Нещо старо vs. Нещо ново /връзки и чувства/ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещо старо vs. Нещо ново /връзки и чувства/
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 898 пъти
Здравейте! Момиче на 18 съм, а съм толкова объркана все едно съм на 12... Имах сериозен приятел от 3години, който много обичам и държа на него. Но... Той винаги беше зает, последните няколко месец, аз все го виках да излезнеме, имах нужда от него... той все не можеше, аз го разбирах, не ми беше лесно, но го разбирах, исках и той веднъж да ме разбере. Много съм ревнива, направих му проблем, понеже разбрах, че друго момиче също го харесва, много съм злопаметна и веднага се сетих за неща от преди половин година, беше писал на някакви момичета ии ядосах му се... държах се гадно с него, въпреки всичко аз го обичам, от известно време не сме заедно, защото и двамата сме объркани, но аз го обичам искам си го, а в същото време не искам да правя първата крачка, не знам кво си мисли той, не знам дали той ме иска... Появи се друго момче, което ми обръща много внимание, аз го харесвам като човек и приятел, но не ме привлича, та дори аз не се представям с друг човек освен с първия ми приятел /за тинейджър 3години хич не е малко, той е 2години по-голям от мен/ А сегашното момче е колкото мен... Искам го, имам чуства към него, но не знам дали и той още е объркан, дали му липсвам... Какво да правя, когато хем обичам първия, който не знае кво иска; хем, не искам да наранявам втория и себе си също... Просто искам да съм щастлива, с някой, с който имаме взаимни чувства, с който ще се разбираме с поглед.... Помощ, не искам да изпадам в депресия!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8516372c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И това ще премине. Гадната истина е, че началото на всяка връзка е розово, но винаги идва момент, когато с партньора не сте чак толкова влюбени и отношенията ви стават по-спокойни и уравновесени. Някои го наричат скука, сиво ежедневие във връзката. Не се занимавай с хора, които не те привличат и знаеш, че не си способна да им дадеш много. Според мен си забелязала второто момче не за друго, а защото той ти е обърнал вниманието, което си искала да получиш, но това не е любов, това е проекция на твоите належащи нужди. Неприятно е да ти разбият сърцето, но изобщо не е хубаво ти да разбиваш нечие сърце, затова не се захващай с този тип. Не се захващай с никого, преди сама да си изясниш чувствата към това момче, с което сте имали 3-годишна връзка. След като прекараш години с някого, се привързваш и е много трудно да си помислиш за раздяла, затова си объркана и се чувстваш така. Много е важно, ако връзката ви е станала токсична и се чувстваш зле с момчето, да я прекратиш сега, вместо още няколко години да играете на иди си-ела си. А може би е просто лош период, има ги и такива, когато се карате по-често и ви е трудно да си спомните причините да бъдете заедно. За сега си дай малко време и не предприемай никакви действия. Изясни се със себе си, помисли над нещата един ден и се довери на инстинктите си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker