Биологичния ми баща е секс-маняк - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Биологичния ми баща е секс-маняк
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2193 пъти
Накратко, аз съм 14г момиче и честно съм объркана. Биологичния ми баща е на 61, а мама е на 39г. Знам от мама, че навремето той е бил гадже на сестрата на баба когато мама е била на моите години много е обичал да я гушка. Години по късно мама прави аборт от него била 12 клас, след като завършва висшето си образование се появява аз. Сключват брак, но за кратко, защото мама разбира, че той е имал връзка и с баба и с леля(по-малката й сестра) мисли, че ги е опиянявал с хапове. Когато се запознах с него той ме прегърна и уж неволно сложи ръце на гърдите ми. Да го издам ли на мама. СТРАХ МЕ Е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4fb1a01c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещо ме съмнява, че майка ти ще остане учудена... За съжаление малко жени се замислят как биха представили човека с който правят секс на евентуалните деца от него... Иначе по-добре да кажеш, за да го държи поне настрани от теб... стига да не я е "опиянил" разбира се...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fc7096d285
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Извратен е :)
Ако просто с дължината на ръката си те е прегърнал така, че да се опира до бюста ти не мисля че е от намерение, но ако е с дланта ако си усетила, че те докосва а не просто прегръща, не просто неволно то никога повече не се виждай с него!
Дали, да кажеш на майка си прецени сама това е твой избор, не е станало нещо толкова страшно, за да си длъжна, да споделиш.
Ако не си сигурна дай му шанс и наблюдавай какво ще стане, ако не оправдае шанса, ако се издъни забрави, че ти някога си имала баща!
Все пак ти е баща, поне към теб трябва, да се държи нормално ти си му дете, мисля, да не от всички приказки на майка ти, да си останало с такова впечатление и дори неволно, да го е направил докато те е гушкал, да го изрежете от живота си и, да го намразиш, защото до тук ти не си чула нищо хубаво, за него и всичко те кара, да се объркваш.
Но само ти знаеш как, и защо е било докато те гушна, леко без, да иска или тръгна да те обарва, може, да се случи неволно, но рядко мисля, че не си дете и може, да мислиш... Нямам идея как е било, за да кажа нещо.
Имай едно на ум ако трябва дай шанс и гледай, ако се издъни - далеч, общо взето не е читав, дори това, да е било без, да иска...
Мисля, че към теб не трябва, да в такъв щом ти е баща, но знам ли щом си се замислила дали е без, да иска...
Просто мисли отваряй си очите ти! Остави кой какво говори, хубаво или лошо виж ти как стоят нещата помисли какво и как беше възможно ли е без, да иска виж и как се държи ако е такъв просто далеч нямаш нужда от такъв баща! Доколкото разбирам вие не се виждате или е много рядко по добре ако усещаш нещо такова го махни от живота си или дай последен шанс и гледай какво се случва не ходи в тях гледай да сте на вън и внимавай!
Има ги много такива бащи и хора, ако мислиш, че не е такъв внимавай, ако го мислиш самостоятелно без странично влияние отдалечи се и то моментално!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 702d5eb7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нарича се педофил. А щом ти е баща и те опипва е и ти тел. Кажи го. Задължително!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f39b3be45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз допущам, че историята е измислена. Малко се съмнявам как майка й ще разбере, че баща й е спал и с баба й. Кой й е казал, че баща й е спал и с двете. Нито баба й ще се похвали, нито леля й. Абе някои хора обичат да си измислят историйки. Даже се съмнявам дали авторката е на 14 г.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ae79f7bb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не изпадай в ненужни терзания! Баща ми ме направи "момиче" още в пети клас и ... живота си продължи както до тогава. Замествах понякога майка си в леглото, обикновено, когато беше в цикъл. Това продължи доста време, докато навърших 18 години и отидох в друг град, защото станах студент.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker