Парите и любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Парите и любовта
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1826 пъти
Здравейте!

Искам да попитам мъжете ли са мръсници, жените ли..?

Всеки човек иска да е добре, да е богат.. и всеки търси и сродната си душа, но не е никак лошо таз душа да бъде и тя богата, нали за да има какво един ден да се сложи на масата, че бебетата "любов" не папкат... Не може да сервирате "любов" на мъжа си/ жена си на масата вечер? ! Бебетата се правят от любов, гледат се с любов, но не се хранят само с нея.. искат памперси, искат лекарства, дрешки... после с възрастта куп други неща.. Жените плюят мъжете, че са бедняци, търсят някой да ги издържа.. някак подсъзнателно искат да са защитените принцеси зад стените на замъка, да имат всичко- скъпи дрехи.. ако може и да не работят или е нещо, което са мечтали да създават пък макар дори и бездарни в дадения бранш въртят примерно салони за красота или други... Още докато са били малки са научени от родители и живота да се ориентират към нещо по така за да не им страдат децата един ден от безпаричие... е какво, лошо ли е? Нечестно ли е? Меркантилно ли е, кое му е лошото, че не искаш да ти страдат децата? Да ходят скъсани и гладни на училище?
Мъжете пък от своя страна и те ако не са добре финансово гледат и те да се намърдат някъде, лошо ли е? А ако са добре финансово гледат да си намерят жена и тя да е изучена и от добро семейство с възможности.. Още майка му му е вменила каква трябва да бъде бъдещата му съпруга, ако може да е добра колкото нея самата! Лошо ли е, че искаме децата да са ни добре, а?
Всеки иска детето му един ден да се уреди, така да се каже! Писна ми да чета, че мъжете са използвачи, че жените са използвачки.. тъпо е! Всеки си е индивидуален човек!
За една жена казват, че си е паднала на п****та да кажем, че си била хванала някъв си баламурняк... че кое тук е странното, че си е хванала някъв богат пръдльо, който да я издържа...? Защо не...
Защо й е някой, който още спи до 2 и после се чеше по мъдята, безработен и не се е стригал от два месеца... не че е невъзможно пък иначе напудрения баламурняк в случая и той да не си е сменял гащите, например, ако че е паралия... ей всичко е относително, всеки е различен... писна ми да се говори само какви били мъжете... или какви били жените... Ами ако си мъж, хубав, богат, фирмаджия, с колите му, с възможностите му, .. какво.. да не би да си хванеш някоя мърлява селянка или ще търсиш някое добро момиче от заможно семейство.. макар, че съществуват и приказки като тази на Пепеляшка... някоя си добродушна девойка попада в приказка, кое му е странното и невъзможното? !
Но питам се защо задължително трябва да се чудят всички, защо жените/мъжете търсят богати партньори...? Не е задължително щом е богат да е женкар, не е задължително също щом е бедна да е използвачка... Ето заради това мислене все по често пари ходят при пари, или бедните търсят богати- ми ето затова- за да просперират.. за да са им добре децата..
Като чета тук каква е културата на повечето тук... толкова гадни хора, които изневеряват, лъжат партньорите си най нагло, отвратително е всичко.. ами относно сексуалните им преживявания... повръща ми се... на това явно са ги научили техните майки и баби.. хората май се повредиха, изтрещяха тотално! Хич ми не е какво ще коментират след мен, всеки си има собствено мнение..
Та какво му е лошото да искаш да си добре, това задължително ли е да попаднеш в графа? Жените се женят за богаташи, ами да.. може и грозен да е, ама с пари нали, че хубавия слага само любов на масата, после идват караниците, изневерите, разводите.. а любовта къде остава..? ! Ами секса на празен стомах секс ли е? :)
Отиват при други, изневеряват.. после се бият, децата гледат циркове, насилие... после стават и те насилници!
Хванат се с грозен, но с пари... кашона на тиквата в кревата и шапка на тояга, ... ама жената е задоволена, има пари, не мисли за сметки, за това, че детето няма обувки, че е гладно... напротив всички са сити и щастливи...
Така и мъже има.. може с грозна да са, ама да е богаташка... пък те после пак могат да си чукнат някоя красива бедна госпоичка с големи... "възможности" Ама после купуват на жена си парфюм и то с забележете-нейните й пари, освен ако бащите им не са наредили някъде зетовете си на работа в семейния бизнес.. казват две три приказки от сорта "скъпа, няма такава като теб съкровище" и "обичам те" подаряват парфюмчето, цуни гуни, сексче кексче, ако не са изморени от санса с любовницата, преди тва ядене на корем.. па хем жената доволна, хем мъжа :) Жалко!

Всеки иска да е добре, нали? Но истината е че в стремежа си да сме добре, говоря за мъжете и жените като цяло, забравихме много важно нещо... че един ден по дяволите трябва да има някой до нас да ни бърше насраните задници или да ни подаде чаша вода!
Правим всичко, живеем, лъжем се, плюем се, изневеряваме, ставаме животни.. а би трябвало да се разграничаваме от тях...
егати и плътските удоволствия... Явно струват повече от любовта, говоря истинската любов, доверието, чистотата на душата, сълзите от очите, пламъчетата и блясъка, когато гледаме с чистота любимия човек.. яснотата на съзнанието когато изричаме думи като "Обичам те".... Е дано всеки си даде ясна представа и сметка за себе си дали ще заслужи и това.. да има кой да му подаде наистина една чаша вода един ден... или какво.. ще кажете майната му, ще мислим за един ден... но каквото повикало, таквоа се обадило!
Споделяме тук в този сайт какво сме правили, с кой сме съгрешили, че дори ни доставяло кеф... всякакви страшни и гнусни истории.. и от повечето от тях лъха еди вид хвалба...

Казват, че крушата не пада по далече от дървото! И децата ни ли ще бъдат като нас? На какво ги учим!? ! Повечето от нас сме деградирали личности..
Някои сутрин и очите не си мият, в трамваите смърдят на пот и лук... на чорапи.. не се уважаваме, а искаме жените/мъжете ни да ни уважават и те.. да ни искат, да ни желаят... после се караме и бием, търсим утеха и секс при други, които уж са ни разбрали... после се хвалят пред приятели/прителки как са минали еди коя си/ кой си... щото и жените се хвалят и бройкат!!!

А иначе има едно: "Неможе да мине хубава мелодия покрай теб и да не се заслушаш" Еми много ясно... като си с някой, някоя който не те цени и те унижава, използва, бие, тероризира... защо да не търсиш друг/ друга... или кво.. пак ще станеш курва/курвар
Ще се заслужаш в новата мелодия и ще ти допадне.. ще ти стане любима.. а после какво... лош човек ли ставаш? Ами не.. просто търсиш сродната си душа.. просто явно е трябвало да минеш през дадена нечистотия и после един вид се пречистваш, възраждаш!

И си мии ушите редовно, за да заслужиш дадената мелодия...

Друг е въпроса, че първо трябва да се разделиш с човека, и после да търсиш нов!

Много е просто.. Ако си добър и качествен човек, от добро семейство... ще гледаш, ще търсиш и ще намериш някой човек също от добро семейство.. ако се обичате истински ще се ожените, ако обаче сте добри и качествени хора, обичащи, ценящи, раздаващи се, чисти- ще имате добър брак и ще си народите хубави и добди дечица, ще ги възпитате и ще се радвате и на внуци един ден и на това, че човека до вас ви дава така жадуваната чаша водица...

Но ако си поредния пръдло, повярвал си... че може да напомпа някоя за да я върже да има кой да му пере и чисти или си някаква мърлячка, незаслужила да се наместиш в добро и почтено, богато семейство и да родиш там и да си мислиш, че никой няма да те пипне- лъжеш се... Щото шило в торба не седи... всеки рано или късно проглежда... А дали ще заслужиш чашата с водичка на дърти години, само времето и акълът ти ще покажат!

Защото не може да си червената ябълка отвън, а отвътре червива!

После защо си търсят богати мъже или жени? ! .. Еми много е просто.. в единия случай ще има пари, но и изневери... в другия няма да има пари, но пък ще има изневери... еми повечето хора изневеряват, такава е ценностната им система, манталитета.. а пък всички искат пари.. еми ето, затова гледат пък поне да е с пари щом така и така ще си изневеряват... объркани души!
Да е добре, децата да са й добре.. пък и парите да са екстра, колата.. ама може да души чуждия.... така и мъжете... иска богатичка, па ако може и с цицки и със собствено жилище, за да не я води при родителите си, щото живее с тях... ама и претенции има.. ако може да го яха по така, макар да е с чорапците от миналата седмица... пък и пак не му стига и в чуждо дупе почва да души..

Истината е, че всеки изисква, но не всеки е заслужил звънката мелодия, да я чуе.. и навярно много малко хора ще си умрат жадни...

Жалък свят, жалки хора... Истинските хора са малко вече!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0d2892fc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си работа и приятели, ако искаш да привлечеш човек за семейство. Аутсайдерите, особено дървените философи, не са привлекателни като партньори. Аз прилежно прочетох целия пост и нищо не разбрах. Допускам, че искаш да кажеш, че одобряваш това хората да изхождат от личния си интерес, когато избират човек за бъдещи отношения, но не съм много сигурна.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8c22b8353f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание. Ако обичаш някой, заради акъла му, не е любов, а възхищение. Ако обичаш някой, заради парите му, не е любов, а интереси. Ако обичаш някой и не знаеш защо, това вече е Любов. Хора много внимавайте с кой ще прекарате живота си, защото той е само един и дори и да имате всичките пари на света не е толкова хубаво, колкото да се влюбите истински. Като сте с някой мъж го погледнете и си представете, че сте заедно на 80 години. Ако ви хареса, тогава продължете да сте заедно. А тези жени, които сте с мъже на годините на баща ви мислили ли сте от къде ще имате пари след като той умре. Защото ще умре много преди вас. Аз мисля да прекарам живота си с човек, който обичам, ако ще и на село да живее, отколкото с един милионер, към който нямам никакви чувства.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0369d8f506
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Само аз ли не искам да забогатея? Явно не съм добре и трябва да отида на психоанализа. Парите са хубаво нещо, но колко развалят човека. Гледаш един човек, нищо не му липсва. Богат, красив. Но тъжен. Приятелите с него заради парите, жената и тя. Децата само искат пари. И той осъзнава - какъв е този капан?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: be5fdfb2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Успях да прочета само около 1/3 от темата ти, защото ми стана досадно от толкова много словесни излияния срещу хората. Излияния, които са повече от очевиден напън за умишлено подстрекаване на напрегнат диалог и създаване на караници между мъже и жени, прехвърляйки "топката" в отсрещния отбор. Някои сигурно ще ти се вържат и "ще се пуснат на пързалката", която хитро си подготвил(а), но за щастие повечето ще са достатъчно разумни или да не пишат изобщо, или да се включат безпристрастно в темата.
Аз само ще отбележа, че нормалните мъже и жени си помагат взаимно, за да направят живота си по-леки и по-приятен. Те се стараят да придобият знания, трудят се и печелят поне толкова, че да не са гладуващи и с окъсани дрехи децата им. Нормалните хора не са паразити и не чакат все другият да плаща или да полага болшинствоот усилия. Норналните хора са чистоплътни и не са "пръдли" и "пръдльовци", както ти ги наричаш. Ти пърдиш многократно всеки ден, но съм убеден, че не се считаш за "пръдла" или "пръдльо".
Умишлено залиташ от едната крайност (богат мъж, паралия) към някакъв безработен търтей, неподстригва се от 2 месеца и несменял гащите си отдавна, но интересно е как хитро пропускаш останалите, да речем, около 80% от мъжете - нормалните такива. Тези, които се трудят и са чистоплътни. Същото се отнася и за жените. Съвсем не съм съгласен, че всичките жени са от категорията, в която ги поставяш - на мързеланите, които си търсят някой богат "баламурник" (както се изразяваш), при когото да се присламчат. Има предостатъчно трудещи се жени. Въпросът е да си го признаеш пред себе си, че съществуват!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d283291e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не изчетох цялата тема..
За култура говориш, после за "мъдята" - дисхармония някаква такава - долна...

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 76069324dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 2, ти си номер едно, има надежда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0788e25b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте,аз мисля че иска да каже това, че не одобрява хората, които имат само и единствено интереси, просто се усеща, че по скоро се дразни!
Казва, че един вид всеки си е сам за себе си и сам избира с кой и за какво да бъде, и че не трябва да се слагат мъжете под общ знаменател и жените също. Това е според мен! И наистина- всеки сам избира с кой иска да бъде, никой не е насила с друг! А дали е правилно задължително ако си намериш богат мъж другите да си кажат ей тази забърса тоя богат тъпак?
Ами не, не е така! Явно богаташа пък има за какво да избре някое обикновено момиче, а не известна плеймейтка или певица!!! Просто не трябва хората да си мислят, че там където има пара има и интерес задължително! Но и аз мисля, че повечето гледат да си уредят животите!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0788e25b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хаха нещо против "мъдята" ли имаш?
Правилно си е написано всичко, много ми харесва точно как е описано всяко едно нещо макар с цинизмите, но браво защото това е самата реалност! Защото почти всеки тук използва тези цинизми за да описва сексуалните си преживявания, и да, човекът който пише използва според мен умишлено тези цинизми а и не виждам да обвинява единият от двата пола дори напротив, пише за всички независимо пола! Според мен всичко което е написано си е така, жалката истина! И написано по такъв начин не да обижда, ами да накара хората да се замислят за какво всъщност живеят! А ти си се хванал за някакви мъдя тука и сочиш автора и му търсиш културата! Неможе да съдиш по това, което четеш дали автора е културен! Значи и ти не си щом си пъхаш носа тук, и според мен и ти значи не си особено културен щом си тук, но най вече щом от всичко което си прочел си разбрал за само просто някакви ''мъдя", вметнати просто с цел в написаното! Мен ме интересува същината на съдържанието, какво иска да каже, а ти тук с ташаци ще ни занимаваш!!!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4b8dc7f3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Най-стабилните връзки са между хора от "една черга". Има и изключения, който потвърждават правилото, но са малко.

Друг вариант е и двамата да получат от връзката нещо, което нямат.

Пример:

Ако грозен, но богат мъж си хване бедна красива жена и двамата печелят - тя безгрижен живот, той красива жена.

Има и обратния пример - беден, но потентен мъж взет от богата жена. Пак двамата печелят ;)

Другото там за любовта е бош лаф ;))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0788e25b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е точно там ти е грешката, че не си изчел темата докрай!
Нека да си го кажем поне веднъж как си е!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d4730780bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Парите или любовта?
Парите, разбира се. Що за идиотски въпрос? !

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0788e25b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4, какви щуротии пишеш, едни ще ни занимават с ташаци, ти с пръдни? И ти ли видя толкова цинизми и се хвана за тях?
Или ти само ще отбележиш, че
"нормалните мъже и жени си помагат взаимно, за да направят живота си по-леки и по-приятен. Те се стараят да придобият знания, трудят се и печелят поне толкова, че да не са гладуващи и с окъсани дрехи децата им. Нормалните хора не са паразити и не чакат все другият да плаща или да полага болшинствоот усилия. Норналните хора са чистоплътни и не са "пръдли" и "пръдльовци", както ти ги наричаш. Ти пърдиш многократно всеки ден, но съм убеден, че не се считаш за "пръдла" или "пръдльо".
Ако това, което искаш да кажеш е всичко, окей! Но, това, което казваш е много ясно, всички знаем какви трябва да са нормалните хора, но колко хора на земята наистина жевеят така нормално, замисли се? ! Ако разсъждаваш наистина така и си в графа-нормални хора -искрено ще се радвам за теб! Казваш автора пърди, и ти пърдиш, казваш нещо, което знаем всички, защото всички пърдящи хора е нормално да пърдят, няма изключение! Но, има едно но... кои точно от нормално пърдящият български народ живеят така, както описваш, че живеят "нормалните"? Какви пръдни намесваш тук, какви пет лева? Но наистина ти ако си нормален човек, живеещ така както описваш, че трябва- ще се радвам ако си пърдиш и нормално! Здравословно е! И защо да не пърди автора? Ми ще пърди, или само ти искаш да пърдиш? И аз пърдя, но пак казвам, неможе да се нахвърляш тук и да говориш, неразбрал или по точно умишлено се правиш на такъв, понеже нещо не ти изнася, какво всъщност автора иска да каже! Било ги е страх чак хората да се подхлъзнат и да пишат в темата! Аз как пиша? Ми че защо да четат упреци повечето тук вместо да пишат истории в сайта отново какви са ги съчинили и то защо, щото всичко тук е анонимно! Някой го драпа в момента да напише, кой кога и как оправил, а ще чете морал тук и съвети на колко време да си сменя бельото? ! Кзвам оправил, щото и има жени, които вече и те казват, че „оправят” мъжете! Някак все повече жени искат да вземат и тази роля, която май трябва да се играе от мъжа, но това е вече друга тема! Но не всички разбира се, казвам това за да не захапеш сега и мен, че слагам всички уж под общ знамнател както според теб, го правел и автора! Приеми, че казва, че на всеки нещо му куца и това е! Автора никъде не казва, че всички са еднакви! Разбира се, че не всички са такива, което всички го знаем, ехоо не откриваш топлата вода!! Ти се хващаш тука за някви тайни конспирации, някакви заговори, абе филмираш се страшно! Кажи с две изречения просто, че не всички са такива и точка по въпроса!
Ти си мъж, което ме навява само на едно, че нещо май май не си съгласен с написаното от автора! Хващаш се често за думата пръдня! Това ли куца при теб, или мръсното бельо, чорапите?
"Ти пърдиш многократно всеки ден, но съм убеден, че не се считаш за "пръдла" или "пръдльо" Абе тук добре си го написал макар, че наистина не разбирам, защо се хващаш за тази дума? Как само казваш, че си убеден!!! Ми то пак е ясно, душа! Нормално е, човек който пърди трябва ли да нарича себе си пръдльо? А я да те питам, понеже си вещ, някой човек, който изневерява и лъже да кажем партньора си най нагло в очите, ще нарече ли себе си примерно боклук? Всеки ли ще го направи? Или само малко хора ще го сторят? Или след дадения пореден акт ще пръдне звучно и след това ще звънне на партньора си, чакащ го вкъщи, да отбележи, че скоро се прибира след поредния „уморен ден” в офиса!
Ти докато също пърдиш всеки ден както казваш, че се прави „многократно” от автора, а сигурно и звучно, означава ли, че и ти НЕ се имаш за пръдльо, в този смисъл на думата, което пак и пак и пак е ясно като бял ден? Тук искаш да засегнеш май автора, но предвид, че е нормално да се пърди, което далеч НЕ означава, че щом пърдиш си човек, живеещ по начина, по който описваш, тогава какво рипаш? Пак казвам, беше достатъчно да напишеш просто, че не всички са еднакви и точка, какви ти конспирации тук, какви пръдни? Казваш нещо, което всички знаем! Само това последното ми допадна:
"Съвсем не съм съгласен, че всичките жени са от категорията, в която ги поставяш - на мързеланите, които си търсят някой богат "баламурник" (както се изразяваш), при когото да се присламчат. Има предостатъчно трудещи се жени. Въпросът е да си го признаеш пред себе си, че съществуват! " Еее евалата! Радвам се, че мислиш така! Че знаеш, че има и добри хора!
Авторът просто интересно и умишлено е взел двете крайности- богат мъж и беден мъж, това което теб явно те дразни, но защо? Ти ако си нормален и нормално пърдящ човек и що годе добре финансово обаче никак не значи, че задължително си сменяш бельото всяка вечер, нали? Някои си сменят само чорапите, но си седят с бельото от 3 дни!!! Казваш авторът трябва да си признае пред себе си, че такива хора съществуват, е добре! От цялата тема, която я изчетох поне три пъти разбрах само едно, че авторът показва просто една нормална картинка, която касае повечето от хората, но не абсолютно всички! Всеки има избор-дали да се къпе и колко често, дали да работи или да чака на друг- въпроса обаче е, че НЕ значи, че щом е нормално да пърдиш то задължително си И нормален човек! Ще се радвам всичко в теб да е нормално, от пръдните, нормални за всички, но и до държанието ти в обществото, към жените, към хигиената, макар, че това само ти си го знаеш! Но по скоро рипаш, сякаш обиден, като че ли, че някъде нещичко ти куца и хоп хващаш се тука за някакви пръдни! Сам казваш, нормално е да се пърди, не се притеснявай ако това е единственото нещо което ти куца, макар да не съм много на 100 %, че е само това! И сигурно и затова рипаш като попарен!
Казваш „Нормалните мъже и жени си помагат взаимно, за да направят живота си по-леки и по-приятен. Те се стараят да придобият знания, трудят се и печелят поне толкова, че да не са гладуващи и с окъсани дрехи децата им. Нормалните хора не са паразити и не чакат все другият да плаща или да полага болшинствоот усилия. Норналните хора са чистоплътни”
Всички сме съгласни с това, пак ти казвам ОБАЧЕ не всеки знае наистина какви тряба да са нормалните хора, или пък ако знае, то това не означава, че е задължително на 100 % нормален и живее по начина, който описваш! Но факт, абсолютно всеки пърдящ човек е нормален, много моля, но не и нормален в смисъла, за който ти говориш!
Да пърдиш означава само, че си жив и това е всичко! Но това, което пишеш тук НЕ показва и далеч Не значи, че щом учат и се трудят и работят за да гледат децата си и са чистоплътни, че нещо другаде не им куца, айде пак моля! Всеки си знае кое е то, но не всеки пък ще си го признае! А авторът, ако все пак си мислиш, който е да е той, че все още не си е признал всичко това пред самия себе си- може би нямаше да се занимава да пише всичко това! Защото всички хора са различни и не трябва да се слагат под общ знаменател! И точно за това авторът говори за мъжете, говори и за жените, забележи говори и за двата пола, но надали от всичко написано си разбрал, че за да пише всичко това по такъв начин е защото не харесва как двата пола се плюят взаимно, при положение, че и на двата пола някъде нещо им куца! Жените не ги бива за това или за онова, мъжете пък също не умеят всичко, но означава ли това, че мъжете имат правото да обиждат жените дори само за това, че са се родили жени?
Ето тук може да се каже единствено, че някой прехвърля топката на другия! Мъжете към жените и обратното! Мъжете плюят жените, мъжете плюят и собствените си жени, жените също плюят по мъжете и другите жени, но незнам кое не разбра точно тук!? Имат си жени и мъже, зяпат по чуждото и май единственото нормално нещо, което правят е да пърдят нали? Рипаш, че авторът ги нарича пръдльовци, еми че какви са- не пърдят ли? Или си мислиш, че това го можеш само ти? ! Истината е, че на всеки човек нещо някъде му куца, щото идеални хора няма! И не пиши повече глупости, мислейки, че си наредил някъв труден ребус тук, че не всички са еднакви! Това го знаем всички, НО не всички, които са кофти ще си признаят това пред себе си, даже едва ли ще се зачетат и в подобна тема докрай! Сам казваш, че „Въпросът е да си го признаеш пред себе си, че съществуват! ” Еми признай си и ти пред себе си, дай си сметка какво точно те е подразнило в темата! Приеми и това, че си пръдльо, но само защото си жив човек! Но изкрено се надявам да проумееш едно, когато някой е кофти човек и това се съчетае и с физиологичните му нужди-става още по зле картинката! Тук подхода на автора е много точен и правилен, опитвайки да пресъздаде тъжната действителност! Боравейки си с такива изрази просто засилва тъжната действителност около нас! А ти какво, хвана се за няколко думи и край! И ако трябва да дадем друго заглавие на темета ще бъде сигурно така, нали за да няма обидени: „Няма идеални пръдльовци „ Ми няма да има защото пръдльовците са хора, а идеални хора няма, няма и да има! Повече няма да пиша, кой разрал разбрал!
А Номер 5, това, че автора използва обидни думи като „пръдни” пък далеч не значи, че ще се изтъкнеш, че точно ти си уловил някаква дисхармония тук със сигурност, правейки се един вид на засегнат и ти, а нищо чудно и да си наистина настъпен по някой мазол! Сякаш нещо си разобличил, демек щом пише с кофти думи, следователно е кофти като човек! Но и това неможеш да го знаеш със сигурност, нали? Но на базата на това, че идеални хора няма, със сигурно и на автора нещо му куца, но това не е писането, със сигурност! Тези думи са просто инструмент! По скоро си задай въпроса какви теми пускаш обикновено в сайта, че да се правиш тук на някъв си примерен светец, засегнат и ти от няква думичка-инструмент, не схващащ и нищо не разбиращ или много добре разбиращ, ама мазолчето боли нали? Просто и ми стана много ясно защо не си и изчел темата докрай! Или май по скоро си я изчел, ама се правиш, иначе човек ще си каже, че си много ама много примерен, идеал за всички човек, който се дразни от просто една думичка като „пръдни” Казваш, че не си изчел докрай един вид за да покажеш уж, че темата е кофти, ама не, темичката много си я бива! За да не правиш четки на автора, макар, че никой тук, не чака каквото и да е, а просто си казва какво мисли! Но на теб със сигурност нещо ти куца щом като подрипваш, ама уж не бил чел темата докрай, айде бе
Пърдете си на воля, това ви прави кофти хора!

Бай бай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0788e25b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Към 4 - човека не говори за нормалните, към които обидено се причисляваш и ти пръдлъо, говори за мръсните ненормални така да го наречем, вниквайте в темите де
Хем четете докрай ма лъжете че не сте егати
А искате после другите да ви четат мръсните теми пък ако може и да ги коментират и да ви дават съвети хах циркаджии

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: be5fdfb2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От номер 4 до номер 7/8/10/12/13, който/която сам(а) изписа 80% от изреченията в темата (а не изключвам и вероятността точно тя да е негово/нейно деяние). И твоите мнения, и темата са написани в един и същи стил, с неприкрит, натрупван дълго гняв и мрачни мисли, грозен език и яростни упреци към другите, но задължително не и към себе си. Прекалено присърце приемаш всичко, което се спомене по адрес на автора/ката, а би било добре да прецениш кое в твоя живот е по-важно. Дали намираш за нормално човек да препрочита темата цели три пъти (както твърдиш ти за себе си) и да влага голяма част от времето и нервите си да пише километрични излияния? Да, не мнение, допринасящо с нещо градивно, а точно излияния. Има къде-къде по-ползотворни начини за оползотворяване на времето и усилията. Не зная що за живот имаш, но истинският живот е извън интернет.

Твърдиш, че се възмущаваш как аз съм се бил възмутил от обидните думи на автора/ката и едва ли не ме анатемосваш, задето съм написал няколко изречения, а в същото време ти се пенявиш до козирката и изписа цял ферман по темата за пръдните. В грешка си, и то голяма! Аз не съм се възмущавал никъде, а споделих мнението си относно умишленото извъртане на нещата от страна на автора/ката и не по-малко умишленото пропускане на болшинството хора, като за целта от малцината богати мъже веднага се залита към малцината най-пропаднали. Пише се за жените с обидни епитети, с което въобще не съм съгласен. Има всякакви хора и от двата пола, а аз като мъж съм попадал на жени, които са се държали недостойно, но познавам и още повече свестни жени. Това, че съм мъж, не ми пречи да съм обективен. Познавам и мъже (колеги, познати, случайни и т. н. ), някои от които са свестни, а други са точно обратното. Тук има някакво много грозно явление мъже и жени да се плюят взаимно и да търсят проблеми само в чуждия лагер, забравяйки, че всички сме различни и то не само като пол, а и като ценностна система и желание за развитие в живота.

Занапред ще следя темата, но няма да ти отговарям повече, независимо какви глупости ще напишеш по-нататък по мой или нечий друг адрес. Съветвам те чистосърдечно да пребориш гнева в себе си, защото той е най-големият ти враг в живота и те дърпа само назад и надолу! Отделяй време на положителните неща, а не давай предимство на отрицателните такива! Използвай уменията, времето и силите си да постигаш нещо добро за себе си, а покрай това и за околните! Дори и животът ти да не е щастлив, дори и да си мислиш, че наоколо всичко и всички са гадни, ти все пак вътрешно си знай, че сам(а) редиш съдбата си и добрите неща са възможни, стига да отвориш съзнанието си за тях!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0788e25b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз съм 7, 8 и 12 и 13 то се знае, след мен и да се насере някой от писане тук, то аз ги знам кои ще са, няма и да чета, щото каквото и да напишете няма да ме оборите! С мен не се спори, ще търся другаде достоен опонент!
Не ми пречите, след пръдните идва и срането нали, ем насерете се от писане на воля! Ачкайте си без страх, напъвайте се дришльовци ама на.. аз съм до тук!

Айдеее сиктир и да не забрава- Весели празници!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d283291e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   от 5
Така се случи, че получих разстройство и докато вися в тоалетната посред нощ, попаднах отново на темата. Да напишеш два километра тема и да се самокоментираш напоително, не е подобаващо.
Човек, не си добре. Лекувай се.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a6f2057246
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Много се опърдя темата :)
Всички за любов говорят, а кинти само в главата :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6f353e2a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Хм тук виждам да се коментират само две гледни точки. Какво ще кажете за тази да оставим настрана меркантилната такава и тази на вечното влюбване. Всеки гледа от консуматорска гледна точка май. Нито любовта е вечна нито парите. Няма ли хора които търсят наистина своята половинка човек с когото да станете едно цяло не просто той да те храни издържа или постоянно да имаш пеперуди в стомаха от него, а човек за СЪВМЕСТНО съшествуване безкористно и изпълнено с вярност такова. Според мен независимо от моментното състояние или произхода ако двойка разумни мъж и жена обединят усилия няма да стоят гладни и да не могат да купят памперси за децата и тем подобни ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: be5fdfb2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От номер 4 и 14. Номер 18, много хубаво включване от твоя страна! Редно е повече хора да мислят по този начин! :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 91b63216dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Лошото при подобна парично/любовна дилема е, че любовта може да се изиграе от една жена и така да го играе влюбена цял живот ;)

Доколкото за парите на един мъж е сравнително лесно да се провери има ли ги или ги няма. ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5bb83580d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Алчност прозира от темата за мен. Вие търсачи на донор за отглеждане на дете ли сте или нещо друго, не се разбира. Да, децата се изхранват с пари, но и с любов и грижда. Какво отношение ще получи от такива родители детето? Играчки? Сладоледи. Екскурзии и почивки? Такива деца израстват в най-изкуствената среда и често са най-нещастни. Родителите им също са нещастни и често нямат никакво разбирателство. Такива жени често ходят по любовници и се развеждат оставайки децата си още по-нещастни. Такива жени понякога губят парите си и рухват психически повече отколкото по-бедните хора. Да, ще се говори за развалени ценности, никакво възпитание. Пари трябват, но само с пари, нещастието и простотията както и злобата се утрояват. Авторката на темата излъчва непоносим гняв и не може да се контролира.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker