Няколко въпроса към мъжете, които вълнуват почти всички жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няколко въпроса към мъжете, които вълнуват почти всички жени
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2533 пъти
Здравейте.
Предполагам и самите мъже знаят някои от нашите странности, но НЕ ГИ РАЗБИРАТ. Съшото важи и за нас, жените. Нещата, които ще попитам, повечето жени ги знаят, но просто не ги разбират. Смятам, че ще бъде изключително полезно и интересно да ги обсъдим тук и ше се радвам ако темата ми бъде публикувана.
1. Защо масово дългосрочните гаджета на момчетата се различават от т.нар техен тип? Например имам познат, които обожава цици, гледа само такова порно,говори постоянно за това, а гаджето му с което са вече на 8 години заедно е плоска като дъска. Или пък момче, което се заглежда само по блондинки, а ходи от 2 години с червенокоса? Значи ли това, че те не намират приятелките си за красиви? И ако не е така, тогава защо се зазяпват винаги по нещо коренно различно? Това вълнува голяма част от жените, зашото когато вие кажете "Леле тая колко е яка", а тя няма нишо общо с нас по визия ние започваме да се чувстваме неуверени в себе си и дори грозни понякога. Замислете се колко такива теми сме срещали тук.
2. Всички знаем, че мъжете могат да се възбудят от всяка гола и шо - годе хубава жена, или ако не е така поне от много други жени освен тяхната собствена. Ако наистина толкова много жени ви привличат физически и ги намирате за привлекателни и секси, тогава с какво вашата приятелка ги превъзхожда, за да сте с нея?
3. Масово мъжете се оправдават, че за тях е нормално да се заглеждат, че за тях е природа и т.н и няма нишо притеснително в това. Защо тогава се дразните, когато ние се загледаме или коментираме друг мъж като вас? Това съм го видяла и от личен опит, и от на приятелките ми.
4. И последно - нима мъжете не знаете, че това, което дават по Тв като актриси, певици и т.н в повечето случаи (разбира се не винаги, има и много естествено красиви жени) се дължи на много грим, прически, фотошопи и т.н? Реално всяка прилично изглеждаща жена с техния антураж от треньори, гримьори, стилисти и т.н ще бъде като от корица. И това не го казвам, за да се заям, а просто зашото само една жена знае 'силата на грима" (слава богу хаха)
С тези въпроси никакъв случай не нападам мъжете, макар че отстрани сигурно изглеждат заядливо. Просто това са неща, които минават през ума на всяка жена в даден период. Всеки път когато чуем, че харесвате някоя друга ние започваме да се сравняваме с нея по красота - т.нар женска конкуренция. Искам просто с тези въпроси да ни помогнете да си изясним вашата гледна точка. Аз съшо имам приятел и съм приела нещата както са, никога не си позволявам да кажа на глас, че понякога ме наранява с тези свои коментари, макар че той по всякакъв начин ми показва любовта си.
Надявам се да не съм засегнала никого с въпросите си,ще се радвам темата да бъде одобрена и да се получи хубава дискусия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 41305e8861
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми то и жените се заглеждат по актьори, певци, спортисти и други известни личности...не знаят ли, че зад тях има цял екип който се грижи за външния им вид? Демек всичко което си написала може да се каже и за жените. Какъв ти е проблема? Страх те е, че ще те заменят за някоя певица ли? Споко, мъжете с които ходиш няма да им върже никоя известна жена.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 63c72f47df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само факта, че слагаш всички мъже под един знаменател (смятайки че всички имаме общо възприятие за жените) показва, че никога няма да НИ разбереш :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8605ad73f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тъй като въпросите ти са близки по смисъл, ще отговоря с едно изречение, как е при мен-лично моята приятелка(черна дълга коса, сиво-зелени очи, хубави черти на лицето, красива усмивка с много хубави зъби:), има големи гърди, бразилско дупе) не бих я загледал или да я загледам не бих си казал искам я за мен, защото е пълничка, а никога не съм харесвал едри момичета, НОООО аз я харесах по това какъв човек е, добротата, уважението и всичко, което не е свързано с външния вид.
Та това, че съм с нея не е заради външния и вид, а заради самия човек, а ако харесам някоя която е като манекенка може по характер да не е като приятелката ми.
Общо взето момичетата, които са много добре изглеждащи си мислят, че заслужават най-доброто и си мислят, че могат да го имат-красив, висок, богат... и мъжете го знаят и затова избягват "перфектната", освен това такава жена много мъже ще плакнат очи по нея, а това е риск за бъдеща връзка с такава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bef4e8e9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Причината за това е че просто едното няма нищо общо с другото. Да може да изпитваш сексуално привличане към определен тип, но да не изпитваш чувства. В дългосрочен план всеки би предпочел стойностен човек до него, някой който го обича, от колкото кифла с големи гърди. Поне за мен не е важна външността а характера на човека за нещо сериозно. Хората които практикуват необвързваши полови контакти ги вълнува въшността, относително си е до човека.

2. Пак зависи до човека, мен ме възбужда приятелката ми, не нещо дето съм срещнал по улицата, по-оскъдно облечено. Казвам нещо, защото обикновено такива жени си имат статус в обществото и целят да привлекат такива прости мъже. Всичко опира пак до любов между хората.

3. Ако един мъж обича наистина жена си, няма да заглежда други. Толкова е просто. Преосмислете мъжете до вас.

4. Колкото ние мъжете сме наясно с това, толкова и вие жените трябва да сте наясно с мъжете по тв и в нета. Живота не е такъв както е представен по медиите.

В крайна сметка, ако има любов, нищо друго от това което коментираш няма значение. Още повече човека до теб няма да се заглежда по други, най-малкото, за да не те наранява!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6f91e6b215
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ще се опитам да отговоря на въпросите ти или поне да дам своето мнение.

1. Има два варианта.
Първо, това, че един мъж го привлича физически определен тип жена, не означава, че той ще търси само това. Все пак, не всичко е външен вид.

Второ, ако един мъж харесва например единствено жени с големи гърди, в никакъв случай няма гаранция, че ще успее да си хване такава. Все пак жените с големи бюстове са доста харесвани и такава жена ще има значително по-голям избор на потенциални партньори. И ако съответното момче не успее да се уреди с такава, ще си хване жена с по-скромни извивки. Както правят и повечето. Предполагам схващаш какво имам предвид.

2. Не мисля, че става дума точно за "превъзходство". Ако не си комплексиран бройкаджия или пълен тъпанар, не мисля, че ще си търсиш единствено и само "жена, която да те възбужда гола".
Както вече написах, не всичко е външен вид.

3. Естествено е един мъж да се дразни, ако приятелката му върти очи като ... (да не споменавам думата). А един мъж на място никога не би се заглеждал пред приятелката си. Ако го прави, можеш да си извадиш сама заключението.

4. Не само само гримът и фотошопът, да не забравяме, че и пластичната хирурия просперира. Естествено, че всички го знаят. Това може да е още един отговор на въпроса: "Защо повечето мъже излизат с невзрачни жени с малки бюстове?" Отговор: "Гроздето е кисело." или иначе казано "Т'ва е фотошоп". ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6f91e6b215
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И между другото - не, приятелят ти определено не е "мъж на място"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c141b7e9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами има едно клише по въпроса.
" Стига съм ял само кюфтета! Може и малко пържола да хапна".
Природа е. Вярно заглеждаме се. Всяка жена е индивидуална с лице, коса, тяло и т. н. Даже и зърната на гърдите не са еднакви едно с друго. Харесваме с цици и без такива. Това си е различно при всеки. Но при условие, че гледаш, мачкаш и целуваш едни и същи цици, те кара да желаеш нещо по различно. С цвета на косата е същото. Лично аз не харесвам гърдите на моделите по които повечето мъже въздишат. Обожавам естественото. Може да са малки, големи или огромни, важното е да са естествени. Например шефката ми е на 57. Не знае какво е сътиен и не веднъж съм надничал в деколтето и. Е 30-35 годишна няма толкова красиви гърди.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 570e016cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз оттук написаното единственото което разбрах е, че се хващате с нкакви момичета различни от вашия идеал просто защото другите няма да ви вържат.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2dffdc5906
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ами като те наранява приятелят ти, авторке, с "тези свои коментари", просто му го кажи. Не си длъжна да слушаш хвалебствията му за други жени, щом не искаш. Всеки се заглежда по нещо различно от постоянното от време на време - и аз го правя, макар че съм жена. Но не тръгвам да обяснявам на мъжа си какъв готин пич съм видяла, или в момента виждам. И по принцип възпитаните хора не го правят - било то мъже или жени.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e68ff11a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо уточнявам, че говоря изцяло за своето си мнение и не ангажирам никой мъж с него. Това за да избегна глупави спорове.

За това, че онзи имал приятелка като дъска, пък заглеждал големи цици, ще кажа, че примерно аз харесвах блондинки с големи цици. Случи се така, че жена ми е такава. Не съм избирал целеносочено, беше случайност, избрах я по вътрешни фактори. Но какво се случи след години. Ами започнах да харесвам тъмнокоси с малко цици. Каквото нямаш такова искаш. "Искаш" не е точната дума, а по-скоро е някакво любопитство. Аз от 16 г. не съм спал с друга освен с жена ми. Няма как да не ми е любопитно.

А и жена за сериозна връзка не се избира само по външност. Когато ти харесва като човек, ти харесва и външно, защото вече гледаш с други очи на нея. Това, че била с тъмна, а не с руса коса примерно, вече не играе роля.

По втория - ами двете са различен тип възбуда. Жена ми ме възбужда по един начин, чуждата жена по друг. Втората само физически и от любопитство. Докато с жена ми правим секс все едно сме един човек. Преживели сме толкова много, толкова сме се опознали, че реално вече се размива границата между личностите ни. По-скоро се възприемаме като една личност в две тела. Ето с това тя превъзхожда всички други жени на света. Тя и най-грозната да стане, за мен пак си е най-красивата, защото самият аз вече съм започнал с годините да гледам на нея по друг начин, а не просто като женско тяло.

Третия - аз не се дразня.
4 - знам, да, но това не ме притеснява. Все пак за това са я гримирали, за да е приятна за гледане, докато е гримирана.

ПС: до 8 авторката - ако наистина това си разбрала, значи написването на темата ти е абсолютно безсмислено. Даже повече те обърква.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 26c967bbf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   0. Напротив, има мъже които ви разбират странностите. Само че има една приказва - една жена можеш или да я разбираш, или да я обичаш, но не и двете заедно...

1. Не съм специалист по темата, защото нямам "тип", "фетиш". Честно казано подозирам че повечето мъже просто преиграват по темата с женските атрибути, и всъщност не влагат кой знае какво, освен АКО не става дума за истински фетишист (което за мен са хора с психически отклонения). Виж и следващата точка

2. Пропускаш важна част - всяка що годе хубава и НОВА жена. Противно на жените, мъжете правят разлика между просто секс и сериозна връзка. Мъжете не остават във връзка заради секса и емоциите както жените. Защото най-хубавият секс и емоции го имат с жената която тепърва могат да завоюват. След това, тя се превръща в изискваща лелка. Така че доминиращият фактор за сериозна връзка е женския характер, не точно как изглежда (защото след няколко месеца ще е все тая) . Честно казано не знам рационална причина мъж да се върже с една жена в днешно време. Навремето идеята е била да му даде наследници. Но с днешните разводи и деца които след 18 се пръсват из света, това е загубена кауза.

3. Прочети предната точка добре. Това че се заглеждат сексуално по някоя 1) не значи че ще имат възможността или дори желанието да се потрудят за нещо повече. 2) не значи, че ще си развалят сериозната връзка. Тези неща не се отнасят за жените. 1) стига жената да има желание, много по-лесно то ще се реализира, щото от нея се чака само да каже да. 2) тъй като жените приравняват секса с любовта, този с който спят, е и мъжът на който се отдават, и другия става тотална нула. Не чети толкоз феминистките илюзии, че двата пола са еднакви и ще разбереш реалността...

4. Това по-скоро мисля го пишеш за жените. Повечето мъже не харесват напудрени и изкуствени жени. По тези икони иронично се заглеждат повече жените, в опита си да изглеждат по-добре и привличат мъже с по-висок социален статус. Ако се фокусираш на средно статистическия мъж, той надали се цели в манекенки. Виж ако има пари, той ще си избира жена, така както си избира кола. На него също му е ясно, че "нормалните" жени не изглеждали така, но той точно си търси нещо по-така да се изфука, да си покаже парите. Като цяло гримовете и антуражите са единствено женска суетност. За един нормален мъж, стига да не си му пуснала още, си винаги привлекателна ако изглеждаш що-годе нормално. За един мъж на който вече си му пуснала, както и да се наконтиш ще му е все тая...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f6c55be2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въпросите ти засягат една част от мъжката аудитория, която се интересува изключително и само от секс.
При тези въпроси няма как да получиш смислени, камо ли откровени отговори ...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f063800366
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Питаш защо някой кара Голф 4, а все заглежда мерцедеси и BMW. Ами защото може да си позволи Голф, но иначе би предпочел мерцедес. Ако се откаже от голфа, ще остане съвсем без кола.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2dffdc5906
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да, номер 13, но е глупаво да говориш пред Голфа си, че харесваш Мерцедеси и БМВ - та .............. защото можеш да останеш съвсем без кола :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8f69fb7694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мъж на 29 съм.

1. Щото няма толкова много жени от "моя тип". То и при жените е така. Не може всички да имаме идеалните си партньори, да не говорим, че идеалите са някакви въображаеми представи. На мен на външност ми харесват слаби и светлокоси, нежни мацки, но и двете мацки с такава външност, които познавам, с големи кучки и не бих искал да ходя с тях.

2. За теб връзките се крепят само на секса ли? Да, действително мен могат да ме възбудят поне 50% от жените, ако не и повече. Но с повечето от тях няма да се разберем. Ще имаме различни ценностни системи, различни интереси, по различен начин ще искаме да прекарваме времето си.

3. Аз не се заглеждам по други жени, когато съм във връзка. Ако тя се заглеждаше вероятно нямаше да ходя с нея. Жената до мен трябва да ме уважава. Както и аз я уважавам. Така че тук моето мнение се различава от твоята представа за мъжете. Това обаче не означава, че извъртам реалността. Ако сме в компания с приятели и моята е до мен и на съседната маса има някоя супер красива мацка и приятелите ми подхвърлят някой коментар, бих ги подкрепил. Но това не значи, че ще се заглеждам по нея и ще мисля как бих ѝ го вкарал.

4. Нормалните мъже много добре знаем и правим разлика между медииния образ на даден човек и реалния образ. Даже напоследък забелязвам тенденцията жени във фейсбук да си слагат супер фенси снимки, а на живо да са обикновени нормални жени. Това е опит да се доближат до този консуматорски медиен образ, за който говоря.

Основният ти проблем е, че се опитваш да обобщиш мъжете. А всеки мъж, както и всяка жена, сме индивидуални личности с различни интереси, стремежи и мечти.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6426074fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Добре, аз съм жена. Харесвам изключително високи мъже, но съм се влюбвала в нисък и плешив, примерно. Всички имаме типажи, но химията си казва последната дума. И за двата пола.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 44a3d35dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Да ти метна и аз един въпрос, ти спортуваш ли поне два пъти седмично тъй за собсвено женско самочувствие?

А на твоите въпроси отговарям: не, не, да, да.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b928443000
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Едно са желанията и мечтите, съвсем друго реалността. Повечето хора взимат това, което има в магазина и което им се предлага, защото иначе ще си останат с празни ръце. Не го подкрепям особено, но това е масовата практика. Не е лесно да стоиш в горда самота, очаквайки подходящия/подходащата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 137efa02b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   "Защо тогава се дразните, когато ние се загледаме или коментираме друг мъж като вас?"

Защото, дори мъжа да се загледа, повечето няма да направят нищо, А ВИЕ когато се загледате, във вас се отключва нещо, почвате да се заблуждавате, че чувствата ви са истинали към текущата половинка и търсите този, когото се загледали. Да не говорим, че ако онзи ви забележи ще ви намери, ще ви заговори и вие ще изпитате някаква тръпка...която е липсвала в текушата ви връзка. Тя липсва, защото рано или късно изчезва за жалост и вие искате нова, силна, изгаряща.

Само виж колко теми има писани от жени, където имат нов КОЛЕГА, и не можели да спрат да мислят за него.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c8feaf2582
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   19 това заглеждане и коментиране на друг мъж нас ни дразни. Всеки мъж се опитва да се докаже като алфа мъжкар. И в един момент дузина жени обсъждат диоптъра и пакета на някое мамино синче. Неговото достойнство е по интересно от моето ли? Няма как да стане това без последици.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 653a3a1751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Най силно се възбуждам от жени със поовиснали дупе и цици, дълга хубава коса(27-34) и много излъчване. Има много надутички, но им липсва секс, заглеждаш ги, но не грабват. Да не кажа че някой са безнадеждно тъпи. Преди време страшно много се бях възбудил от едно момиче което се въртеше край кофите за смет. Много хубави черти имаше, ефтино облечено, глад майка, наистина ме правеше на камък.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker