Мъжете са гадняри! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете са гадняри!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1984 пъти
Здравейте, бих искала да споделя една тежка история.
Бях във връзка с едно момче 9 месеца. Живяхме заедно 5 месеца и бяхме неразделни той беше всичко за мен, както аз за него, но се наложи да се върна обратно вкъщи защото родителите му се преместиха да живеят при него, идвайки от друга държава. Когато това стана той се промени и започна да ми говори как не иска да ме наранява и ще е по добре да се разделим защото майка му един ден ще иска той да има жена която тя е избрала, от тяхната мюсюлманска религия. На мен сърцето ми се разби, прекалено много страх изпитах разбирайки, че няма да сме постоянно заедно а й това дойде отгоре. Усетих отвътре омраза към този човек защото прекалено много го обичах. Започна да се държи с мен отдръпнато, ходихме всеки ден на работа, но той не беше същият. Сякъш беше забравил изведнъж колко близки бяхме и как не можехме 2 часа един без друг. Имах нужда от утеха. За съжаление тази утеха я намерих в най добрият му приятел който беше до мен през това време, но взе че той се влюби в мен и почнахме да прекарваме много време заедно, нещо като гаджета. След месец, два моят приятел разбра за това и го прие като изневяра, като подмяна като подигравка с него, сякаш той не се подигра с мен достатъчно, та беше нагъл да ми го натяква на мен. Аз разбира се се чувствах много виновно. На него седмици подред му беше гадно и само говореше за болката си, от мен. По някакъв начин намери сили да ми прости защото казваше, че не може без мене. На мен ми бяха зараснали раните и гледах само към добро и как да си върнем това което имахме. Той стана много непостоянен, един ден се държесе с мен сякъш аз съм всичко за него и ще направи всичко, на другия ден беше пълен лед. Страдах много и заради този факт, но си мислих, че е нещо през което преминаваме и всичко ще бъде наред ако се опитваме и двамата. Почна да наближава рождения ми ден и той ми обясняваше как има страхотен план който страшно много ще ми хареса но е изненада. Няколко дена преди рождения ден скъса с мен и ми каза, че eдва ли не е чакал подходящия момент да ми отмъсти за болката си и ми прати снимка с най-добрия си приятел ( който също трябва да се води, че го е предал, щом и аз съм) но той реши да забие нож в моят гръб. :) :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 813673b396
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си бе, момиче?
Не всички мъже са гадняри, но си малка да го осъзнаеш. Другият път опознай повече човека преди да заживееш с него.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 436eb2d73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, мъжете не са гадняри. Ти си постъпила изключително подло, да търсиш утеха в най-близкия му приятел, ами ако той го беше направил това на теб? И каква омраза към майка му? За момента тя е по-важна от теб. Защо се занимавате с турци, ако знаете че си държат на традициите не мога да ви разбера. Не той е забил нож в гърба ти, а ти както и приятеля му. Да, гадно е, че не се е борил срещу родителите си за теб, наистина тук мисля че той е постъпил кофти, но какъв семеен живот си представяш ако не си в добри отношения с родителите му? В крайна сметка, стига си ревала, той ти показа колко наистина държи на теб, продължи напред с гордо вдигната глава.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d85a341f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз щях да се разсърдя на приятеля, ама и ти си имаш вината. Да умираш от любов по някого, а накрая да започнеш нещо като връзка с най-близкият му приятел... Мъжете не са гадняри, твоят бивш може би е злопаметен и отмъстителен, но този общ знаменател обижда и мен, а съм жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8c6ae7eef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ''Живяхме заедно 5 месеца и бяхме неразделни той беше всичко за мен, както аз за него''
И после искат утеха и подкрепа, еми няма как да стане с малоумни теми като тези. Ето решение на проблема ти в стъпки :
1 - Спри да ходиш по боклуци и си намери истински мъж
2 - Спри да бъдеш толкова наивна, 9 месеца не са нищо
3 - Спри да обвиняваш другите за твоите грешки, знаела си, че е мюсюлманин, е кво, не си очаквала нищо ли? Има толкова много свестни мъже и вие се хващате с най-големите отрепки, сами сте си виновни. Обичате да ви използват ли или какво? Радвам се, че те е зарязал точно преди рождения ти ден, това си заслужаваш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2bc6fc6171
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Цялата история е тотален потрес. Не разбрах какъв е точно казуса. Ти си живяла при него и се е наложило да се изнесеш, щото не е имало място. Това означаваше ли, че сте скъсали или не? Ако не сте скъсали защо си спала с най-добрия му приятел? Ако сте скъсали защо въобще разсъждаваш по тази тема - някакъв чужд човек се опитва да те натовари с неговите си грижи?

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d4d0cd3288
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Не обиждай всички мъже, никой не ти е виновен, че си лекомислена и си се нанизала на мюсюлманин! Какво си очаквала, че ще те приемат в тяхното общество ли? Сърди се на себе си, и започни да мислиш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 044a7f46ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тоя е психопат.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d3e8cb3045
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Първо с кой ъкъл си се върнала при него? Мама не му давала, незнам си какво, най-добрият му приятел ... турски серял.
Спираш да пишеш с него, ако трябва си смени работата да не го и виждаш и ще спещнеш някой, който те цени и знае какво иска.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b447d6ec01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Какво очакваш от "мъж" който няма собствено мнение, или ако има не държи на него? Майка му щяла да му избере съпруга... Истинско лайно, съжалявам за израза, но това е истината. Ако наистина те обичаше, щеше да се държи като мъж и да държи на теб! А се оказва че е мухльо който е под чехъла на майка си. Разкарай го тоя. Не те заслужава.
А на всичкото отгоре и нагъл. Иска да скъсате, ама после защо си била с друг... Пълен провал като мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dd8d5463c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ние какво сме виновни, че на някакъв арабин майка му решава за коя да се ожени и той е безгласна буква? Гледай си работата и не ни обвинявай. Готин мъж няма да си намериш с този подход.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4da90b37e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Абе хора големи закрилнички на мъжете излезнахте начи ама не съм виждал някой от тези “мъже” да защитават жените по статии или където и да е било. Благодаря за последния коментар, защото ме разбра какво исках да кажа! Аз не казвам, че не съм постъпила грешно, но щом един човек ми каже не мога да се оженя за теб не ме чакай, после какво право има да ме обвинява, че правя каквото си искам? Не казвам, че съм направила правилното спрямо отношенията ми с него, аз знам, че е грешно, но след като той ми е казал, едва ли не” не ме чакай” не знам какво сте тръгнали срещу мен. И става въпрос не за турци, защото и аз съм туркиня обаче родителите ми не са мюсюлмани, става дума за откачена фикс идея, че той трябва да е с жена която майка му е избрала, не знам какво не разбирате все. Е такива ще си останем българите за жалост, говорим преди да четем! жалко много жалко!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 49b2921c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Алоо Враца... Ти си предала човека и си го унижила, заслуваш си всичко. Що се отнася до приятелят му, спокойно и неговият ред ще дойде. Брей тея жени, все са жертви и никога не са виновни. Мъжете били гадняри... Жал ме е за теб

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker