Семейна и адски самотна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Семейна и адски самотна!
преди: 13 години, 14 дни, прочетена 3621 пъти
Женени сме от 11 години! Имаме 11 г. дъщеря, но не се чувствам значима за моя съпруг! Той е в чужбина от 4 години! И през тези 4 г. лекувахме раните от една негова изневяра, коята аз и до ден днешен не успях да преглътна! Нещата не вървят, защото той все поставя условия било за смс-и, било за скайп! Все съм му идвала в повече! Мисля, че този брак няма никакво бъдеще. Доста си казахме, доста ме нарани, но незнам как да му кажа че ние вече трябвва да се освободим от този товар.

Той все се променя, когато аз започна да се карам! Когато усети, че губи почва и започва да се извинява, да казва колко ще се промени, но аз така и не видях промяната в него за цялото това време! Никога не съм му изневерявала, а съм доста красива жена! Исках да ме оцени, но уви!!! ... Останах си с верността! Но не мисля, че той го оценява. Мисля, че жените, който изневеряват са по- добре! Искам да съм щастлива! Искам да усещам, че съм ЖЕНА, а не нечия даденост!

Чувствата ми изхварчаха, празна съм, това е ад! Не искам да го гледам и на снимка даже. А той ми е съпруг- имаме дете! Хиляди пъти му казвам, че имам нужда от любов. Но той се присмива и все едно какво толкова! Имам нужда от съвети! Че кой не иска да е обичан- той се чуства такъв, но аз не... спокоен защото има красива, работеща, идеална майка, коята показва чувства! Как да го накарам да показва чувства- вече на нищо не вярвам! ПРАЗНА СЪМ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 14 дни
hash: 9c06918302
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз мисля, че всичко между вас е изчерпано. Незнам защо си простила изневяра, може би си била отчаяна и си го обичала и не си искала всичк да свърши... Жалко, че има намесено дете, поне за него се замисли..

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: d7503a407d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пък аз мисля, че трябва да почнеш да си "гледаш кефа":))
"Чувствата ми изхварчаха, празна съм, това е ад! " - ами направи промяна в живота си, щом не си щастлива. 4 години не си преглътнала една изневяра, защо пилееш още време? Той щом го е направил веднъж, то със сигурност е склонен да повтори. Още повече, че не е в България. Смятай :)
Всичко си зависи от теб за момента..

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: a9566b079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз мисля, че трябва да подадеш молба за развод, но обезателно трябва да се освободиш от тази горчивина и яд, защото като нищо ще ги принесеш в новата си връзка. Ще видиш, че имаш и ти самата доста ъгълчета да изглаждаш.
Първо си направила голяма грешка, че си се направила, че уж прощаваш изневярата, А НЕ СИ ГО СТОРИЛА, а вместо това си носила яд в себе си и си вгорчавала брака отвътре.
Сега е време да промениш нещо - първо се разведи, но после ревизирай и собственото си поведение, защото кавгите, ревността и стресът не са ценени от никой мъж.
Другото, което може да ти попречи за в бъдеще е нагласата, че един мъж трябва да задоволява нуждата ти от любов и т. н. Според мен, трябва да се научиш първо да живееш сама И ДА БЪДЕШ ЩАСЛИВА сама за себе си, да дадеш на другите любов и нежност, после ако получиш - да се насладиш и да бъдеш щастлива, но всеки мъж чувства, когато жената иска да му прехвърли вината за живота си, за нещастието си и бяга от такава жена.
Сигурна съм, че на мъжът ти дори да му дадат работа, толкова добре платена като в чужбина в твоя град, пак не би се върнал.
Не си мисли, че е останал с една изневяра - да не му се развежда, не му се правят театри, но пък не те взима вече насериозно не само като жена, но и като човек и партньор в живота - когато му викаш или крещиш, те игнорира и се радва най-после пак да може да замине, за да може да живее живота си без теб, докато ти се давиш в злъчта и омразата си.
За детето е 100 пъти по-добре да се разделите, отколкото да слуша караниците ви и взаймните ви обвинения. И двамата сте виновни за разбиването на този брак, но и вина нямате - няма я любовта, а и грешка сте направили с тази чужбина... мъжът ти може в началото да е отишъл да изкарва пари, но сега съм сигурна, че там му е по-добре от вкъщи - има си спокойствие, приятели и приятелки и най-вече - теб те няма там, което е най-важното.
РАЗВЕЖДАЙ СЕ веднага и гледай само напред, но вътрешно трябва да простиш и на него, и на себе си и да се сбогуваш със старото си аз, иначе и следващата ти връзка ще е същата, дори мъжът ще е подобен

Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 467149633e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не можеш да го накараш да показва чувства, той е безчувствено говедо. Просто подай молба за развод и бъди непреклонна. Да сърба, каквото си е надробил. Ти нямаш много време пред себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: e6a31b94fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Слънце грее, няма я луната
Пуша си самотен под дъжда
Режа си ноктите на краката
И се питам де е, де е любовта?

Ще взема да се гръмна със патрони за глиган!
Твърде съм красив за да живея сам!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e07c2b969e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всеки заслужава да е щастлив. Любов от разстояние не е любов. А ти си силна жена щом успяваш да гледаш дъщеря си сама. Търси щастието си, може би то някъде те чака.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: eb7f119194
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ЖАЛКО ЗА ДЪЩЕРИЧКАТА ТЯ ЩЕ СТРАДА НАЙ-МНОГО

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6928de2b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Помисли си само колко е кратък живота и заслужава ли си да хаби човек толкова нерви за човек които не му пука за вас? Дано да имате късмет и да знаете че -случаини неща в живота няма. Пожелавам ви късмет.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 59cac47f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз мисля, че трябва да започнеш да живееш вече. Ако нещата са наистина такива каквито ги описваш, то се получава така, той си гледа кефа, а ти живееш само за него и детето. Аз на твое място бих си търсила нещо странично, но не бих се развела, особено ако съпругът ти праща пари. Да, звучи гадно да го лъжеш така, но повярвай ми, когато усети че те губи, отношението му ще се промени коренно. понякога една изневяра може да ви спаси семейството. А и да не стане така, поне няма да си от тези жени, които търпят всичко в името на това, че щом са се врекли, значи трябва да е до гроб. Времената се промениха, ако при нашите баби е било така, то сега живеем в консуматорско общество. Бързо си сменяме, колите, телефоните, телевизорите, така и разнообразяваме с различни секс партньори например.
Още повече след като си го хванала веднъж, той вече е нарушил общия ви обет. В такъв случай с чиста съвест можеш и ти да постъпиш така. Знам, че звучи гаднярско, но пък аз не виждам нищо лошшо в това да се самосъхраниш когато някой те тъпче.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: aa04251d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това се случва когато простиш изневяра на брачен партьор - веднъж скъсан конецът, може да се завърже, но възелът винаги остава да личи!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cbd5173ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Проблемът ти е сложен и сериозен. Признавам ти, че не се чувствам достатъчно зряла, за да те посъветвам нещо. Един развод също е много тежко преживяване. Но си права - не заслужаваш такъв живот. Ако можеш да си го позволиш, разбирай чисто финансово, няма да е грешка да се разведеш. Дъщеричката ви е достатъчно голяма, ще разбере и ще те подкрепи. Не се тревожи за това. Другият единствен вариант е да водиш двойнствен живот, да си излизаш с други, да се чувстваш желана, все пак и той го е направил (доколкото знаеш, веднъж). Но, каквото и да решиш, важното е да не оставяш нещата в сегашното положение. Не го заслужаваш. Животът се живее веднъж и е кратък. Стига сме правили компромиси със себе си! Пожелавам ти успех!
Ж28

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c490c3781e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом е започнал да изневерява, спиране няма. Не се знае какво прави в чужбина и дали не ти изневерява пак. Изневяра не се прощава, доверието между вас е изчезнало и винаги ще има пропаст. Разведи се, успокой се и започни на чисто. Сигурен съм, че си една прекрасна жена и ще намериш своето щастие

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker