Влюбена съм в бившия си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в бившия си
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1477 пъти
Здравейте,
Нека заглавието не ви накара да си помислите, че съм луда. Проблемът ми е следния. Аз съм на 19 и вомента съм във връзка с 30годишен мъж, който е много близък приятел на семейството ми, но съм влюбена в човек с когото съм имала връзка преди време, но за съжаление трябваше да се разделим, защото аз не живея в България. Той остави отпечатък върху мен. Всичко си вървеше нормално с настоящия ми приятел докато един ден се чухме с бившия и всичко се промени. Той иска да замине от България да дойде при мен. Да сме си заедно, но на мен ми е изключително трудно да приключа връзката си с настоящия, тъй като има някаква връзка със семейството ми както споменах. А пък и ми е жал за него... на толкова години и все не му се получава. Той не е лош човек, но просто не съм влюбена в него и никига не съм била.
Моля ви дайде ми съвети как да постъпя с него така, че да не го нараня и да си останем в добри отношения?
И мислите ли, че постъпвам правилно, ако бившия ми дойде при мен и да живее в къщата с родителите ми?
Само градивна критика и съвети. Без хейт!
Благодаря, че отделихте време за мен.
Виктория

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 601c969bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не трябва да бъдеш с човек, с който те е жал да се разделиш. Я помисли Представяш ли си да остарееш с него. По-добре бъди с бившия си. Все пак не сте си изневерили или карали, а просто сте се разделили, защото си заминала от България.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b1705c4848
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Колкото до настоящия - просто бъди честна с него. Обясни му, че колкото и да ти се иска, просто не го обичаш по този начин. Може да бъде наранен, но в последствие, предполагам, ще оцени честността ти. Ти реално по този начин няма да му губиш от времето да срещне друга, която ще го обича.
А за бившия/бъдещ бих те посъветвала да не живеете с родителите ти. Този тип съжителство е съсипало много връзки. Не си го причинявайте.
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 72b554c073
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво ти е жал на 30 години в разцвета на силите си, може да си намери. На мен повече ми е жал, че му изневеряваш с бившия ти и мислиш за него, това е по-тъжно и жално, отколкото да си от съжаление с някого. ТИ го нараняваш по този начин и всичко ще ти се върне, ако продължаваш.

Остави го и си продължавай напред

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b9b405d2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо предварително ни предупреждаваш да няма хейт. Ти сама усещаш, че заслужаваш критика и затова бързаш да ни предупредиш. Защо не кажеш в коя държава живееш и какво работиш. Виж колко тайни пазиш, а не искаш критика.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 809228b624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На този 30-годишен господин няма да му се получи в любовта, докато не попадне на взаимни чувства. Ти си млада, дори и да прекарате 5 години заедно, сигурно няма да го обикнеш. Ти след 5 години ще си на 24, а той ще е на 35 години. Той сигурно не иска да си губи времето във връзки, които само привидно са искрени, човекът на този етап има нужда от нещо по-сериозно, по-градивно и по-истинско. Стига да е сериозен, ако не е, то е с теб, защото си млада и някак още наивна, като кратко забавление за черните дни. Ти не можеш да му дадеш обещание за семейство и вечност, не защото си млада, а защото нито си влюбена, нито го обичаш, нито сте на един етап от живота. Кажи му тези неща. При раздяла е хубаво да си искрена, вместо да увърташ и да даваш напразни надежди. С бившия ти може и да не се получи, но поне ще си дала шанс на истинските си чувства и ще си опитала. Ако не го направиш, после тази връзка ще остане неизживяна и ще се тормозиш с въпроси. Ако се притесняваш за мнението на родителите ти, по-добре поговори и с тях и им обясни ситуацията така, както си я описала в този сайт. Не мисля, че те ще те упрекнат, надали са много доволни, че ходиш с по-възрастен мъж, който им е и приятел.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c8b2e22131
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не бива да си с някой от жал, пък и какво общо има семейството ти, да не е казано да сте заедно само заради тях? Пък и защо с бившия трябва да живеете заедно при вашите? Трябва да си изясниш дали този бивш наистина иска да е с теб, а не просто да търси начин в чужбина да живее, всякакви ги има. Може примерно първо на квартира, пък каквото стане между вас. А настоящият мисля, заслужава повече от момиче, което не знае кого иска. Изясни си чувствата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker