсва самочувствие и смелост да го направя, но май ми остава само варианта с телефона!
Какво е твоето мнение, като жена в същото положение?

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35e1f91301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 20, поздравявам те, че имаш смелостта да го направиш. Аз те подкрепям да поговориш с нея, все пак ти си мъжа, ти би било по-подходящо да направиш крачка, щом усещаш, че е взаимно. Аз много бих се радвала моя съсед да поиска да поговорим. Но вероятно е добре да не и се обаждаш така направо по телефона, а ако я засечеш сама, да я заговориш, да се опиташ да я разсмееш и после да и се разкриеш. Но трябва да си наясно какво би могло да ти коства ако жена ти разбере. А не се знае тя дали има мъж и той дали ще научи.
Щеше да ми е по-добре да си пишем с теб на лично, но тук за съжаление няма как.

Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a830bb00d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Там е работата, че мина повече от месец, а все не мога да я засека сама и на моменти се държа неадекватно, тъй като пред блока не искам да виждам, че дори се поздравяваме и на два пъти се правя, че не я виждам. Когато е с малкото и дете я поздравявам, тъй като то надали обръща внимание. Не знам дали това няма да я накара да се отдръпне, тъй като се държа странно? Просто не искам съседите и най-вече съпругата ми да виждат, че се поздравяваме, тъй като съпругата ми е много ревнива и ще стане драма - от къде я познавам! Не, че когато се изгледахме преди месец, не беше с една от съседките, която сигурно се е усетила, тъй като аз направо се изгубих в очите и, и изгубих представа за времето! Като върна времето назад и тя беше като хипнотизирана и подминавайки я чух как започна да говори на доста по-висок глас... явно включвайки къде се намира, а реално започнахме да се гледаме, когато те двете си говориха и се гледахме докато минавам покрай тях. Доказано е, че при по-продължителен поглед очи в очи мозъкът блокира.
Почти 100% съм сигурен, че е разведена.
Затова реших да мина на варианта с обаждане - да и се представя, да и да видя дали ще е съгласна да се видим и да поговорим - просто да поговорим, без условия и т. н. Все пак сме възрасни хора и може да минем без игрички, а за виждане очи в очи може да минат месеци. Сигурно ще се изненада от къди и имам номера, но както е казано при война и в любовта всичко е позволено.
Знам, че това е свързано с взаимно доверие, но съм готов да рискувам, и да ме отреже ще знам, че съм опитал. Реално аз не търся толкова и секс, а по-скоро внимание, емпатия, любов, нежност, а сексът идва накрая, ако другите условия ги има.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ac3ef1fc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Номер 20, според мен ако те харесва няма да се отдръпне от това, че не я поздравяваш всеки път, дори е вероятно да се е досетила за причината. Опитай тогава по телефона, за да си изясниш по-скоро какво и е отношението към теб. Ще се радвам после да споделиш тук какво се е случило.
Аз към моя съсед изпитвам толкова силно привличане, колкото не съм изпитвала никога през живота си към друг мъж. А като се погледнем в очите и се усмихнем едва се сдържам да не го гушна. Не знам до кога ще продължава това, но съм сигурна, че и той усеща тръпка към мен.

Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 685ade5aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Детска му работа. Накрая играчка- плачка.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b94a187062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Винаги ходя на събранията на входа, защото там мога да разгледам и да се запозная със съседките. За 15г живеене на едно място, направо ме е срам да си кажа с колко съседки съм си имал взимане даване. Добре че повечето живееха под наем и вече не са във входа.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1e21c063b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Никога не е късно да станеш за резил. В крайна сметка май ти е в гените! Нищо лично. Принципните жени и тези който знаят какво искат и трябва.. Не питат във форумите дали трябва да скочат.. на комшиичето.

М30

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9467254b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До 32
А ти какво правиш във форума?
Сподели с нас:)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1e21c063b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До 33

Общо взето си губя времето. Моят личен проблем с жена ми едва ли ще го реша някога..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35e1f91301
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Номер 32, приличаме си

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d685c79bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 29
Лошо - започнах да я сънувам всяка вечер и постоянно искам да я видя поне за малко! При нея не знам как е. Реших да не избързвям, а да изчакам - ако се засечем само двамата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ba07becd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 36, моя съсед до сега ми се е обаждал два пъти по телефона. Първият път звънна да ме пита дали през деня са минали във входа да засичат електромерите, а вторият път звънна да ме помоли да остави при мен ключа от апартамента им, да го дам на дъщеря му като се прибере от училище, понеже си е загубила нейния ключ. Не ми е и споменавал за среща, но от тогава звънне ли ми телефона, тайно се надявам да е той.

От Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9467254b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Как пазиш все още такива чувства?
Аз реално се замислих, че не зная нищо за нея и не знам как ще реагира - уж видимо виждам, че ме търси и долавям някаво вълнение, но реално не знам дали не се сваля и с други мъже и да съм просто лек флирт. Ако е разведена не вярвам да е стояла толкова време без някой мъж в живота си- дори и таен, само за секс. Най- вероятно може да си хване някой млад любовник.
Много въпроси станаха.
Като погледнах трезво над нещата и ми се допи:)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35e1f91301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   При мен наистина се получи странно, понеже изпитах тръпка още първия път като се засякохме във входа и ни се срещнаха погледите и от тогава дори самата мисъл, че живее близо до мен ме прави щастлива. Не съм си търсила друг, не съм се заглеждала или флиртувала с друг, въпреки че не ми е липсвало мъжко внимание. Твоята съседка дори и да си има някой таен, пак би могла да предпочете теб пред него, ако наистина те е харесала. Според мен ти трябва първи да и покажеш интерес. Но пък е сложно, понеже все пак си женен.

От Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9467254b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Като върна времето назад, и преди съм я засичал, че май ме гледа, но не съм отвръщал на погледите! След, като засякох по- настоятелния и поглед, и аз показах моя интерес- че я харесвам и от тогава не може да се засечем само двамата. Не знам, но ми се струва, че ме харесва.
И на мен ми харесва да знам, че е близо до мен и като се прибирам от работа винаги гледам дали колата и е там:)
Реших да не бързам - ако има да става нещо, ще стане, ако пък загуби интерес за месец два, значи не е било писано....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d2d72d1cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Класика е близостта с човек живеещ до теб. Трябва решителност и нещата придобиват приятен аспект. Чаровно е нещо такова и е вълнуващо. Хубав пример, че приятните неща са възможни и е добре, да бъдът изживяни. Изживей си момента с този мъж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4391a53e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   До авторката от 40
Случайно разбрах, че май има друг!
Не мисля, че в случая е уместно да предприемам каквото и да било!
Евентуално ако сме очи в очи и усетя момента можа да си кажа някои работи, поне да ми олекне, че май доста чувства вложих и мисля, че почти се влюбих - като първия глупак!
Много гадно ми стана, като разбрах! Чак не мога да спя и само за това мисля:(

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35e1f91301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Номер 42, освен като я засичаш, да се държиш уважително и да и показваш, че се радваш да я видиш, пък каквото стане.

От Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4af95b264f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   До 43
Тези дни се срещнахме случайно, но пак не бяхме сами.
Поздравихме се и тя ме попита как съм, а реално не се познаваме!
Не знам как да го приема, но мисля, че е добър знак?
А не помня дали и аз я попитах, че нещо явно ми беше в повече вълнението, но се престраших да се запознаем. Сега поне официално се познаваме и тава ми отвързва ръцете следващият път по свободно да завържа разговор.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6e8d9ffb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   До авторката
Благодаря за коментарите и затова, че нямаше против да ползвам темата ти ;)
Смятам да спра с писането и да започна да си действам, както аз си знам - бавно, без да бързам за никъде. Нали казват, че хубавите работи стават бавно

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35e1f91301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   До 45,
Аз ти благодаря, че сподели при теб как се случват нещата. От сърце ти пожелавам всичко да се нареди по най-добрия начин!

От авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker