Да му призная ли че го харесвам?Какво мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му призная ли че го харесвам?Какво мислите?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1542 пъти
Здравейте, пише ви момиче в 12ти клас. От два месеца си харесвам едно момче (години ако трябва да съм честна, просто чак сега си признавам).
Знам че звуча несериозно, защото досега с него почти не сме си говорили, а и той е доста срамежлив.
Много искам да го опозная... Принципно гледам да го следя навсякъде. Където е той, там съм и аз. Ако са групичка и си говорят тактично се намесвам, дори вчера седнах до него без да питам... И пак нищо не си казахме.

Обмислям... След още известно време просто да го поканя на някоя пейка на двора и да му споделя чувствата си и накрая ще му кажа че е свободен да ми отговори както пожелае. Не искам да го притискам наистина.

Нали се сещате когато си харесвате някого и усещате едно като тежест и нажежаване в обстановката, когато сте на едно място.

Никога не съм изпитвала нещо подобно за толкова дълго време. Винаги гаджетата които съм имала са правили първата стъпка и като цяло... всичко е свършвало за около месец. Винаги съм ги използвала като огледало отразяващо всичко красиво и грозно в мен. Никога - нито един път аз не съм имала желанието и не съм се опитвала да опозная някого. Всичко което съм имала като информация съм го използвала за да се докажа колко съм добра, за да си нахраня някаква гордост. Но сега е друго... Изпитвам нетърпение, искрено, чисто желание да опозная това момче, да се докосна до това което е той...
Спрях да нося грим, усмихвам се, искам да ме вижда каквато съм истинска... Странно, но в присъствието му се чувствам красива и жива. Вярвам в себе си там където е той.

Дайте ми съвет. Какво мислите за едно момиче ако си разкрие напълно чувствата и намеренията? Глупаво ли е? Наивно ли е? Особено ако идва от нищото... без отсрещния човек да подозира за това?

По-добре ли ще е ако почакам до пролетта, до края на годината? До бала?

Да почакам и да видя дали ще се опита да направи стъпка??? Може би когато и неговото желание стане по-силно от срама и притеснението?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 31f76ba8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет от срамежливо момче, ако вече мислиш, че можеш да направиш първата стъпка по-добре давай, защото не знаеш дали неговите чувства ще стигнат до там, че той да я направи.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 63feae860c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не се прави така. И гаджета да сте не си ги разкривай, защото ще се отдръпне. Трябва да го провокираш да те хване той, а не ти да тичаш след него. Почнеш ли да тичаш след мъж, загубила си го. След мъж не се тича. Ако той не тича след тебе се примиряваш и не се унижаваш да му се предлагаш. А ако смяташ, че е срамежлив и за това не предприема нищо пак го зарежи, не ти трябва такъв. Това което ти трябва да направиш е да си красива, мила, усмихната, да си играеш с погледите и да му пускаш сигнали. Без покани, предложения и чувства. Той ако те харесва ще ги долови и ще иска да те спечели. Когато това стане и двамата ще сте щастли. Той, че е спечелил жената която харесва, ти че мъжа който харесваш е отговорил на чувствата ти. И най вече си спестяваш унижението ако не те харесва.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7fe7e0d715
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той вече не е толкова малък, все пак на тази възраст срама почти изчезва, а в някой изобщо го няма, но има и стеснителни/притеснителни, общо взето срамежливи хора.
Според мен трябва, да си личи в разговорите ви, в емоциите му или просто рискувай щом говориш, за срам той надали ще направи първата крачка, но първо разбери дали просто не е като другите и е вероятно, да е от срам или има вече момиче, което за момента си е набелязал. Питай общи приятели, или просто действай все пак каквото такова кажи му нещата в очите - чуй отговора, а какъвто и да е ще ти олекне, че вече тайната не ти тежи.
Вариантите са два, ще имаш гадже или нщ няма, да стане от тази гледна точка вечерта на бала като пиете ще е удачна, но моя съвет е, да не чакаш рискувай и виж на тази възраст не е нещо ненормално, не е и срамно по добре говори с него!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 137884655e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо лошо да действаш първа. Правила съм го 2-3 пъти и резултатите бяха чудесни. Само че не го викай на пейка, за да му кажеш какво чувстваш, защото е малко хем плашещо, хем несериозно. Поговори си с него, директно в компанията, обърни се конкретно към него. Попитай го нещо - какъв е парфюма му, доволен ли е от смарфона си, от къде я е купил тениската си. Завърти разговора за нещо, което може би ви свързва - домашен любимец, стил музика, нещо такова. Добави го из социалните мрежи, пиши му. Още повече, ако наистина е толкова срамежлив, вероятно си мисли, че не би му обърнала внимание. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 12ac8e8858
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Една жена не трябва да признава на мъжа. Жената е направена, за да се борят за нея. Ти си направила достатъчно. Приеми, че просто не те харесва и си живей живота. Мъжете в кой се влюбват - в тези които не могат да имат, няма мъж който да иска жена и от срамежливост да не си говори поне с нея. Просто не те харесва. Колкото по-бързо го разбереш толкова по-добре.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 891bd94b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж сега... Мъжете знаем, кога някой ни харесва!!!! Сама си извади изводите. Ако искаш отказ или съжаление, давай говори с него. Но пак ти казвам, мъжете знаем когато някой ни харесва. Аз например знам че едно момиче ме харесва, като ме види и почва да се държи като пълно хахо. Ама си правя паса и не и давам повод, да си помисли каквото и да било. Айде горе главата и късмет в любовта!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker