Как да свалям 4 ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да свалям 4 ?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1635 пъти
Здравейте. Напоследък забелязвам, че момичето, което ме отряза започна все по - често да ходи с едно друго момче, също от моята група - през прозорците ходят често заедно, прибират с заедно(е, те живеят горе - долу в една посока), на мероприятия започват да идват и да се прибират заедно. Още не се държат за ръце, прегръщат или целуват, но като нищо и тези неща могат да стане. Уж това момче казваше, че няма да се жени и да има деца, но незнам дали не беше на шега. Аз сега се тормозя, дали на мен не ми отказа заради следното. Една събота, още преди да я поканя на среща, аз, тя, по - горе споменатото момче и други двама състуденти - момче и момиче, ходихме по Витоша. Когато трябваше да слизаме по едни камъни(в района на Камен дел ), аз малко започнах да се чудя как да вървя и слизах по - бавно и предпазливо, отколкото тя и двете момчета. Иначе се изкачвах по бързо от нея, но дали не се поизложих, че съм страхлив и заради това после да не ме иска? Обмислям да предложа на нея и останалите, които бяха някой път да се изкачим от Златните мостове до хижа Алеко по Морените или обратното, като слезем по тях, за да се реванширам. Вие как мислите? Моля редакторите да одобрят историята, имам нужда от мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: e33e5e1ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До колко мислиш да ги докараш? Ще успееш ли да се вместиш в "Как да свалям 10"?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9e00a4b759
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти защо не пишеш в една тема?И какво очакваш от хората?Да ти дават съвет как да ходиш до WC ли?От това,което си написал е пределно ясно,че си толкова сдухан,че напълно нормално е тя да не ти обръща внимание.И няма и да ти обърне занапред!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e393709c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да да! Абе бро ти сериозно ли? Я се стегни все едно гледам някакъв 10 годишен фарфалак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7783bde312
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова смотана тема, че няма да си правя труда да ти отговорям!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fd389de78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Извинявай, доста си инфантилен. Единият ден си слизал по-бавно и за това пак трябва да идете на Витоша, за да се реваншираш? ! Никой не функционира така. Никой няма да направи тази логическа връзка. Изглежда, момичето не я привличаш. Защо се чудиш още как да успееш при нея? Насочи си усилията към друг обект. И да, след като се мъкнат заедно, имат някакъв интерес един към друг. Никой не си прави труд за нещо, ако не получава наградка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 11be2d25d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Очаквам с нетърпение, следващия сезон. „Как да свалям 5” „... 6” „... 7” и тн тн... Очаквам ново развитие в сюжета, например трилър или психотрилър, но може и комедия... да не кажа - пълна трагедия... :))))))

Пич, не се занимавай с мадами, които не те бръснат. За връзка си требват двама, разбираш ли? Все някоя ще те хареса и теб. Споко.

Успех. Излез на разходка, пред компа няма мадами. :))))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 53a603ed1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма човек, който специално да е следил колко бързо си слизал на похода. Ако слизаш бавно - слизаш бавно и толкова. На никого не му пука, стига да не си с 2 часа закъснение и другите да е трябвало някъде да те изчакват, но дори и тогава не им пука. Теб като малък са те наблюдавали родителите ти или някой друг авторитет и са ти давали оценки за представянето ти в различни маловажни ситуации, съответно ти така правиш и си мислиш, че и другите хора така правят. Не е така.

Нямаш връзка с реалността... Забрави за момичето, поне засега. На теб ти трябва реално общуване с други хора, реални хора. В реалния живот. За да добиеш представа как да общуваш с другите и си вади изводи от общуването, което водиш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2166a9a8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ее то пък един човек да не отговори спокойно! Ами затова е сайтът, хора с проблеми ще пишат. Не може всички да мислят или да се изразяват като вас. Примерно и аз не правя връзка с другите теми, но все нещо може да се каже и тук. Авторе, виж, щом се е случило така и си бил неуверен, не предлагай нещо подобно занапред, освен ако наистина не си падаш по походи и т.н. Би искал да я впечатлиш, затова избави се от излишния стрес и предложи занимание, което ти е приятно, където ще си в стихията си. А що се отнася до отношенията и с другия, номер 5 е прав за интереса, но може да не става дума за нещо лично, а за друг тип изгода (обща работа, хобита). Това вече ти ще разбереш, но естествено имай предвид и вариант, в който се сближават и помисли доколко си струва да продължиш, щом веднъж те е отрязала. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a1284ce110
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Значи първо качваш и после сваляш - просто е ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ad11a82822
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пичага, искам да ти помогна, но това тук няма да стане. Трябва ми повече инфо за теб и момичето и не само.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c9a3f5fe92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   "Уж това момче казваше, че няма да се жени и да има деца, но незнам дали не беше на шега."
-Защо това да му пречи да си има гадже? Човек само с цел женитба ли се сваля с противоположния пол?
Не знам се пише отделно, моля.

Относно слизането: ако аз си падам по теб и ти слизаш по-бавно от всички, ще си кажа: "Колко е умен и внимателен!" Ако слизаш бързо: "Колко е бърз!", т.е. няма значение какво правиш, а тя как го вижда. Съжалявам да ти го кажа, но явно момичето предпочита другия.

Отдръпни се, за да не те помисли за откачен и да ти се съсипе репутацията.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 296bacc7a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторът е. Номер 11. ако искаш да ми помогнеш пиши във фейбук, ***, на профилната снимка, където има една възрожденска къща, това съм аз.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 985a9373af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Има един форум f-bg.org там има един психар, който не знам вече до кой номер докара своите разкази 'Сега си ми паднала' Последно като погледнах, беше част номер 19...
И той така като теб, само че е на възраст вече и е изперкал тотално, за теб има надежда, мисля :-D

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fdde00e136
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момче, в предишната ти тема съвсем сериозно и със съчувствие ти отговорих. Опитах се да ти помогна. Сега обаче, разбирам, че става дума за чиста психопатия. Хора като теб са опасни и за себе си, и за околните. Моля участниците във форума да не толерират нездрави поведенчески отклонения, защото насреща имаме младо момиче, което е обект на фантазиите на автора. Не го надъхвайте, защото не знаем какво може да се случи. А ти, приятелю, се опитай да осъзнаеш проблема си. Не става дума за това, че не можеш да "сваляш". Никой мъж не "сваля". Обикновено нещата стават по взаимно желание. Осъзнай това, че си склонен към обсесии. Нарича се Обсесивно-компулсивно (ананкастно) личностово разстройство. Прочети в нета за него и ще се разпознаеш. Лечимо е, между другото. И остави момичето на мира!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker