Проблем с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с момичетата
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 942 пъти
Здравейте, на 18 г. съм и нося слухов апарат. През годините отнасях доста подигравки относно това, но вече намаляха и даже пре спокойно мога да си кажа, че нямам такива дертове. Проблемът е друг, през живота си съм имал една връзка, и тя беше 4 м. но не се получиха нещата. Започнах да излизам с компания напред-назад, дискотеки, барове и тн. Запознавах се с доста момичета и на срещи съм излизал, но до там... Та апарата който нося, ми отваря доста проблеми, отблъсквам момичетата и нищо не се получава. Дори са ми казвали, че съм бил симпатичен, хубав, но с тоя апарат нямало да стане. Добре, и аз съм виждал млади хора с апарати (рядко) и ми става някво тегаво, неприятно и ги разбирам хората като цяло. Започнах да пия почти през вечер, точно заради тоя тоя апарат и че не ми се получава.. Дайте ми някакъв съвет относно това, как да подстъпя, какво да направя. Живеем в такъв свят, че парите, колата и къщата са важни, а след това може би и характера
.. Благодаря Ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: faf26a4364
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Сигурно си добра душа, опитай да не си го слагаш на сърце - това, че момичетата са такива, е неприятно. Аз самата не харесвам днешните момичета нито като поведение, нито като начин на мислене. Пробвай да смениш местата, които посещаваш. Отиди на кино, ама не в мола, на някоя изложба в галерия, разгледай книги в някоя книжарница, ходи на театър. Все пак местата, които посещаваме, имат значение и шансът на нови и различни места да срещнеш нови и различни хора, е по-голям. Опитай! Ти не си твоят слухов апарат. Убедена съм, че имаш много качества, които едно свястно момиче би оценило в теб. Клишето е заразно, но... бъди себе си, дръж се естествено, както ти идва отвътре и някое момиче, което се чувства като теб по една или друга причина, ще те усети. Успех! :)
Alqska5

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ea8c1e7338
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Днес гледах по телевизията за една жена със само по един пръст на ръцете. Изглеждаше напълно нормално, само ръцете ѝ не бяха нормални. Това обаче не ѝ беше попречило да си намери мъж и да има 3 деца. Твоето положение, поне от гледна точка на външния вид, е в пъти по-добро. Сигурен съм, че един ден и ти ще успееш да си намериш правилния човек за себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 260dd4f97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като човек също с дефект (мързеливо око) те разбирам колко е трудно. Аз едва на 24 си хванах първата приятелка. Не можеш ли да прикриеш апарата някак си? С дълга коса например? Аз най-голям успех имам като съм със слънчеви очила...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1823e13407
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно не апаратът е проблема, а излъчването и характера.
Ако възприемаш апарата като проблем и мислиш, че всички те оценяват според него, той ще се превърне в такъв. Ако носенето на апарат те прави несигурен, мекушав и притеснен, жените ще го почувстват и няма да те харесат заради това, а не заради апарата.
За жените няма значение дали си с апарат, очила, брекети или си с крив нос. Важното е да имаш излъчване на мъжкар, и да не ти пука от нищо и никой. Постарай се да изградиш вътрешна увереност, че си красив, стойностен мъж, чието самочувствие никога и при никакви обстоятелства не може да зависи от нещо външно като слухов апарат, дрехи, кола или дали някоя жена не е имала благоразумието да те оцени като стойностен човек. Приеми, че загубата е тяхна и продължи напред без да съжаляваш за нищо. Ако го направиш, ще видиш как ще станеш в пъти по-привлекателен за жените.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker