Не искам да си пропилявам връзката, заради това, защото такъв човек като него не се среща никак често, но това че съм незадоволена също много ми пречи! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да си пропилявам връзката, заради това, защото такъв човек като него не се среща никак често, но това че съм незадоволена също много ми пречи!
преди: 13 години, 23 дни, прочетена 3777 пъти
Здравейте! За първи път ми се налага да споделям за проблемите си с непознати в интернет. Надявам се да бъдете искрени с риск да не ми харесат коментарите Ви.

Имам си приятел от 9 месеца, той е на 23, аз на 21 години. Той е най-милото и добро момче, което някога съм срещала, не е женкар и ме обича много. Винаги ми помага с каквото може и т. н. Обичам го много, но от известно време в главата ми започнаха да се въртят разни натрапчиви и ужасни мисли. Нямаме много възможност да правим секс когато поискаме, просто не живее сам, а аз съм от хората, за които секса е много важен в една връзка. Хубаво ми е с него, но не изпитвам страстта, която изпитвах към друг мъж, с когото се виждах неангажиращо преди да срещна приятеля си. Двамата са много различни. С другия мъж сме еднакви типажи в леглото: страстни, инпулсивни, обичаме разнообразието и екстремните ситуации, само докато се погледнехме и знаехме какво и как, (но той не може да ми предложи предаността в една връзка, познаваме се от години и знам, че не може да бъде само с една), докато приятеля ми не е такъв тип човек, просто нещо с него ми липсва. И така от известно време постоянно си мисля за другия мъж... знам, че в който и да е момент ако му се обадя да ме вземе, ще правим този страхотен секс от преди, но не мога да изневеря на приятеля си, не съм такъв човек и съм сигурна, че това ще ме разяде от вътре. Мисля си да провокирам приятеля си по някакув начин... секс на открито или в асансиор, но нз дали това ще помогне, ако на човек не му идва отвътре да е по-страстен не знам дали би му помогнало. Много съм объркана и не знам какво да правя. Не искам да си пропилявам връзката, заради това, защото такъв човек като него не се среща никак често, но това че съм незадоволена също много ми пречи. Какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 22 дни
hash: a87bccf2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление сексът е половината от връзката поне според мен. Има ли несъответствие, неудовлетвореност няма да се получи. Вие сте млади хора, а не пенсионери от старчески дом, които са открили сродната си душа. Рано или късно проблемите в секса ще се задълбочат. Има един момент, който не ми е ясен. Момчето не иска често секс, бързо свършва или просто е неопитен. Мое да се нуждае от твоята инициативност, да възприеме твоя начин на приживяване в леглогто. Но, ако е стувден и на тези години не му се прави особено секс, а да не говорим качествен след 10 - 15 направо ще престане. Дано не съм права, но говоря от собствен опит.

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 66ca40ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз щях да изневеря сигурно. Твоят приятел е от онези добродушни момчета, аз ги наричам "кутрета" - без да слагам нещо обидно в названието. просто, защото са винаги добри, послушни, дресирани...

Ама ние жените сме патки - падаме си по онич лоши момчета, дето ни палят само с поглед и са самонадеяни, и са женкари... и ни нараняват ако ходим с тях и изневеряват
НО са страстни, прекрасни, омайващи, чаровни и диви!

Аз бих си запазила връзката с милото "кутре" и отвреме навреме като ме тресне хормона бих се връщала при оня дето ме пали само с поглед.

Живей на МАХ, мацка! Бъди щастлива и да не ти пука за хорското мнение!

Но първо опитай да разпалиш мръсника в кутрето, за да си със чиста съвест после! Дерзай смело, експериментирай и с него - стриптийз, разни игрички, разни изненади... може пък в него да спи някой мачо, но да се наложи да поработиш, за да го събудиш.. и после малкото кутре, което така нежно обичаш да се превърне в твоят "квартален пес" ;)
Май прекалих с метафорите, но в общи линии ме разбра, надявам се!

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: e2263c6002
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   модератор - съжалявам, не публикуваме коментари на латиница!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 22 дни
hash: cc5a19c3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   според мен трябва да търсите начин да живеете двамата заедно или да си намерите терен... ти поне не живееш ли сама?
Може и той да ти помогне с парите, но си вземи някаква боксониерка и си живей...
според мен с времето дори доброто момче може да стане добър в леглото - ако не се получи, поне си опитала, но такова дете не се изпуска

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: e2263c6002
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   отговарям на номер 1 : не че не иска да правим секс често, напротив, просто нито аз нито той живеем сами, живеем със семействата си, а той дели една стая със сестра си, която почти постоянно си е в тах... и става много сложно.
А на номерт 2 схте благодаря, че ме подкрепя и за съветите.. точно това направих днес... като почуда имахме няколко часа на саме в тях... стриптииз, придружен с разкусване на потничето от моя страна... повлия му, имаше раздвижване, но има както още да се иска... ще се постарая определено :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 66ca40ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   от 2

щом има раздвижваме, има интерес, щом има интерес, има надежда, щом има надежда - ще го направиш като порно звезда

Мацка, ма толкова много места за секс, я не се излагай!
Явно твоето кутре е по-скоро недотам уверен, но няма проблеми... щом стрипа е постигнал ефект и просо му трябва малко да си се отпусне. Дерзай!

места:
входове, асансьори, гора, колата, в тоалетната, докато сте на кафене (измисли го там с някоя приятелка)
Отивате компания на кафе и той отива да пишка, промъкваш се нахално след него и... натам си знаеш явно... твоята приятелка пази на вратата и не пуска никой, а и после ще ти помогне да излезеш незабелязано (демек да не те гледат сега, че излизаш от м. кенеф)
Той си е твоят мъж - можеш да го направиш навсякъдето, където ти се прииска.
И като излизате, прошепвай му от време на уше (можеш и езиче да пуснеш) "тази вечер изглеждаш много секси" "аромата ти ме възбужда" - помогни му да събере увереност и ти казвам няма да можеш да го удържиш после. Поласкай малко самочувствието му!

Майка ми ме е учила на това: "Всяка жена, която иска пълноценна връзка трябва да не забравя две неща: винаги с мъжа си да се държи малко като мръсница, без това да се забелязва от другите и винаги да бъде малко тайнствена, загадъчна"

Татко още припка като тийн по нея и я ревнува и още секс правят и то доста шумен ;)) на по 50 са

И така... кутре, кутре, ама си е мъж и няма да откаже и една свирка, докато се качвате в асансьора примерно. Натисни там вратата или копче стоп, за да не ви прекъсва и просто го направи, без обяснение, все едно просто ей сега ти е хрумнало...

ще трябва да правиш първите крачки няколко пъти и после не вярвам сам да не се отпусне и да се преоткрие...

и не забравяй да го хвалиш колко е добър в леглото...
мъжете много ги е страх да не се изложат!

"Слънце, беше направо невероятен" - върши чудеса!

Успех и много щастие и сексуални подвизи ви пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 22 дни
hash: 30d3aeceea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, според мен нямаш проблеми с терен, защото това, което си написала за местата далеч, далеч не е така. :) Дори да се намери някое нали се сещаш, че не може да се използва постоянно, пък и човек не може да се отпусне. Изобщо не може да се замени наличието на терен по този начин.

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: c35d1a3ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Едно ще ти кажа. Не те обиждам и не целя, но много ме отблъскват хора като теб. Не цениш това, което имаш и се впускаш в необятното. Жените винаги търсят по-добро и по-добро въпреки, че имат най-доброто понякога. Какви такива характери имате не знам. Искам да ти помогна с тези думи, не се засягай. Цени това, което имаш, защото утре може и толкова да нямаш. Накрая от два стола ще паднеш на земята. Всеки ден около мен виждам това и ти го казвам с най-добри чувства. Живой с този, който иска да бъде с теб и те обича истински, не живей с този, който е в мечтите си и не познаваш. Много боли когато след време примерно оставиш приятеля си заради него, а след това другия те зареже и останеш сама. Тогава ще разбереш какво си имала, но ще е късно. Много късно. Ще те боли и ще разбереш. Сега ще си кажеш "не няма да е така", но докато сама не се убедиш, няма как. Късмет и цени това, което имаш, не го пропилявай.

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 5a3b8849b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз бих споделила свойте желания с моя човек. Няма нищо срамно в това, поне за мен. Ако е студен и еднообразен ще си потърся каквото ми трябва другаде:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 22 дни
hash: 712f4bae8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: 8, не се обиждам от думите ти, защото малко или много осъзнавам, че са истина. А и никога не бих зарязала приятеля си, за да тругна с другия, точно поради причината, че го познавам много добре и знам какъв женкар е... просто ме боли от факта, че сравнявам двамата. Благодаря за думите!

 
  ...

...
преди: 13 години, 22 дни
hash: f512b8e003
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Написаното под номер 5 (предполагам от авторката) доста ме озадачи. Значи, проблемът не е в човека, а в обстоятелствата? ! Просто нямате къде да правите секс. Ами, извинявай, но да съсипеш една истинска връзка заради нещо такова, е меко казано абсурдно.

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 712f4bae8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторката: не номер 11, напротив...проблема не е само в липсата на място, а точно в човека

 
  ... горе^
преди: 13 години, 22 дни
hash: 66ca40ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   до номер 8

Айде пак проповеди и глупости!
Някъде мацката да е написала, че ще остави "кутрето" заради "мачото" - аз такова нещо не прочетох. Просто й се иска да накара приятели си да е малко по-освободен и горещ.
Сексуалната енергия се разпалва.. мисля си, че няма такова животно, което да е безстрастно по рождение... Сигурна съм, че приятелят й много скоро ще я изтощава от секс и никога повече няма да прави сравнения..

Има любов явно.. значи другото ще се разпали... Тя е по-разкрепостена, той си позволява явно някакви фактори да го безпокоят. Но съм сигурна, че с времето и малко усилия от нейна страна - всичко ще се нареди.

Мацка (до авторката) само си предсатви момента, в който си правила най-дръзкия, луд и изтощаващ секс, а после... навън чуеш от другите... да, той е добро момче, свестен е, кротък.
А на ум си казваш с вътрешна усмивка "Кротък ли? Това си е моят мръсник... "
Ще ти бъде страхотно!

В една връзка трябва да има работа, трябва да се гради, за да има щастие. Повечето хора погрешно си мислят, че двама просто се събират, заживяват заедно, започват да илизат заедно иготоо - връзка. Връзка, ама дръжки! Т трябва дасе развива, да се гради, да се изпълва...

И пиши как се развиват нещата...
(от номер 2)

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 712f4bae8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Искрено благодаря номер 2 за хубавото отношение, в сегашния свят има малко хора, които да се опитат да разберат човека насреща, а започват веднага да го съдят. Не им се сърдя, може би не са изпадали в такава ситуация и не знаят какво е, а и никога не трябва да казват думички от рода на "никога не бих направил/а това или онова" :)
Таа номер 2 мнго бих искала да мовеше да си разменим по някакъв начин данните си, но нямам идея как мове да стане това, след като правилата не го позволяват, а и не бих искала всички да ми имат каквито и да е данни... :(

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 66ca40ab92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   кой не го позволява

za_napoznati@abv.bg

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 712f4bae8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   писах ти вече :)

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: e007f9945b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   до 8

не можеш да запалиш, това което не гори.
Зарязвай го, нищо няма да се получи. Страста или я има или не.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 5b29b1ba41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   до Авторката: Аз съм абсолютно същия случай, както твоя приятел и е много зле положението... :(
Обаче ти пожелавам успех с това момче, сигурен съм, че е свестен. Не го изпускай за нищо на света! Най-важното е, че се обичате, няма друго по-ценно нещо в този живот...!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: de2dbca6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Наистина когато страстта я няма, не мисля, че е лесно да се появи, колкото и да работим върху това! Всичко зависи от това, какво искаме и какво ценим! Ако сексът е важен, и поради една или друга причина не сме задоволени, рано или късно ще възникне ситуация, в която да получим това, което искаме, и човек осъзнава колко много му е липсвало. Но за съжаление, когато печелим нещо, губим друго!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker