Паника от старо влюбване... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Паника от старо влюбване...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1113 пъти
Здравейте!
Много ви моля да публикувате историята ми!!! Момиче съм, няма значение на колко и не мога да спра да мисля за един конкретен човек вече 3-4 години. В началото бях много влюбена, направо толкова много, че беше невероятно! После дойде и страданието, защото нямаше как да бъдем заедно, а се налагаше да го виждам доста често. Той нямаше чувства към мен, а и е по-голям. Изпаднах в наистина ужасна депресия за година и половина и ми трябваше почти още толкова, за да се възстановя. И малко преди Коледа 2017, се запознах с паник атаките. ТОВА ЗА МЕН е най-отвратителното нещо, което съм изпитвала! Все едно умирам бавно и не мога да се измъкна.

Смешното е, че пролетта почти спрях да мисля за въпросния човек, когато преди месец паниката ми се върна с пълна сила. Появява се при мисълта, че може да съм все още влюбена в този наистина неприятен човек(държеше се ужасно с мен). Имах случай, в който от напрежение ми стана толкова зле, че се наложи да взема от наистина силните хапчета за сърце...
Искам да уточня, че смятам, че вече не съм влюбена, но явно имам сексуално желание към него. Мозъкът ми се паникьосва от мисълта, а същевременно съм привлечена физически, без вече да има влюбване(надявам се! ). Не ми се говори с него затова, понеже нищо няма да каже и НЯМА чувства. Сънувам кошмари и плача постоянно, не мога да уча и да върша повечето неща, а на моменти ми се иска да не съм жива от паника. Моля ви, кажете ми какво да направя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: e8a0a6aa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж на 40
В много лошо положение си! Бил съм там, когато бях на 22. Две-три години не знаех къде се намирам. Аз дори отидох да се обяснявам в любов... Голяма грешка! Но времето лекува, разстоянието и липсата на комуникация също... поне в моя случай така стана. Дори и сега се сещам от време на време за нея, но съм я преодолял напълно.
Това с паник атаките не е никак добре. Всичко идва от това, че не си изживяла докрай емоция, която си искала да изживееш с цялата си душа. Вероятно друг проблем е, че все още не си намерила, мъж, който да ти даде по-силна емоция от тази, за която копнееш. Ако понякога се виждате с този човек също утежнява положението, защото така пак се сещаш за него и чувствата се връщат.
Никой не може да ти помогне, освен времето и преднамереното прекъсването на всякакъв контакт с него. В началото ще ти е трудно и ще му преравяш социалните мрежи, за да видиш какво прави, но съвета ми е да си наложиш съзнателно да не го правиш.
Друг съвет не мога да ти дам. Ако отидеш да му се обясняваш... може да стане нещо, но по-вероятно е да стане по-зле. Но има шанс, защото за единия секс мъжете сме винаги навити... но за чувства, едва ли. А се съмнявам, че ти търсиш точно това.
Поне опитай с прекъсването на контакт, защото иначе ще разрушиш здравето си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker