Другите жени ли са изперкали или аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Другите жени ли са изперкали или аз
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2578 пъти
Понеже започна Биг Брадър (не го гледам, но реших да видя участниците от любопитство), установих, че Благо Джизъса или Колизеума (понеже беше надраскал името си на Колизеума - потрес) е един от участниците.

Доколкото знам, се води някакъв секс символ. Тук не става въпрос за него конкретно, а по принцип за подобните мъже, каквито има напоследък доста. Едва ли не медиите ги представям като някакви секс символи, мъже мчета и не знам си какви. На мен като жена не само не ми харесва, а ми е откровено противен подобен типаж. Питането ми е към другите жени. Дали наистина им харесва или всичко е медиен балон и търсене на скандалност. Знам ли, може аз да не съм наред, пък да е големия мъж в женските очи.

Първо излъчването му е някакво изкуствено и натрапливо, поведението и вида му казват "аз съм най-готиния и всички жени трябва да минат през мен" по някакъв грозен и комплексарски начин. Аз поне така го усещам. Второ парадира с татуировки и мускули, а то е супер смешно, кичозно и повърхностно. Да не говорим, че прическата му някаква зализана, гримиран, с оформени вежди, с оформена брада, което се очаква да го определя като мъж, а прекалената суета е женска черта и ми е смешно да виждам чак толкова зализан, епилиран мъж с оформени вежди, бради и не знам какво. Това е някаква крайност и извращение. Не че е зле човек да се поддържа, но това вече е прекалено и натрапващо.

И като вземе да се моли и да демонстрира някаква религиозност на фона на цялата простотия, която никак не се връзва с образа на вярващ, чак ме напушва на смях.

Като цяло излъчването му е простовато, повърхностно, комплексарско и отблъскващо и не виждам нищо привлекателно в него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9aa8fb3177
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че този някоя жена го харесва. Медиите му създават изкуствен PR. Върховна простащина е да надраскаш исторически паметник. Утре ще отида да драсне името си върху пирамидите в Гиза. Кощунство. А с тази женственост, която си придава, да не би да се окаже скрит гей или бисексуален?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a78141044f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе как такъв въпрос??! Как смееш да посягаш на Иконата на милиони (да не кажа милиарди) футболни фенове?!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 005eb21060
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ме прощава авторката (нищо лично), ама като започне някой: "Аз тази простотия "Биг Брадър" не я гледам, обаче..." Е, как тъй знаете всичко, каквото става там! Аз, пък гледам и "Биг Брадър", и "Фермата", и "Стани богат", и "Мастър шеф", и "Минута е много" (много ми липсва), и "Проект Подиум", а "Face off" ми е особено интересно, и прочие. И това никак не ми пречи да чета Набоков, примерно, в оригинал.
По повод Джийзъса - и аз не го харесвам. Освен нещата, споменати от авторката, толкова си е избелил зъбите (най-вероятно е с фасети), че ми прилича на дядкото, дето Денис Белята му счупи ченето и му залепи дъвки на празните места. Лошото е друго, обаче - повсеместна неграмотност (във всичките ѝ видове), никакви ценности, двойни стандарти и всякакви други безобразия царят в България, ама не ми се пише, че ще затлача темата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3b39d535a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Стана ми малко неудобно докато четох. Много нападки, много нещо, за човек, когото не познаваме. Честно казано външността му не ме привлича, аз си падам по по-обикновени мъже, този ми идва малко модерен. Приемам се за средностатистическа млада жена, обикновено мъжете, които ми допадат са с груби ръце и дрехите им се събират в два сака. Гледала съм въпросния мъж в Черешката на тортата, а сега съквартирантката ми го гледа във Вип брадър. Струва ми се тих и спокоен. Може би има някаква демонстрация на религия, но съм склонна да вярвам, че той наистина е набожен, а не е само образ, който играе. Вчера гледах предаването, поведението му не ме дразни, по-скоро приятелката му ми се струва малко нервна и ме натоварва. Всеки е свободен да има мнение и да харесва определени неща. Този мъж, предполагам, изобщо не е мой тип, но това не го прави лош. Някак ми се струва добричък, тих е, но при нужда заема позицията на жената, с която е във връзка. Добре, няма лошо, така се прави. Пак казвам, не го познавам лично, не ми допада като външност, но не мисля, че е чак толкова лош, колкото Вие сте го описали в темата. Поведението му е напълно нормално, не се прави на играч, вида му е такъв, но не можем да съдим по дрехите и прическата. По време на "Емо" модата, си слагах черен молив, но не съм била депресирана и не съм правила опити за самоубийство... този пък има оформени вежди и брада, прави си прическата с гел, добре, нека.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3f9b84b5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   4, благодаря за мнението, но ако гледах, нямам нищо против да кажа, че го гледам. Просто като влизах в абв-то отдолу ми излезе едно клипче със Златка и Благо и аз го изгледах от любопитство, при което се отвратих и разбрах, че е има нов Биг Брадър с Благо.

Иначе аз въобще телевизия от доста години изобщо не гледам. Нямам нищо против телевизията, просто не ми е интересна. Ако случайно искам да гледам нещо, си го гледам в нета.

Но в конретната тема няма значение дали гледам.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 655f9b7935
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За визия ли говорим или за поведение?
Визуално е красив мъж, попрекалил с избелването на зъби или има фасети, не знам, но само това е нещото, което не ми харесва. Дава вид на тих човек.

Златка обаче е голяма простотия и надменост, още първата вечер се изказа за хората в къщата, които пееха - 'оф, много е ниско нивото, добре, че сме отделно от тях' (нали спят в друга пристройка към къщата, а не в общата спалня), друго нейно изказване - не мога да цитирам, но беше критика към Благой, какво той е трябвало да каже, да направи, държи с него заповеднически с 'оф, бе', 'ти луд ли си' и други такива, ужасна е, има някаква простотия, злоба и надменост в нея, само има вид на нежна жена, всъщност е доста груба.

Така като съм почнала... Гъмов! Е, няма такова злобно, алкохолизирано джудже! Как работи като куклен актьор, не знам... работата с деца изисква да си добър и благ човек, а не пияница. Как може да нарича жена - животно, урод, идиот... да казва, че ще й удари един в бъбреците... Нагло да казва, че е умен и когато го питат, защо се смята за по-умен, да измънква, че има диплома.... (всеобща тайна е, че актьорите в НАТФИЗ пишат неграмотно, защото още за приема, преподавателите казват, че са важна визията и дикцията, друго не ги интересува... за куклените е окей и да са ниски, даже е нужно, за да не стърчат зад паравана). Самоизтъкването го прави смешен и прост... Изля си простотията в пиянско заяждане, защото го хвана яд, че се е 'жертвал', горкият позьор. Може ли ти на жена, която грам не е задлужила да показваш среден пръст и да я наричаш - урод, животно и да я псуваш на английски, нали, защото сме готини... Смешник.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3f9b84b5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   5, абе остави го ти това клише, че вида и имиджа нямали значение какъв човек е. Той да се направи на маймуна, да си дялка името на Колизеума и да парадира с някакви глупости, пък после чакай да е нормален.

Ако за теб е нормално да си издълбае името с нож на Колизеума и това го прави "добричък", за мен не е.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d136d2b4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може да са с него за пари жените, но може и да го харесват.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7582a8437f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако надраскам името на известна личност върху исторически паметник, намиращ се в чужда държава, после нашенци видят надписа, снимат го и го разпратят, тогава написаното име ще пати. Никой няма и да се замисли, че друг човек може да го е написал.
Името обаче, трябва да е на някой, общото мнение за когото, е, че е глупав и шансовете да го е извършил са много големи. Ако напиша името на някой писател, то малко хора биха се хванали.
Това показва, че човешката логика е праволинейна. А това винаги, ама винаги води до субективно отсъждане за каквото и да било.
Девет манекенки не знаят даден исторически въпрос, и понеже е по-вероятно и 10-тата да не знае, то се предполага, че те са глупави. Но това не са животни - ако наблюдавам едно животно, мога да си направя изводи, че при определена ситуация, то ще постъпва по точно определен начин(и то не всяко животно). Десетата обаче си е взела поука, научила е основните въпроси - затапват я с друг въпрос. Единадесетата си е взела поука от десетата, за да не я мислят за глупава. Знае всички основни автори и отговорите на всички основни въпроси и столици, обаче пак и казват, че е глупава. Тук действа друг психологически модел:
Когато хората не харесват някого, на такъв му придават отрицателни качества - че е глупав; че е лъжец; че е лицемер; че е негодник. И обратното - който е обичан от обществото, на такъв му се придават само положителни качества. Откакто съществува Big Brother винаги се получава едно и също, защото това е закон стар колкото света. Това обаче е субективно. Съответно и хората, които попадат под прицел и биват осъждани от обществото, ще възприемат живота по съвсем различен начин. Една плеймейтка, понеже става буфер за негативни мнения, ще си направи изводи, че хората са злобни и лоши, докато една певица, радваща хората с гласа си, ще си направи изводи, че хората са добри, понеже я хвалят. Ако ги сложите на една маса да спорят дали хората са злобни или добри, то те няма да могат да се съгласят една с друга.
Просто хората не могат да бъдат обективни.
Най-интересното обаче е, че зрителят не вижда себе си. Защото той иска да вижда у играчите доброта, искреност, характер и добро отношение към другите, но самият той, когато оплюва някого в коментарите, въобще не показва такива качества.
Ако не харесвам поведението на някого, защо ми е да го обиждам?!
А коментари 7,1 и 4 са типични представители на средностатистическия коментиращ в соц. мрежи и BB.
Така е било винаги, така и ще бъде...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cafdf36ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Чак ми стана неудобно като ви чета. Аз дори не зная, че тече "Биг брадър". Никаква представа нямам кой е този Благо. Но го пуснах в гугъл и узнах, че е футболист. Ами симпатично момче изглежда на снимките, какъв кусур му намирате? Явно има добър пиар агент, браво на него. Мен в "Биг брадър" няма да ме поканят при всичките ми дипломи. Не че ще отида. Чак такъв резил не бих си причинила никога. Все пак хората ме познават.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 98ef52d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз почти не гледам "Брадъра"улавям от време на време някой момент, просто защото мъжът ми го гледа. Да отговоря на авторката-изобщо не харесвам като визия Благой, особено снежнобелите му зъби на фона на мургавия му тен-солариуми ли са, естествен ли е -не знам. Ако трябва да съм честна обаче, гледах го в "Черешката"и ми направи впечатление на пекан и широкоскроен човек-оценяваше достойно старанието на групата, с която готвеше, не се свидеше да дава отлични оценки. Разбира се, това е мнение изградено от телевизора, не мога да коментирам като личност човек, когото не познавам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 14e72111dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   За пари или не. Хубави или грозни, харесвани или не. Тези, които участват знаят, че лоша реклама няма!
За простотията по света и у нас, по телевизията само и единствено пълно отвращение и игнориране!
Това е пазарния метод за борба стози порок. Никакво гледане, коментари, SMS, и друго внимание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 14e72111dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   ПП -Изперкването е масово и колективно

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 99b0f0403c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз Блажко бих го скъсала от секс! Жена на 49г. съм.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3f9b84b5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   10, добър опит, но той дори беше арестуван в Италия. Ей как го извъртя значи - видите ли някой друг написал неговото име хахаха. То там няма камери, нали? Колизеума е оставен ей така всеки да си драска и да му се разминава. Ами така де - някаква си съборетина на 2000 г. на кого му пука. Защо да не я оставят ей така без надзор и всеки малоумник да се чупи и драска?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 18f8c6aa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   След като се занимаваш специално тема за него да пускаш, колко е противен, явно достатъчно силно впечатление ти е направил.
За този тип хора да ли ще ги харесваш или мразиш е все едно - важното е да са център на внимание и да се говори за тях :) Ти точно това им даваш :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 005eb21060
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   от 4
С позволението на авторката и редактора, бих искала да уточня нещо, специално за коментиращия/та под номер 10, благодаря.
В грешка сте, уважаеми/а. Коментирам единствено в Сподели. нет (и то, рядко) и в един литературен сайт (няма да го назовавам), в който имам привилегията и удоволствието да публикувам някакви мои си неща, които се приемат доста топло от потребителите. Не виждам причина да се срамувам, че обичам да гледам риалити формати - интересни са ми, забавляват ме, разтоварват ме и не ми действат депресиращо, за разлика от новините (много отдавна спрях да си ги "причинявам". Та, телевизора го ползвам за това. Иначе и аз разчитам на Интернет - за филми, музика, книги и за каквото се сетите.
Апропо, с какво наплюх Благой? - авторката попита, аз отговорих. Не мога да кажа, че ми харесва като мъж, след като по- ми е по вкуса Джералд Бътлър, нали така? По повод на "Биг Брадър" - нито ще стана по-проста и елементарна, ако го гледам, нито по-умна и духовно извисена, ако не го гледам. Въпрос на вкус - аз обичам да чета и да гледам хоръри и фантастика, но не съм изгубила връзка с действителността, а и не съм добила мераци да ставам сериен убиец. Благодаря за вниманието.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7d73d90fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   На мен лично не ми харесва. Ако трябва да бъда обективна - да има хубаво тяло, висок, в лице е симпатичен, като махнем конските зъби които си е направил и дотам. Всичко друго - тия татуировки, мазна, зализана коса, излъчване и т. н не ми допадат. Да не говорим, че ме дразни с това празно парадиране колко бил религиозен и колко си обичал децата, а тия деца само ги прави, после му писва и ги зарязва и хайде при следващата. За мен това не е сериозен човек. Гледала съм му 2-3 интервюта и ми се струва доста безинтересен, повтаря непрекъснато едно и също като назубрено и изобщо не може да ми хване интереса като човек и поведение. Кух позьор, който се интересува само от външния си вид и поредната в леглото му. Обаче най-дразнещото е как прави деца насам натам и после разправя колко му било тежко, че не можел да живее с тях. За мен това не е сериозен родител който мисли за децата си. Това да им даваш една издръжка и да ги виждаш от време на време, а през това време да си с поредната на която правиш поредно дете, което ще изоставиш е меко казано недомислено. Вчера бях пуснала брадъра и той разправяше как искал дете и от Златка. Чакай бе познавате се от 3 месеца и хайде веднага предното дете. И Есмер беше същото след няколко месеца сватба, дете и после развод. Не знам но аз лично с човек с такава биография не бих се хванала, независимо колко пари има. Да не говорим за самите деца какво объркване ще настане, тук братче там сестриче, една жена втора жена. Не знам за мен лично това е неприемливо и отвратително поведение и точно затова ми е доста противен този човек. Жалко че само го бутат по телевизии и го изкарват много оборотен, а си е един обикновен самовлюбен егоист, който не мисли за нищо друго освен за себе си и да си начеше крастата на момента.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 655f9b7935
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към 10

Ти какво каза в своя дълъг пост? Точно нищо! Макар да се имаш за умен/умна...
Има един тип хора, от които си и ти, които страдат от комплекса на псевдо - интелектуалеца. Мислят, че са повече, че са различни, че са ПО, че са направи - това и онова, били важни... Е, някой длъжен ли е да им гали егото на тия и да им търпи своеволията, само, защото са важни, всъщност, най-вече според себе си? Такива човеци, трябва да бъдат поставени на мястото им, което не е по-различно от моето, например, тъй като в края на деня - всички сме хора и е важно отношението към себеподобните, и не само (също, важно е отношението към животните и природата ) Разни - надувки, не осъзнават, че не са ПО, просто, всеки живее живота си по определен начин и няма ПО, и НАЙ.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 092e049822
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Определено, не съм фен на Благо, но за Колизеума беше прикрил някакъв съотборник, защото той щял да има неприятности като човек от извън ЕС. Не знам дали е така, слава богу, не съм била с тях.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d2bc440fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Циганите пасти да ядат пред тоя лизнатия.
От първата две деца,от втората и то рускиня още едно,сега със Златка ходят от два месеца и говорили за дете и след 1г ще се разделят....и докога така...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 79f7035b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   На мене ми се струва глуповат, но някак излъчва добродушният. Не ми харесват зъбите му. Мускули, татуировки, тела и т. н. не ме впечатляват като жена. Като цяло на мен нито Роналдо, нито Благой ми харесват и се чувствам привлечена от тях. Харесвам Владимир Карамазов - някак чаровен по момчешки. Има в България доста мъже с момчешки чар.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 78b89ea35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ти само погледни какви жени му се лепят и ти става ясно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c0218f11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Напъват се жените по интернет да обясняват колко мразят Благой Георгиев, а в живота деца му раждат. Той ако беше толкова загубен колкото го изкарвате, нямаше да има деца от световни шампионки. Убеден съм, че всички които го критикувате, ще си легнете с него ако ви срещне и заговори. Обикновено жените си лягат с мъжете които най-много критикуват. А тези които хвалят колко са свестни и добрички, лъскат бастуна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d1c6ea8854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Нормално е да е харесван, известен е има и пари, а относно суетата, то някои мъже винаги са били по-суетни от някои жени и обратното, обаче ми е направило впечатление има жени, които се комплексират от това нещо, че мъжете им се поддържат повече от самите тях, също и заради това, че тези мъже дават парите си за собствената си поддръжка. Това нещо, обаче не ги устройва повечето жени и не защото мъжете изглеждали изнежени, както много често се изказват, а защото дават парите за себе си вместо на жените/приятелките си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fd1ccf88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Има слава, пари? Какво не е ясно? Нима 90% от жените не търсят това? Нима няма пари, за преувеличена слава и изписани глупости?
Харесвам татуирани мъже, но неговите татуировки не ми харесват, той също не ми харесва. На никой не му пука, за мнението ми най малко на него и нито, за моето - нито, за твоето авторке, защото човека има достатъчно слава и парички, мн и ако още се чудиш виж какво ти е казал и номер 24 мисля, че въпроса ти е излишен и отговоря пределно ясен, толкова жени с вкус, за мъже като него.
За мен тоза перчам зализаниа, както е тъмен и с снежно бели зъби, с тези простовати татуировки не ми е никак интересен, да ме моли и пари, да ми дава не бих се занимавала с такъв. Въпреки очевидния му грим и ефекти, прически и прочие за мен не е красив! Като футболист може, да е добър идея нямам, за пари и заради славата ще има фенки, чак много обаче не вярвам, да са. Външен вид има 100 пъти по красиви МЪЖЕ с главни букви, за да се откроява мисълта ми в случай, че не сте я забелязали.
Не съм хейтърите, не съм завистлива и т.н. или престаряваща леличка без вкус - не! Аз съм на 21 и този идеал, ми е присъщ, за друга раса / без расизъм и цел, да обидя някой / просто обличането, косата, перчама зализан - лак,гел... обица? Тъмен с бели зъби? Не знам какъв е по националност, но определено не е Българин макар, че всеки щом живее в България се определя, за такъв съжалявам ако е грък, испанец и т.н. нямам време, да отделям само, за да разбера, но той за мен е ром без хейт, но вида му е просто ужасен за мен тези обици, зъби честно казано ако сложи рокля ще ми е Азис от 2003/5 :)
Това не е идеал, има къде къде по естествено красиви мъже този е един от останалите, и ужасна прическа много мъжествена също като обицата белите зъби на тъмния фон. Спирам до тук, отделих много време, за един недостатъчно известен и безинтересен човек :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fd1ccf88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   10 Евала! Хаха, ти каза едно голямо нищо голям майтап, големи приказки - големи глупости :)

"Девет манекенки не знаят даден исторически въпрос, и понеже е по-вероятно и 10-тата да не знае, то се предполага, че те са глупави. Но това не са животни - ако наблюдавам едно животно, мога да си направя изводи, че при определена ситуация, то ще постъпва по точно определен начин(и то не всяко животно). "

Сравни ги с животни?
Ако девет манекенки не знаят отговора както каза се предполага само, за десетата! Също така ми обясни защо ако те не знаят отговора на вероятно общ образователно исторически въпрос често срещано елементарен те накара, да ги сравниш с животни? За да знаят трябва, да са животни? Нима животните знаят и трябва, да знаят отговорите ли? Леле и ти ли си моделка ....
И сравнението как ще реагира животното " по точно определен начин ( и то не всяко) хем искаш, да кажеш, че всяко е като другото хем, че не всяко? И какви животни какви глупости говориш, за интелект и общи познания ти отиде на животни... Едно е, да кажеш, че не са историци, че не всеки знае абсолютно всичко и всичко се манипулира в част, която са слаби, но сравнението, че не знаят не може, да знаят и сравнението, да не са животни е върха на простотията! Или искаше да кажеш, че глупави са само животните?
Ами не! Животните не са глупави, но 90% от моделки и плеймейтки и т.н. са с 0,00001% на интелигентност, за съжаление. Животните са умни, друг е въпроса, че не могат да говорят и не им е нужно, да знаят история, греография или най елементарни отговори на общо културни въпроси, на тях не им е дадено природно, а други на който е дадено се възползват от бюста си, за 20хил., знаят всеки текст на чалга песен гримират се като маймуни и т.н. имат самочувствие без покритие твърде високо его и дразнят околните с надменното си, просто отношение!
Пак се връщаме на моделките 9-та,10-та ако 10тата познае половината все пак ще се открий значително, но пак ще е оплювана, защото не е трудно, да научиш нещо различно от кълчене! 11тата ще се запомни и ще процъфтява, защото е умна ако има и правилно ненадменно и глупаво, евтино поведение ще бъде харесана! ;)
Обичам и Мразен - ставаш с поведението си/държнието, същността!
И ако събереш два такива човека с различно държание и т.н. приемайки ги околните, за различни и различно отценени няма, да има общо мнение докато човека, който не е харесван не осъзнае с кое дразни останалите и предизвиква това не харесване.
Ти как преценявате хората? Ами нормалните преценяме по акъла и държанието от там тръгват нещата, и не се прави на великата мисъл, че на доста хора не им се отдава ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3f9b84b5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   25, глупаво разсъждаваш. Много жени са си лягали с него, та видите ли във форума сме били лицемерки. А да ти е минавало мслучайно през акъла, че харесващите и нехаресващите не са едни и същи жени? Типичния обобщаващ индивид си.

По твоята логика и с циганите си лягат много жени от маалата, че и по 10 деца им правят, значи пак сме лицемерки, ако не харесваме някой циганин без зъби и в дрипи и реално бихме си легнали сн него.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 587eecae1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ицо 100-те манекенки и той като го погледнеш едно "няма нищо" пък .... ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0aa502f67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Спокойно бе гейче, 25, това че ти си падаш по него не значи, че всички други си падат.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7a8e9a5569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Фасети, солариум, нарисувани вежди и ботокс. Този е като восъчна кукла. И 500 пъти да повторят по медиите, че е секси няма да могат да ме убедят.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7582a8437f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ако някъде има само три паркоместа, но две от колите там са паркирани на една страна, като единият от двата автомобила заема част от третото свободно паркомясто, то аз също ще съм принуден да паркирам накриво. След като си свърша работата, и връщайки се обратно, видя, че двата други автомобила вече ги няма, то, ако в този момент мине някой човек, ще си каже: "Виж го тоя некадърник как е паркирал! ". Такъв отсъжда по следствието, без да знае причината. Това мнение е субективно.

На такъв принцип работят стереотипите - те дават бърз достъп до информация. Ако за тираджиите е прието от обществото, че псуват по каруцарски, и Пешо от 10 тираджии не види нищо друго, освен псувни, то той ще си направи заключение за себе си - което заключение ще е подплатено от мнението на обществото - и Пешо въобще няма да се свени да изпсува в някоя тема, свързана с тираджии в интернет, най-малкото, защото и други го правят, а значи това се одобрява от обществото(може да замените думата "тираджия" с "манекенка", "полицай", "циганин", "политик", ако не загрявате накъде бия).
Това заключение обаче ще е субективно. Ще е субективно, защото единадесетият тираджия, да кажем, може да е религиозен и да се пази от вулгаризми. Дванадесетият може да е, примерно, студент в Англия, но затънал в дългове и да е почнал да работи като тираджия и т. н.
Така, ако съм видял такъв, ще ми е много трудно да убедя Пешо за същността на тираджията. Най-много Пешо да каже, че такъв е изключение и ще продължи да подхожда с една и съща неприязън към останалите тираджии(полицаи, политици, манекенки; принципът е един и същ, ако още не сте схванали идеята). Още повече, че към думата "тираджия" Пешо е прилепил емоционална окраска, задето тия камионджии го дразнят. Ако пък Пешо е малко по-екипиран в главата, ще почне да не бъде толкова субективен и да не раздава мнението си като кебапче на циганин, ЗАЩОТО Пещо ще знае, че мнението му не е обективно.
Затова и умният човек не се наема да отсъжда за каквото и да било, защото човешкото поведение е донякъде непредвидимо - влияят му много фактори. Не може да се генерализира - винаги ще бъде субективно. Когато обществото не харесва някого, то го принизява - полицаите са тъпи! Защо? Защото никой не ги харесва, те ти отнемат, не ти дават. Актьорите са умни! Защо? Защото те карат да мечтаеш и са забавни. Но тук праволинейността на логиката не работи - от 100 полицая не може да се съди за останалите в държавата; от полицаите в една държава не може да се съди за полицаите в Европа; от полицаите в Европа не може да се съди за полицаите в Африка и т. н. Праволинейността на логиката може да сработи само при наблюдение на животни, при които поведението е почти винаги еднотипно( и то не за всички животни), почна ли да загряваш 28-ми номер?
При някои животни поведението е изцяло предвидимо. Хвърля ли салам, знам как ще реагира кучето - тук единственият фактор, който да не накара кучето да изяде салама, е да е болно. Предвиждайки само един-два възможни фактора, мога да генерализирам и за всички кучета по света. Ако малко след изгрев-слънце, в пустинята, сложа един бръмбар на 2-3 метра от пустинен хамелеон - той няма да реагира, само очите му ще проследят. Да, но факторите пак са 2-3. Акумулира енергия и чак в най-горещата част на деня се активизира. Мога да направя генерализация за всички хамелеони.

Вземам коментар номер 28 за пример. Ако реагирам емоционално, първо ще видя, че той не чете с разбиране, после ще видя граматическите грешки, после ще видя, че мисълта му е разхвърляна, неподредена, без да може да обори тезата ми и от това накрая ще си направя извод, че тоя човек е еди-какъв си. Така реагира средностатистическият Пешо, Сергей, Джон, Освалдо...
Но аз решавам да подходя по друг начин - да не прибързвам.

Може човекът да е писал от телефон, емоцията и раздразнението да са повлияли и това да е следствието за граматическите грешки и т. н. Спестявам една обида, защото "не знам" реално кое е повлияло. Отделно -знам, че дори и човекът да е неграмотен, то грамотността няма връзка с ума, а с паметта, което означава, че всички запетайки и знаци могат да се научат, стига да няма умствено изоставане, но това едва ли е причината в случая. С това всеки разумен човек, както и коментар номер 28 би се съгласил. Но тогава защо на този коментиращ му е толкова трудно да приеме, че същото важи и за другите? !

Той пише: "но 90% от моделки и плеймейтки и т. н. са с 0, 00001% на интелигентност" - аха, значи преди 5 секунди номер 28 прие за себе си, че граматиката може всеки да я научи, но не се е замислял, че и манекенките могат да се научат на нещата, които не знаят... хм... Това, дами и господа, се нарича субективност, и се получи страхотно, че може да се разглежда от първи ред.

Коментарът е прекалено емоционален, повтаря се "животни-животни", вероятно е момиче между 15-20г., чело-недочело, просто е решило да напише раздразнението си - къде разбрало, къде не. Мисля, че бях достатъчно изчерпателен - в противен случай грешката не е в мен. Защото не този, който се опитва да покаже на другите, че мнението им е субективно, е луд, а тези, които са решили да критикуват - няма значение дали става въпрос за еди-кой си или за еди-какво си. И това не е само българска черта, общочовешка е...

10 :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 76af9527a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33, разбирам тезата ти, но имам два аргумента срещу нея.

Първи - стереотипите лежат на някаква истина все пак. Няма дим без огън. За да се ссформира масоово мнение, значи има някаква истина.

Второ - стереотипите са ни необходими, защото ни предпазват. Ако знаеш, че 90% от питбулите са агресивни, ще се престрашиш ли до такъв с надеждата той да е сред 10-те % кротки? Ако знаеш, че даден циганин е печен, понеже си го опознала, все пак ще се престрашиш ли да се вречеш във вечна вярност с него с надеждата да е сред 10-те % свестни? Ако знаеш, че 90% от мигрантите са еди какви си, ще приемеш ли в града си 100 000 мигранти заради 10-те % свестни?

И освен това ако говорим конкретно за Благо, изобщо не е стереотип, защото самия той е направил куп глупости (да не ги изброявам), които не говорят добре за него, а в същото време в медиите го представят като секс символ, готиния, красивия, успешния футболист, богатия и в този смисъл едва ли не пример за подражание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 005eb21060
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   4/18
Дълбоко съм засегната от пренебрежението на профайлъра номер 10/33.
Уважаеми, такъв обстоен анализ направихте на номер 28, а за мен - нито дума! Много йезуитско, не мислите ли?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74a65d15c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Гледането на реалити предавания в стил Биг Брадър освен, че е загуба на време е сигнал и за ниска култура. Установено е, че такъв тип формати водят до затъпяване.

А въпросния индивид съм го засичала по снимки из мрежата. На мен ми е супер неприятен и гнусен.

Ме

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker