За какво са ви нужни жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111074)
 Любов и изневяра (26815)
 Секс и интимност (13062)
 Тинейджърски (21258)
 Семейство (5742)
 Здраве (8812)
 Спорт и красота (4512)
 На работното място (2710)
 Образование (6857)
 В чужбина (1472)
 Наркотици и алкохол (1025)
 Измислени истории (781)
 Проза, литература (1640)
 Други (16242)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За какво са ви нужни жените?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2675 пъти
Провокирана от една тема в сайта, също и от един въпрос в нея, искам да задам следния въпрос към мъжете.

За какво ви е нужна жена - съпруга/приятелка?
Обяснете, за какво търсите жените или жената с главно Ж, за какво ви трябват, за какво са ви нужни? Можете ли без тях или не? Обяснете защо.

И имайте предвид следното когато отговаряте.
Колкото по-елементарни нужни има един човек, има два варианта - или да е духовник ( човек отдал се на Бог, себепознанието, молещ се по няколко часа на ден, живеещ в истината, в Бога, в смирение и обич към хората ), или да е просто - елементарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 59d734a678
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Принципно нямам нужда от жена. Защо съм женен? Еми просто се влюбих. Не гледам от позицията на нуждата. Аз нямам нужда от жена по принцип, а от моята жена конкретно.

Иначе имам нужда от секс в чисто физически план.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 71ac38bd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ко казаА, ко?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 59d734a678
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми е по-интересно да видя какво мислят жените по този въпрос. И по-специално златотърсачките.

Защо един мъж д избере златотърсачка? И за какъв период от време да я избере? За какво му е аджеба на един мъж златотърсачка, която дори не е хубава? А и да е хубава колко време ще е хубава? До 30? До 35?

Ей това ми е много интересно да разбера. Как го мислят въпросните жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 822a199714
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Жена ми е нужна за следните цели: да ми прави свирки, да износи децата ми, да подрежда вкъщи отвреме-навреме, да носи дрехите които съм купил за нея.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a29d1a6b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не е нужна, но принципно за компания, споделяне, секс стига характера и да не е променен от феминизма и да не се идентифицира с "женски" каузи, позиции и нагласи. Какво търся? Търся еротиката, да ме привлича на чисто първично ниво, но това няма значение ако е досадница с претенции, кофти характер или не се чувствам леко и приятно в нейно присъствие.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: da6535205a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нужни са ми за да ми дават тон в живота, да ми казват къде и как да си харча парите или още по-добре те да ми ги харчат, да ме юркат за да им угаждам на капризите или просто за да не скучая.

Това е отговора, който вероятно иска да чуе авторката ;)

Дали е така - мъжете знаят ;Р

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1c433b1c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ако смяташ, че има само два варианта - да си се отдал на бог или да си елементарен, значи си турбо елементарен!

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 81ac696258
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Аз съм жена, но разбирам и другата гледна точка; просто съпругът ми е много откровен човек и покрай него успях да навляза доста навътре в мъжката психика. Говоря за базисни постановки, без значение от социалното и материалното положение на човека. Трябваме им, авторке, защото ни обичат. Тяхната любов обаче, не е като нашата. Те нямат нужда от фойерверки. Един мъж ще бъде в пъти по-щастлив да се просне на дивана пред телевизора с една бира и купа чипс и да гледа мача, отколкото да го стяга вратовръзката, докато преглъща мидите на организираната от нас на брега "романтична вечеря". Факт! Мъжете обичат секса, а затова им трябва жена. Но не секса, който ни е на нас в главите. Т.е. напълно не им пука дали имаме бримка на чорапа и дали сме си боядисали косата или не. Интересува ги, когато имат желание, да докопат топло тяло, което е наблизо. Също факт! Мъжете са хищници-ловци. По цял ден се зъбят на другите обитатели на джунглата. Затова пък особено ценят родната пещера. А в пещерата властва жената. Значи трябва жена. За да имаш хубава, топла пещера, където да събереш сили за следващия лов. Мъжът е благодарен на жената за следните пет неща: че го е оставила на спокойствие да си почине; че го е задоволила сексуално; че е сготвила вкусно; че се е оправила с децата; че му е изпрала дрехите. Всичко останало за мъжа са подробности от пейзажа и те не са много важни.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5d314ded14
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Не не ми трябват, наситил съм се на боклуци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8c27a386fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За полов нагон не сте ли чували? Така ни е устроила природата, жената е нужда, за да се получи чифтосване и продължаване на живота. Който има късмет да случи на сходна душа, продължават съвместно да живеят, но по често след чифтосването и след раждането на децата, повечето двойки се разделят, както става и при животните в природата. Всичко е игра на хормоните, Бог дал, Бог взел. А това любов, и то вечна, това са бабини деветини. Първоначално има само симпатии породени от хормоните, после идва отрезвяването и помъдряването! Кои са по губещи, форумите го показват!

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7ffb95ef28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За какво мислиш? :) То си е биология, бе ахахахахах

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 352267452a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   За какво са ви нужни жените?! Абе, ние да не сме мебели, че купуваш, ползваш и като ти стане излишно хвърляш? С такова отношение ясно е защо е пълно с теми "не мога да си намеря приятелка".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 38a0b50cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Първо за да се родя е трябвало жена на баща ми. За да се роди синът ми, ми трябваше жена на мене. За да имам внуци на синът ми му трябва жена.
Ние мъжете нито можем да се родим без жена, нито можем да раждаме. Ето затова от реброто на мъжа Адам Господ е сътворил жената. А тя жената чрез размяна на секс срещу храна е изобретила семейството. И така е от панти века. Срещу 100% жени обаче не стоят толкова мъже. Като се махнат гейовете, джендърите, зависимите химически, ментално и алкохолиците и други с физически проблеми остават около 50% годни мъже. Затова феминизма е обречен. Чрез еманципация жената заема мъжки работни места, но това я прави още по-натоварена и бързо амортизируема. От друга страна жените почти не работят дейности произвеждащи национален доход, а само такива, които преразпределят изработения от мъжете доход. За да има заплата за жените, просто на мъжете се плаща половинанта от това, което са изработели. Така освен с природно зададените функции на жените, те се занимават с безброй несвойствени, ненужни и дори вредни дейности. Това става за сметка на читавата 50% част от мъжете, на тяхната физика и психика.
Мъжът и жената по природа не са равни. Равенство и равноправие има само в парламентарните закони, продиктувани от феминиско-еманципатични причини и….. задгробния живот. Но не и в природните.
Обикновенно жените са тези, които от мъж с душа на мишка могат да направят лъв. Също обаче е вярно, че именно жените от най -добрия мъж на света с поведението си могат да го превърнат в алкохолик и дори домашен насилник.
Жената е призвана да служи и подкрепя мъжа!
Жени изберете правилния мъж, комуто да служите и подкрепяте с вашата тактика за постигане на неговата стратегическа цел! Винаги мъжът трябва да е пръв в нещо. Само така ще бъдите пълноценно щастливи. За пълноценен живот спазвайте винаги долните два постулата!
Чл 1. Мъжът е винаги прав. Чл 2. Ако мъжът не е прав, прочети Чл 1.!
.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1f3cdd52dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 1 много ми харесва как мислиш!
Аз като жена мога да се опитам да отгатна какво искат мъжете от една жена.
При първа среща според мен мъжа търси единствено физическо привличане. То дори не се търси а се усеща. Мъжа има нужда от жена която да му погали мъжкото его, да го накара да се чувства мъж.
В по напреднала възраст, след 35 мъжа осъзнав, че вече не иска да е сам и търси освен физически партнъор, така и духовен.
Да изкажа и женската гледна точка.
Както мъжа така и жената има нужда от мъж, който да гали женското и его, да я накара да се чувства значима, важна и красива. Подсъзнателно жената избира партнъора си по финансовото състояние, защото е заложено тя да мисли за семйство много по- рано от мъжа. Подсъзнателно една жена избира мъжа си по това, дали той ще може да се грижи за семейството си. Наречето го златотърсачество ако искате. Всеки има различни нужди.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c67c2922dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Друго си е като се прибереш от работа да те чака жената вкъщи. Да се льопнеш на дивана и да има кой да ти донесе бира пък докато я изпиеш вечерята готова. Събота и неделя понеже не може да се траете и да не се карете тя ще почисти докато си пия бирата, ще изпере докато пия втората, ще дремна докато жената приготви вечерята. Що съм с нея? Мързи ме да зарибявам друга, а тя що е с мен? - ми няма от кого да се оплаква ако не съм до нея

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e2193f0898
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   16, да, обаче това, че мъжа е финансово стабилен изобщо не означава, че може да отгледа поколение. Може просто да е кофти баща. И обратно - може да е беден, но да е добър баща. Отделно финансите не зависят само от личните качества. Може да е мутра и пак да е богат, а може да е умен, но да плаща дълговете на родителите си примерно. Или да е богат наследник, но пълен лентяй.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2d6ac8e48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Жената е създадена да създава живот и да го отгледа. Това е нейното предназначение, а на мъжа да осигурява издръжката на семейството си. Поемаш отговорност, намираш жена, правиш деца, за да си осигуриш старините с тях и между другото можеш да ползваш жената за секс, свирки и т.н., колкото да не е скучно. След което умираш и точка. Просто е.

М25

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c504dc47ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   15, браво бе! От толкоз напъни тук в сподели.нет, ти напрактика си признал (най - после), че жените управляват всъщност:
"Обикновенно жените са тези, които от мъж с душа на мишка могат да направят лъв. Също обаче е вярно, че именно жените от най - добрия мъж на света с поведението си могат да го превърнат в алкохолик" или да допълня - мишка :)
Иначе да, мъжете и жените не са равни. Жените живеят за да се наслаждават на съществуването си, а мъжете - за да вършат тежка работа и като цяло да служат ;-)

А вече за размножаването - ами това си е личен избор за всеки човек. На който не му харесва този факт (подозирам теб 15 ) да легне на земята и да започне да рита във въздуха от яд и гняв, или пък да се алкохолизира... ;–) Или най - добре и двете неща :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6644f53511
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Да ми пилят нервичките, как иначе :Д

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e1a88e2e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Аз съм мъж на 25. Единственото нещо, за което наистина ми трябва жена е да ми роди деца, които да гледам/е. Иначе реално погледнато не ми е нужна за абсолютно нищо. Всичко останало е догми и норми, които са въведени от обществото.
Нито ми е нужен брак, нито нищо. Мъжете не са създадени, за да бъдат във връзка. Те трябва да са свободни и да следват целите си, а когато се появи жена, стават под чехъл и всичко се обърква.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 47c9a01fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Н9, много примитивно казано, имай предвид, че не живеем с каменната ера. По това, което пишеш съдя, че нямаш много опит с мъжете(и с хората може би) и не си наясно с мъжката психика, защото психиката на всеки човек е различна, примерно, аз нито гледам мачове, нито бия бира.

По темата, някои хора имат нужда от повече интимност, други не чак толкова, затова казвам, че всичко е индивидуалнои не може да се генерализира.

П. С: виждам, че има много измислени теми и съветвам хората, които ги пускат да уползотворяват ценното си време по друг начин(като се има предвид, че има хора, които им четат темите е пагубно за много хора, че си губят времето по този начин), защото от толкова четене на статии за мъже и жени и не само ви са промили мозъците, а и чак им вярвате на простотиите, които пишат, а тяхната цел е да правят пари от вас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bed3cb0dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   За секс. Иначе за разговори и яки моменти си имам приятели. През живота си не съм научил нищо от жена. Само съм натрупал опит да ги разпознавам и дс не си причинявам главоболия с тях. Едно време се тръшках, как другите имат приятелки и какъв неудачник съм аз, а сега се смея на тогавашната ми тъпотоя. Днес не обръщам внимание на никоя жена и съм си ок. По чужбина са ми по-интересни жените.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 97907b21e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Секс и продължаване на рода.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bcf2d963b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Взимам под внимание примера ти с духовника и пак ти казвам:

Искам жена, защото ме кара, да е чувствам по-добре, когато съм с нея и се обичаме. Да, има секс, има компания, има някой, който го е грижа за теб, има някой който ти помага и подкрепя, но най-важното е, това да важи и за двете страни.

Ако някой иска, да живее като духовник, прав му път, но нека, не се опитва, да ми натяква, да живея като него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 38a0b50cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   22. Права си.Жените управляват, но не сами ,Благодарение на по-малобройната но добре организирана и дресирана джендаря, те унищожиха патриархата само за 100 години. Това обаче е бумеранг, който се стоварва вече на женските глави. Съвсем скоро ще има клиники за изкуствено подобно на кравите осеменяване и секс роботи до тоалетната на офисите в който работят. Не пренебрегвайте и ренегатите от своя пол, които подливат вода на феминизма. Също така депресиат котировките ви и обезценяват акциите ви на половия пазар. Отделно поради занимания със вредоносни дейности засягащи всички аспекти на живота, амортизацията е много голяма и бърза и трайността ви пада рязко. Използването на телефони и автомобили, който са по-умни от жените допълнително стресират вашето ДНК. Като резултат повечето жени не могат да гледат себе си самостоятелно, камо ли да изграждат семейства. В резултат деградация и обезценяване на жените, като достойни личности, злоба, сълзи и сополи повсемесно и …….колективна самота. Каквото и да правят жените последния човек на планетата, ще бъде мъж!

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5db7618505
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Жена съм и в момента, в който някой ми заговори за НУЖДИ получава директен бан
Не търгувам със себе си и не позволявам на такива хора да ме доближават, точка!
Това, че повечето гледат на себе си като на стока за покупко-продажба на селска чаршия не е мой проблем

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5a540b2b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Много добри включвания на номера 26 и 27.

По темата: Вярното приятелство го имам от страна на приятелите ми мъже, с които споделяме и приятна компания, и спортуване, а с някои от тях сме и съдружници и печелим хубави пари. Нито едно от тези неща през почти 40-те ми години никоя жена не е успяла да ми докаже досега, че може да ми ги осигури, както аз го правя от моя страна. Сигурно има изключения сред жените, но явно са адски редки. Младите българки вече не са като българките преди 20 години. Повечето се промениха като начин на мислене, трудолюбие, преданост, съпричастие. Познавам редица много достойни българки на по 50-60 години, но не мога да кажа същото за тези на по 20-40 години. Една жена може да ми даде това, което е извън онова, което получавам от приятелите си: любене и раждане.

Масовата българка (с изключения) сама се поставя с тази категория на полово употребяван предмет. Да, "предмет", защото криворазбраният феминизъм го възприемат в наивните си главички по егоистичен начин и той ги очука така яко в последните години, че те парадират с междукрачието си и открито показват, че съществуват, за да "чакат" от мъжа той да направи първата крачка за каквото и да било, той да влага време и нерви в ухажването, той да търчи подир жената, той да работи, той плаща за всичко, той да има кола, той да осигури жилището, той да води на вечери и почивки, той да поема инициативата, той да носи отговорностите на плещите си, той да пазарува, той да е по-високият с 20-40 см... Е, питам тогава: Какво предлагате в замяна, срещу всичкото това безкрайно искане и чакане наготово от ваша страна!? Нима срещу явното неравенство, в което поставяте мъжа, очаквате да получите равенство!? Къде са ви високите заплати, луксозните коли, апартаменти, воденето на мъжа по ресторанти и почивки, осигуряването на прехраната вкъщи, плащането на сметките, по-високият ръст, по-високото развитие в кариерата? И сега веднага чувам: "Ооо, ама аз съм жена - не може тъй!!!". Защо да не може? Нали искаш равенство? Ето ти го! Чукането си е чукане и е удоволстие и за двамата, така че не търгувай с дупката между краката си, а докажи, че наистина заслужаваш равенството, за което всеки божи ден драпаш и изтъкнеш като свое право!

Винаги съм давал свобода на жената да е отговорна и сериозна, работлива и вярна. Колкото и да съм внимавал при избора си, никоя никога жена досега не е показвала, че в дългосрочен план е отговорна, сериозна, работлива и вярна. В началото от нейна страна е било само умело заучено поведение, докато с течение на опознаването не лъсне истинският облик на нрава ѝ. Дори и от страна на мои приятелки (просто приятелки) и колежки, които уж минават за свестни, съм виждал всякакви тънки номерца. Не е важно какво човек говори или показва външно, а какво говорят постъпките му. Те може и да се отнасяли с мен добре, но помежду си са си погаждали номерца и са злословили, така че това достатъчно добре ми говори що за хора са в действителност. Между мъжете няма такова конкуриране помежду им и злословене зад гърба. Неслучайно толкова огромен процент от жените нямат истински приятелки и се разбират добре само с мъже приятели.

п.п.: Тук има една участничка, подписваща се с името на известна музикална група, Black Sabath. Редица хора я плюят, но мога да кажа, че много жени могат да вземат пример от нея за начина ѝ на разсъждаване, и то на такава млада възраст.

Труден мъж 38 (труден за лесните жени)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: da6535205a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Следваща тема - за какво са ви кинтите като нямате жени :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9f3894603b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   М45. № 13 го е казала. Браво, добре е усетила нещата.

Мъжът е благодарен на жената за следните пет неща: че го е оставила на спокойствие да си почине; че го е задоволила сексуално; че е сготвила вкусно; че се е оправила с децата; че му е изпрала дрехите.

Сега като се замисля как е при мен по точките:
- само мрънка и е постоянно недоволна;
- секса отдавна е мираж, та сексуалното задоволство е пълен абсурд;
- само с децата се занимава, при това с доста съмнителен резултат;
- не може да готви;
- имам 20 чифта гащи, а днес сложих последните прани гащи, нищо, че имаме пералня и сушилня;

И какво излиза?! Аз съм егати ТЪПАКА!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 10882810cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Авторке,
В темата „Как да си намеря богат мъж? ”

Твоят пост под номер 47 е:

„Според мен тази тема е поредната измислена с цел провокация към празнословие и излишно бръщолевене. Но хайде и аз да не изостана от тайфата и да се изкажа.
Някой по - горе каза, че жената можела сама да си го направи богатия мъж. С това съм съгласна, но лично аз не виждам смисъл да се занимавам, защото е много по - смислено да влагам всичката си енергия в Себе си, а не да вдигам самочувствието на някой си там - това е било работа на родителите му, когато е бил малко момченце! Не може ти да си вече пораснал човек и да чакаш някоя да дойде да те гушка и гали по главичката и да ти обяснява, че можеш, че трябва да пробваш това и онова, да те държи за ръчичка, да те подканя и. т. н. и всякакви такива глезотийки - тези неща са само за малките деца. Слабите трябва просто да отпадат и толкоз, иначе се нарушава природата.
Всеки пълнолетен трябва да се научи да се оправя самичък, било мъж или жена. Стига глезкане. Точка.
Нека отрицателното гласуване да започне сега. ”

Просто те попитах, защо жена, която мисли по този начи е нужна някому?

Не се крий зад цялостния образ на Жената с главно Ж...
Като мъж, мисля, че с това мислене не се доближаваш до представите ми за жена, но мисля, че и доста жени ще се съгласят с мен... просто няма да се припознаят в този егоизъм.

Не съм си позволил, в никакъв случай, да поставям под общ знаменател всички жени! Аз дълбоко уважавам и почитам всяка жена, която не е забравила, че е нежно създание и зачита мъжът до себе си.
Вчера, като видях, че си пуснала тая глупава тема, мислех да я отмина. Стори ми се глупава и дребнава.
Но накрая реших да ти отговоря. Ей така. Понеже апелираш с възмущение и си склонна да поставяш диагнози...

И аз питам, не само мъжете. Питам всички в твоята тема:

За какво ми е жена, която мисли така?
На някой трябва ли му такава жена?


„... Някой по - горе каза, че жената можела сама да си го направи богатия мъж. С това съм съгласна, но лично аз не виждам смисъл да се занимавам, защото е много по - смислено да влагам всичката си енергия в Себе си, а не да вдигам самочувствието на някой си там... ”

Аз изразих мнението си. Останах с впечатлението, че всеки мъж, за теб е „някой си там”...

Задай въпроса си коректно. Не „За какво са ви нужни жените? ”
А „Трябват ли ви жени, които мислят само за „Себе си” и мъжът до тях е „някой си там”?

Ето ти елементарен въпрос от един елементарен мъж. :))))

Успех. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5ab1363132
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   За да се обичаме, как защо? :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f8fade1f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Понеже съм в зряла възраст, а и все още необвързан, жената ми е нужна само и единствено за секс, но и не всяка жена става за секс. Аз съм много придирчив, само като я погледна и знам става ли за секс или не. За компания или разговори много малко са жените които са желани за такива неща. По принцип жените са много ограничени и техните интереси са толкова елементарни, че просто са отегчителни. Нямам друга причина да съм със жена освен за секс. За интересни разговори си имам приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e350e40758
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Номер 34 ти наистина си егати ТЪПАКА!
Предизвиквам те да направиш един такъв списък и за себе си. За кои 5 неща жена ти трябва да ти бъде благодарна? Макар че, подозирам, че списъкът се изчерпва с "ходя на работа".
Но нека видим отговаряш ли на собствените си изисквания.
1. Кога за последно осигури спокойствие на жена си да си почине?
Сети ли се някога да и кажеш "Скъпа, ако искаш аз ще сложа децата да спят, ти излез да се видиш с приятелка, на масаж или др" или да прекараш една неделя с децата ви в Зоо парка, тя да си почине.
2. А ти кога за последно задоволи жена си сексуално?
Сети ли се, когато е уморена да и предложиш френска любов, да я погалиш, да я поцелуваш? Винаги, когато мъжът ми ми предложи "само да ме поцелува" след 3 мин. вече съм го поискала повече и от него.
3. А ти кога за последно заведе жена си на вечеря? Кога последно й сготви нещо вкусно? Сети ли се някога да и предложиш да си легне до теб, вместо да готви и да поръчаш пица?
4. А ти кога се погрижи за децата си? Кога ги заведе на музей, театър, кога седна да им почетеш, да поспортуваш с тях? Възпитанието на децата е резултат от работата на двамата родители и ако не участваш активно и съзнателно в процеса, нищо чудно резултатът да е доста съмнителен.
5. А ти кога се погрижи жена ти да се почувства красива и обгрижена? Подари ли й скоро едно цвете, едно бижу, направи ли и комплимент?
Защото номер 34 ако имаш такива ежедневни изисквания към жена си, трябва самият ти да можеш не ежедневно, но редовно да ги изпълняваш.
Просто няма как жена ти да се оправя изцяло сама с всичко вкъщи, с децата и с теб и после да е усмихната и нежна, докато ти оспорваш способностите й на домакиня и майка, а ти самият да не можеш да се погрижиш едни чорапи да стигнат до пералнята.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a6d2d746da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Като чета мненията на мъжете стигнах до следното. Мъжете искат жена само за инкубатор или просто секс заради довода, че нищо друго не могат да получат от нея. Всички други нужди ( и не няма нищо грозно в думата -нужди! ) те удоволетворяват посредством други начин. Приятели, работа, предмети, спорт. Аз обаче макар че съм жена не се очудвам. Неее няма да кажа, че мъжете са прости еднопластови нерези... Защото поне за половината ще е грубо направен извод. Познавам доста жени -плитки, матерялистки повечето дори не са прилично изглеждащи, камо ли красиви. Но всичките носят името " претенция". Познавам и други -успели, умни подържани- но пълен крах като майки или къщовници. Мъжете им просто предпочитат да умрат на работа или риболов само да не са у дом. Има млади и стари, и феминистки и върли феминистки. Аз самата съм жена минала през феминизма. Много ми трябваше да разбера каква жена точно искам да бъда. Сто пъти си чупих главата. Бях и мъжемразка. Сега съм доволна да съм тих пристан за мъжа си. Нямам нужда да се съревновавам с него. Егото ми не е по голямо от любовта ми. И съм щастлива. Жалко е момичета, че мъжете отговарят така. Но явно с доста кикимори са си имали работа и са решили, че всички сме такива. На мъжете ще кажа търсете си истински жени. Не могат да заменят приятелите... Не е и нужно. Но когато имаш точната жена до себе си ( дори телесно да не е в непрекъсната близост до вас)ще имате всичко което другаде с другиго не бихте могли да имате.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 65c09c6496
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Харесвам жените само защото не си падам по мъже, иначе са отвратителни-клюкарки и интригантки и само за пари мислят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 362330e45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   За нищо... Да утолят първичните си животински нужди... Навремето - за да продължат рода. В днешно време обаче един мъж е невъзможно да поддържа род, защото жена му ще му бие шута просто щото са си омръзнали, а детето им ще емигрира след 18 щото просперитет в Бг няма. Ако ще е само за биологичните функции, по-добре порно и проститутки. Да въртиш целият си живот около едната пишка ми се струва безумно (но факт, повечето го правят). И да, като кажете - флюбих се, точно биологична функция е, защото ако тая жена беше само с 5 години по-възрастна или носът и с 1см по голям, флюбването немаше да стане... Моля ви поне като мъже не се залъгвайте, за жените ми е ясно че са неспасяеми... Има изключително малко жени които са наистина подходящи като компания и приятели. С повечето не бих стоял в една стая, ако нямаха обраният на моя инструмент...

Аз съм на 35 вече, и за мен няма жени с главно Ж, защото съм минал през достатъчно да осъзная че такава няма. Жена с главно Ж има само тогава, когато социално и двамата сте задължени да бъдете заедно и да се оправяте като партньори каквото и да стане. Не че съм за старият тип брак до гроб, но в него виждам поне някакъв замисъл и рационалност пред това което е в момента...

Не знам защо си мислиш, че човек трябва човек да е краен, за да има крайно отношение към темата. Крайното отношение към нея е напълно рационално поведение в днешното общество. Определено помога, ако мъжът се е отдал на по-голяма кауза. Която не задължително е някакъв измислен бог (не че съм атеист, но има достатъчно акъл поне да знам, че всеки бог на който се кланяме е измислен). Един мъж може да се е отдал на духовна работа по много начини - или чрез работата която върши, или чрез работа над себе си да стане по-добър индивид (не казвам човек, защото донякъде това е обидна дума за мен). Така че като питаш нещо, по-добре преглътни първо съденето си, щото може да не си на нивото да го правиш...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f1cf2669c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Да 39...

Ето, това искат истинските мъже.
Радвам се, че макар и по трудния начин си стигнала до истината. А истината е, че жената ако е искрена, нещата могат да станат красиви... приятни... истински.

Сама си видяла, че феминизма е враг на човешкото щастие. Заблуда, измама... една безсмислена война, която носи само сълзи и самота на победителя...

Да, много кикимори са наранили безброй свестни момчета и много нерези са наранили безброй свестни жени...

Защото се злоупотребява с доверието... защото хората си помислиха, че без искреност могат да са щастливи.

Радвам се, че си намерила сили, да спреш безумната битка. Да не мразиш, да не вярваш на недостойния, да намериш тихия пристан до твоя мъж. Красиво е нали? Без парадиране, без шумотевица... Тихичко... спокойно... с правилния човек. Твоя човек.

Бъди щастлива. Търсила си и си намерила.
Само жена като теб би ме разбрала... Искреноста те е спасила. Нали?

Наслади се сега на плодовете. Бъдете здрави и дълго се наслаждавайте на обичта и топлината, която споделяте...
Желая ти щастие!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5a540b2b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Много красиви мнения от номера 39 и 43. Поздрави! :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 559e1d6263
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   42 - много би ми се искало жените да престанат да ви пускат и ще ти гледаме сеира. Тогава ще трябва да станеш или изнасилвач, или нещастен философ. Явно само като изгубиш нещо можеш да го оцениш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 210c7ce3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   За да дам на родителите ми внуци.
За да изпълня биологичната си мисия.
За да се радвам на семейство.
За да изживея всички онези итнимни и забавни моменти за една двойка.

После живота ми удари няколко плесника и ме накара да се осъзная.
Вуйчо ми беше зарязан от жена си след много години брак (и две над 20 годишни деца), номер 39 ми припмни че жените са просто едни повърхностни същества и заслужават неуважението от батките които получават.

От както спрях да се занимавам с жени записах образованието което исках, намерих добре платена работа и най - накрая сбъднах желанието си от малък да спортувам по начина който аз искам и да постигна тялото за което съм мечтал.

Да, постигнах тези неща и не ме е срам да го трия в лицата на жените защото го постигнах чрез шибан инат и мотивация.

Не заради вас.

Заради мене.

И знам че никога, НИКОГА няма да намеря жена която да ме оцени заради човека който съм. Дори когато започна нова връзка аз знам - аз не съм мъжът на живота й, просто е мой ред.

Е, достатъчно задоволителен ли е отговора?
Ще бъде ли достатъчно ако добавя, че майка ми се опитда да ме отгледа с идеалите, че винаги трябва да помагам на бъдещата си жена - в битови нужди и по прицнип, и никога да не я тормозя или да съм като комшията пияница дето биеше жена си през вечер и идвапе полиция 2 - 3 пъти в месеца.

TL;DR

Не пуша, не пия, тренирам и постигнах мечтите си от дете. Не да впечтяла X или Y жена, а заради себе си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a6d2d746da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   До 43 дай боже всекиму. Старая се да го предам на децата си. Имам момче и момиче. Това значи, че не съм нито на страната на мъжете нито на жените. Не ми е важно да съм отгоре. Важно е да сме щастливи. Аз и тои в любовта ни. Синът ми и дъщеря ми с техните половинки един ден. Найстина по трудния начин се научих. Но ако това е била цената да срещна моят мъж - така да бъде. Щастие ви желая.
39 :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a6d2d746da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   47 здравей. Аз съм 39. Може би не съм разбрала но.... Звучиш ми като мен по времето в което се изживявах като феминистка. Да знам че си мъж. Но думите ти са като лозунг. Съжалявам за възпитанието от майка ти. Мислела е че те учи на добро. Забравила е да ти обясни колко гадни кучки могат да бъдат жените. За това казах, че аз не съм на страната нито на мъжете нито на жените. Не уча сина ми да е чехльо, а дъщеря ми да върти брадвата. Няма да ги уча как да са удобни естествено. Отплеснах се. Ако ти е добре без жена -хубаво. Но недей да си толкова сигурен, че никоя няма да те оцени. Знаеш ли аз не бях срещнала любов истинска. И всички неща в живота ми казваха че такава няма. И приятели и роднини ми казваха че това моито е болен идеализъм... Но се оказа че намерих Човека. Тои е противоположност на мен. Но господи с него всичко е пълно, цветно и съвършенно. Недей да си толкова убеден, че няма такава. Има я. Още не си я срещнал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1cba7ea975
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Всички тези разсъждения за феминизма... знаете ли как е в "по-развитите" страни? Имах сериозен приятел, очаквах да ми предложи да се оженим. Вместо това един ден се покри и после ми писа, че не му е изгодно да бъде с мен, т. е. че не съм добра партия. Също като счетоводител на живота си ми отряза най-безсрамно и безскрупулно.

В уж емоционални отговори пишещите правите груби изчисления за ползи и вреди. Това е така, защото живеем в един исторически отрязък от време, в един край на света, в който времето е замръзнало и изглежда непоклатимо спокойно, без притеснения за утрешния ден. Заплатата идва всеки месец, къщите и апартаментите са постоянен и сигурен актив, социалния ви статут е на свободни хора и обществото няма сила да ви осъди. Всичко това е илюзия.

Как е било допреди 200 години. Не знаеш дали ще имаш храна и дърва през зимата. Не знаеш дали няма да те извикат в армията да защитаваш нечии интереси, благородникът или като при нас агата си искат своето, че понякога и прекаляват, разбойници нападат неочаквано, къщата ти е построена без бетон и тухли, което означава, че всяка година трябва да се ремонтира, за да имаш покрив над главата си, болести избиват животните и децата, родителите ти нямат пенсия, а и няма здравеопазване, така че още на 60 вече са негодни за работа и имат нужда от грижи, ако доживеят, децата играят волно навън и всъщност никой не се занимава да ги отглежда, но и без това ти не държиш да ходят на 100 вида частни уроци, за да стане детето ти господар на света.

Извинявам се, че стана доста дълго, но няма как... Представите за живота на съвременния човек са изкривени през призмата на индивидуализма. За да кажеш: "Нямам нужда от жена, мога да се оправям без нея, а феминизмът през последните 100 години е.. майката на отношенията", означава че въобще не си в час с реалността и че си завършен егоист, също толкова, колкото и феминистките. Човекът не е самотно, а социално същество и се нужаде от семейство, както различните животни от стадата, глутниците, прайдовете и т. н. Промити са ви мозъците, че всеки от вас е специален, че е нещо, което е от особена важност. Така са ви възпитавали родителите, училището, изкривеното общество, застинало в илюзията на спокойствието и стабилността. Истината е, че всички ние не сме никои, че сме безименни, просто брънка в системата и няма абсолютно никакво значение дали ще съществуваме, за да съществува системата, която също е толкова маловажна като индивида, защото и без нея Земята ще продължи да се върти, а Слънцето да грее.

Това е.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 210c7ce3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   До 49 от 47

Ами честито. Феминистките ти усилия на теб и още от твоя вид са дали плод в модерното общество.

Сега за да имам давност на социалния пазар трябва да отговарям на X, Y и Z изисквания, които естествено няма да ми бъдат казани в лицето, но са там на заден план, плюс невероятните малиумщини "оо ти не си тази зодия, няма да се разбираме. " Сериозно, кокло тъп трябва да си, за да вадиш заключения от зодията на човек. Кога ще умря и тази женска простотия?

Разбираемо е всеки да има изисквания, аз не съм против това. Не очаквам всеки да хареса учителката ми по математика когато бях ученик, ама за вас все нещо не е достатъчно, а на мене все по малко ми се занимава да си губя времето и да бъда размотаван нагоре - надолу. Не ми трябва жена за да се изхранвам, да бъда изпран или изгладен.

Искахте независимост - на ви независимост.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f1cf2669c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Номер 50,
Този човек, когото описваш, „счетоводителя” е просто една путка непоръбена - не мъж.
Друго да ти кажа, мое мнение. Всеки е важен и уникален на тоя свят, няма маловажни и незначителни хора. Другия голям съюзник на цинизма е нихилизма. Човек, когато си прави сметките без кръчмар или когато се раздава неразумно, рискува да съжали за положените усилия и да започне да отрича всичко и да мъсти...
Да, интересна тема е, при един катаклизъм или война, какво ще се случи... Оставям това на въображението на феминистките...
Мисля, че ще е много разочароващо за тях.
Няма нищо лошо, да възпитаваш децата си, да мечтаят и да търсят щастието си. Лошо е, когато ги възпитаваш да търсят щастието си за чужда сметка. На времето през тоталитарния режим, хората казваха на децата си „Учи мама, за да не копаеш”. Все хитринки и хитринки... После конкуренцията в градски условия... Тънки сметки за бракове по сметка...

Загряваш ли, какво всъщност ти казвам? Говоря ти за липса на искреност. За успех, който не е заслужен и минава през лъжи и измами, който е винаги за чужда сметка.
Моето лично мнение е, че ти, дълбоко в себе си си знаела, че „счетоводителя” не е бил твоя човек. Просто си очаквала да ти предложи, защото си смятала, че му про/даваш достатъчно качествен „продукт” - твоята любов.
Лъгали сте се взаимно, но той се е оказал по-безкрупулния егоист. Явно е бил по-богат. Не ти се отворил парашута. Кофти.
Щастието е нещо, което виждат само и единствено искрените хора. Другото е взаимно изгодна сделка или благоприятно минаване на номера. Да, би могло да мине за щастие, но фалшиво и при изпитание се срутва, така бързо както е дошло.

Жените са прекрасния пол. Имат много по-голям избор и влагат много по-малко усилия за една връзка. Така ли е?
Каква мотивация да има един мъж, когато знае, че трябва да се „бори” с цяла чета конкуренти? Той излиза на среща с теб, трябва да се прави на маймуна за да ти е интересен, сядате на заведение и телефона ти звъни, месинжъра и вайбъра ти през минута писукат... Накрая си плаща сметката чинно, че е бил на среща с теб и... всичките ти ухажори, които са те търсили.
Какво му остава на бедното копеле?
Да лъже, да обещава, да се прави на шебек. Само и само да има „любима”...
Лъжи, измами, претенции... Не става така. Просто не става.
Отсъствието на искреност се компенсира с мимолетни изживявания, които свършват и после рев, самота, озлобяване...
Народа е казъл: Не е луд, който яде баницата, луд е който я дава.
Лудост е да даваш на неискрен човек. Да, егоиста до голяма степен е подъл, защото те ограбва, но лудия е даващия.
Криво разбраната добрина е лудост, привличаш като магнит подлеците.
Искреноста е нещо, което не струва нищо, но всички я обичат и желаят. Всеки се радва като я види и с охота иска да се възползава от комфорта който предлага, но без ответност...
Като в оня филм, където се разби един кораб натоварен с цигари „Малборо”. Рибарите хукнаха с лодките да грабят десетки хиляди кутии плуващи цигари... Помните ли го?
Всеки иска да си има работа с искрен човек. Всеки търси искрения, да се оплаче, да се посъветва... Всеки иска да заграби времето на искрения човек... Но не всеки отговаря със същото. Хайде, признайте си. Всички искате да сте на кяр, на далавера. Да вземете повече, а да дадете по-малко. Това искате и какво се получава? Кой да покрие тоя дефицит? Как всички да са на печалба? Няма как. Някой трябва да бъде обран... ограбен.
39-49,
Да, много гадни кучки могат да бъдат жените. Също бих ти казал, че и мъжете могат да бъдат много долни копелета.
Казах ви и пак ви казвам, че не е характеристика на пола или как било в развтите страни (Какви развити страни? ! С педали лестбийки и извратеняци? ! )
Всичко опира само и единствено в това - Хората да бъдат искрени.
39 е видяла за какво става въпрос. Видяла е, че феминизма е боклук, видяла е, че да мрази мъжете наред е боклук... Накрая е победила ината, злобата, оная свирепа егоистична ярост и накрая се е събудила... Радвам се за нея. Колко наистина хора успяват???
Попитах я, кое и помогна. Предположих, че е искреноста. :)
Огорчения човек, по презумпция е добър, защото е дал... може би много... защото не е оценен... защото някой се е подиграл с добротата му...
Но, ако не вярва, че на света има и други като него, трудно ще се излекува.
Разбра ли авторке? За какво са ни нужни жените?
За искреност. За нищо друго. :))))

Бъди щастлива хитрушо. Иска ти се на аванта, ама няма.
И все пак искам да се събудиш от тоя кошмар и филм на ужасите. Събуди се.

Желая ти щастие, миличка.

Вечно твой „някой си там” :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 559e1d6263
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   50 - аз не мисля, че съм специален. Но е факт, че в днешни времена мога да се оправям и сам, без прайда. Затова се наслаждавам на свободата си, не виждам нищо лошо в това.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a6d2d746da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   До 47 от 49 -да знаеш така не можем да разговаряме. Върни се по нагоре в първия ми пост. Виж какво съм написала и ще разбереш може би. Аз си имам име. Но то не е феминистка. Залитнала съм в даден момент. Да ти кажа ли защо-от прекрасни мъже в живота си. Баща, дядовци, лелинчо.... а да и двама които ме изнасилиха. Е и? ! Да ме чу някъде да съм настроена срещу мъжете. Имах интелекта и сърцето да разбера и усетя, че проблема не ми е с мъжете. А само с неколцина които ме белязаха. И за лошо и за добро. Баща си дълбоко обичам, макар да опропасти детството ми. Не ти втълпявам че имаш нужда от жена. Нито проповядвам феминизъм. Но заради една бълха не се гори цял юрган. Това е от мен. 43 ме разбра -говоренето ми не е било на халост.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f1cf2669c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Да 54,
Разбрах те. Бъди спокойна. Аз съм 43.
Разбирам и наранените, които са объркани и ожесточени.
Няма как да не минеш през това. Остава ми надеждата да преживеят болката и горчивината....
Минал съм през това. Предавали са ме... най-близките, без нужда, без необходимост. Боли. Бунтувах се, измъчвах се, анализирах хиляди и хиляди пъти... Къде сгреших, какво сгреших, защо сгреших...
Сигурно съм си заслужил с нещо всичко това...
Както и да е. Изправяш се и продължаваш. Да, никога няма да е същото. Никога няма да повярвам повече сляпо. Никога.
Но трябва да се продължи. Не всички хора изживяват живота си в радост и удоволствие. Мнозина казват дори, че живота е несправедлив. И може би са прави. Кой знае? До някъде е така.
Опасно е да се ожесточиш и да загубиш вярата си в хората напълно. Може би, когато си изпатим ще сме по-внимателни.
То за живота няма рецепти... няма репетиции, няма гаранции, няма застраховки... Живот. Живееш го веднъж и това е.
Хора сме. Имаме нужда един от друг. Въпроса на авторката е продиктуван от раздразнение... от оня непримирим инат - Кой е по-велик... Глупости... детинщини.
Всички сме важни. От най-богатите и умните, до последния клошар който рови в кофите. Всички, абсолютно сме важни и имаме право на човешко достойнство, съществуване и... щастие.
Добрите и лошите хора, не са такива каквито са, заради пола си, а заради изборите, които правиме в живота си. Човешката личност става огледало на собствения си избор.
Някой смята да играе по правилата. Ок. Друг иска да мине по тъч линията. Ок.
И в двата случая няма гаранция за успех... Каквото и да разбира всеки под успеха си...
Успеха за вълка е кофти тръпка за агнето... ;)
Напляскаха се много теми вече - „Мъжете са гадняри”, „Мъжете са ужасни”... „Жените са... ”
Стана детска градина. Всеки огорчен и измамен, започва от опита си и емоцията, да се сърди и обвинява... Е, кой ще победи?
Кои са правите? Мъжете или жените?
Няма победител. Една безсмислена, изтощителна, безумна и нечовешка битка... Без победител. Битка в която поражението е за всеки, който я води... Битка в която, никой не иска да каже пред огледалото :

Аз не съм прав/а. Това не е реално. Правя се на отворен/а, но съм сам/а. Къде сбърках? Защо не съм щастлив/а, след като съм толкова прав/а? !

Сбърках...

Когато разбрах, че ме мързи и исках на готово всичко. На всяка цена. Изисквам го безкомпромисно и настойчиво. Разбрах, че ако лъжа, мога да си спестя една камара неприятности. Разбрах, че няма кой да ме накаже, ако не играя по правилата. Разбрах, че мога да си тръгна по всяко време, без да давам обяснение... Разбрах, че само аз съм най-важната личност. По-важна от всяка друга личност. Разбрах, че другите личности мога да ги използвам, по всякакъв начин и с всички средства, безнаказано, стига да поискам и ако се получи. Разбрах, че ако не „уважавам” и „ценя” себе си, другите също няма да ме „уважават” и „ценят” (В еднопосочна интерпретация и посока - към мен. Предимно. ) Искам да вземам, без да давам. Искам от всичко, най-хубавото и по много... Веднага. Разбрах, че номера минава, а щом минава - защо не? Разбрах, че следващия орган, който еволюцията трябва да премахне е съвестта. Така ще се улесни повече естествения подбор... Разбрах, че не ми пука кой плаче, стига това да не съм аз...
Разбрах, че имам права, които не изискват задължения.
Разбрах, че Бай Ганьо е визионер...
Разбрах, че Пепеляшка е хитруша и прави тиквите на БеЕмВе-та
Разбрах, че Дядо Коледа ме изнудва...
Разбрах, че Мечо Пух не е прав и лъже хората... :)

Или пък не сбърках...?

За какво са ви нужни жените?
За една споделена искреност... нито повече, нито по-малко от това. Също толкова, колкото са ви нужни и мъжете. Но без искреност, въпроса ти си остава риторичен, безсмислен... и болезнен.

Дано получиш някога правилния отговор на въпроса си. Още повече, отговора, който би ти харесъл. Може би моя отговор? Или не? ;)

На дамата, която държи на Себе си
от
Някой си там

Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker