Разбита - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбита
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2028 пъти
Чувствали ли сте празни, разбити и ненужни? Усещали ли сте болка, само и единствено болка, самота и безумна тъга? Боляла ли ви е душата така, че и самото ви тяло да страда! Психическата тежест превръщала ли се е във физическа болка? Изпитвали ли сте страх от всеки следващт ден? Борите ли се в ежедневно с гнева, болката, самотата, омразата, желанието за мъст? Плачете ли всеки ден от безсилие? Имате ли нужда да говорите, да излезете всичко, което ви спира дишането всеки ден или просто пренебрегвате чувствата си с мисълта, че утре ще е по добре! Тъга, болка, умора, сърце, душа, безсилие, БЕЗКРАЙНОСТ....

Л. Ш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 783c028725
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Но Защо?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 38e5941acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Красиво

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c7dd398565
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва да преживееш разбито сърце и несполучлива връзка с идиот,за който си била готова на всичко ПРЕДИ да срещнеш правилния и да се омъжиш .
Иначе как ще усетиш разликата?
Тази болка за която говориш е унищожителна,но след като го преживееш-си като нова.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 94d7a720f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   М31

Чувствам се точно така всеки ден, освен страх, не се страхувам от нищо.
Влюбих се в едно момиче, с което няма как да съм. Познато ми е чувството емоционалната болка да се превръща във физическа, най - лошото чувство, което някога съм изпитал, не пожелавам това на най- големия си враг. Все пак се опитвам да бъда позитивен.
Не си сама

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 60c64957a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много хора сме минавали през подобни периоди. Съвета ми е да махнеш маската(каквато и да е тя) и ще си намериш някой с когото да споделяш. Мисля че проблема е именно в това че си самотна. Пиши в темата, създай диалог с нас(съветниците) ще се почувстваш по-добре. Шибана работа, ама не се затваряй в себе си..
Горе главата

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 879d2fa879
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всеки ден съм така. Мъж на 30.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 59287599e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дръж се и това ще мине!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 03b4281a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От вътрешна болка, през това да се чувствам мъртва и така, все едно някой е изтръгнал сърцето ми, до това да усещам празнота и невъзможност да изпитвам радост. И много моменти, в които нищо няма смисъл за мен, а единственият изход от това състояние е смъртта. Не след дълго следва страх от неизвестността ѝ. Случвало се е да се задушавам. Самотата понякога дава прекрасна възможност да се занимаваш с четене или творчество, но по- скоро може да те съсипе. Понякога дъхът ми трепери така, все едно съм плакала с часове, а не съм плакала а дни. Почти всеки ден се боря с желанието да отмъстя на тези, които са ме наранили, но няма смисъл от отмъщение. Всичко това са отрицателни емоции, които само ни натоварват и ни пречат да продължим напред; замъгляват преценката ни за всичко, което ни заобикаля. Мястото на миналото е точно тогава, когато се е случило. Ако не можеш да забравиш миналото, няма да можеш да погледнеш настоящето и бъдещето.
Звучиш като много наранен човек. Потърси помощ. Не говоря само за специализирана такава, а за близък, който да е до теб. Ако това състояние продължи дълго време, можеш да станеш опасен/опасна за себе си и околните.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e97cd3c7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да. Нарича се депресия. Потърси помощ!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9280a2f6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На всеки се случва в някакъв период от живота му.
Не си първата, не си и последната, която се чувства така.
Кажи поне защо, за да имаме някаква насока да помагаме.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a97e064a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да!
Е, и?
Са кво да се бесим ли?
Я се стегни!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 51b8f51aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В момента съм в същото положение...
Момиче, 20г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 80a17d9f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да, разбира се. Имала съм чувството, че някой е пуснал сърцето ми в онези машини, които смилат месото на кайма, после е скачал върху него и накрая го е хвърлил в локва по средата на улицата. Чувствала съм го след раздяла, след загуба на близък, след болест на близък, след грандиозен провал, след поредица несполучия, след бурни скандали в семейство или с приятел, много пъти. Понякога е траело дълго, има неща, които още ми тежат, а са минали години. Понякога ми се е отразявало физически- нервен стомах, треперене, сърцебиене, потни ръце, пребледняване, да.

И какво от това? Тези моменти ме карат да се чувствам жива. Имаше момент, в който бях напълно блокирала и не ме болеше. Беше ужасно, все едно съм робот. Хубаво е, че имаш чувства, те ти гарантират, че все още си човек. Още по-хубаво е, когато превъзмогнеш болката и се изправиш. Все едно живота хвърля камък, ти го поглеждаш и казваш „Ама, не ми пука, няма проблем, ще се справя. Пробвай пак. “. Не се отдавайте на мъката, тя също минава.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1aa65e5ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От автора: Благодаря на всички!!! Учудващо е как непознати могат да ме накарат да се чувствам по-добре!
Номер 3 вече съм омъжена, от там идва и болката 12год. семейство.... искам да се разделим, за да не усещам тази болка, че съм не желана и не обичана, отхвърлена... но не става имаме 2 деца, а те искат баща си...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b72982e84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да, чувствал съм се точно така, както си описала. Единствените две неща, които ме изведоха от онази черна дупка, бяха поезията и надеждата. Чрез писането на авторска поезия и чрез четенето на чуждата такава открих, че ми става по-леко и по-поносимо. А надеждата, че един ден всичко ще бъде наред и че ще имам свястна жена до себе си, ме крепи и в момента. Иначе самотата и депресията са брутално покъртителни и зловещи, тяхната деструктивна сила съвсем спокойно може да се окачестви като „феноменална“. Знам колко е тежко, повярвай ми, наистина знам. Но и ти знай, че докато си жива, докато сърцето тупти в гърдите ти и докато белите ти дробове поемат живителния въздух на нашата майка Земя, „играта“ не е свършила, животът ти може да поеме по нов и удивителен път, за който не си и предполагала, че съществува. В някакъв момент ще стигнеш до мислите за самоубийство, но трябва да ги прогониш решително и твърдо! Запомни, че смъртта е единственото гарантирано нещо на този свят и именно затова е безсмислено да си я причиняваш сама. Тя рано или късно ще дойде за теб. Но не бива да си я причиняваш сама! Когато преодолееш мислите за самоубийство, трябва да откриеш някакъв нов смисъл. Например аз открих упование в поезията и в надеждата, за теб може да е нещо друго. Каквото и да ти се е случило, помни, че „играта“ не е свършила, докато не си отидеш от този свят. А понякога най-големите обрати идват точно преди края на играта... Дано разбереш думите ми или поне част от тях.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: db63d384b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Прочетох ти няколко пъти историята-толкова ми е познато, дето казват французите-дежавю... със сигурност не го изписвам правилно. Лошото е, че при мен трае много дълго. Започна от най-банална изневяра... тъпо до нямай къде. Много пъти съм мислила, че ако тия, дето изневеряват почувстват само една част от болката, която причиняват, едва ли биха го направили. Пък кой знае-те за мен са завършени егоисти, на които не им пука какво причиняват на другите. Явно имаш проблеми в брака-ти си знаеш какви са, пишеш много общо. И аз заради двете си деца не се разведох-но се плаща ужасно висока цена, повярвай ми...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1aa65e5ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора:Къде е изхода от тази ситуация? Хем децата да са добре, хем да си щастлив? Има ли изобщо изход или трябва да търпиш до край! Или пък да върнеш със същото? Клин клин избива ли?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: be4e72ea47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   На пръв поглед имате проблем с егото, което се бунтува и се чувства недооценен, много е важно да поработите върху това, не мислете, че някой в този живот ви е длъжен с нещо, както и вие не сте длъжни на някого. Трудно ще го проумеете, защото егото ви няма да го позволи, научете се да го контролирате, трябва да заобичате отново себе си и да се погрижите за своята душа. Освободи се от страха и страданието, от усещането за недостатъчност и съответно от всички желания, нужди, зависимости и привързаности.. стигни до вътрешен мир и разбирането, че Бог управлява всичко, дори когато твоя свят изглежда готов да се срути. Освободи се от болестотворната обремененост с друг човек и помни, че на едно по дълбоко ниво всичко е наред, можеш да имаш проблеми, но това е на повърхността. Уважавай себе си и не се вживявай толкова, защото няма кой да те обича и да се грижи за теб освен теб самата.

M29

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker