Какъв ми е проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв ми е проблема?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1660 пъти
Наскоро изпробвах нова философия за сваляне на жени. Тя
гласи, че жените излизат с богати хора не заради парите им,
а заради самочувствието им. Както и да е. Намерих начин
с тренировки всеки ден да си повиша самочувствието. Постоянствам
от година и резултата е просто феноменален. Не само, че ме забелязват ами и ми пишат по фейсбука. Направо няма отърване. Само че имам един проблем. Когато някоя жена ме забележи нещо се
стеснявам. Същото е и когато ми пишат по фейсбука. Даже една
се опита да се свържи с мен по телефона но пак се стесних и не й
вдигнах. На 20 години съм и просто много се стеснявам, чак прекалено. Според вас какъв ми е проблема. Ще подчертая за завършек не се опитвайте да тренирате като мен 7 дни в седмицата 365 дни в годината. Ако се интересувате от философията тя е че независимо колко време трае тренировката или колко е лека ако се практикува ежедневно без спирачки ще придобием самочувствието на богатите хора. Та не ме интересува тази малка тайна за успеха с жените а вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7acea0bae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблема ти е че много се стесняваш, възприемай жените като хора, а не като някои пред които трябва да се предствиш по определен начин. Прекалено те е страх от неуспеха и прекалено много искаш успеха. Отпусни се бе човек и не ги мисли толкова нещата. Чупи гипса.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e8a2e8bbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Би ли споделил повече за дадените тренировки? Имам страшна нужда от подобно нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a1dd2ad4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Като ти чета творението, знаеш ли какво се сещам... Как момци, даже по-млади от теб са се били по фронтовете. Как са създавали и грижели за семейства, как са строели инфраструктурата на която сега се радваме. Сегашните 20 годишни и нагоре, психологически погледнато, са като на 12... Не твърдя, че нещо ти си виновен, такава ни е днешната култура, такива хора произвежда...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8d437e471e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За физически тренировки ли говориш или психологически?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 56d508f0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора: Тренировките са съвсем обикновени физически упражнения. За другото не споделих, че съм и религиозен човек.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ebf135474b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И да тренираш 168 часа на седмица, няма да ти обърна внимание, защото първо си настроен консуматорски, второ си въобразяваш, че с тренировки без наличие на мозък ще хванеш много жени и трето-ти си балон под налягане. С карфица да те убоде човек, ще се спукаш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bde86fb9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересува те мнението ни. Моето мнение е, че прекалено много мислиш и това ти пречи да се отпуснеш с жените. На всеки му е приятно да общува със събеседник, който разговаря открито и самата комуникация се получава лесно. Не важи само за жените, аз лично не познавам човек, който да предпочита разговори с много неловки паузи, изискващи сериозно обмисляне, на каква тема да се премине. Все едно говориш с нервен шеф или настоятелен хазяин. Изтощаващо е да мислиш теми за разговор, много по приятно е темите да идват сами, както с роднини или приятели. Това, за което говориш е самочувствие, но ти го нямаш. Доколкото разбирам философията ти- работиш върху тялото си, следователно ще станеш по самоуверен, процес отвън-навътре. Правилния процес е отвътре-навън. Жените са просто хора, като всички останали, не ги приемай за божества, с които трудно можеш да се разбереш. Дали говориш с някой си Георги, или пък с Гергана, едно и също е.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 740ec67d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Браво батман, тренирай. Бицепси си трябват, така стоят нещата. Колкото по-големи бицепси имаш, толкова по-голямо самочувствие.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8d437e471e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А ти какви жени искаш да привличаш? Защото само с мускули и кухо самочувствие (самочувствие на база мускули не ми го хвали) не очаквай да ти се лепят много качествени. Ще ти се лепят повърхностни и претенциозни кифли. А от такива подсъзнателно ще се чувстваш съден и че трябва да покриваш непрекъснато някакви изисквания. Затова и си напрегнат. Ако е някоя, която излъчва смиреност и благ характер, няма да е така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 04d30c1fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6

Защо си мислиш че всички мъже тренират за да и впечатлим?

Явно срещаш само брадясали батки по анцузи и впити тениски, после като видите както трябва тренирано тяло и ви потичат лигите.

Трябва да свикнете с факта, че не всеки мъж го прави, за да впечатли Х или Y фуста.

Може би го правим защото просто ни харесва усещането и дисциплината която изковава?

Ама какво да ти обяснявам.... Ви и да тренирате не знаете как.
90% от хората във фитнеса не знаят и тренират с машинките. Но, това е друга тема.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ec085eec98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Явно не познаваш богати хора. Самочувствието им не идва от парите, те за пари никога не говорят извън офиса. И дори не бих го определелила като самочувствие, а като един вид спокойна увереност. Зад нея стоят постигнатите успехи в професионален и личен план. Зад тези успехи обаче, в 90% от случаите стоят отлично образование и широки интереси. Виждала съм един от най-богатите хора в България - изключително скромен човек, между другото, - да мъкне две торби с книги от площад "Славейков". Често посещавам изложби, там също виждам богати хора, дошли да разгледат. Богатите хора не ходят по модни ресторанти. Никога! Карат не лъскави, а сигурни коли. Спортуват за здраве, имат нормални човешки хобита. Познавам директор на банка, който всеки уикенд отсяда в една селска къща в Родопите и снима природни картини от околността, влече го фотографията. Говоря за наистина богатите хора, а не за парвенютата, които парадират със самочувствие. Ти си се устремил към образа на парвенюто. Забогателият простак ще се пъчи с портфейла си, ще хвърля пачки на фолкпевиците и ще върти три кифли-любовници. Че си такъв ли искаш да внушиш на жената отсреща? Народът дотам обедня, че девойките са станали истерично меркантилни, това и аз го виждам и може и да имаш успех, ако се целиш в секс за една нощ или повърхностна връзка. Ако обаче искаш да задържиш стойностна жена, ще трябва да се потрудиш. Ти си само на 20 години. Защо вместо да се опитваш да подражаваш на богатите хора, самият ти не станеш богат човек?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker