За какво им е на жените мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За какво им е на жените мъж
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3192 пъти
По аналог на предната подобна тема. За чий ѝ е на жената мъж? Какво толкова ще стане, ако е сама? Аз обаче ще задам и втори въпрос - защо смятате, че вие сте необходими на мъжа? И ще се радвам на втория въпрос да ми отговорят и жените търсещи богати мъже. Някои искат непременно богат мъж, оплакват се, че им връзват само бедняци като в онази тема, но защо в крайна сметка смятате, че богат мъж би избрал точно вас, за какво сте му нужни, че да избере вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 40def51d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените избират до 30 ... след това НИЕ избираме , приеми го :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1c1bd9af54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен мъж не ми е нужен. Но предпочитам мъжката компания пред женската. Искам мъж, който да е уверен в себе си. Не е нужно да е богат, важното е да не е комплексар дето само завижда на разни други мъже, говори как са наредени, мутри и най - различни такива негативи, обвинява правителството и държавата за неуспехите си и изобщо само пръска негативизъм за какво ли не още.
Също искам и мъжа който е с мен да е с мен, защото иска да е с мен, а не защото съм му нужна.
Досега не намирам такъв, и ако в крайна сметка не намеря такъв, какъвто искам ще си стоя 'стара мома' или както там го наричате, не ми е проблем. Всеки има право да влага енергията си както, за каквото и за когото желае.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 76d1d01c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Никога не съм си търсила мъж, нито съм имала претенции за имотното му състояние. Като се случи да се влюбя, цялото ми същество копнее за въпросния, та затова ми е той. Смятам, че ако някой мъж е с мен, аз правя живота му по-цветен, давам му любов и съм интересен събеседник.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b11fb86d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мнението ми е лично, нищо не обобщавам с него. На мен мъжът ми трябва, за да го прегърна, целуна и обичам; да бъде моят най-добър приятел, да споделяме и доброто, и лошото; да зная, че каквото и да се случи през деня, у дома ме чака любов и силна ръка, която ще ме подкрепи. Трябва ми, също така, заради моментите, когато погледът му говори: ти си единствената за мен, а моите очи отвръщат: прекрасен си, любими! Надявам се аз да съм му необходима за същото. Останалото е организация на социалния, професионалния и битовия живот.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8b913bd7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Зависи от това как една жена възприема това, че е сама. Но въпросът е че много от жените трудно приемат самотата за разлика от мъжете и особено след определена възраст, да не говорим и за биологичния часовник… Нйяои мъже също не приемат добре това, че са необвързани.
Би било хубаво за една жена да има мъж, който да я обича, да я защитава, да я подкрепя, да я прегърне в трудните моменти или дори да няма такива, просто да я гушне. Не казвам, че една жена не може тези неща сама, просто е друго, когато до себе си има мъж. Друго е да се чувстваш жена до мъж. Колкото и да се говори за равенство между половете, силата на една жена е в нейната слабост. Някои жени могат да ме нападнат, но това е моето мнение. За мъжете би било хубаво да имат жена, поради подобни причини - да знаеш, че тази жена те обича, че е зад гърба ти в трудните моменти, че се грижи за теб. Може би имам прекалено романтични виждания за нещата…


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1a99167cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Да кажем, че никой на никого не е нужен, ама си е друго да искаш и имаш един определен човек.
Признателна съм на мъжете. Вярвам, че двата пола са различни, за да се допълват на всяко ниво. Към мъжете има куп стереотипни капризи- да е джентълмен, да изкарва много пари, да може сам да гледа семейство, да е силен, да е умен, да е работлив, да е емоционално издръжлив... и т.н. Глупаво е. Обаче много ми харесва, че приятеля ми носи тежките торби. Не ми е нужен като товарно магаре, ако трябва и сама си ги нося, ама си е друго да ти помогнат. Той стига продуктите на високите рафтове и не ми се налага да се катеря по столове. Той убива хлебарки, защото ме е гнус от тях. Той ме търпи. Ядосва ме, да, понякога ми се иска да го замеря с нещо тежко, ама кой ще ме ядосва, ако не той? Приятеля ми ми трябва, за да не живея твърде спокоен живот. Винаги мога да си направя инвитро и да родя дете, обаче, ако нямаше мъже на този свят, нямаше да съществуваме на този етап. Трябва ми мъж, за да имам дете. Трябва ми мъж, за да ме балансира, да ме държи на земята и да ме разсмива в крайно емоционални моменти по време на филм. Трябва ми мъж, за да правя секс. Трябва ми мъж, за да не бъда самотна старица един ден. Мъжете са по-силни физически, те са забавни, те са 50% от създаването на нов живот, те са част от гените, които ще носят децата ни. За нищо не ми е твърде нужен мъжа. Аз не съм нужна на мъжете. Всички сме заменими и е време да си го признаем. Нямам представа защо моят приятел е избрал точно мен, всяка може да му готви, с всяка може да си легне, всяка може да ме замени чисто физически в ежедневието. Аз го избрах защото ме кара да се чувствам добре. Друго си е някой да иска точно теб, да се допълвате и да се чувствате добре заедно.
Човек, който обича би ли задал подобен въпрос?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3c241dd7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   На 21 съм. За забавление, споделени моменти. Такива неща.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dd009b98c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ми е нужен мъж.

Евентуално, за чисто човешко общуване.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eb6a40af62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Какво очаква аз от моя мъж? Като глава на семейството да бъде финансово стабилен и отговорен, да не ме приема за даденост (малките неща като комплименти, едно цвете без повод, една вечеря навън или просто разходка), тоест да не забравя с какво ме е спечелил. Много мъже спират да го правят след определен период от време. Със всичко изброено дотук ще даде чудесен пример на децата ни, да знаят как трябва да се държи един мъж. В замяна този човек ще получи насреща си жена, която го чака със сготвена вечеря, жена която дава цялата си любов, не го държи на сухо и го подкрепя в трудните моменти. Говоря за себе си, разбира се, няма как да се очаква всички жени да отвръщат по същия начин.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d1b0764ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много са ми интересни тези феминистки. Гордо пишат че са независими и самостоятелни, но виж ти Омъжени от 15 години и никога не живели само със своята заплата.
А тези които мъж не им бил необходим за да са щастливи, след е питиета им щарят очичките и си лягат с който е навит

Така... по темата-Природно ни е заложено да се събираме по двойки. И ние хората, и животните с изключение на охлъовите.
Ако те се чифтосаме-няма поколение, следователно след 100 години човешкият вид ще изчезне. С това приключвам теорията защо на практика се събираме и сме си нужни.

Ако задаваш този въпрос ти липсва дефиницията на термина СЕМЕЙСТВО.
Или си израстнала в разбито такова, или ти самата си разочаровяна от мъж и не си проумяла смисъла.
Ще ти отговоря моята гледна точка. Семейството е мястото, където се прибираш всеки ден. Грижиш се за всяка еденица от него и то ти дава опора и усмивки които те зареждат с енергия и смисъл да дойде утре.
Ако си сам-къде намираш смисъл? Не си ли пълен егоист? Не беше ли саможивост лоша думичка а хората поставени след нея заклеймени че са с лош нрав?

Защо съм му на моят мъж?
Защото когато се прибира уморен знае че. някой то чака, мисли за него и... съм му наготвила нещо вкусно
И предстани си той на мен ако се прибере по-рано. Взаимно полезни сме си за да направим ежедневието по-леко и ведро като се шегуваме. А нервите след работа изчезват след бурен секс с човека който обичаш.
Задълженията и сметките се делят на две. Не е ли яко да не плащаш всичко сам? Да си прибираш в студена тъмна празна къща? Или недай си боже на 30 при вашите?

И една много нашумала тема-Ако си имаш мъж -няма нужда да крадеш чуждите както се случва често и то именно от тези които пишат постове и разправят че не им трябвал такъв...

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a56c4755bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Жените сме по-силни и може да се оправяме и без мъже, но колко по-хубаво ще е ако имаш и една мъжка опора до теб, която да те подкрепя .. Мога да дам на мъжа до себе си цялата си любов, въпросът е там, че вече ,,мъже,, рядко ..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7f70c95401
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ами аз отказах мъжете. Повече минуси, отколкото плюсове, като теглих чертата - все съм в дефицит. Не, мерси. Имам си деца, работа, приятели. Още едно дете, още перални и мръсни чинии - ноу. Имам си кой да ми вдига кръвното. За цуни-гуни лесно се намира, но вече и това не ми е интересно.
Ж45

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 428005b184
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Имаше доста красиви коментари. Ама на думи. Дали на практика е така и дали авторките на тези коментари наистина живеят и практикуват тези неща за които говорят? Или в реалният живот нещата са малко по различни... А дали пък техните половинки ( доколкото такива са налице към момента) биха казали същото за това което получават реално?

Просто си мисля, не очаквам отговори, особено пък честни.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: df022b9b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До номер 1
Този глупав постулат где си го чувал?Действителността няма нищо общо с него ха ха ха

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8553dde06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Е как за какво ?
За да се хвалят на другите жени какъв мъж имат и те да им завиждат и да се изяждат от яд ;)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 39ef7df0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   И какво излезе? Нито на мъжете им трябва жена, нито на жените мъж. Да се чуди човек, как светът е станал седем милиарда души.

Подпис: някакъв си там средностатистически мъж

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ccda53764c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Жените искат всичко да е така, както те искат!
Проблемът е в това, че не знаят какво искат!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9fd3e5e39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 4, 5 и 6,

Много ми харесаха вашите мнения.
Толкова чисти и искрени ... Прекрасни сте :)
Номер 13, не се отчайвайте ... намерат се тук-там ... ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5605fe8006
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До номер 16

Пак ще си говорим.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5de9bd6f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   2, тоест не ти трябва сериозен с мнение. ок

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9ba8d8879f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Автора

Общо взето отговорите се въртят около нужда от това да бъде обичана, подкрепяна, защитавана.

Странно, но аз от повечето теми, които съм чел тук, оставам с впечатлението, че основното е пари и секс.

Или тук са писали друг тип жени, или нещо ми убягва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b528506562
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Нито мъжете, нито жените имат "нужда" от другия пол, в смисъла на оцеляване. Но всичко е много, много по-лесно и приятно, когато има с кого да го споделиш. А интимността, сексът, семейството, те не стават без друг. И от тази гледна точка, и двата пола имаме голяма нужда един от друг.

Какво бих могла да предложа на един богат мъж? На един богат мъж не бих предложила нищо, първо защото не държа да е богат, второ защото не мисля, че тези големите богаташи търсят наистина важните неща.

Но на един мъж бих предложила красота, внимание, уют. Подкрепа. Топлота и грижа. Страст и секс. Интелигентни разговори и чувство за хумор. Дом. Семейство и деца. И много други.

Една жена може много да предложи. Но на човек, който не иска и не цени тези неща, нищо не мога да предложа.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a37c0f847c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Защо ми е нужен мъжът ми:

- за да си го гушкам
- защото знае какво да прави като светне лампичката с гаечния на колата
- долива масло и разни течности в двигателя, зарежда ми колата с бензин, води я навреме да и сменят гумите
- вози ме и ме взима, когато трябва да отида някъде по-надалече (аз шофирам само на кратки разстояния и познати маршрути)
- идва с мен на лекар, когато се страхувам
- идва с мен за обувки или на пазар, когато не ми се ходи сама и ми помага да избирам неща, въпреки че му е досадно и мрънка
- ходим заедно на почивки (сама би ми било безумно скучно, а и не е забавно, ако няма с кой да споделяш)
- приготвя ми вечеря, когато аз съм уморена
- като съм болна излиза до аптеката и ми купува лекарства
- отива да ми купи шоколад, когато ми се яде, а ме мързи да отида сама
- развива капачките на бурканите
- носи тубите с вода
- гушка ме и ме успокоява, когато види че ми е мъчно или че не се чувствам добре
- мести мебелите и сглобява неща
- оправя ми компютъра, чисти вирусите и ми инсталира неща
- сам забелязва, когато ми е остарял лаптопа или телефона и се погрижва да ми подбере нов с хубави параметри (а и защото знае, че аз избирам техника по цветa... )
- сменя крушките
- приготвя най-вкусното месо на скара
- помни датите за полетите и пътуванията и пази резервациите
- като паркирам зле и не мога да се отпаркирам или пък се загубя някъде идва и спасява положението
- изслушва ме и забелязва като види че съм крива и нещо ми се е насъбрало и не ме оставя без да му разкажа, какво е станало
- готов е да се лиши от нещо за себе си, за да е сигурен че има за мен
- добър е
- разсмива ме и ме извежда, когато ми е тъжно или правя драми
- за да правим неща заедно
- за да ми носи раницата като се уморя в планината
- да ми дава якето си като не съм взела горна дреха
- да ме подсеща да се обадя на роднините си
- да ме балансира, когато на моменти съм прекалено асоциална или затворена
- да ме окуражава и да вярва в мен, когато нямам смелост
- да се сеща да ми донесе одеало или чорапи, когато види че седя недооблечена на дивана и кихам

И просто защото си го обичам и си е моят мъж и не искам друг.

За какво съм му нужна аз на него?
И аз това се чудя и даже го питам.
Не съм особено красива, не съм добра домакиня и не изкарвам много пари. Мрънкам и често правя драми, нямам слънчев и приятен характер, злопаметна съм и изобщо ако бях мъж не съм сигурна, че бих живяла с някой като мен си. Та нямам логично обяснение, но на него явно си му харесва.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d29b888a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   От повечето коментари разбирам, че все някой търси нещо да му се даде, да получи. Аз пък не искам момиче, което да чака нещо от мен. Нито пари, нито дори любов. Вие знаете ли какво е любов? Или обичате да сте зависими от нещо, да желаете него/нея, за да сте с удовлетворени чувства, емоции, желания? Каква любов е това? Не, това нещо е зависимост и притежание на едно или друго. Да, много характеристики на даден човек са важни, но докато традиционно хората подбират по всякакви и всевъзможни критерии човека за себе си, то винаги ще има недоволство, имитация и страдание от неуспех. И за двата пола. Иначе също изпитват пристрастия и чувства, не превъзмогвам лесно и не мисля, че съм силен като психика. Тоест отпадам от тефтера. : )

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 89e13c7e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз доста дълго време търсих подходящ партньор и дори тогава си мислех, ок ако не се получи към 34 тодини ще намеря някой който ми харесва и ще имам дете от него, без разбира се да го въвличам или да го информирам за това.
Срещнах мъжа ми преди около 6 години. Чувстам се по-сигурна, спокойна, знам че той е зад гърба ми. Харсва ми общуването по между ни.

Аз съм много против това схващане, че мъжът трябва да плаща всичко и не виждам нищо лошо в това сметките да се делят.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3d97289408
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   По принцип не ми е нужен мъж. Не съм обвързана и съм щастлива, водя пълноценен живот. Обаче любовта е нещо като десерт за мен, най-хубавото от живота. Може да си щастлив без любов, но с любов чувството на щастие е различно. Та мъжа не ми е нужен нито за пари, нито за да ми прави деца, нито за да ми разрешава битови проблеми. Дори не очаквам да ме обича както аз него, нито да ми прави предложения за брак, още по-малко очаквам да ми подарява разни неща. Просто другар който да ми вдъхва желание за живот. Човек с който да споделяме ценности, мечти и цели. Да го гушкам от време на време, да го целувам за лека нощ. Да го хвана за ръка и да усетя че не ми е нужно нищо повече, щом той е до мен. Много е важно той да е щастлив с мен.
Общо взето, сродна душа която да ме разбира и която аз също да разбирам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 93b66b3db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   По тази логика за какво са ти родители? Или пък деца? ! Що не си стоите сами наистина ако си задавате подобни въпроси, явно сте си самодостатъчни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 38cd200744
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   До 23, тя има симпатии по тия дето той ще хули. И на мен една ми разправяше, че не харесвала надути баровци и мъжете сами трябвало да си постигат всичко, пък се хвана с такъв дето е постигнал успехите си с любезното съдействие на татко си. Та, ето защо не ги кефи да им говориш против тарикатите и схемите. Важна е парата, не как е добита. Истината боли. После натоварваш ме, мрънкаш.. нз си какво. То и мисленето е полезно, мадам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9ac8c66c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Номер 26 ти имаш рая. Ако не го опазиш ще те намеря и ще ти скъсам ушите. Грижиш се и ти за него надявам се!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d98e984222
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До 26

Къде има такива роби, че да си взема 2-3 парчета?
Продаваш ли го?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 01e7193186
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От 23 до 31, и аз съм го чувал това. Едно казва, друго прави и трето мисли. Сигурно на пет съм попаднал такива. Все едно ги е раждала една майка. Кефят се и се подмокрят от теб, после ти казват: Ти просто не ми допадаш и не си за мен. как тогава си успял да я възбудиш, ако не си за нея? Нелогизми брат, нелогизми. После ще хареса някой смотльо и ще си каже "Аа, той е точно за мен" а дори не е привлечена и възбудена от него. Тоя филм знаеш ли колко съм го гледал. Най-забавното е, че единственият им аргумент срещу това са минусите отгоре.. друг нямат.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 40d1a201b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Нужен ми е, за топлина и обич, за моментите, в които се забавляваме и лигавим, за приятел, за любов, за семейство, за сродна душа..
Не ми е нужен за пари, защото имам собствена кариера.
Нито за единия секс, защото сексът в днешно време можеш да получиш от всеки.
Нужен ми е, защото той ме допълва, както и аз него.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd76ea46b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Номер 8

Притготви се да бъдеш използвана тъй като си плитка и проста като чинийка за чашка

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd76ea46b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   "Разликата между мечката и жената е че мечката те изяжда на момента, а жената те яде цял живот."

Стара руска поговорка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker