Има ли изобщо мъже мислещи с главата на раменете си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли изобщо мъже мислещи с главата на раменете си?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 4429 пъти
Съжалявам, но всички ми дойдоха в повече. Може ли да търсиш жена всеки божи ден и да и говориш уж прекрасни неща (които явно си наичил наизуст, за да ги кажеш на всяка) и накрая тя да взрме да ти се върже на глупостите и да си легнете и до там. Какви мъже сте, бе хора. Жените само за това ли са? После нямал си бил приятелка от няколко години. Ама как ще имаш? Търсиш търсиш и после край. Какъв мъж си ти. Жените били не знам си какви. Заради кой? Мъжете нямат грам чувство за самосъхранение и отдаденост към жената. Те имат долната част на тялото си. Станат ли нещата, айде следващата. Е на нищо не прилича вече.
Предполагам НЕ всички са такива, не искам да отправям обвинения към добрите мъже. Ама обяснете ми, как може детско мислещ мъж да се държи така..
Отчайвам се от днешната младеж

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9f774df858
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти привличаш този тип мъже, никой не ти е виновен. Защото очевидно не си се оглеждала за света около теб, има доста различни, ДОСТА. Ама вие как ще ги видите?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 436d8d35c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от мъжка гледна точка пък се чудим, как толкова много жени се връзват на описания от тебе тип, като отстрани изглежда толкова плоско и изтъркано... трябва просто да се научиш да ги разпознаваш - не е толкова трудно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f31ee5d58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво искаш да ти кажем?
Хора всякакви.
Избирай си по-внимателно любовниците и няма да имаш подобни преживявания.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bd30e57a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ми харесва как жените сте напълно наясно с тази "игра", но въпреки това предпочитате някой, който я играе пред някое по-скромно момче. По-скоро се запитай "защо аз харесвам такива". На скоро имах разговор с момиче, което харесвам и е минало точно през същото като теб. На въпрос какво му е харесала, тя отговори "ами той си изигра картите правилно". Еми дами докато ви е важно кой кви карти играе, а не каква е истинската същност на човека, така ще е и ще има такива теми.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 424ab576bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Евала на 4. Много правилно го каза. Жените знаят, че ги лъжат, но предпочитат точно такива мъже, за които знаят, че лъжат, а не искрени. То верно, че не е много трудно да видиш кой лъже и кой не. Само не разбирам защо след като ги излъжат, после са разочаровани и реват, че всички мъже били такива. Ами нормално е курвар да прави курвенски номера. Кой ти е виновен, че такива си избираш? Толкова ли не можеш да усетиш фалша в думите и действията му и плоското му излъчване? Наивна ли си, сляпа ли си или просто искаш да бъдеш лъгана на (под)съзнателно ниво?

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4f4a5b56b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Много ме радва как мъжете си изтупват гащите с "ти си си виновна" и дотам, защото отговорност даже до пускането на казанчето в тоалетната не могат да поемат. И да се поправя малко-говорим за българите, този матерял е най-клесав! Хе хе

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f31ee5d58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   <4> Аз съм имал много по-странен разговор.

Имаше една, която много харесвах... беше яка, секси, красива... а бе бях луд по нея и я канех да излезем поне 6 месеца. Така и не прие нито една покана. Толкова пъти я питах какво трябва да променя за да стане работата - мълчи. Та отказах се в един момент.
Минаха 6-7 години, срещаме се и решавам да а питам ПАК защо не ме е харесала тогава.

Ами не можа да ми каже причина - и тя не знаела ;) Еми тя ако не знае аз откъде да знам как да и се харесам? !
Жени :))

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6331234617
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Съгласен съм с 2,4 и 5. Жените трябва да спрете да мислите с вагините си, тогава може и да харесате някой свестен. На английски има един лаф "Fool me once - shame on you, fool me twice - shame on me". Демек, не са ти виновни мъжете, че жените се подлъгвате толкова лесно. То накрая излиза, че вие искате да бъдете излъгани.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 424ab576bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   от 5 до 6

Ще ме извиняваш, но не аз съм я ебал и после не съм се обадил. За каква отговорност въобще говорим тук? И да, тя си е виновна, че се стига до тук? Значи като искаш секс, правиш секс, а ако искаш да елиминираш подобни курвари, ги подбираш. Най-малкото можеше да изчака 1 месец преди да му пусне и той щеше да вазира сам. Ама тя иска хем да я тъпчат на втория ден, хем да и свалят звезди, докато я надупчат, хем да са сериозни. Еми то ако помислиш малко, е близко до акъла, ама нали трябва все всички мъже да са виновни и да са в общия кюп. По-лесно е да опюеш всички мъже и да се жалваш, отколкото да прогледнеш, че последното иска малко напън.

Номер 8 го каза прекрасно. Ако жените мислят с вагините си, нормално е да привличат мъже, мислещи с ташаците си.

Малко съм директен, но кажете, че лъжа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 33d51ce122
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От моя личен опит досега, точно тези, които говорят най-прекрасните неща, правят красиви комплименти, свалят ти звезди и те затрупват с внимание, после се оказват най-ненадеждни, оказват се просто женкари, които са гледали на теб като на поредната цел, която да завладеят, а не като на жена, която искат да опознаят.Спокойно, не си първата, попаднала в този капан.Просто се научи да не се връзваш веднага на сладки приказки и да разпознаваш женкарите.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5747db6283
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   В случая като мъж ще те подкрепя. Мнозинството днешни мъже са женчовци, и сме плод на слаби безхарактерни бащи. Те отгледаха тези слаби момчета, и разглезени принцески. Естествено не всички са такива, но мнозинството. Няма как да знам само по това което си писала ти каква си, и да те съдя. Според мен над 90% е некачествено за нещо повече от секс, независимо мъже или жени, така че е напълно нормално да се сблъскаш с него. От там насетне като го разбереш и започнеш да го познаваш, от теб си зависи. Не се прави на жертва, само това мога да ти кажа, защото вече не си дете и няма пред кого да го играеш... Какъвто избор направиш, такъв ще си го сърбаш, както в случая.

Също, повечето свестни мъже днес вече са се разочаровали и не търсят жени, особено пък "всеки божи ден"... Просто модерното време не става за сериозни връзки. По-рационалният избор е да свикнеш да живееш сам. Това е единственият начин да поемеш отговорност за собственият си живот, иначе се оказваш зависим от прищявките на някой друг. Ей затова е бил брака навремето, договор за развиване на обща дейност, днес никой вече не се сеща. Всеки човек е егоист, всеки прави това което му изнася... Феминизмът унищожи брака, тъй че ако търсиш главният виновник, той сте вие жените, вие я искахте тая свободна любов. Получихте си я. Сега и да си говорим за морал и истински мъже, това са редки субективни качества, не биологични...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bb3d98abb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Темата е доста емоционална и е за вечното противопоставяне на половете и разликата в тяхното мислене.
Аз съм мъж и наистина честно казано не мога да разбера защо жените влагат толкова драма в правенето на секс. Превръщат секса в нещо супер специално, което те благоволяват да дадат на мъжа, и то само ако си изиграе добре картите, както 4 правилно каза. Жените държат секса като ценен актив и са много разочаровани, когато някой им го вземе с измама. В този ред на мисли - когато имаш нещо ценно, или което ти възприемаш за ценно (като златната си безценна вагина например), колкото и да го пазиш и да го даваш трудно...все ще се намери някой да ти го вземе и да те преметне. Такава е играта на живота.
Опитвам се да ти намекна, че тук проблема е в начина който възприемаш правенето на секс. Придаваш му прекалено голямо значение и затова си разочарована, вместо да възприемеш като приятно доброволно изживяване, което двама възрастни човека са си доставили.
Като мъж и аз много добре знам от горчивия си житейски опит с жените, че ако не кажа и направя подходящите неща (дори и да не са искрени), ако не натисна правилните бутони, цял живот ще си доставям нуждите на тялото сам под душа или пред екрана. Научил съм по трудния начин, че жените определено не ценят искрените и открити разговори за секс...а и като цяло. Те ценят илюзията и емоцията, която един мъж е способен да им достави, за да откликнат със сексуално желание към него.
Аз не съм виновен, че вие жените сте такива по природа, както и не съм виновен, че имам нужди на тялото си. Просто ние мъжете се приспособяваме към обективната реалност.
Вие жените имате диаметрално противоположни на мъжките възгледи за секса и отношенията като цяло и това също е напълно нормално. Просто всеки пол трябва да разбере и приеме различията на другия и да ги приеме. В противен случай ще има (и има) много разочаровани.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 424ab576bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   До 13

така е, човек, обаче аз като мъж съм съгласен жените да си пазят путките, защото за тях секса не е само забавление, ами е обвързано с емоции и изобщо за тях е много обвързващо и смятам, че точно така трябва да е. Защото ако всяка започне да се чеше с всеки срещнат, къде ще му излезе края? После чакай такава жена да гледа децжа и семейство, след като е свикнала да се ебе като животно.

Проблема не е, че си пазят путките, а че ги дават на грешните мъже. И после всички мъже са такива. Ами като не можеш да различиш свестните от курварите, такива са, да. Кажеш и два комплимента и вече край - той е човека.

Старите хора не случайно използват термина "да излъжеш жена". Забележи - да излъжеш. Не да спечелиш, не да привлечеш, а да излъжеш. Жената не приема реалността и обича да живее в илюзия. Обича да вярва в романтика, в бурна любов и предпочита мъжа, който и даде тази илюзия. А това, че после ще проклина съдбата си, не е важно. Важното е за момента да удовлитвори емоционалната си нужда от илюзия. Жената не цени искреността, цени илюзорната и временна мечта.

Ако онзи и беше в прав текст, че иска само да я чука, няма да помирише секс. Ако някой и каже откровено, че я харесва като жена и евентуално след време може да имат сериозни отношения, но в крайна сметка не гарантира нищо и няма как да знае как ще се развият отношенията им, тя ще го сметне а арогантен. Обаче каже ли "ти си най най на света, никоя друга не искам", веднага отваря краката. А всички знаем, че няма как без да са имали отношения той да е толкова влюбен, още по-малко пък вечно влюбен. Но върви го обясни това на жена.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 828cfa4cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз съм доста по-различен от описалия ти тип мъже, но знаеш ли какво вие жените винаги забелязвате точно подобни мъже, а момчета като мен игнорирате и точно затова си патите винаги!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 47fd836d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   13, как не разбирате белее! Нямаме сеска за ценност нито вагоните си за златни! Очакваме ПОВЕЧЕ от секс! Искаме семейство и деца!

А когато мнозинството си "взимате" само секса с ГОДИНИ, ни губите ЦЕННИТЕ ДЕТЕРОДНИ ГОДИНИ , които са ни ценността!

И когато заради вас останем сами и бездетни, ето това е най-гнусната и за съжаление непреследвана от закона престъпна прецаквация!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6331234617
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   16, абсолютни глупости говориш Повечето жени не мислят като теб, за тях семейството и децата са бреме. Първата ми приятелка, преди която и двамата бяхме девствени и бяхме заедно 2 години и вече аз си правех планове да живеем заедно и да имаме деца, когато ѝ казах за тези планове тя ме помисли за луд и скъса с мен с думите "аз искам да пробвам и с други мъже". Сега тя е на 29 и е сама, но наскоро излизахме и тя ми каза, че вече е била с 40 мъже, но сега решила да не се пуска толкова лесно, защото не можела да си намери постоянен приятел.

Ако жените искаха семейство и деца щяха да си намират свестни мъже със сериозно отношение, не някакви дебили дето им изневеряват. Просто жените нямате дългосрочно мислене, а сте прекалено емоционални и лесно се залъгвате по готиния батко дето свалките са му отработени. После се оплаквате от мъжете. Вие си го правите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b000adcc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   "И когато заради вас останем сами и бездетни, ето това е най-гнусната и за съжаление непреследвана от закона престъпна прецаквация! "

Защо не направиш намеренията си ясни, още на първата среща? "Търся си мъж, с който искам да имам дете в рамикте на две годни". Кажи и го и толкова. Повечето ще си помислят, че си луда и ще избягат, но те така или иначе, не са материала бащи, който ще остане с теб, па ако ще и три деца да им родиш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d296617b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   16 - така е като мислите само с детеродните си органи, 13 пък мисли само с долната си глава. Разлика не виждам. Докато се държите като животни, само секс ще получавате.

Какво ще стане ако не се размножите? Света ще свърши?

Една истинска връзка, а и човешките отношения като цяло трябва да са много повече от секс, деца и безценните ви детеродни години.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bb3d98abb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм 13
До 14 - съгласен съм напълно с теб. Казал си го по-добре от мен.
До 16 - напълно съм съгласен и с теб. Ти олицетворяваш женската гледна точка, която аз засегнах в писанията си, но не исках да се разпростирам да обяснявам.
Ясно е, че жените имат различно сексуално поведение поради ограничеността на годините, в които могат да заченат и родят. Нормално е от всичките мъже, които ги ухажват, да се стремят да изберат този с най-добри гени и способност да осигури оцеляване на нея и бъдещото потомство. Често избора е на подсъзнателно ниво и много жени не осъзнават, че го правят, но е факт. Със сексуалното си поведение жените правят генетичен подбор на популацията и само най-добрите мъже ще предадат гените си. Затова при жените в обществото се цени девствеността и това да не е "лека" и "лесна". Така е било от милиони години и така ще е завинаги.
От друга страна, ние мъжете, поради факта, че никога не можем да сме сигурни дали едно дете е наше (ДНК теста е само на няколко години), съчетано с факта, че можем да правим деца до смъртта си, имаме поведението, което е предмет на спора в тази тема. Прави ни се секс с колкото може повече жени във фертилна възраст т. е млади и хубави, за да може все някъде да си предадем гените. При мъжете се цени и е привлекателно това да са опитни с жените.
Както мъжете се дразнят, че жените не им "пускат" лесно, така жените се дразнят, че мъжете искат "само секс". Обществото е наложило известни норми на това, кое е ОК и кое не е, но като цяло това поведение на половете няма изгледи да се промени защото е част от нашата същност.
И за да приключа излиянието - авторката е станала "жертва" на един прекрасно ориентиращ се в генетично отношение мъж. Предал си е гените и е отпрашил. Как го е направил е въпрос на морална интерпретация. Много искрени и почтени мъже и дотам не могат да стигнат и пишат тук теми със заглавие "Аз и казах, че я обичам и искам да прекарам живота си с нея, а тя ми каза, че с мен няма тръпка и иска да сме само приятели. Къде сбърках!!! "
Та толкова за честността с жените...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 206424880a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Номер 16, говориш глупости. Каква престъпност, какъв закон?
Някой случайно да ти е опрял пистолет у главата та да те кара да излизаш с мъже които само секс търсят? Не, нали? Недейте да се държите като глупачки и да ни излагате всички жени. Да не си на 15 години че да им се връзваш на лъжите на мъжете? Всеки си е отговорен за своите действия.
Пътят към любовта и щастието не е розов.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fac6d2eac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Хахахахаха!!! Има, да. А къде са жените, които мислят с главата си? Само виж темата в сайта - "какви мъже харесват жените" и ще разбереш точно за какво става въпрос. Меркантилноста вече е на почит. Само кифли, няма една свястна жена с която да се проведе нормален разговор, всички сте елементарни създание, водени единствено от своите нужди и интереси. Просто майната ви. Майната ти и на теб авторке, спала си с някъв лъжец и сваляч, получила си каквото искаш(а именно-Его) и сега мрънкаш и ревеш. Всеки получава каквото задлужава. Аре фк оф че ми писна от кифли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 15cc7bfcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   По такива тичате и такива привличате.
Научете се да си затваряте краката за този и онзи и да бъдете вярни и не търсете мусколестия мачо.
Поогледайте и за по-обикновенните момчета които са ушким скучни и безинтересни, голям шанс има точно с такива да създадете стабилно семейство.
Която успее да разбере печели която тича по 'Лошите Момчета' проблема си е неин.
Р.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 15cc7bfcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Докато не се научите да различавате курварите и бройкаджиите от свестните мъже ще е така и за напред.
Курварите и бройкаджиите'Лошите Момчета'са много обиграни и го играят точно като някое свестно момче или като баровеца който може да им осигури бъдещето.
Първо изучете мъжа срещу вас що за човек е, после му давайте безценната си вагина!
Това е моя съвет мили дами и особенно софиянки.
Р.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f975f0ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Ей, 16, я малко спри с феминистките клипчета в Тубата.
Ти изкара секса за една вечер углавно престъпление. :D
Ако един мъж те прецака за една вечер, може да е гадняр, ако трима те прецакат за по седмица, може и те да не са стока. Ама ако изгубиш 10-15 години с 10-15 мъже, проблема не е в мъжете. :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9802898a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Скъпа, един мъж почне ли веднага да ти сваля звезди - за секса е. Би трябвало да го знаеш прекрасно. Или пък е някое недозряло момченце, което е примряло за гадже и внимание.
Когато си лягаш с някого на първата среща винаги имай наум, че може и последна да е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c09b76426
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ами ако такъв тип мъж срещне сериозна жена и ТОЙ дава надежда и говори как иска нещо сериозно и после я отсвири? Какво става тогава? Хем иска нещо сериозно, хем ‘а аз за какво съм ти’. Е***и мъжа.
Като цяло някой различен не знам да има. То сред толкова фалшиви мъже как да разбереш кой говори истина и кой не?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 47fd836d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Мда, бръкнах на мъжете с истината и то много дълбоко!

И за ниско интелигентните, може ЕДИН да ви загуби всички детеродна години като "отлага" семейството до безкрай!

16

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ac4f05b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Каквито жените, такива и мъжете...

Човек намира партньора за себе си спрямо собственото си сърце.

Ме

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8165164d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Млада жена съм. Чета аз темата, чета и коментарите. И си мисля кога се появи тази злоба всичката? От жените към мъжете и още повече от мъжете към жените. И на живо съм слушала мъже да говорят по този начин, че и по-грозно. Кога се озлобихте толкова бе хора? Аз един смислен коментар не видях. Един не й каза "И такива хора има. Горе глава и напред. ". Една жена не каза "И друг тип мъже има. Аз познавам такива. ". Аз например, наистина познавам и такива. Красиви мъже с добри гени сред които има и някои женени и има и моногамни. Да те също имат своите недостатъци вътре в себе си, няма идеални хора. Масово, обаче, мъжете се опитват да надхитрят едва ли не жените, а жените пък обиждат всички мъже заради някое и друго разочарование. В днешно време на всеки са му разбивали сърцето най-малко веднъж, ама не ви оправдава това и двата пола да се държите по този начин.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b000adcc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31 Аз правя, каквото реш че е добре и не търся оправдания.
До 16
- Казах ти вече - направи намеренията си ясни още отначало и няма да е проблем. Вярваш или е, има и свободни жени, който не са облъче и от патриарха, че трябва задължително да народът деца.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f975f0ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   Номер 31 говориш за злоба към жените, после говориш за красиви мъже с добри гени. Само те ли съществуват? Отговорът е "Във вашите очи - да!".
Напълно нормално е мъжете да намразят жените. Какво ценно има една днешна жена? Ще ми каже, че ме обича, както го е казала на 10 човека преди мен ли? Или ще ми даде "златната си вагина", както я е дала на 20 преди мен? Или ще ми е вечно вярна, като се абстрахираме от факта че половината браков завършват с развод, а жените иницират 80% от разводите?
За сметка на това - изисквания хиляди. Нама да ги изброявам, знаеш ги. А някакви мамини синчета свалят едно приложение на телефона суайпват на някъде и отиват да чукат.
Какво има да се обича в същества като вас? Въпроса не е реторичен, наистиан искам отговор.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 424ab576bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   31, а твоя с какво беше смислен освен да коментираш коментарите?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6331234617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   31, по твоята "логика", която уж цели да сдобри половете, ако не си красавец с топ гени кучета те яли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 04f8eb6588
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   32, умнико, АЗ нямам проблем!
Кометирах какъв проблем визира авторката, а вие се правите на неразбрали...
16

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8973d7b50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   33, омръзна ми от някакви комплексарчета, които постоянно обиждат жените. Жените са такива, каквито си ги изберете, а след като сте избрали поредната, която е предизвикателна, защото нали предизвикателното е "секси", огромно самочувствие и за която животът ѝ се върти около фризьори, маникюри, педикюри, молове и киснене по кафенетата и дискотеките, какво очаквате? Принцеса ли? Не обръщате внимание на по- скромните момичета, защото са ви скучни. Мъжете са не по- малко мазохистични от жените, търпят изневери и угаждат на скъпи и често абсолютно ненужни прищевки (като скъпо палто, скъпа почивка, вечеря в скъп ресторант) в името на "любовта", защото принцесата не може без тях, а и нали трябва приятелките ѝ да ѝ завиждат, а после се оплакват, че "всички жени са курви". Но, в крайна сметка, по- добре така, защото по- скромните момичета не са на вашето ниво.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a1507f3909
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Имам чувството, че под тая тема са се събрали само някакви инсели и такива, които още не са инсели, ама клонят натам. Каква омраза само!
Има гадни мъже, има и наивни жени. Има и гадни жени, и представете си, наивни мъже! Всякакви има.
Всеки иска най-доброто, до което може да се докопа. Много малко са хората, които съвсем съзнателно разбират, че не могат да имат най-доброто. Не можете да съдите жената, че е срещнала мъж, който в нейните очи е перфектен и му се е отдала. Просто не може. Да, наивна е, постъпила е глупаво и е мислила само с егото си. Но е разбираемо и трябва да проявяваме съчувствие.
Авторке, не всички мъже са алфа-мъжкари-чукари-бегачи. Има и свестни и интересни. Те пък си имат други кусури. Такъв е животът. Горе-главата, не можеш да оставиш един индивид да ти промени преценката за всички мъже. И тази болка ще мине и пак ще обичаш и ще бъдеш обичана!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8165164d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   От №31 до 32. В коментарите се засегна въпроса за външния вид. Обяснявам, че има и свестни красиви мъже. Има и грознички свестни. Ама аз и грозни боклуци съм виждала. В това число и мъже и жени. Хора всякакви. Не знам защо се хващате от цял коментар за една дума и пак търсите грозното, уродливото, без значение мъже ли сте под номерата на коментарите, жени ли сте.
Какво има да се обича в същества като нас? Е, този отговор говори много! Ако ти не си способен на обич, ако ти не виждаш причина да обичаш, аз не мога с един коментар да те науча на нещо, което се учи с години. Аз например мога да дам много причини да се обича един мъж. Мога да дам и много причини да се обича една жена. Няма да пиша 2 метра коментар. Ще го кажа така, защото е мъж или защото е жена, който или която си избрал, който или която вярва в теб и е с теб. Това е умение да направиш избор и да застанеш зад него, да го защитаваш, първо пред себе си като собствения си избор и после конкретния човек като твой партньор. До голяма степен към коментара ти е приложим и отговора на Black Sabbath. Често жените описани в твоя коментар се припокриват с жените описани в нейния коментар.
Към №34: Един не й каза "И такива хора има. Горе глава и напред. ". Една жена не каза "И друг тип мъже има. Аз познавам такива. ". Аз например, наистина познавам и такива.
Масово, обаче, мъжете се опитват да надхитрят едва ли не жените, а жените пък обиждат всички мъже заради някое и друго разочарование.
С написаното аз казвам на авторката, че живота продължава и след разочарованието. Че има и друг вид мъже. А в последното засягам грешките и на двата пола сред коментарите, за да се замислите, че както човека насреща не е безгрешен, така не сте и вие. Било мъж срещу жена или жена срещу мъж.
Авторке, ако не съм го написала достатъчно ясно: За добро или лошо се случват и такива неща. Гневът, обаче, е най-лошия съветник.
Ако и така не ти стане ясно повече не мога да ти помогна.
Към №35: За всеки влак си има пътници. Аз не съм някаква висша сила и не определям кой с кого ще се залюби. Виждала съм карасиви мъже с карасиви жени и грозновати мъже с грозновати жени, виждала съм красиви мъже с грозни жени и красиви жени с грозни мъже. Не те знам мъж ли си или жена, красив, съответно красива или не, но какъвто и човек да се крие зад този номер, уверявам те всякакви съчетания между двата пола, че даже и от еднакъв пол, има на тоя свят.
Изглежда само №38 успя да разбере коментара ми или вижда нещата по същия начин просто.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f975f0ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   33 до 37:
Мъжете не избират жени на база скромни/надменни, жените го правят и от там идва целия проблем.
Мъжете избират на база красива/грозна. Ако под "скрома жена" разбираш "грозна жена", тогава пак не си права, защото грозните имат повече на брой кандидати, защото са по-лесна плячка.
Но рабира се не е важна бройката, а генетичния материал, както се изрази 31.
Много ви е яд, че сега трябва да сърбате попарата, която сами си надробихте.
Искате да сте "независими", искате целия целия избор да е ваш, искате само най-най, а в замяна какво - една разбита п**ка.
Балъците, които ви ходят по задниците с надеждата че ще им се усмихнете намаляват главоломно.
Естествено, че мъжете, които са вървежни, ще ви третират като боклуци. Та кой би уважавал жена готова да си легне с него щом щтракане с пръсти?
А останалите, които не са "алфи" да не мислиш че са правени в г*з.
Всеки вижда какво става. И всеки си задава един въпрос - "Защо аз трябва да съм сериозен и отговорен, а другия може да си чука и да си бяга?"

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9412e2edea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   38 а не са ли прави

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9412e2edea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Реално не ти е обещавал, че ще сте заедно. Това, че те е харесал физически, правил ти е комплименти и е искал да те жаса, не означава, че е искал връзка. Правиш ли разлика между двете? А и да е имал намерение за връзка, може впоследствие да се е разочаровал. Никой за нищо не те е лъгал. Ако не искаш секс без връзка, уточнявай предварително и не се чукай на третата минута. Не четем мисли.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e17c2113b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Скъпи "дами" (забелязват ли се кавичките?), курварите търсят курви. А-а-а?! Не сте такива, ами търсят лесни жени. Като сте "лесни" какво се правите на изненадани. Дори този да не е курвар, ще си помисли, че докато се завърти и тя е със следващия. Много обичат курвите, ама почти никой не ги иска вкъщи (или сериозна връзка)!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d977bdbfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Към авторката, а и не само.
Тези мъже, дето се оплаквали, че си нямали гадже, не са онези, дето чукат и бягат. Това първо. Второто е, че няма лошо да си легнете съвсем скоро от познанството, това не прави нито жената курва, нито пък мъжа курвар, че е настоявал за секс. И да не е курвав, като си те харесва, пък му се прави секс, си иска.
Трето, трябва да имате качествата да разпознавате човека, дали от тези, дето ще духнат. И четвърто, хубаво е да се знае от начало какво всъщност се очаква да се случва между двамата. Трябва да имате усет за тези неща.
А пък тези, които си ги кефи и го правят заради самия секс, те не се чувстват и излъгани, защото освен това друго желание са нямали.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6331234617
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   38, фактът, че се напълни с инсели показва, че има фундаментален проблем в обществото. Не може да ги виниш за страданието им и трябва да проявяваме съчувствие.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 44c4dbfcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Дами, никога не си лягайте с мъжа на първа среща.. нито на втора. Изчакайте няколко месеца, опознайте мъжа, не им позволявайте да им мине номерът да преспят с вас и после да ви нарекат ,, курви '', защото въртят долни номерца, лъжат и после жената виновна. Виновна е единствено за това, че е наивна и че е повярвала на мъж. Нямайте вяра на мъж - за доверието са нужни години, та дори и това не е гаранция... Един мъж, който иска да бъде с вас, ще изчака колкото е нужно. Когато мъж предложи да отидете у тях, за да гледате ,,филм'' и вие откажете, повече няма да ви потърси, ако е само за секса. Карайте мъжете сами да ви търсят, да бъдат настоятелни, да се борят за вас. Не се съгласявайте веднага на среща. В крайна сметка жените трябва да подбират с кого да бъдат. Така ще видите кой е свестен.
До авторката: Не съжалявай, приеми го като урок и грешка, която няма да повтаряш повече. Сигурна съм, че ще намериш човек, който да те обича истински :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dc84e794c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   "Един мъж, който иска да бъде с вас, ще изчака колкото е нужно."

Чакал съм. И така докато я чакам тя вземе, че си легне с друг.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 98af0ee227
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Съглазна съм с някои от коментарите. Жена съм и имам приятелка, която все се оплаква, че я търсят мъжете за секс ( и то некви пикльовци дето да кажеш да са хубаеи6, да се държат добре с нея-ами не, те се държат с нея като с боклук, ще поясня после). И аз я питах ами при мен що няма такива? Не, че никой никога не ми е предлагал само секс, ама в момента, в който видя, че някой клони натам бива отрязан. Аз имам достойнство и се уважавам фостатъчно, за да не позволя някой да ме употреби и да ме остави като парцал. Дори се чудя как тя и всички други се чувствате в тези ситуации? Разбирам да ти се прави секс и не искаш връзка - хващаш си един и го правиш с него и това е. Ама тя била влюбена. И как се влюбваш в някой, който ти казва 'ела да ми дух*ш', а да не продължиш общуването с някой, който ти казва, че те харесва и е влюбен в теб!? Мъжеге не са виновни, че жените им даваме това, което те искат. Той иска секс, ти си наясно с това, отиваш, даваш му секс и чакаш любов? Ами.. Как да станат нещата. Още повече, че тази е спала не само с него ми с още и пак за секса, и то нормално примерно да се разчуе. И после се чуди как онзи дето е почнал да й пише, е започнал със сексуалните намеци..

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d977bdbfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   48.....мисленето ти е като на жена от началото на 20-ти век.
Защо все изхождате от презумпцията, че все едно жената е използваната. Щял бил да я зареже. Все едно на вас не ви е кеф да правите секс-та и оргазмите са ви по-силни. Защо не разсъждавате така, че секса е просто едно удоволствие и ако двама души се харесват и им се прави секс, просто го правят. Има равнопоставеност-той прави секс с нея и тя с него. Но не, продължава да вирее нагласата, все едно жената е прекараната, минатата и т.н. Все едно е пуснала по милост, за да направи кефа на мъжа, а на нея не ѝ е било приятно. Все едно е лошо една жена да пуска, но е добре, когато един мъж е чукал много жени. Ей това е промиване на мозъци и социално програмиране.
Нали искате да сте равни с мъжете..........ами бъдете такива.
Съгласен сън напълно с 49 - подобни случаи са ежедневие. Да не говорим, че повечето жени не се кефят на мъж, който чака. И във филма "Време разделно" героинята каза на оня: като бяхме в гората, що не ме взе, като бяхме на полето или там еди къде си /цитирам по спомен/, що не ме взе. Демек, защо не ми посегна да се чукаме. И сега ще ми викаш мамо.......защото накрая се ожени за баща му.
Номер 46 съм, мъж на 45 г.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 424ab576bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

53.   52, мъж съм, но не съм съгласен с теб. Ако една жена започне да спи с всеки срещнат, защото видиш ли секса е удоволствие и не ѝ трябва да се обвързва, то къде ще му излезе края? На 30 примерно ще се омъжи, ще е минала през 100 мъже и после чакай тази жена да ти гледа деца, да бъде добра съпруга и т.н., като е свикнала да се чука. Само не ми обяснявай как просто ще прави секс до 30 с различни мъже, без да се ангажира и после като с магическа пръчка ще стане образцова майка и съпруга за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 10ea99aa8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Съгласен с 53. Бивш педераст и бивша курва няма.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f975f0ac95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   Напълно съм съгласен с номер 53. Всеки плюе нормите и системата и статуквото и тн., мислейки си че е ощетен под някаква форма, без да си дава сметка какви облаги му носят тези неща.
Моногамията не е измислена просто ей така защото на някой си не му е вървяло с жените и е искал всички да са на неговия хал. Има си причина брака като институция да е наложен във абсолютно всяка нация, религия и култура. И има много добра причина булката да е девствена за брака.
За никой не е тайна, че 20-ина процента от мъжете, могат да изчукат 80-ина процента от жените (цифрите са ориентировъчни), както е в животинския свят с алфа-мъжкарите. Това хората са го знаели и преди 5000 год. Е да де ама остава въпросът "Ако оставим нещата на самотек, какво става после???"
Отговорите са множество и нито един не е привлекателен:
А) "Бета" мъжкарите се събират на групичка, нападат в засада "алфата" и стадото остава без водач (наблюдава се при шимпанзетата).
Б) Никой в обществото не е мотивирн към прогрес. Все пак "алфите" винаги ще чукат, каквото и да направят, а "бетите" никога няма да чукат.
В) Не се изграждат нормални семейства, съответно мъжете растат без баща (защото няма самотни бащи) и ставт путьовци, които не могат да пазят стадото. Погледнете САЩ, Швеция и тн.
Сега какво правим? Затънали сме в демографска криза, докато онея "варварите", "примитивните" правят по 10 деца. Още 2 поколения така и са повече от нас. И после какво? Мислите си че бавно и мирно ще си изчезнем ли? Помислете пак.
Хиляди години градене на цивилизации отиват по дяволите за да могат 3 поколения жени да се накурвеят на воля.
Който не е съгласен с мен, нека ми посочи пример за общество, което е разрешавало разврата и е просъществувало повече от 100 години.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker