Да му кажа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му кажа ли?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1292 пъти
Здравейте! На 20 години съм, имам приятел от година и половина. За съжаление след 6-7 месец той много се промени стана арогантен и груб, обиди, шамари, зарязванки и т. н. Правех всичко за него, буквално! Не искам да звучи все едно се идеализирам, но истината е такава - реших в тази връзка да вложа всичко и да го направя най-щастливия, но не знайно защо, вместно да става по-добър той ме прие за даденост и започна да ме удря, обижда и тн в период на няколко месеца (рядко, но го правеше), оставяше ме сама на улицата, просто си тръгваше, не вдигаше телефона и така аз бях срината в главата ми беше само “Как може аз да правя всичко, а той от милото и добро момче в което се влюбих, да се превърне в този злобен и тормозеш тип? ”. Бях самотна дори с него... и така излязох с негов приятел (не най-близкия, но все пак човек, който го познава) с цел да ми даде съвет. И така започнахме да излизаме в моментите, когато приятелят ми се държеше зле с мен... излизах с въпросния му приятел ( ще го нарека “Н”) плачех и той ме успокояваше. Така станахме близки и вече 7-8 месеца излизаме редовно. Нямали сме никакъв физически контакт, но той се влюби в мен. За мен обаче той е просто приятел... истината е, че гаджето ми ( примерно “Г”) започна да се променя и от няколко месеца се държи много добре с мен... последната му яростна криза беше преди 5 месеца... за съжаление обаче явно от целия стрес аз развих и Паническо разстройство. Сега когато приятеля ми се държи добре с мен, а аз обичам него... дали да му кажа за Н? Или не? Тежи ми, че крия от него, ще прекратя контакта си с Н въпреки, че ми е най-близкия приятел и ми помага адски много, но вече тази дилема ми тежи и влошава състоянието ми много... Та въпроса ми е... как мислите да кажа ли на гаджето ми за тайния ми приятел?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0a24eb4678
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бих зарязала приятеля ми ако си позволи да ме удари! Щом веднъж се е държал лошо с теб ще си позволи пак.

Глупости, нищо лошо не си направила, защо дапму казваш? А и ако ония му е приятел може вече да е изпял.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3b724db6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По добре си продължи с Н, защото Г няма да се промени, особено ако станене семейство! А за казването- няма нужда, той сам ще разбере!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7c78c09aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На гаджето си няма защо да казваш, но на Н кажи, за да не си губи времето с теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 22599cd492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: благодаря ви много... въпроса е, че с всеки ден ставам все по-объркана и има моменти, в които си мисля, че имам чувства към Н... има моменти, в които просто искам да го прегърна и целуна, но после сякаш навика се обажда и си мисля, че Г всъщност е човека за мен... не знам какво да правя не съм се чувствала така...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e95675a2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да "биеш дузпата" на приятелят ти (Н), който е бил до теб и те е успокоявал, само защото видиш ли гаджето ти се е поукротило, е меко казано долно. Момчето се е влюбило в теб, а ти за благодарност просто смяташ "да прекратиш контакт с него". Вземи хубаво си помисли кой какво отношение заслужава от теб и дали наистина след всичко все още си влюбена в гаджето си, да не вземе да стане така, че да разкараш другия и после да те е яд, след като осъзнаеш, че може наистина да имаш чувства към него.
".. но после сякаш навика се обажда и си мисля, че Г всъщност е човека за мен... " и какво точно те навежда на мисълта, че този е човекът за теб? Посяганията? Обидите? Или изоставянията? Хората не се променят.
Колкото до въпроса ти дали да му кажеш.. последното, което заслужава е да му даваш отчет кой ти е давал утеха, когато той те е наранявал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker