100 начина за ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

100 начина за ...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1883 пъти
Вчера се бяхме събрали с мои съученици и от дума на дума започнахме да си споделяме кой как са го отрязали жените, които е свалял.

От целия разговор излезе, че жените знаят доста начини
да отрежат ухажор, но да привлекат внимание на някой
начина е само един - да се облекат предизвикателно и да
го гледат с 'влажен поглед'.

Тъй като разговора се получи интересен реших да пусна тема тук, където всеки мъж/момче, който желае да сподели ;) как са го отрязали, как някоя жена му е показала, че го харесва.

Жените пък могат да споделят начини по които показват на един мъж, че го харесват ;)

А бе да обменим опит с една дума ;) и да чуем от първа ръка как жените ни дават сигнали, които (може би защото сме тъпи) не забелязваме ;)

Мен - основно са ме рязали със следните реплики:

"В момента не съм готова за връзка"
" Имам си гадже, който е в друг град (а реално няма)"

и класическото:

"Да си останем само приятели"

п. п. Ако темата бъде одобрена ще допълвам - матрял има :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 008dbe6b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отрязвали са ме с:

- Търся нещо повече от привличане.
- Нямам време за връзка в момента.
- Не си мой тип (най-откровеното)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a13b1c6f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мен:
1. "В момента не ми е до връзки, имам си достатъчно лични проблеми. " - Аз само и бях признал че я харесвам, без да искам нещо от нея.
2. "Имам си приятел. " - Наистина имаше, но аз не знаех. За разлика от масата момичета, не публикуваше по 300 снимки, къде и как са се държали за ръката.

Написаното ми припомни да пиша на първата. Хубава тема. :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f42c213e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В ерата на Интернет най-често са ме рязали като просто спрат да ми отговарят на съобщенията.
Иначе са ме рязали и мен с "нека си останем приятели", а веднъж една мацка ми написа 2 страници във фейсбук да ми се извини че не била достатъчно привлечена от мен.

А как са ми показвали, че ме харесват - ами най-вече чрез търсене на близост като сме в някаква социална обстановка (купон, парти, диско, и тн. ). Не директно да ми каже "харесвам те", ами по-скоро да седне до мен или срещу мен, да ми се усмихва, да си говорим някакви неща и тн. Аз най-често не съм действал, защото след толкова отрязвания вече не смея да действам пръв, съответно не се е получавало нищо. А и може просто да съм си въобразявал. Веднъж една мацка така все сядаше до мен, усмихиваше ми се и се хилеше на шегите ми, и си викам тази ме харесва. Поканиях я на среща и тя каза, че така си общувала по принцип и ме възприемала като приятел.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f09d05e2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена съм за себе си ще кажа. Винаги съм се старала да бъда максимално честна и за отразяване не съм използва нито един от вариантите посочени от автора. Това с "да си останем само приятели" ми е любимо, след като сте преминали през леглото, какво приятелство може да има? Аз специално съм казвала ясно и точно " не ме кефиш, нещата не вървят" или нещо от сорта. А да привлека внимание съм го правила по различни начини, зависи от човека, преди да си помисля, че искам вниманието му първо се интересувам малко какво харесва а най лесния вариант е с чувство за хумор. Няма по симпатично нещо от това да разсмееш, като малко дето един голям, силен и сериозен мъж. Това с външния вид го прилагам после, когато вече съм го спечелила, обличам се и се контя само за него смисъл не като излизаме да ме зяпат всички а когато сме на саме, това кара всеки мъж да се чувства специален.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4b732f30da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мен са ме отрязвали също откровено:
- Не мисля, че ще се получи между нас
- Не усетих химия/привличане

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 03ac4bc7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм от тези жени, които не успяват да откажат директно чрез думи и съм го правила чрез откази за срещи като изтъквам някакъв ангажимент и в същото време не обещавам да се освободя скоро и не предлагам нещо аз. Лошото е, че един път поканите продължиха дълго, явно човекът наистина мислеше, че просто съм заета и после изрази разочарование. Затова най-добре да събираме сили и да сме искрени веднага щом сме наясно с отношението си, независимо положително или не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a6463a8603
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не те харесвам. Съжалявам, но няма как да се получи. Кратко, точно и ясно.
Момиче, 24 г.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 852aae183c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как трябва да се държа, ако харесвам някого? Аз лично се държа напълно нормално, търся някакъв контакт с този човек- разговори и срещи. Не мисля, че ако стоя в ъгъла на стаята и го зяпам, той изведнъж ще ме забележи, ще се влюби и ще започне сватбения марш. Не бих казала, че се обличам предизвикателно. Нося тесни дънки, защото такива харесвам, но всичко по-предизвикателно от това ме кара да се чувствам некомфортно в кожата си. Пък и не съм много висока, не обичам да си настъпвам крачолите. Поддържам се по един и същ начин, независимо дали съм си харесала някого, или съм сама. В случай, че и двамата имаме интерес, общуваме и се стига до среща, после до втора, това са много възможности за флиртове, закачки, опознаване и накрая ето ти връзка. Как показвам, че го харесвам? Намеквам, ако и аз получа намек, в даден момент си го казвам директно и човекът, стига да иска, може да ме целуне или нещо. До този момент всяка първа целувка е била обща инициатива, а не действие само от едната страна. Обикновено ми личи, че харесвам някого, защото ставам много позитивна и усмихната около него, отварят ми се възможностите за хумор, приемам предложенията му, интересувам се от мнението му. Същото е и в дълга връзка, в любовта се старая да съм по-спокойна и ведра. Ако само аз симпатизирам, се старая да съм реалист и спирам да досаждам на мъжа.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 008dbe6b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (7) Според мен много жени са така.

И не, че не успяватда ги отрежат, а го правят умишлено, предполагам за да се чувстват търсени и желани, да си имат кой да ги извежда тук и там, да си чешат егото един вид, но това е до време.

Държейки мъж или както се случва често няколко мъже в подобна заблуда, че имат шанс (да ги лъжете един вид) нямате основание да се оплаквате, че сте лъгани от други мъже!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0a63c52fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторът:

Едно бързо обобщение на коментарите.

До тук само /4/ и донякъде /9/ споделиха начин за привличане на внимание на мъж, за което им благодаря, но пък според коментара на /3/ методът на /4/ може да се окаже греда , тоест "нормален начин за общуване с приятел".

Иначе се радвам, че повечето, освен /7/ спестяват на мъжете тичането и почерпките ако работата няма да стане. Така и мъжете имат време да се огледат за друго и жените си спестяват досадни лъжи ;) освен ако както отбелязва /10/ не е нарочно ;)

С две думи до момента излиза, че жените не могат да свалят мъже, а ние още не можем да им четем мислите ... и слава богу ;)

Иначе отказите , които споделят мъжете май са еднотипни.

Обещах още за мен - спазвам го.

Спомням си как абсурдно ме отряза или по-скоро ме накара да спра да я търся една мацка с която излизахме няколко пъти и уж работата вървеше добре.

След 3-тата или 4-тата среща, не помня, поставям ребром въпроса за интимен контакт, а тя ми отвръща:

- Не искам да задълбочавам връзката ни защото няма да има за какво да си говорим след това.
- Ами последните няколко срещи нали си говорим - недоумявам аз.
- Ами говорим си, но за да ме сваляш. Ако ме свалиш вече няма да се стараеш толкова.
- Значи излизаш с мен само за да си говорим ?
- Ами да. Не ти ли стига това, че те изслушвам ?

И до там бяхме.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fe05ef109a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гадно поведение с което са ме отрязвали е неидването на срещи. Чакаш, звъниш - ей сега. Пак чакаш, пак звъниш - не вдига. Тръгваш си и след час получаваш СМС, ама ти защо си тръгна? !

Два пъти така и спрях да я търся.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1dffcb8a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторът:

(12) Оооо, гадно не ами супер гадно ;(

Търпеливо чакам жените да споделят методите си за свалки, но или си ги пазят в тайна за да не им отмъкват мъжете или, което е по-вероятно просто НЯМАТ такива.

Излиза, че в коч-компанията сме били на прав път, което пък обяснява множеството теми на незадоволени или пък жени, които правят секс не с този с който искат.

Ами така е дами - като не знаете как да подходите към мъжете, които ви харесват поне не се оплаквайте, че ви харесват мъже, които не са ви по вкуса ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c02b205f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Класиката: "Ще ти се обадя някой друг път". Ако наистина иска да ти се обади, ще конкретизира "ще ти се обадя утре, в петък, другата седмица". Чуеш ли "някой друг път" значи да не се надяваш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2bc78c4b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм жена и най-често режа така: "Здравей, да... изчакай малко... да ето ме! Как си? Извини ме, но тук е лудница при мен, хайде да ти звънна след един час". Естествено, не звъня. Звъни той. И тогава вече спокойно обяснявам, че имам страшно натоварена седмица. Да ти звънна тогава другата? - пита. Добре - казвам, ще се чуем в понеделник, ще гледам за измисля нещо. В понеделник въобще не му вдигам телефона. Той продължава да звъни и защото накрая ми писва, някъде към петък се обаждам с извинението, че все ме е хващал посред работни срещи и че и следващата седмица ще съм заета. Междувременно споменавам нещо и за това, че "през уикенда ще пътуваме с приятеля ми в провинцията". И така някъде след два-три месеца мъжът се отказва. Сега ще кажете: "Защо не го отрежеш директно? Защо не му кажеш: не те харесвам, не ме притеснявай? " Ами защото съм на такава възраст, че не общувам с тийнейджъри, а със солидни, улегнали мъже, които никога не тръгват с рогата напред. Как да кажеш: "Не ме кефиш, пич? ", когато човекът се обажда с предложение за вечеря, защото искал да обсъди нещо с мен. Да, обаче аз много добре зная, че това не е просто една делова среща, а става дума за друго. Иначе, да заповяда да дойде в работата ми, защо трябва да ходим по кръчми! Така че протакането е добра тактика.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b82379a144
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мъж съм, но ще споделя най-яката свалка от жена.

Не помня трета или по-късна среща беше, говорим си общи неща и тя в един момент казва "аз никога не отказвам секс". Аз шашнат за няколко секунди, но после проверявам дали е така ;)
След време я питам "ти сериозно ли", а тя " не, исках просто да те насърча".

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 63e3a98102
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абе ако ти кажат поне защо те режат - добре.
На мен ми се е случвало да се сваляме, да се нацелуваме една вечер, да се разделим като гаджета и след два дни пълен, ама пълен игнор - все едно нищо не е имало. Питам я защо, какво сгреших, нищо не съм направил, в нея била грешката, това не бивало да се случва. ШАШ !!
Аз сам, тя сама, не съм бил нито груб, нито настоятелен и направо ме изтри от всякъде без обяснения и причина.

Ако беше останало само това - добре. Виждаме се след време, аз с друго гадже. Вечерта ми звъни - ти си поигра с мен и после си с друга ?!

А сега де ??!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c50f3dc21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не можеш да ги разбереш тия жени.
Преди известно време харесах една, поканих я на вечеря - съгласи се веднага, беше готино и понеже наистина ми харесваше не насилих нещата и само я изпратих джентълменски. След няколко дена я поканих пак, но ми отказа и си казах - ок, както иска.
Обаче след две седмици почна да ми пише и да се закача като се видим, чудех се абе кво стана - нали не ме харесва явно и ми отказа. После обща приятелка ми каза какво и била споделила - да съм се борил за нея искала. Еми, хубаво, почнах пак да флиртувам с нея и пак излязохме, вече я целунах накрая обаче само до там. След 2 дена обаче си пишем и ми казва, че не искала нищо и имало друг някой, който харесвала повече.
Еми хубаво си казах аз и се чудя кво става изобщо. След 1 седмица пак същото - пише, това онова и вече разговора става по-интересен и личен. Пак я каня - излизаме и си личи, че иска да я целувам накрая, обаче тоя път аз се направих на интересен и само я изпратих, да видя дали тя ще ме потърси ако иска нещо повече.
Същата вечер ми пише пак да се видим след някой ден. Да, ама след някой ден пак ми пише, че не ме харесвала толкова и вече направо се пръснах от смях, това не можеш да ги разбереш жените :D:D Не се и опитвам де

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1c3a12d3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторът:

(14) - Това като в един стар филм - тате ще ми купи колело ама друг път ;)
Иначе много грубо, но поне си наясно.

(15) - много ме съмнява "улегнали мъже" да ти звънят по 3 месеца. Изобщо цялото мнение ми се вижда измислено.

(16) - много яко е подходила мацката, но за да кажеш това си трябва смелост. Тук списващите едва ли ще се навият да го кажат защото... ама какво ше си помисли той за мен ;)

(17) - според мен е искала да я врънкаш - демек да се види като неустоима, незаменима, неземна красавица, а ти /как не те е срам ;)/ да си намериш друга. За това е ;)

(18) - класика ;) Заведи ме, почерпи ме пък аз ще си помисля ;) И така - целувка, вечеря, целувка, вечеря... и така докато не разбереш, че те използува за банкомат ;)


От мен:

Гадно отрязване беше с една, с която се запознах, даде ми телефон / звънна ми / и ми каза - обади се.
Звъня аз на другия ден - никой. Звъня след час, никой. Пращам СМС - еди кой съм, звънни когато можеш - нищо.

На другия ден звъня и ми вдига някаква и започва да ми се кара, че съм я притеснявал - аз шаш, но като приключи с викането /аз още не бях затворил/ я чух да казва, "готово, вече няма да ТИ звъни". Явно онази беше дала на някаква друга телефона си уж, че съм объркал номера да ме разкара.

Гадно, та гадно. оттогава ако някоя не ми вдига 2-3 пъти и не отговаря на СМС - не си правя труда да звъня. Кой има зор да звъни ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b263601b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Много често са ми казвали "не знаеш как да си поискаш". От темата излиза, че те самите не знаят как, но за сметка на това намират косури на нас, че не знаем как.

Абе женска му работа

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7dab839775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторът:

(20) Баш !

Не знам как, но не е така ;)

А в една друга тема се чудят дали да си изберат красавец или работяга.

http://spodeli.net/4/story-137064.html

Явно това му е цаката - избираш си мъжа и готово - той ти е навит по подразбиране ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker