Мъртви ли са връзките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111075)
 Любов и изневяра (26816)
 Секс и интимност (13062)
 Тинейджърски (21258)
 Семейство (5742)
 Здраве (8812)
 Спорт и красота (4512)
 На работното място (2710)
 Образование (6857)
 В чужбина (1472)
 Наркотици и алкохол (1025)
 Измислени истории (781)
 Проза, литература (1640)
 Други (16242)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъртви ли са връзките?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1131 пъти
Мислите ли, че в днешно време вече няма връзки, сватби, а вместо това само секс? В ерата на Тиндър, Фейсбук, Инстаграм, и другите социални мрежи, партньорите са навсякъде. Никога не е било по-лесно да си намериш партньор. И за какво му е на човек да се забие само с един като може да ги сменя редовно когато си хареса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2d7b5a298b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има неща в една моногамна стабилна връзка, а в един брак още повече, които мимолетните връзки никога няма да могат да ти донесат, като емоции, като усещания, като преживявания. Не знам дали темата е писана от мъж или жена, но няма значение, това важи и за двата пола. Да не говорим за това, че връзките изграждат. Допринасят за израстването, за развитието ти и самостоятелно и в отношенията ти с другите. Аз съм млада жена и имам приятели и приятелки, които се женят, някои тепърва раждат, някои имат деца на по 2-3 годинки. Така че със сигурност в обществото измежду нашето поколение продължават да се срещат и връзките и сватбите. От описаното по-горе става ясно, че аз също съм за граденето на стабилни отношения между двама души. Не защото съм някаква пуританка, правила съм секс и без да имам връзка. Просто виждам, че имат смисъл връзките.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 915d6fe2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото е до време. Вярвай ми ще дойде момент в който ще искаш, да се прибереш и да има човек който просто да те пита как си как мина деня ти ще искаш малкото човече да ти скочи на врата и да ти каже татко/мамо. За тези моменти живее човек, всичко останало е преходно.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e9d77f4cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Връзките са толкова мъртви, колкото и компютрите. Хората обикновено са пред екрана на телефона си, но компютрите все още са приложими, полезни и се използват. Хората лесно могат да получат секс, естествено, много се възползват, но връзките и сватбите все още съществуват, предпочитат се от някои и не са табу. Примерът ми е много глупав, но и въпросът ми се струва такъв, затова няма да чувствам вина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 726d2f136c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, коментарът ти ми харесваше, докато не прочетох предпоследното изречение. Не че те упреквам, свободна си да си живееш живота както искаш. Просто в днешно време една жена с лекота може да си легне с мъж, дори тя самата да не е особено угледна, докато за един мъж е далеч по-трудно, освен ако не е наистина красив.

Аз лично никога не бих се оженил за жена, имала уан найт стендове, приятели с преимущества и тем подобни. За мен това е признак на липса на въздържание. И колкото по-малко дългосрочни партньори е имала, толкова по-добре.

Всъщност, останаха ли такива жени въобще?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8d6afd7ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Лично на мен това не ми харесвам и го смятам за голяма вреда с тия социални мрежи. Създава се някаква илюзия, че на всеки ъгъл можеш да намериш нещо, даже още по-добро от предишното и защо да задълбаваш, като следващите възможности те чакат на вратата едва ли не. Но за да има връзка хората трябва да си дадат шанс да се опознаят добре, за да решат дали са един за друг. Сега при най-малкото нехаресване на нещо, повечето хора търсят алтернативен вариант, но и другия алтернативен си има недостатъци и се прехвърляш на следващия и това докъде ще продължи. Просто в един момент ще си се запознал повърхностно с много хора ама никой от тях няма да си опознал истински. И си прескачаш от следващ на следващ с идеята някой мнооого да те впечатли, за да му обърнеш по-специално внимание, което рядко се случва. Някакси самата идея на тия социални мрежи, че уж имаш голям избор в един момент те прави повърхностен. Е сега ако си търсиш нещо за секс за една вечер може да е ок тоя вариант, но за по-задълбочени отношения не мисля, че може да стане ако с си нагласата - следващия моля.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2b2a21dd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Така е докато си млад/а. Сега морето ви е до колене, а секса на един клик ;)

Минеш ли в графа 'зрял човек' ако вече не си се обвързал е мнооого трудно.

Ще пораснеш, ще разбереш ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 303d18fc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е вярно, че лесно можеш да си намериш мъж/жена, партньор. Това е илюзия от многобройното "предлагане" в нета. Подходящите хора за сериозна вързка е даже много по-трудно и понякога невъзможно да намериш днес, в сравнение с преди 30 години. Че дори няма къде да потанцуваш и някой да те покани на танц в ресторант. Наблъскани маси и това е в ресторантите. Няма места за реални социални контакти. А като някой те покани на танц, веднага го усещаш - харесва ли ти или не. Хем е неангажиращо, хем има бърз проучвателен ефект. А не да си пишеш с някой седмици, видите си и като усетиш дъха му примерно ти идва да избягаш с 300.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4227b99585
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Къде е тоя лесен секс? Само за жените важи това май. За повечето самотни мъже сексът извън връзка е мит.

Иначе, съдейки по познати и приятели, връзките не са мъртви, просто хората чакат и чакат докато решат, че е време за сериозна връзка. А социалните медии и цялата тази свързаност създава илюзията, че винаги има някой по-подходящ и при най-малкия недостатък се появяа идеята, че с малко повече "суайпване" в Тиндър ще намериш друг.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 627de36949
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не мисля.
Социалните мрежи просто изкарват това което винаги сме били - плитки индивиди. Сега по лесно се показва просто.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a856cd3f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 4

Аз съм такава жена, никога не съм била интимна с мъж, но съм общувала достатъчно с мъже, за да ги разбера и... няма да имам семейство, просто е невъзможно. Ще си бъда сама, предпочитам го, пред това да съм използвана. Знаеш ли, въпреки, че не съм правила секс с мъжете, с които съм общувала, чувствам се наранена и използвана от тях, и разочарована... сигурно щях да се гръмна ако бях правила секс, но това не се случи с нито един, защото ги опознавах с месеци, дадох им шанс, макар още в първите дни да ми беше ясно за всеки един от тях, че са неподходящи да създадат семейство, не само с мен, а по принцип. И да не помислиш, че са били явни играчи, не... скромни, нормално-изглеждащи мъже с добри професии, образование и т. н., накратко - с добър социален профил, който за мен не значи нищо, разбира се, защото аз гледам човека 'отвъре'...
Първият - ми показа, че мъжете се вълнуват, най-вече, от визията на жената. Вторият, третият и четвъртият ми показаха, че мъжете могат да кажат, и направят всичко, само, за да имат жената, било то за развлечение, за разнообразие, за запълване на самотата, за стимул, за връзка, за секс... , който - когато наистина ти повярват, че няма да се случи - изчезват.
И с четиримата съм се държала разбиращо и, въпреки че мина много време, помня всичко, което са ми споделяли, защото да, мъжете споделят, и искрено, макар че, съвсем не безусловно. Странно ми е, защо общуваха толкова време с мен, въпреки че бях напълно откровена с всеки от тях, че ги виждам какви са и да не се опитват, да ме заблудят...
А може би няма нищо странно, а просто - любопитство, предизвикателство...
Не искам да задоволявам ничие любопитство и да бъда ескперимент на никого вече.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3f3b434654
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   №10, а ти всъщност какъв мъж искаш? Роб? Някой, който търси заместител на майка си? Прогонила си мъжете от себе си. Естествено е, че ще искат от теб много неща, като например да запълнят самотата си, нали затова са връзките. Жал ми е за теб. Жена съм, но не мога да те разбира.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 627de36949
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оооооо номер 10

Късаш ми душатаа. Ей сега ше седна да си поплача. Горката.

Как смеете да и отделяте внимание бе! Ей момчета, я да се вземе в ръце и да я остваим на мира! Тя не иска внимание ОК?

Така че спрете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 52cc298c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10,
Ти изби рибата... направо изкърти мивката :)
Браво. То такъв непогршим скенер, никой мъж няма шанс просто. Респект.
Бравос :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker