Съдба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96760)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22754)
 Секс и интимност (11239)
 Тинейджърски (20200)
 Семейство (4843)
 Здраве (7805)
 Спорт и красота (4066)
 На работното място (2157)
 Образование (5920)
 В чужбина (1298)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13129)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съдба
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1340 пъти
Здравейте, пускам една интересна за мен тема, а по-точно някога срещали ли сте любовта случайно и неочаквано? В някаква абсурдна ситуация и просто съдбата да ви е събрала. Ще ми е много интересно да прочета вашите истории.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 95a6688f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Лично според мен съдбата и начина по който си срещнал половинката си са две отделни неща. Тоест теорията ми е, че всичко ни е предначертано още с появата ни на този свят, така да се каже.
А иначе аз съм имала няколко странни запознанства с мъже. С някои нищо повече не се получи, с единия, с който беше и най-шантавото ми запознанство всъщност, имахме връзка, но нещо не можахме да се напаснем като характери, а с последния се оженихме :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: eecbbe40eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Май моята съдба е да не срещна любовта, защото досега всички момичета, които съм харесвал, не са ми отвръщали, а вече минавам 35 и не знам докога да чакам, преди да реша, че никога няма да стане нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2625278bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имах колежка, която живееше в квартал "Банишора". Сприятелихме се и често се отбивах при нея на кафе през уикенда. Живееше на третия етаж. Смених работата си, после напуснах и новото място, но запазих добри отношения с един от колегите си. Станахме гаджета. И когато за първи път ме покани у тях, помислих, че се шегува - той ме заведе в блока, входа и на етажа на колежката ми. Оказа се, че живее в съседния апартамент. Където и аз живях повече от 10 години. Със съпруг номер 2 съдбата ме срещна... покрай тоалетната. Правех вътрешна тоалетна на вилата и някой трябваше да изкопае трап, откъдето да минат тръбите. Няма и няма работници, накрая ми препоръчаха "един много отзивчив човек" и така той дойде и свърши работата. След това му се обадих за изкопае едни дупки за рози и да подкастри овошките. После - да окоси тревата, после - въобще да се занимава с градината... И накрая се влюбихме като идиоти. Останалото е история и 6-годишен брачен стаж. Не зная дали съм на далавера: сдобих се със съпруг, обаче останах без градинар!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a899290da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Да, и то няколко пъти, но се възползваш от създалата се странната ситуация ако прехвърчат искри и видимо има химия по между ви или игра то се усеща, и както казваха в една реклама /улови момента и се възползвай до край/!
Макар, че ако някой е силно привлечен без, да "улавяш" момента ще се възползва сам то си идва от вътре, аз лично не виждам как иначе не случайно стават нещата... все пак не сме обещани, за да не е случайност, а много връзки или приятелства стават от странни случки и в моменти в, който най малко очакваш :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b8f7ec0ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нищо случайно няма, макар и така да изглежда. Всичко се случва в подходящото време. А истинската среща с любовта се случва, когато най-малко очакваме.

Ме

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a69d0ad33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може да е съдба, а може да е просто поредица от предпоставки. Не съм се замисляла твърде сериозно над темата. Факт е, че с настоящия ми приятел сме се разминавали много пъти. Като деца често сме играели на една площадка, като големи сме учили в една гимназия, ходили сме на еднакви курсове, събирали сме се с приятели по едни и същи кафенета, паркове и концерти, дори сме имали общи познати, които не са ни били еднакво близки. Разликата ни е 3 години, в училище сме взимали участие в еднакви инициативи, виждали сме се, не сме се заговаряли тогава. Оказа се, че братовчед му е имал връзка с моя много близка приятелка, че тя го е познавала, писала си е с него, излизали са. Обаче ние двамата се запознахме онлайн, писахме си по повод едно събитие, поговорихме и на следващия ден решихме да излезем. Тръгнахме много бързо, след около седмица. Месеци по-късно разбрахме, че знаем някои от историите на другия от трети хора, че сме учили в едно училище и сме играли на една площадка. Оказа се, че бабите ни, които живеят в един квартал, се познават и излизат понякога. Бащите ни работят в една и съща сфера, те са се познавали като ученици, но не са били близки приятели, само са попадали в една компания няколко пъти. Стана и тя една заплетена, но е факт, че е можело да се запознаем още като деца. Въпреки всичко, с него не си пасваме идеално във всяко отношение, връзка като връзка. Има любов, има привличане, има общи теми, но съвършенството е невъзможно. Не съм сигурна, че е съдба, сигурно има още поне 10 човека, с които е можело да се запозная, но не съм. Градът ми не е от най-големите и хората с еднакви занимания често се разминават по улиците и познават лицата си. С повечето ми познати в последствие се е оказвало, че сме били на едно и също място по едно и също време. Вероятността юноши да се размотават на едни и същи места не е толкова малка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 95a6688f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз срещнах съвсем случайно човек, с който преди 16 години сме играли заедно на плажа (семействата ни са били много близки, но след време и двете семейства се местят в чужбина и загубват контакти), а ние се срещаме на трети континент по толкова странен и комичен начин, че всичко изглеждаше точно като съдба и че един вид не можем да избягаме от нея. Но нещата не потръгнаха, някак на инат се опитвахме да останем заедно, защото "така ни е писано". И накрая и двамата срещнахме половинките си по толкова банален начин, че абсолютно споделям теорията на номер 1 - вярвам, че всичко ни е предопределено. И тези "съдбовни" срещи са просто част от пътя, който ни е отреден да извървим.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 91693c4857
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съдбата при мъжете е, , че ако си хубав и висок имаш любов, пък ако си по-нисък и грозноват нямаш.

Понякога ми се иска да се върнем в ерата на уредените бракове.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8ea1e498ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да,
случайно видях едно момиче преди над 10 г. в едно кафе докато бях с един приятел, погледите ни се засякоха и беше ясно, че има химия. Запознахме се и бяхме гаджета година, после се разделихме, после пак я срещнах след 5 г. съвсем случайно и пак бяхме заедно година, после пак се разделихме. Мога да кажа спокойно, че тя е голямата ми любов и не съм срещал друга, която да обичам така.
Странно е, че от около година се каня да и пиша отново, имам я във
фейсбука, но се спирам, защото знам какво ще стане - пак ще сме заедно година и пак ще се разделим.
Много искам да бъда с нея, но това ще продължава до безкрайност..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 78f24ba92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   На работа наехме трима нови работници и всички живеят в апартамент 9 (в различни блокове) и от последните им 4 цифри на ЕГН-тата им се различават само 1 цифра. Имам усещането, че по някакъв съдбовен начин тези тримата са свързани.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5e11bf27ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От един град сме, той е 1 година по-голям от мен, били сме в една гимназия и не се познавахме. После се оказахме в един университет и един ден съм минала покрай него и ме е харесал и на другия ден ме попита за една стая и после за фейсбук. Не знам как, но изведнъж се влюбих. Нещо като любов от пръв поглед. Като си говорихме разбрахме, че сме от един град. И той се оказа всичко, което съм искала. Не пие, не пуши, мрази изеверите, не е дебел, не е от "лошите момчета". И толкова си приличаме, че като си говорим понякога едновременно казваме едно и също. Сега аз съм 3-ти курс, а той 4-ти. От миналата година сме заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker