Просто споделям - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто споделям
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 936 пъти
Здравейте,

Пише Ви мъж на 27 години, който на скоро приключи 3 годишна връзка по собствено желание. Малко предистория - от голям морски град съм, преди доста години се преместих в столицата за да търся по-добър живот. Първите години всичко беше доста на нагорно и трудно. Живях с 200 лв на месец на общежитие, нямах кола, а от лекции не оставаше време за нищо.
Превъртаме 5 години - завърших, осигурих си стабилна работа, собствено жилище, хубава кола, единствения минус е, че качих малко килограми, но не нещо чак толкова фрапантно. Тогава заживях заедно с едно момиче, с което се запознах в родния си град - то се съгласи да дойде в София, въпреки, че не се познавахме толкова добре за такава стъпка.
Превъртаме 3 години - в крайна сметка реших да се разделя с нея след множеството и изневери, пълното и неуважение и липсата на нормално отношение към мен.
Дадох на тази жена всичко, от което има нужда - помогнах и да си намери много добре платена работа, не съм искал пари за сметки, наеми, гориво и така нататък. Всеки уикенд бяхме извън града, лятото по 3-4 пъти на море в чужбина, зимата обикаляхме всички курорти. Цялото ми свободно време го инвестирах в нея. Плащах сметката в ресторанти, барове и заведения. Нито секса ни е куцал нито и е липсвало внимание от моя страна. Обичах я много силно и може би още я, дори след толкова месеци и навярно за това пиша тази история.
След всичко това се чуствам изхабен, все едно нямам както повече да предложа в евентуални бъдещи връзки. След като си дал всичко и не се е получило, явно не съм достатъчно интересен. Просто споделям.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: bce9705869
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бъди черноглед. Кой каквото има в себе си, това дава. Ти си бил човек, дал си. Явно просто тя не е била способна да го оцени. Хубаво, че не си скъперничъл не само откъм материално, а по-важното желание и усилия да я радваш, макар и края на историята да е такъв. Вярвам, че тези случки ни учат нещо. Урока е внимавай на кого даваш! Аз съм млада жена наскоро ми се случи да разбера, че давам твърде много от себе на някой, който не го заслужава и не би дал и една 10-та за мен от това, естествено приключихме. И да, горчи ми, че не получих същото от него и не говоря за материални неща, но не съжалявам. Защото бях човек и защото съм такава, не съм устроена само да вземам. И ти не съжалявай. Светът има нужда от хора, които дават, тези които само протягат шепи да грабят са преддостатъчно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 82b1d554f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си попаднал на неподходяща жена, която не те е оценила. С времето ще се научиш да отсяваш използвачките. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 72364b52ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еееей пичаго,
Ти си нямаш на идея, колко голяма услуга ти е врътнала бившата... Радвай се бе!
Какво си заревал? ! Жал ти е за кинтите, които си потрошил за тая? Споко бе брато. Кинти се правят и все някоя кобра ше ги харчи. Споко :)
Хващай се в ръце. Тегли и една путка майна и си гледай кефа.
Представи си бедното копеле след теб, който трябва да покрива нормативите и нивата, които си и създал. :)
Да ти имам проблемите... Бих дал всичко да съм ти на годините, ама с този акъл ;)

Живота е пред теб. Събрал си ценен опит, каква не трябва да е една жена. Следващия път ще знаеш как да се държиш и да си по-взискателен. Не винаги, който плаща яде баницата. Понякога я яде лудия Асан... ;)

Горе главата и успех! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker