Заблудена жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заблудена жена!
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1598 пъти
Работата ми е свързана с жена, от която преди време по деликатно исках секс, не защото съм ''влюбен'', а щото ми се правеше секс. Пиша го с нежелание, но жената не е кой знае какво, това обаче и повдигна ниското самочувствие, и взе да си играе на голямата работа, и да ме ''отблъсква'', много голяма флиртаджийка, която се води от чувства спрямо мен, и се мъчи да ме поставя под другите, смешно е защото съм бил с доста по добри от нея, и е влязла във филм от който не мога да я изкарам. Всеедно че и вредя, щото не ми е дала, дажe не ща да я говоря, щото изхожда от тази мисъл, не служебна. И имам симпатий към други жени, които тя забелязва, и го възприема като опит да я карам да ревнува, и търси с кого да ми ''отмъсти'', но не и се получава, или може би не, щото се предлага сама на други колеги, по начина по който аз и предлагах, имат пари с мъжа си, но жената се заблуждава за себе си, и се изненадах щото и от съжаление донякъде и исках секс, щото мъжа и я мами и се чувства нежелана. Много голяма грешка, и такава вярва че ме е била, и горката се интересува само от себе си, всякаш е нещо повече от другите, служебно може би, но като жена не, незнам как да изляза от заблудата и, и да я накарам да види истината, няма начин просто, на никой не го пожелавам, по голяма от мен е, но като инатесто дете. Като се сетя как ме ''върти'', незнам или просто и дължа чукане с извинение, даже след този пост, съм балък който тя е отвяла, а той още се занимава с нея... Просто не вижда нещата, и си играй на момиченце а е на 40г, която е свикнала с друг тип мъже....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 336dfa9205
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Добре де. Искал си само секс с нея. Не сте правили. По написаното съдя, че това си е останало. Какъв е проблема и защо говориш така за нея? Не знам под влияние на афект ли е писана тази история, ама аз не я разбрах. Ти не си влюбен в нея, не я обичаш, не сте имали връзка като не иска тя с теб, направи го с друга. Ама тя те била поставяла под други хора, ама била имала чувства... ти нали нямаш, какво толкова се палиш? В същото време обясняваш тук как си имал и жени на по-високо ниво от нея. Хващай се тогава с някоя от тях и не говори по този начин, че е грозно. Нали си я съжалил. Е, явно и без да правите секс е подействало, отпуснала се е, спомнила си е, че е жена, започнала е да флиртува. Може ти да се виждаш като нещо повече от нея, а тя да не го вижда така. Не е длъжна.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0ca80175ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами притеснявам се за теб, да не дойде момент, когато мъжът и разбере и поиска той да прави секс с теб... Тогава голям секс ще падне. Казваш, че жената е заблудена. Това очевидно е така, макар че повече ми прилича на обикновена курва... Ама твоето поведение какво е?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9d03e98676
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Горкия. Яко ти е бръкнала в егото. Не ти е пуснала? Ми, добре, следващата. Не е мъжко това поведение, да я очерняш и то публично.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5436177015
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   А ти си под всякаква критика брато. Не ти е пуснала и така злобееш, че няма накъде

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 07f59bcbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, не те ли е срам да говориш с такова неуважение за жената. Опитвала се да те постави под другите, имала ниско самочувствие, играела си на голямата работа...

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 48fb7fbb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   А дали ти не си заблудения? И с огромното самочувствие. Мачо, който си мисли, че всяка жена е длъжна не само да приеме предложението му, но и да е горда, че такъв велик мъж я е забелязал. И когато се е намерила жена, която ти е казала не, сега си направо в потрес и не знаеш какво да правиш. Не, жената е зле, а май ти. Веднъж са те отрязали и такава жлъч изля върху жената, че не е истина.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker