Той иска да родя дете от него, но да си остана омъжена и да го гледам в семейството си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той иска да родя дете от него, но да си остана омъжена и да го гледам в семейството си
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 9338 пъти
Моля за съвет. Объркаха ми се понятията. Накратко. Имам нещастен брак от самото начало - без уважение, без разбиране, без секс, само обиди и упреци. На 38 години съм с 2 деца.

От 2 години имам връзка с женен мъж, който твърди, че ме обича, но на моменти е дистанциран, ако споделя за свои проблеми в семейството. Казва:"Аз не се бъркам".
Той иска някои неща от мен като доказателство за любовта ми, които аз считах за ненормални, но с времето се обърках. Моля за вашите коментари.

Той иска да родя дете от него, но да си остана омъжена и да го гледам в семейството си. Винаги ясно е твърдял, че никога няма да се разведе, че жена му е идеалната и че я обича и нея. Казва, че една жена ако обича мъжа, ще роди от него. Не получавам нищо от него, освен секс. Аз също инстинктивно искам дете, но не така... това за мен значи промени в много посоки. Обичам го. Какво да правя? Как изглежда това отстрани?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 60ed7ae1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иэглежда много егоистично от негова страна, трябва да си мраднала, че да му родиш дете, при полужение че обича жена си и ни иска да се раэдели с нея.

На теб не ти ли стигат 2 деца? эначи ти трябва да му докажеш любовта си... эашто той не докаже своята кам теб, като остави жена си и саэдаде нормално семейство с теб. В никакъв случай не му раждай дете. Това е най-голямата грешка която можеш да допуснеш и няма връщане наэад.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: d51de3442e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят случай е същия. И аз имам две деца и любовникът ми иска да му родя дете. Той самият има три. Много се обичаме, но и моят ми казва, че няма да остави жена си. Аз съм готова за нещо повече. Бих се развела със съпруга ми. Но, знам, че и да го направя той няма да напусне жена си. Иска точно като твоя да му родя дете и да го отгледаме с мъжа ми. Но мъжът ми отначало се съгласи, обаче после се дръпна. Сега не знам какво да правя.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 85d026a746
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Еиииииии жени намерете си други любовници, който няма да искат деца от вас. Щом ще оставят децата си на "друг татко", эа мен са пални мухлювци.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 853e943d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това ще е най-голямата грешка в живота ти!!!
Егати егоиста! Щом получаваш само секс от него, а искаш нещо повече, бих те посъветвала просто до прекратиш връзката си с него! Не виждам причина да му доказваш каквото и да било. А след като толкова дължи на "доказателства" от такъв род, защо не се докаже той пръв?? А и щом имаш две деца, не е ли супер обидно и унизително за БАЩАТА на твоите деца да отглежда и детето на любовника ти? Как ще спиш нощно време?? Ще те оставя ли съвестта ти на спокойствие? Както и да е, съветът ми е да се разделиш с него, а щом бракът ти е "нещастен"- разведи се!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 457bd5428d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Знам че за да си имате любовници мъжете ви са ви са направили нещо ...ама все пак не го приемам за нормално. Възмотително е ... мъж съм на 21 години имам сериозна приятелка от 3 години и нагоре и честно казано ако някой ден се оженим и тръгне да ми изневерява последния и проблем ще бъде развода с мен, особено ако имаме и деца. Вие буквално се подигравате с мъжете до вас !!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4485e442bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Каква любов е това, когато от него виждаш само секс? Моля те, не се заблуждавай. Ако не ти върви в семейството сама си предцени дали ще продържиш да живееш с мъжа си или да се разведеш, но дакоказваш любовта си на някой, който явно страда от някакви комплекси просто е глупаво. Ако можеш просто си прави кефа на дудката и това е. Зная, че ние жените правиме любов със сърцето си, но нито един мъж не заслужава да му доказваш каквото и да било. Аз също една година доказвах на любовника си колко го обичам и че съм готова на всичко за него /естествено без да му раждам деца/ и накрая той се отказа от мен, когато аз поисках да ми докаже колко държи на мен. Това са мъжете - днес ако си ти, утре ще бъде някоя друга и не им пука колко те боли и колко страдаш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 86cd4f821f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от АВТОРКАТА: Благодаря ви за коментарите!
Не знам дали е нормално. Той твърди, че това си е съвсем в реда на нещата. Освен това казва, нали и ти искаш дете. А май наистина няма да спя нощно време и ще се съсипя, особено ако замине за Америка задълго /посещение до там му е в плановете, ако го пуснат/. Не знам какво би станало.
Смата, че много дава във връзката, много повече от мен, защото поема всички разходи по срещите. Смята, че всяка друга би поела половината разходи. Не знам - не съм стисната, но за пръв път ми се случва да ми намекват за това. Иначе е много хубав мъж, свикнал е на голямо женско внимание, има 2 висши образования, добра кариера, галантен, добър, с покоряващ поглед, той е най-хубавият мъж, от всички, които съм срещала. Макар че съм с 9 год. по-млада и също съм доста хубава жена.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 501b7d4d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Эа това, че е най-хубавият мъж, те раэбирам, эащтот и при мен става така, че с "най-хубавият мъж" нямам бадеще. Трудно е да го оставиш и това го энам, но го направи, аэ вече го направих. А това эа раэходите - щом иска да се виждате, ще плаща. Не допускай грешка с дете от него. Така и така ще се наложи да се раэделите като эамине, направи го сега, по-лесно е, каэвам ти пак от опит "моят хубав мъж беше в Италия".

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 28fe4f7884
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Абе я му кажи да си гледа работата и жената на тоя. То не може да има всичко на тоя свят, че и друг да му го гледа!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: fb7517133e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За пръв път влизам тук и съм изумена колко нагли същества могат да дишат въздуха на този свят! Що за мисъл е това- да ми родиш дете ама мъжа ти да го гледа!!! Хей момиче този "красавец" не е последния мъж на този свят. Просто се огледай и ще забележиш още много, сред които има и нормални със сигурност!

 
  ...

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: b53cc9cdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз сам на 14 но мисля че щом е нещастен само убиди и тем подобни фаштаи си децата и бегаи.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: ea073001bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като твърди, че е нормално, питай го да ти каже колко такива случаи има. А че ще се съсипеш след това няма и един милиграм съмнение. Замисли се как ще се чувстваш като гледаш твоите деца да играят заедно с неговото... още повече ако него вече го няма. Дори и да е в България. Надявам се, че ме разбираш. Задай си въпроса в каква ситуация ще изпаднеш ако се наложи на това дете да се правят изследвания и по кръвна група или друг показател мъжа ти и децата ти разберат за това. Мислиш ли, че мъжа ти вече ще е сигурен, че децата ти са негови, а те да си задават въпроса той ли е баща им. Замисли се.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 53c4620b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе ти нормална ли си бе.!? Как може дори и да си помислиш да имаш дете от некой си?! Че сте курви, курви сте, мъже не ви стигнаха и това го разбирам ама да имаш и дете от него, това е вече върха! Хората разправят че жените били глупави ама май мъжете сме още по глупави за да гледаме чужди деца! Моя съвет е... Махай го тоя нерес от тебе докато е време!!! Може да ти направи мръсно, я да пробие дупка в презерватива, я да се изтърве в теб и тогава искаш не искаш ето ти го детето. А и си помисли това дете като порасне и разбере кой е баща му и, че мъжа ти не му е баща, дали ще му е приятно?!

Дано не съм обидил никой с моето мнение! Надявам се да сте ме разбрали правилно, а ти умната с тоя да не вземеш да направиш непоправимото от което после не само ти ще страдаш, а и мъжа ти и децата ти, и евентуално чуждото дете!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e879ed596d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Та стане грешка, че да забременееш и криво-ляво да го родиш, това мога да разбера. Ама планирано да се натресеш, това не го схващам.

Всичко, което си описала е ненормално, съжалявам, че го казвам така директно. Любовникът ти може да е красавец, но е простак от звездна величина, на всичкото отгоре и ще заминава в Америка. И кой ще му сърба тука попарата?

Жена съм, и ако някой мъж ми каже да си делим разходите, ще му изтрия номера от телефона си, честно. Аз може да предложа, ама той да го прави на въпрос?! А разходите по неговото дете как ще ги делите, казва ли? Тоя да не е от някаква мормонска секта?! Момиче, опомни се. Като е само секс, моля, всички се нуждаем от още малко секс, ама да не ти мъти главата с глупости!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a0f711f744
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   На скоро се омъжих но имах любовник и продължавам да се срещам снего още повече сега искаме дете общо. Съпругами зас ега не подозира но и брака му смен беше само по-сметка .

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 07fa5854b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Леле, колко луди жени има!!! Я идете на психиатър, а не пишете по форумите? Ще ражда от любовника си, а мъжа да гледа и издържа детето. Е, нямама думи? Това е олигофрени.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 62377d456b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не забравайте, че чувствата са нещо преходно. Децата обаче не са. Не пристъпвайте така лекомислено към създаване на деца без баща. Имате си две деца, достатъчно е. След 50 -60 годишна възраст децата заемат много основно място в живота на родителите. Място което преди са заемали любовните емоции. Щом сте се оженили за този мъж, значи нещо ви е привлякло. Имате си две деца и той ги гледа. Ако толкова ви се искат бурни емоции, т. е. нова любов имайте я, но без да накърнявате семейството с това. мислите че децата ви не усещат това. Децата страдат най много при развод на родителите. Дори не толкова при смърт на някой от тях. Бъдете отговорна и не се поддовойте на капризите на любовника си. той е безотговорен. И вие ли искате да сте такава.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a395eddc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Я да стои този при вмирисаната си жена, чак се ядосах на простотиите му. Да си делите разходите, и да му родиш дете. Ти нормална ли си, а бе я го махай този. Ужас! Ама има то ненормалнии истории ама чак толкова.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5d89ef54e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, нормално е като иска дете от теб да се раздели с жена си и ти с твоят и да си направите свои семейство и да си имате колкото деца иска. Ти мислила ли си, обяснила ли си му, че ти секс с мъжа ти не правиш и не може да му кажеш, че щъркела му е донесъл още едно дете. Що за малоумен човек е любовникът ти? Май е прекалил с гледането на сапунени сериали нещо.... Бъди разумна и не му играй по свирката, защото накрая зле за теб-и мъжа ти ще те изгони, и любовника ти ще те изостави. Брррр аз пък си мислих че ми хлопа дъската и съм свръх тъпа, но имало и по-тъпи от мен

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e70b4a46ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Егати тариката, ще има тарикати, докато има и балами като теб. Като те обича да е с теб и да те подкрепя в най-трудните моменти а не на думи и извън брака....
*земи се свести малко, пиииини си водица и си легни... :)))

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5bdf8b9a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Боже. Луда жена!!! Луди хора..

Много ще е глупаво, ако го направиш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 238fb54f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Боже, ти си много тъпа! Първо, като не го обичаш мъжа си и не правите секс и брака ти е нещастен, му го кажи в очите и го остави, а не си трови живота и не живей в лъжа! 2. Или кажи на любовника ти да напусне жена си и да бъде с теб, ако наистина те ОБИЧА или да забрави за теб-трябва да си много луда и тъпа да му родиш дете, а той да си живее живота спокойно с ИДЕАЛНАТА си жена-абе ти достойнство нямаш ли? !? И помисли за горкото дете, което смяташ да му родиш-каква съдба ще има то-с майка развратница и чужд баща, докато истинският му татко си има друго семейство и не ще и да чуе него-езък ти за годините, жено, езък ти, че си зряла, че деца имаш, за много неща езък!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7febf95823
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторке, във филм си, сега искаш да го направиш и сериал. Не му се връзвай на глупостите. Намери си човек който ще те цени БЕЗ УСЛОВИЯ, а не който се изтъква какво дава във връзката ви и държи да му доказваш. След време ще иска да му показваш и касовите бележки за памперсите... Жалък е, язък му за възпитанието, образованието и "морала". Wake up!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 625775cbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Това ако не е измислица на болен мозък, е най-изтрещялата и супернагла простотия, която мога да си въобразя! Ако такъв мъж съществува, то той изобщо не е добър човек, какъвто го описваш, а болен, психясал, свикнал да властва и манипулира наглец! Но нали знаеш, не е луд, който яде зелника.... от сума ти години не съм правила секс с мъжа ми, по ред причини, потърсих си навън, имах няколко любовници, които се пробваха всеки по свой начин да ме манипулират... ама го няма майстора! За един. ур не са познали, ако ще да са богове в секса, и ако ще мъжете да са свършили! По тази причина съм тотално разочарована от мъжете и мъже не търся! Сексуалните си нужди задоволявам с вибратори и порно, а съдете ме сега! На никого няма да позволя да ме приравнява с парцал и да ме манипулира за своя изгода! На никаква цена!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cb1ab4e3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не мога да спра да се смея, въпреки че за някои това е драма :) Така правят женските кукувици в природата - обичат да оставят поколенията си на чуждо отглеждане.
Толкова е гнусно, особено като си представиш, че е осъзнато намерение на мъж!?
Помиярска му работа.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 92d895bb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   24, това че не искаш да те правят на парцал и да те манипулират е разбираемо и похвално, но каква точно връзка има със сексуалните ти нужди? Искам да кажа, какво ти пречи да ги задоволяваш с мъже, пък пак да не се оставяш да те разиграват? Алтернативата с вибратор в дългосрочен план ми се види малко... непривлекателна.

Кубрат


П. П. По темата нямам какво да кажа, а и вероятно случаят е приключил отдавна.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 56c454cff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Леле, какъв нещастник, какво правиш при него? Че и дете да му родиш, леле, бягай, все пак на 38 си, трябва да си разумна, не прави грешки

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 311bee48eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Този проблем сигурно е решен още преди години, но ми се иска да споделя какво мисля по въпроса.
Според мен двама души създават съзнателно дете, когато са сигурни, че искат да му се радват как расте и да го възпитават ЗАЕДНО. Понякога нещата се развиват зле, разделят се и детето се гледа от следващия партньор на родителя, но никой не създава дете с намерението някой друг да се грижи за него.
Баща не се става с това, че някой е правил секс с теб, а с това, че се грижи за детето, възпитава го... Щом имаш деца, знаеш каква саможертва е да си родител.
От момента, в който това бебе се роди, баща ще му е съпругът ти. Какво удовлетворение ще ти донесе просто да износиш плода на този човек?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 032da12d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Кубрате, отговарям ти-в момента, в който поискам ясно и високо коректност, почват да се изплъзват като мокра връв, аз не понасям това и прекратявам връзката, или пък другия вариант-не ги виждам повече. За това ги мразя и не искам нищо от тях вече. Да си държат мъжествеността, да си я пласират другаде-където ще ги търпят.... аз няма!
24

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 62aba2fa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Номер 24/29, всичко добре, ама защо трябва да мразиш? Просто казваш, че искаш уважение и коректно отношение, всъщност дори няма нужда да го казваш, то си личи доста скоро, кога един човек държи да го уважават и кога се дава да го разиграват. От там нататък който е навит - остава, който си търси човек да манипулира, ще види, че при тебе е сбъркал адреса и ще се изнесе сам. И това е, нещата са толкова прости. Защо трябва да мразиш някого, само защото търси нещо, което ти не си (т. е. лесно манипулируем човек)?

Това е като на пазара - ако ти искат 20 лв за килограм домати, има два варианта - или по някаква причина решаваш, че те урежда и правите сделка, или казваш, че не те урежда, не правите сделка и си продължаваш. А че си е чиста наглост да ти искат 20 лв за домати, е вярно, но няма никакъв смисъл да си занимаваш съзнанието с това, камо ли пък да тръгваш да се разправяш или да "мразиш".

Надявам се, че ме разбра.

Кубрат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker