Връзките са капан. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзките са капан.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1607 пъти
Защо жените искат да се омъжват след като в повечето случаи тръпката изчезва след сватбата, емоциите отслабват, чувствата охладняват. Нищо секси няма в омъжен мъж, натоварен с куп ограничения, мъж който е вече сигурна плячка, а не опасен ловец. Щото нали като се ожени и не може да ходи по други жени, няма риск да го загубиш. Няма ли риск - няма тръпка. Няма тръпка - няма емоции. Няма ли емоции, жената е суха като дърво и няма възбуда. Мъж който не сваля жени е отблъскващ, а като се ожениш нямаш право да сваляш. Това си е като да подпишеш сам смъртната си присъда. От там цялата връзка отива на майната си. Като се ожени мъжа вече не е същия играч, а започва да се превръща в домошар и чехльо. Обаче ако се разведе и освободи, пак става предишния мъж, пак става атрактивен за жените, но ако се излъже да се ожени втори път се повтаря същата история. Причините може да са много, но резултатът е един и същ - след сватбата вече я няма силната емоция и тръпка, настъпва скука, и край.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 47238c17f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като са капан недей да влизаш във връзка,
и без това разсъжденията на тази тема не ти се отдават много.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0e8273777f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Невежеството бликащо от теб, за секси ли трябва да го приема? Естествено риторичен въпрос, че като гледам втория етаж не е и предвиден за строеж. M18

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eaf64551dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искат, защото това им е целта в живота - да си намерят мъж. На тези които и на мен ще кажат, че разсъжденията не ми се отдават, да прочетат малко. Това е доказано от психологията. Момиченцата когато ги питат какво искат да правят, говорят главно чрез взаимоотношенията си с друг. Те се виждат в светлината на някой друг. Докато момчетата говорят спрямо себе си. Аз не намирам задължително нещо лошо в това. Но иронията е, че когато жените постигнат целта си - намерят мъж, направят го сигурен и удобен, изпълнителен, те губят уважението си към него. Но ще подчертая, че вината не е само тяхна, но и на мъжа, че влиза в роля, губи себе си, съгласява се с всичко, само мир да има... И с това наистина спира да бъде човекът който е привлякъл тази жена...

Бракът има много специфична цел която се е изгубила отдавна... Да узакони връзката между два рода, парите им, реномето им, и създаване на нов род. Това е било когато факторите за брак са били икономически, културни, и е нямало разводи. Брак поради романтична любов, и че някой много те кефи в леглото е безумие... И ако някоя жена го изисква от теб, просто не се връзвай. Някои от тях си дават сметка, че прави нещата по-зле.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 75db41ead5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторе, прочети си третия ред: "Нищо секси няма в ОМЪЖЕН мъж".
Връзките не са капан, чрез тях получаваме секс. Женитбата е капан, аз затова не искам да се женя. Да си свободен и да чукаш всякакви жени, най-вече млади, е най-хубавото.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5360233716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дървен философ, който си е въобразил, че жалкото му мнение е фундаментално за всички на планетата. Не се претиснявай-ти ще станеш джапанка преди всички останали, ако се намери някоя да се прежали да бъде с теб и за 3 минути

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4fe31b94f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, отдалеч си личи не само, че си девствен, но и че не си имал връзка досега. Защото иначе щеше да знаеш, че не само в брак, но и в продължителна връзка пак след известно време тръпката изчезва. Остават други неща-уважение, обич, силна привързаност, и т.н.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 669ca20de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защото такава ни е природата. Любовта и флирта са за да се обвържем, да родим деца и да ги отгледаме. Благодарение на тях съществуваме. Всичко е програмирано в мозъка на жената и е с цел отглеждане на здраво поколение.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7eef2905c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Глупости на търкалета! То по твоята логика сме в наркотична зависимост от водата, и от храната... Не сме истински свободни, щом не можем да избираме да не ядем и да не пием...
Да, връзката е "природен капан", но целта му е да създадеш и отгледаш деца, а не щуротиите, които си изредил. Разбираш ли? Взе едно да използваш молива не за писане, а за да си чоплиш носа с него, и да се оплакваш, че е много ръбав.

Истинската смъртна присъда, която човек може да си подпише, е да остане без поколение. Това означава смърт и забрава не само за него, но и за рода му. И за всички онези знайни и незнайни предшественици, които в жега и студ, в болки и радости, в богатство и мизерия, в болести и природни катаклизми са успели да оцелеят и да се възпроизведат през хилядолетията. Всичко това е живяло и се е мъчило, за да се родиш ТИ - венецът на еволюцията. И ако не успееш да се възпроизведеш, въпреки благоприятните условия и сигурната среда, в която живееш, значи си тотален провал като човек, а главата ти е пълна с бръмбари... Плюеш на всичките си предшественици и обезсмисляш и техните усилия...

Всеки един човек, без никакво изключение има 2-ма родители, 4-ма баби и дядовци, 8 пра-баби и пра-дядовци, 16 пра-пра-, 32 пра-пра-пра-, 64- ...и т.н... И всичко това, за да се появи ТОЙ! Като ту изобщо не споменаваме, че всички тези хора имат и са имали братя и сестри, понякога по няколко брака и пр.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eafcfea95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ето защо ислямът е забранил и приел като греховни всякакви интимни взаимоотношения преди брак.
За да си остане тръпката за след това.
После викате ислямът е скучна религия, забранява всичко. Еми то си има смисъл, нямаше да бъде забранено, ако беше добро за нас.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0e8273777f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, исляма в глава "Сура" казва че аллах е изнасилвач, като гледам действията на последователите му, също виждам логика. Библията също е против интимността преди брака. Просто пояснявам.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 10a6bb06b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   То пък като нямат право да свалят, сякаш това ги спира. Честно казано за мен мъж, който сваля всичко, що мърда е изключително противен, но както и да е.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eafcfea95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не съди религията по последователите му .Това че някои мюсюлмани не си спазват забраните не определя религията като такава.
До номер 12

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 10a6bb06b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, какво му се връзваш? То въобще няма такава глава в Корана. Думата "сура" означава точно глава от Корана. Все едно е казал глава "Глава".

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eafcfea95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До номер 15 от 14
Знам, че е така.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bc982287fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не се сърди, авторе, но звучиш като девствен дървен философ, който жена не е помирисвал.
Много наивни разсъждения. Като не искаш да влизаш във връзка, просто недей - съмнявам се някоя да ти е опряла пистолет в челото и да те притиска. Остани си тогава независим и всичко ще ти е ок - ще си супер атрактивен ловец, ще привличаш жените като магнит и всички възможности да спиш с яки мацки ще са ти отворени. Нали това искаш, къде е тогава проблема?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0e8273777f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До номер 14 и 15, това не съм го знаел, но не означава че не го пише, освен това пише и че срещу аллах ще се изправят много хитреци, но той като най-големия измамник ще ги победи или нещо такова, освен това пише и че Мади, пратеника на аллах, ще унищожи евреите. Явно има мюсюлмани тука, ако са честни, ще потвърдят. Арабски не говоря, стават грешки. Но радикален ислям няма, той е такъв по природа. Докато Исус въпреки че е наследник на царски род, "семе Давидово", той разпространява Божието слово мирно, а не чрез Джихад(свещените войни).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker