Домошар ли е или си внушавам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Домошар ли е или си внушавам?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1340 пъти
Здравейте!
Искам да потърся мнение от вас за нещо, което мисля от известно време.
Приятелят ми е страхотен, нямам никакви оплаквания, живеем заедно и се разбираме чидесно, но ми се струва, че като за млади хора на по 28-9 излизаме твърде малко. По принцип и двамата работим през седмицата до към 6-7 и може би заради това излизаме само през уикенда. Обикновено това е само в събота и винаги в града. Не мога да го накарам да се качи на автобус (нямаме кола от скоро, но и преди това не ходехме) и обикновено сме извън града не повече от два пъти годишно. Дори като го оставя сам за уикенда не излиза никъде, а иначе не е мързелив мъж, даже напротив явно просто не обича да излиза. Не ме спира да излизам аз. Притеснява ме не това че не излизаме, а дали няма да му стане скучно с мен след време от този т. нар. режим, който имаме. Нормално ли е млад мъж да излиза толкова рядко? Не само с мен а и по принцип? И не убива ли това част от тръпката във връзката? Иначе секс правим всеки ден, постоянно сме залепени един за друг, не се караме за нищо, но аз наистина държа на него и искам да му е интересно с мен, а не да скучае. На няколко пъти повдигам темата да идем някъде за уикемда, но той винаги намира аргумент против.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 010ec13540
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. А сам излиза ли, може да има и друга кой знае.
2. Пък може да е изморен и да не му се излиза на момчето.
3. Може да не се чувства добре с теб, или пък да го е срам от нещо.
По-добре го попитай лично.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0f286af688
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Начи ти се притесняваш да не му е скучно на него, обаче искаш да го караш да излизате, въпреки че той не иска? Според мен трябва да се притесняваш да не му станеш досадна.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ea3630f862
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към авторката: аз съм на 35, от Варна, това лято имаше дъждовни дни, но след като времето се оправи, особено след първата половина на месец август-15. 08 е Ден на Варна, има най-различни културни събития-церемонии, концерти, състезания, празнична заря! Този път нямаше нито концерт на пристанището, нито заря, заради загиналите деца! Но на сцена "Раковина", която е недалеч от ФК-"Варна", се провеждат фолклорни, класически и детски концерти, пеят и хорове за стари градски песни! Концертите траят максимум по 1 час, понякога и повече! А хобито ми е не само да ходя на тези събития, но и да ги снимам с камера, за да ги имам за спомен! На 22. 09 се проведе историческа възстановка в кв. "Аспарухово", където всички участници се сражаваха, пресъздавайки боевете, които са белязали Независимостта на България! Имаше деца, родители и пенсионери! Всички гледахме в захлас! Хвърляха се копия, стреляха с лъкове, галопираха с коне, биеха се с мечове, а най-вълнуващото беше, че когато се биеха с мечовете, единия поваляше другия, без да го нарани, т. е. наужким! Имаше и пушки, пистолети от турско време, които се зареждаха с барут, имаше и парашутисти, които се спускаха от хеликоптер, и се приземиха успешно! После имаше и детски концерт! И телевизията беше там, но снимаше само кадрите, за да направят репортажите за вечерните новини! Едно е да видиш само няколко кадъра по телевизията, а съвсем друго е да го преживееш на живо! А на 01. 11 имаше фолклорен концерт по повод Деня на Народните будители, проведен в Зала "Конгресна" в ДКС-"Варна", а водещ беше Пламен Георгиев! Първите две изпълнения, изсвирени от гайдарската група, бяха "Къде си вярна, ти, любов народна? " и "Вятър ечи, балкан стене! " ми направиха най-голямо впечатление, а публиката аплодираше гайдарите! Единствено аз не аплодират, защото работех с камерата! Имаше и фотограф, но само аз снимах целия концерт, а и залата беше почти пълна! А приятелят ти не знае какво изпуска! В онези "лисичарници" не ходя и не ми е интересно, концертите са друго нещо, просто трябва да отидеш по-рано! А приятелят ти защо не ходи никъде, не знам! То и сега не ходя, времето стана студено, концертите продължават догодина, през пролетта!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fc5fb11bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Някои са такива. Аз съм мъж на 25. Преди 2 месеца напуснах работа и оттогава насам точно 4 пъти излезнах вънка - за да пазарувам и на преглед при доктор.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1aed7dbd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   29 години не е толкоз млада възраст... Спри да четеш толкоз женски списания които показват бабички с пластични операции на 50 и твърдят че изглеждали прекрасно. Вие сте на възрастта на която повечето стабилни двойки мислят за деца. Около 30 е критичното време за тоя въпрос, но явно теб те вълнуват още дискотеките...

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dfa0dba54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Домошар! Ако ми кажат така в очите да се обидя ли? Как определяш човек с тази дума? Това, че доста мъже /и аз също/ обичаме уюта на дома. Това да се опитваме да направим живота си по лесен и приятен под покрива на дома си. Аз също не го харесвам този начин на живот. Цяла седмица да блъскам за едни шарени хартийки и накрая голяма част от тях да ги подаря за две кюфтета и малко люцерна на място където никой не ме оознава и всеки се друса като павиан заобиколен от други подобни. До колкото разбрах сте останали без кола. Защо? Защо ти не оргснизираш нещата за разходка до избрано място. Таксита, автобусни билети, пари за път, тук такса- там такса, после обратно и да видиш нещо бързо за вечеря. Лично аз се чувствам най- приятно в къщи. Знам, че там имам всичко и ми е спокойно на душата. И аз съм домошар бря!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c8a554191f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хубаво е, ако наистина мислиш за него, но както каза някой, гледай да не му досадиш.
Може да има много причини да не иска да излиза. Аз също съм бил така, и в повечето случаи предпочитам да си остана у дома, да си почина. Предполагам човека е отговорен, а в днешно време човек трябва много да внимава как си планира дните, предвид "стабилния" живот в България. Може и това да е причина. Най-добре говори с него открито, изчакай да е в приповдигнато настроение и открито го попитай. Мъж съм и при мен този е начина, надявам се и при теб да се получи. Иначе съм бил на негово място, но не исках понеже изплащах на тогавашната си борчовете, и буквално бяхме на ръба да се загуби баланса. Може и той да има някакви затруднения. Най-добре говори с него. И както казаха по-горе- ориентирай се към по-сериозното, стига с миткане! Успех

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6871377577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Зависи какво се разбира под излизане. Аз съм на 36 и когато станах на 28-29, някак си вече започна да не ми се излиза по клубове и дискотеки. Никога не съм бил и от хората, които излизат всяка седмица на едни и същи места, просто, защото и другите го правят. Иначе, много обичам да пия кафе с приятели и да пътувам, когато имам време. Вкъщи също обичам да стоя, но трудно мога да прекарам цял ден, освен ако не съм зает с нещо по-сериозно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker